Uncategorized

de flat: buurvrouw

de flat: buurvrouw
De bestelling was eindelijk binnen maar bij de buren op nummer 33 bezorgd las ik op het standaard briefje van de postbode, dat heb je nou eenmaal als je alleen woont en de hele week werkt. Ik liep gelijk naar nummer 33, mijn directe buurvrouw in de flat maar ze was niet thuis dus ging ik teleurgesteld naar huis. Ik weet eigenlijk maar weinig van de buurvrouw, ze heet Krista, is ongeveer 1m65, kort donker haar, blauwe ogen, is een alleenstaande vrouw met twee dochters, die ondertussen het huis uit zijn en ze heeft een stoere kant, ze rijdt motor. Ik zie wel dat ze vaak mannelijk bezoek heeft en dat de man in kwestie ook vaak wisselt, of dat daadwerkelijk relaties zijn of gewoon vrienden of kennissen weet ik niet. Ze is een stuk ouder dan ik maar door haar stoere kant lijkt ze jonger en bovendien kleedt ze zich een beetje als bikerchick, een look die haar wel staat.

Een tweede poging later op de avond was ook onsuccesvol, gelukkig was het morgen zaterdag en kon ik gedurende de dag langs gaan, zo gezegd zo gedaan. Halverwege de ochtend stond ik weer bij Krista voor de deur met het briefje van de postbode in de hand en ik belde aan, het was even stil en toen hoorde ik wat gestommel, ze kwam de trap af lopen. De deur ging open, daar stond ze met een handdoek omgeslagen, water druppend van haar korte zwarte haar, ze stond blijkbaar net onder de douche, ‘Kom snel binnen.’ zei ze zichzelf een beetje achter de deur verstoppend. Ik stapte snel naar binnen en ze sloot de deur achter me, ‘Ik hoef geen toeschouwers als ik halfnaakt rondloop!’ zei ze en vervolgde met ‘Maar van jou kan ik het wel hebben, jou doet het toch niets hè!?!’ wat me enigszins verbaasde, want waarom zou haar naakte lijf mij niets doen?

‘Hoe bedoel je?’ vroeg ik, ‘Je bent toch homo?’ zei ze stellig, ik kon mijn oren niet geloven en kon enkel een ‘Eeeeeh…’ stamelen, waarop zei verder ratelde ‘Ooh, is het geheim? Zit je nog in de kast? Nou maak je maar niet druk hoor, je geheim is veilig bij mij.’ met veel handgebaren en één hand de handdoek op zijn plaats houdend. Ik was nog steeds verbaasd over de aanname van Krista terwijl ze me eens goed bekeek, ‘Wel zonde hoor, zo’n leuke jongen!’ zei ze, ze keek nog eens een keertje en klapte plotseling de handdoek open, ‘Dit doet je helemaal niks?’ vroeg ze. Het deed me zeker wel wat, Krista had wel een wat voller figuur maar was wel mooi in de juiste proporties, twee flinke memmen met even flinke tepels, wat breder in de heupen, wat smaller in de taille en een kaal poesje.

‘Volgens vind je het wel wat.’ zei Krista terwijl ze haar lichaam toonde, ‘Het laat me niet geheel onberoerd moet ik zeggen.’ antwoordde ik en weer begon Krista te ratelen ‘Weet je wel zeker dat je homo bent dan? Heb je het ooit eens met een vrouw gedaan? Vast wel! Misschien was het niet de juiste vrouw, misschien ben je wel hetero of bi maar ben je afgeknapt op vrouwen omdat zij er niks van bakte, jullie waren waarschijnlijk jong en onervaren misschien moet je het nog eens proberen met een vrouw met wat meer ervaring … zoals ik!’. En zo plotsklaps als ze het idee had gekregen pakte ze mijn hand en legde die op haar borst, ‘Dat voelt toch lekker?’ vroeg ze en ik knikte terwijl ik deed alsof ik onwennig haar borst kneedde.

Ze sloeg de handdoek weer om, pakte me bij de hand en liep de trap op naar haar slaapkamer, daar liet ze de handdoek op de grond vallen en begon mijn kleding uit te doen. ‘Maak je maar niet druk, suikertante Krista doet alles!’ zei ze met een klein knipoogje, toen ze mijn broek open deed was de bobbel in mijn onderbroek overduidelijk, ‘Oh … het doet je zeker wel wat!’ zei ze glunderend. Ze wreef er even over met de palm van haar hand alvorens ze de onderbroek samen met mijn broek naar beneden trok, ik stapte uit het hoopje rond mij enkels en Krista ging op haar knieën zitten. Ze pakte mijn al lichtopzwellende pik beet en trok me af terwijl ze me liefkozend aan keek, haar ervaren handen hadden mij in no time op volle sterkte en toen begon ze ook met haar mond. Eerst een paar zachte kusjes op mijn eikel gevolgd door kleine likjes over de gehele lengte van mijn paal, ‘Als je het niet fijn vind moet je het maar zeggen hoor, dan stop ik.’.

Dat was natuurlijk helemaal niet aan de orde en ik liet Krista verder haar gang gaan, ze begon me nu te pijpen, eerst langzaam de eikel maar al snel met diepe halen. ‘Vind je het lekker? Doe ik het beter dan een vent?’ vroeg ze tussen halen door, ik antwoordde enkel met een vage kreun, ze ging nog even door en betrok ook mijn ballen bij het spel, kietelde ze met haar vingers, likte er aan en zoog er op. Ze stopte pardoes, stond op en ging op bed liggen terwijl ze zei ‘En nu kun je me beffen als je dat wil en durft!’, ze spreidde haar benen en met een vinger gleed ze over haar al glinsterende mossel. Ik kroop bij haar op bed en positioneerde me tussen haar benen, weer acteerde ik onwennigheid door haar enkel te likken over haar schaamlippen met tussenpozen van enkele seconden, ‘Als je het niet lekker vindt hoeft het niet hoor.’ zei Krista.

Ik ging zonder weerwoord verder en al snel kwam Krista met instructies in suggestie vorm, ‘Misschien vind ik het wel fijn als je ook met mijn clitoris speelt, die zit hier.’ waarop ze haar schaamlippen spreidde en haar klit aanwees. Ik drukte lafjes mijn tong er tegen aan alsof ik niet wist wat ik deed, ‘Dat is al beter maar misschien is het fijner als je met je tong er langs flikkert of met je vinger er over wrijft.’. Zo instrueerde ze me steeds verder tot ze een kwartiertje verder een orgasme kreeg en ik zelfs een nieuw techniekje of twee had opgepikt. ‘Ben je een top, bottom of versa?’ vroeg ze nu, ‘want als je een bottom bent hoef je me niet te neuken hoor, ik heb zelfs een strap-on als je wil dat ik je neuk!’ vervolgde ze, ‘Ik ben een top!’ antwoordde ik snel voor ze weer door zou ratelen en ik haar niet zou kunnen neuken en zelf gepaald zou worden.

‘Als je wil mag je me in mijn kont neuken! vervolgde Krista nu weer, ‘Laten we het eerst in je vagina proberen, als dat niet lukt dan kijken we wel.’ antwoordde ik. Mijn pik was ondertussen verslapt maar Krista nam hem onder handen en had hem in een minuutje weer helemaal hard, ze deed een la van haar nachtkastje open, deze puilde uit van de condooms en ik ontwaarde zelfs een dildo of twee. Ze pakte een condoom, pakte deze uit, deed hem in haar mond en pijpte hem vervolgens bij mij om, vervolgens ging ze op handen en voeten zitten, ‘Zo ben je het zeker gewend?’. Ik gaf geen antwoord maar plaatste mijzelf direct achter haar flinke maar goedgevormde bilpartij, ik “vergiste” mij door mijn lul eerst tegen haar anus te zetten maar ze pakte mijn pik gelijk al tussen haar benen door en geleidde hem naar haar kutje. ‘Nu stoten!’ zei ze, ik stootte toe en voelde hoe ik haar warme holletje betrad, ik begon gelijk als een bezetene te pompen, ik neukte haar hard en snel waarop zei ook hard en snel klaar kwam.

Ik neukte lekker door, gaf haar af en toe een pets op haar kont maar al snel wilde ik ingaan op haar aanbod om haar anaal te palen dus zette ik mijn duim tegen haar anus en drukte zachtjes. Eerst was er even weerstand maar toen ontspande Krista en floepte hij er in, zonder verder wat te vragen of zeggen trok ik me terug om gelijk mijn lul in haar gewillige reet te begraven. ‘Ja … neuk me alsof ik een vent ben!’ riep tussen haar kreunen door, ik zette gelijk weer in op de hoogste versnelling en beukte er op los. Ik ging zo hard te keer dat ze zelfs door haar knieën zakte en plat op haar buik kwam te liggen maar dat weerhield me er niet van om door te gaan in het huidige tempo.

Het duurde niet lang voor ik de eerste signalen van een aankomend orgasme voelde, ‘Krista, mag ik over je borsten klaarkomen?’ vroeg hijgend tussen de beuken door, ‘Ja natuurlijk schatje!’ hoorde ik haar zeggen. Ik trok me gelijk terug en ging op het bed staan, Krista ging op haar knieën voor me zitten, drukte haar borsten bij elkaar en zei ‘Kom maar schatje, spuit maar over mijn tieten met je hete zaad! Laat je sperma maar van me tieten druipen!’. Ik had het condoom al afgedaan en trok me af tot ik explodeerde, een dikke straal zaad vloog door de lucht en landde op haar tieten, een tweede volgde snel en ook een derde, een vierde had niet meer genoeg kracht om los te komen maar met een zwiep aan mijn lul kwam hij alsnog op zijn bestemming aan.

Krista wiebelde haar tieten een beetje tegen elkaar en ik stortte me op mijn knieën om mijn eigen zaad van haar tieten te likken, ‘Dat vind je lekker hè! Sperma! Lik het maar lekker van me tieten schatje!’ zei Krista. Mijn eigen zaad heb ik wel vaker geproefd dus dat vond ik geen probleem maar nu kon ik mooi die memmen aflebberen, een flink maar dankbaar werkje. Toen ik klaar was gaf Krista me een tongzoen, ze roerde flink in mijn mond tot ze zei ‘Je bent niet de enige die sperma lekker vind hoor!’, nog een kus op de lippen en toen zei ze ‘Nou, gelukkig stond ik net onder de douche, kunnen we het gelijk ff afmaken!’. Ze pakte mijn hand en trok me mee naar de douche, daar heb ik die heerlijke tieten nog ff goed kunnen betasten onder het mom van schoonmaken en zo ook met haar bilpartij. Krista heeft mij ook nog schoongeschrobd daarna hebben we ons aangekleed terwijl Krista me blootstelde aan een vragenvuur over hoe het nou was met een vrouw.

Gelukkig ratelde ze maar door en beantwoordde ze haar eigen vragen zodat ik met een paar vage uhuh’s en ja’s het verhoor kon doorstaan en stond ik even later weer buiten met mijn pakketje. Ik kon het toen niet over mijn hart verkrijgen om te vertellen dat ik geen homo was maar heb het op een later moment wel bekend en hoewel dat na nog enkele “bekeringssessies” was deed Krista er gelukkig niet moeilijk over. Het bleek dat ze het idee van een vriend had gekregen die een tijdje relatieproblemen had en bij mij logeerde, ze had en hem gevraagd hoe lang we samen waren en hij maakte er een mooi verhaal van. Ik weet niet of ik hem terug moet pakken aangezien ik er een paar goeie vrijpartijen met de buurvrouw aan over gehouden heb.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

izmir escort karşıyaka escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort çapa escort taksim escort fatih escort mersin escort şişli escort antep escort gaziantep escort kayseri escort film izle malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort