Uncategorized

De bijles – deel 9

Babes

De bijles – deel 9
Dit verhaal is fictief. Overeenkomsten met namen en gebeurtenissen is louter toeval!

Het is aan te raden om eerst de eerste acht delen van dit verhaal te lezen:
Deel 1: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-370331
Deel 2: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-2-579523
Deel 3: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-3-850123
Deel 4: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-4-851013
Deel 5: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-5-851937
Deel 6: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-6-865716
Deel 7: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-7-865754
Deel 8: https://nl.xhamster.com/stories/de-bijles-deel-8-866663

Na een paar uur geslapen te hebben werd ik weer wakker, nog steeds met Stijn in mijn armen en onder het (inmiddels opgedroogde) zaad over (en in) mijn hele lijf. Stijn lag nog te slapen en voorzichtig streek ik door zijn mooie blonde haar en gaf hem voorzichtig een zoen op zijn voorhoofd. Tevreden hoorde ik Stijn wat kreunen en hij draaide zich nog wat dichter naar mij toe.
Met mijn hoofd tegen het zijne aan en zijn lijf dicht tegen me aan gedrukt denk ik terug aan wat er de afgelopen uren allemaal is gebeurd. Wat Paul en Twan allemaal hadden gedaan met Stijn en met mij. Nog steeds kon ik eigenlijk niet geloven dat ons dit vandaag was overkomen maar aan de andere kant vond ik het ook wel heel erg geil als ik er zo over nadacht.

Diep verzonken in mijn gedachten hoorde ik opeens de nog wat slaperige stem van Stijn die zei “hé, heb jij nu nog niet genoeg gehad” gevolgd door een plagerig tikje op mijn pik. Door mijn gedachten had ik inmiddels weer een stijve gekregen. Wat op zich wel een wonder mocht heten na wat mijn pik die ochtend allemaal had moeten doorstaan. Nog voordat ik een passende opmerking terug kon maken naar Stijn zaten zijn lippen alweer op die van mij en tussen het zoenen door zag ik weer die stralende lach en die twinkeling in zijn ogen. Gretig beantwoorde ik zijn zoenen, want hoe geil deze morgen ook was, het was niks in vergelijking met wat Stijn met mij doet.

Terwijl we aan het zoenen waren en Stijn half op mij lag, gingen mijn handen langzaam over het heerlijke lijf van Stijn. Langzaam over zijn rug, naar zijn mooie kontje en over zijn buik. Door deze strelingen voelde ik tegen mijn been dat zijn pik inmiddels ook weer wakker werd en ik kon het dan ook niet laten om hem plagerig dezelfde vraag te stellen als hij mij net stelde. Het semi verontwaardigde gezicht dat Stijn trok was fantastisch, maar lang kon hij het niet strak in de plooi houden want hij barste al snel in lachen uit. Opnieuw kreeg ik een zoen van hem en toen rolde hij van me af.

In plaats van uit bed te stappen, kroop hij echter iets naar beneden en keek van achter mijn harde pik naar mijn gezicht. De twinkeling in zijn ogen zorgde bij mij voor de nodige kriebels want ik had zo’n vermoeden wat hij ging doen. En na die ochtend weet ik niet of ik dat wel aan zou kunnen. Maar voor ik ook maar even kon twijfelen, zat mijn pik al in Stijn zijn mond en was hij me heerlijk aan het pijpen. Steeds zoog hij mijn pik een stukje dieper in mij en een golf van genot daalde op mij neer. Met mijn ogen dicht lag ik te genieten van hetgeen Stijn daar aan het doen was en mijn lichte kreunen en hijgen was voor Stijn het teken dat hij goed bezig was. Plotseling stopte het pijpen en meteen deed ik mijn ogen open. Nu zag ik Stijn weer iets dichterbij en met zijn mooiste glimlach nam hij plaats op pik. Langzaam liet hij mijn stijve pik in zijn nog natte sterretje verdwijnen. Ritmisch begon hij mij te rijden en door het zaad van Twan en mijzelf van die ochtend gleed ik er makkelijk in en uit. Ondertussen was Stijn zichzelf aan het aftrekken en met zijn ogen dicht zag ik hem genieten.
Terwijl Stijn in een soort van Trance op mijn pik aan het rijden was, schoof ik langzaam zijn hand weg van zijn pik en begon ik hem af te trekken.
Hoe het mogelijk was na deze ochtend weet ik niet, maar ik voelde dat ik toch snel weer klaar zou gaan komen. Ook bij Stijn voelde ik zijn ademhaling versnellen en hij begon steeds wat meer te hijgen en kreunen. Toen zijn anus verstrakte hield ik het niet meer en met alle kracht die er nog in mij zat wist ik toch nog één dikke straal zaad diep bij Stijn naar binnen te spuiten. Op hetzelfde moment kwam ook Stijn klaar. Een paar mooie druppels zaad landen op mijn buik en voldaan viel Stijn voorover over mij heen en we zoenden elkaar weer, voor de zoveelste keer deze dag.

Nadat we ook weer van deze intieme vrijpartij waren bekomen, gingen we snel onder de douche waarbij we elkaar goed inzeepten en vooral onze pikken, ballen, kontjes en tepels niet vergaten. Na een korte douche waren alle zaadresten van deze ochtend weer verdwenen en was er bij ons geen enkel spoor meer te zien van de geile gebeurtenissen.
Snel kleedden we ons aan. Het was nog steeds erg warm weer, dus Stijn trok een hemdje aan en ging verder in zijn boxershort naar beneden. Ik trok gewoon mijn T-shirt en korte broek weer aan, die ik die ochtend ook aanhad. Aangekleed en wel gingen we naar beneden, niet wetende hoe we ons daar moesten gedragen na vanochtend.

Beneden aangekomen was er niemand te zien in de kamer en keuken. Rustig liepen we naar de keuken om even wat te drinken te pakken. In de tuin zag ik al snel op het terras de vader van Stijn zitten. Twan was nergens te zien.
De blik in Stijn zijn ogen sprak boekdelen. Hij voelde zich erg ongemakkelijk om nu naar buiten te gaan en vrolijk bij zijn vader op het terras te gaan zitten na alles wat er die dag was gebeurd. Zonder twijfelen sloeg ik mijn armen om hem heen en drukte hem dicht tegen me aan. “Het zal wel loslopen, het is je vader dus hem blijven ontlopen gaat niet lukken” zei ik hem en drukte een dikke kus op zijn voorhoofd. Met mijn arm om zijn schouder liepen we naar buiten en gingen bij Paul aan tafel zitten.

Duidelijk was dat we alle drie eigenlijk niet wisten wat te zeggen. Logisch ook, want hoe kun je als vader nu een gesprek voeren als je een paar uur daarvoor je zoon hebt vastgebonden en hem hebt laten verwennen door een klasgenoot en het vriendje van je zoon hebt geneukt. Dus ja, wat zeg je dan…
Na zo de nodige minuten zwijgend te hebben gezeten verbrak Paul de stilte met de opmerking dat het toch prachtig weer was. Blij dat de stilte doorbroken was, beaamden Stijn en ik gretig dat het prachtig weer was. Meteen daarna viel er weer die ongemakkelijke stilte. Dit keer niet lang want Stijn stelde aarzelend de vraag wat er die ochtend nu gebeurd was en wat het voor een gevolgen zou hebben. Precies de vragen die iedereen aan tafel zichzelf stelde, maar die niemand durfde uit te spreken.

Paul ging verzitten op zijn stoel en begon te praten: “Voor mij was dit iets eenmaligs. Al lang had ik het verlangen om seks te hebben met een jongere jongen. Om hem de baas te zijn en eigenlijk alles te doen wat Twan en ik vandaag bij jullie gedaan hebben. En Stijn, al heel lang vind ik je een prachtige jongen en wilde ook graag weleens iets meer van je zien. Maar aankomen verder uiteraard niet, ik ben je vader. Verder blijft het voor mij bij deze ene keer. Jullie zijn een superleuk stel en daar wil ik verder niet tussenkomen. Ik heb mijn wens in vervulling zien gaan en heb er echt van genoten, maar vaker doe ik dit niet.”
Stijn en ik hoorden zijn verhaal aan en moesten toegeven dat ook wij allebei enorm hadden genoten van alles wat ons vanmiddag was overkomen. Het bijna droge orgasme was wel wat minder, maar ook dat was toch ook heel erg geil.
Naar mate het gesprek vorderde en goed duidelijk was dat we van Paul “niks meer te vrezen hadden”, werden de onderwerpen werden de onderwerpen een stuk luchtiger en al snel was het alsof er niks was gebeurd vandaag.

Toen Paul rond etenstijd vroeg wat we gingen doen met het eten stond ik op met de mededeling dat ik echt naar huis toe moest. Stijn keek mij met grote puppy ogen aan en vroeg of ik echt niet bij hem kon blijven slapen, als zijn vader dat goed vond tenminste. Paul had daar uiteraard geen enkel probleem mee en Stijn wist dat ik hem totaal niks kon weigeren. Plagend zei ik “zou je dat wel willen dan, dat ik bij jou blijf slapen?” en met die bekende twinkeling in zijn ogen en een hele grote smile op zijn gezicht knikte hij heftig van ja. “Nou goed dan” antwoorde ik hem en gaf hem een dikke zoen op zijn mond. “Dan fiets ik snel even naar huis om wat spullen op te halen en te zeggen dat ik vannacht niet thuis ben” vervolgde ik. Paul stelde voor om mij met de auto even te brengen. Dan konden we daarna meteen door om ergens gezellig uit eten te gaan. Stijn en ik keken elkaar even aan en vonden dit een prima idee.

Thuis vonden ze het gelukkig geen probleem dat ik ergens bleef slapen, dus snel pakte ik op mijn slaapkamer wat kleding voor morgen en een shirtje voor de nacht (alleen voor de vorm hoor…). Met een boxershort, wat kleding en mijn toiletspullen in mijn tas rende ik de trap af en stapte weer bij Paul en Stijn in de auto. Stijn en ik natuurlijk romantisch samen achterin… Op naar een gezellig restaurant om lekker te eten en deze zeer geslaagde dag goed af te sluiten.

Na het eten hebben we thuis nog heerlijk buiten bij het zwembad gezeten en Stijn en ik hadden nog even gezwommen, waarbij we overduidelijk niet van elkaar af konden blijven. Paul vond het prachtig om te zien dat Stijn zo intens gelukkig was en dat maakte hem in opperbeste stemming.

Tegen middernacht besloten Stijn en ik om naar bed te gaan en we liepen hand in hand de trap op naar boven. In Stijn zijn ogen had ik een twinkeling gezien die voor mij heel duidelijk maakte dat hij nog niet van plan was om te gaan slapen, waar ik dan ook allesbehalve moeite mee had. Snel kleden we ons om (dat wilt zeggen uit tot onze boxershorts…) en poetsten onze tanden.

Nog voor ik in bed lag zat Stijn alweer met zijn tong diep in mijn mond en waren we weer heerlijk aan het zoenen. In mijn oor fluisterde hij dat hij dit gemist had om te doen omdat zijn vader de hele dag erbij was geweest. Lachend reageerde ik met “nou, er is niks wat hij niet van ons gezien heeft hoor…” waarop Stijn lekker ondeugend naar me keek en me snel weer begon te zoenen.
Tijdens het zoenen verkende ik met mijn handen het inmiddels overbekende mooie lijf van Stijn en bestede extra aandacht aan zijn mooie (inmiddels harde) tepels en zijn heerlijke kontje. Het duurde dan ook niet lang voordat ik Stijn zijn heerlijke blauwe boxershort uittrok en met mijn vinger zijn sterretje aan het masseren was. Stijn genoot hier zichtbaar een hoorbaar van.
Na zo even door te gaan vroeg ik Stijn op bed te gaan liggen met zijn kontje omhoog. Dat liet Stijn zich geen twee keer zeggen en binnen een paar seconde lag hij klaar voor wat komen ging. Snel nam ik plaats achter hem en begon zijn mooie gladde sterretje rustig met mijn tong te verwennen. Eerst oppervlakkig, maar steeds intenser en harder. Aan het gehijg en gekreun van Stijn te horen beviel het hem wel en het dat was voor mij weer de stimulans om een stapje verder te gaan. Voorzichtig drukte ik met mijn tong tegen zijn sterretje en heel rustig schoot mijn tong een heel klein stukje naar binnen. Ik voelde door Stijn zijn hele lijf een siddering gaan van genot en hij begon nog harder te kreunen.

Toen zijn sterretje goed nat was kwam ik weer terug met mijn vinger en zonder moeite schoot mijn wijsvinger zo naar binnen en ik voelde hoe zijn anus zich om mijn vinger sloot. Langzaam begon ik op en neer te bewegen en Stijn kronkelde onder mijn bewegingen. Zien hoe Stijn ervan genoot, deed mij ertoe besluiten om een tweede vinger naar binnen te brengen. Met iets meer weerstand, maar nog steeds vrij makkelijk schoot mijn middelvinger nu ook bij Stijn naar binnen en hij begon nog harder te hijgen en kreunen. Langzaam begon ik Stijn zijn sterretje met mijn vingers te neuken en met mijn andere hand begon ik zijn mooie gladde en inmiddels stijve pik te masseren. Al snel kwam er een grote hoeveelheid voorvocht uit zijn eikel en nam zijn gehijg en gekreun nog verder toe. Voor mij de reden om te stoppen met zijn mooie pik te masseren en mijn ringvinger langzaam in zijn sterretje erbij te duwen. Met weer meer weerstand dan net gleed mijn derde vinger bij Stijn naar binnen en even snakte Stijn naar adem. Voorzichtig begon ik hem anaal te vingeren met drie vingers en langzaam voerde ik het tempo op tot het er flink hard aan toe ging. Inmiddels ging Stijn zijn gehijg en gekreun onophoudelijk door totdat hij zijn tanden in zijn kussen zette en er vier dikke stralen zaad uit zijn pik over zijn bed schoten. Blijkbaar had ik met mijn vingers de juiste plekjes weten te raken en was Stijn daardoor zonder aan zijn pik te komen keihard klaargekomen. Na zijn orgasme stortte Stijn plat op bed, liggend in zijn eigen zaad en mijn vingers weer uit zijn sterretje glijdend.

De vele orgasmes van de dag hadden Stijn uitgeput en na zijn hoogtepunt kwam ik naast hem liggen en zoende zijn heerlijke lippen en vroeg of hij ervan had genoten. Stijn zijn antwoord bestond uit die twinkeling in zijn ogen, zijn oogverblindend mooie lach en een heerlijke tongzoen. Stijn, nog steeds naakt liggend in zijn eigen zaad viel daarna als een blok in slaap. Met mijn boxershort nog aan sloeg ik mijn arm om zijn prachtige lijf en met mijn hoofd tegen het zijne viel ik ook in slaap, te moe om zelf ook nog klaar te kunnen komen. Moe maar enorm voldaan van deze enorme geile dag waarin van alles was gebeurd wat zowel Stijn als ik nooit hadden verwacht ooit mee te (mogen) maken.

Graag jullie commentaar voor een vervolg.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort