Uncategorized

Een onverwachte geile avond met Robert

Ass

Een onverwachte geile avond met Robert
Mooi weer en vakantie, daar wordt een mens blij van! Even snel tussendoor boodschappen doen en net bij het naar buiten lopen komen we mijn ex van 5 jaar geleden tegen.
Even voorstellen: Ik ben Robert 45 jaar en normaal postuur. Mijn vriendin Carla is 51, beetje gezet en wat Grote borsten. Ze was altijd goed gekleed en droeg bij mij zo vaak mogelijk haar hoge hakken aangezien ze weet wat ik dat mooi vind, ook nu weer haar sandalen met erg hoge hak. Me ex, Nina van 47. Beetje klein maar een mooie grote voorgevel droeg bij mij ook altijd haar hoge hakken maar na onze tijd droeg ze wanneer ik haar weer eens zag alleen maar plat. Nina keek eerst beetje verwaand naar mij en Carla waarna ze toch maar zo normaal mogelijk hoi zei. Ik vroeg haar uit fatsoen hoe het ging en wat ze hier in de buurt deed aangezien ze bij mijn weten een plaats verder woonde met haar man. Ze zei dat het over was en dat ze vlakbij een huisje had waar ze gister in getrokken was. Ik schrok even want wist niet beter dat ze gelukkig was met hem, Carla vroeg hoe het zo gekomen was. Haar man kon niet van andere vrouwen afblijven en daar was Nina achter gekomen.
Ze vertelde dat ze morgen de scheiding gingen regelen en dat het daarna volledig verleden tijd was. Ik zei haar dat het jammer was en dat ik haar wel het geluk gunde. Ze zei dat het zo beter was en dat het allemaal goed zou komen. Ze moest nog wat kleine dingen doen in haar huisje en dan zou ze aan de toekomst gaan werken. Totaal onverwachts vroeg Nina om in de avond even te komen kijken, bij te kletsen en kopje koffie te komen doen. Aangezien het toch wel vreemd is om met je vriendin bij je ex thuis te komen keek ik Carla vragend aan. Om toch even netjes te zijn stemde ze in en we spraken af voor 8 uur, Nina zou mij het adres sturen.
Toch een beetje een vreemde stilte nadat we gedag gezegd hadden, Carla en ik liepen verder maar er werd een tijd niks gezegd. Tot ik vroeg of ze er mee zat… ze gaf aan dat ze me niet alleen had laten gaan waar ik haar toch gelijk in moest geven. Ik zei haar dat we even uit fatsoen ons gezicht zouden laten zien, even kopje koffie doen en huisje kijken en weer weg.
In de avond na het eten maakte we ons klaar, het viel me op dat Carla voor een normale avond wel een beetje gewaagd gekleed was. Ze moest blijkbaar laten merken dat ik beter af was met haar dan met me ex. Leuk jurkje met wel heel hoge hakken. Nina woont 2 straten achter ons dus we gingen lopend, aangekomen zagen we een leuk appartementen complex. Na aanbellen lift in en naar bovenste verdieping. De voordeur ging open en Nina stond in de opening. Ook zij moest blijkbaar wat laten zien want ze was ook omgekleed. Kort rokje met een strak truitje waar haar voorgevel goed in vooruit kwam. Ik merkte even de jaloerse blikken van de dames en om het moment te breken gaf ik Nina 3 zoenen op haar wang en zei dat het complex er goed uit zag, ook Carla zei gedag en we liepen naar binnen. leuk appartementje, niet te groot en vrolijk ingericht. We gingen in de woonkamer op de bank zitten en Nina haalde de koffie en thee. Het werd een gezellig gesprek over hoe het verder gelopen was bij zowel bij Nina als bij ons wat we tegenwoordig zoal deden.
Na de koffie vroeg Nina of we wat anders wilde drinken, weer liet ik het aan Carla over en ze zei dat ze wel wat anders lustte. Carla een wijntje en ik een biertje, terwijl Nina het haalde zei Carla me dat het wel gezellig en ontspannen was en dat we daarom wel wat langer konden blijven. Na het eerste drankje kwam er een 2de en een 3de… Het gesprek kwam op de hakken van Carla uit, Nina gaf aan dat ze gaaf waren en dat zij ook zoiets heeft. Carla wilde ze wel zien en Nina zei dat ze mee moest lopen. Ik liep ook maar even mee en in de slaapkamer had Nina een kast neergezet met al haar schoenen, vanuit onze tijd wist ik dat ze veel hakken had en zoals ik het snel kon zien had ze alles nog. Ze pakte een paar uit de kast en het waren inderdaad bijna dezelfde. Carla keek naar 2 andere paren, extreem hoge hakken waar je nauwelijks op kan lopen. Ze vroeg of ze ze mocht pakken om te bekijken, Nina vroeg welke maat Carla heeft en toen ze 42 zei gaf Nina aan dat ze ze zelfs mocht proberen aangezien het 38 is. Even wennen aan de hoogte maar daarna liep ze er zo goed weg. Carla zei dat ze prima zaten en dat ze iets aparts en moois hadden. Om een beetje te plagen zei ik dat Nina nou wel klein was ten opzichte van ons en dat ze de andere maar aan moest doen.
Carla lachte en gaf aan dat Nina inderdaad het “kleintje” was nou. Nina trok gauw het andere paar aan en kwam naast ons staan. Toch wat getriggerd door de 2 dames op de hoge hakken ging ik tussen ze in staan en sloeg bij beide een arm om hun heen. Gaf een uitdagende opmerking dat het toch leuk is om tussen 2 sexy vrouwen te staan. Carla kort geïrriteerd naar me kijken wou weg draaien en ik gaf haar gauw een kus en zei zacht in haar oor dat zei de leukste is. Carla lachte en drukte haar volle billen dicht tegen me aan. Nina had dit in de gaten en probeerde niet achter te blijven, draaide iets bij en ook van haar kreeg ik 2 lekkere billen tegen me aan. Zonder het me echt bewust te zijn was de eerste stap gezet op wat een leuke avond zou worden.
We gingen terug naar de woonkamer waar Nina nog een drankje in deed. De dames nog steeds op de hakken hadden een onderwerp waar ze beide interesse in hadden en waar ze druk over praatte. Ze gingen beide tegenover me zitten en of het nou opzet of niet was, ik had een leuk uitzicht. Ik luisterde maar een beetje naar hun en moest me inhouden niet te opvallend te kijken. Nina ging naar het toilet en ik zei tegen Carla dat ze het wel erg gezellig hadden. Ze zei dat ze het zelf ook niet verwacht had en dat ze toch wel bijgedraaid was. Carla daagde me een beetje uit door wat wijd te gaan zitten met haar benen, ze zei dat ze de hakken mee wou nemen naar huis omdat ze toch wel erg goed zaten. Op dat moment kwam Nina weer binnen en kreeg het mee, Nina zei dat het prima was. Ze gaf toe dat de hakken toch wel wat sexy uitstraalde en dat door de hoogte het figuur er goed uit kwam, borsten en billen wat voller. Ik zei dat het uitdagend was zulke hogen hakken en dat het bij beide iets deed. Zowel Nina als Carla hadden mijn antwoord niet verwacht en ik merkte dat het bij beiden wat deed. Ze zaten beide op de bank en probeerde beide er wat uitdagend te zitten.
Nina en Carla hadden weer een druk gesprek over schoenen en kleding, toch wel een vrouwen-ding. Nina wou wat laten zien en dus liepen de dames weer naar de slaapkamer. Ik ging ondertussen naar de wc en liep daarna na ze toe, op dat moment kwamen de dames net terug. ik liep rustig achter ze aan en omdat Carla het opviel dat ik het met opzet deed gaf ze de opmerking of ik het goed kon zien. Uitdagend zei ik dat het een leuk uitzicht was maar dat het altijd beter kon… Alsof het afgesproken was bukte beide dames een beetje voorover om de billen goed te laten zien. Even dacht ik dat ik me in moest houden maar de uitdaging was te groot. Gauw op beide dames een hand op een bil gelegd. Een korte lichte tik en liet me hand langzaam naar boven glijden. Ze hadden het niet verwacht en slaakte beide een kleine kreet. Nina viel half voorover op de bank en Carla en ik zagen beide dat ze een leuk klein zwart stringetje aan had. Nina bleef even liggen en Carla gaf de opmerking dat Nina wel erg aan het uitdagen was. Ik zei tegen Carla dat ze jaloers was en dat ze anders moest mee gaan doe, wetende dat ze het dan niet kon laten. Ze keek even kort geïrriteerd maar kon het niet weerstaan. Ze kwam bij me staan en duwde haar lichaam dicht tegen me aan. ‘Heb je hier niet genoeg aan schat’ zei ze uitdagend. Ik gaf netjes aan dat ik er genoeg aan heb maar dat een uitstapje altijd leuk is. We hebben het er wel eens over gehad dat we beide een trio keer willen proberen maar dat het eigenlijk wel met een vreemde moest zijn en niet met een ex…
Nina was overeind gaan zitten en had in de gaten wat er speelde, ze zei snel dat als er gespeeld ging worden ze wel mee wilt doen. Toen werd ook voor Carla de uitdaging te groot en ze ging overstag. Ze duwde me in de richting van Nina en zei dat ik haar maar moest zoenen. Geschrokken deed ik wat me gevraagd werd en gaf Nina een zoen op de mond. Carla ging achter Nina staan en duwde haar tegen me aan en zorgde dat de voorgevel goed tegen me aan drukte. Ik pakte Carla vast en wreef over haar kont, ze moest natuurlijk wel goed meedoen. Nina draaide om en keek Carla aan, ik pakte van beide hun hoofd vast en drukte ze naar elkaar zorgend dat ze elkaar moesten zoenen. Een innige zoen was het vervolg, ik genoot van me uitzicht. Terwijl ik naast ze ga staan druk ik ze strakker tegen elkaar, borsten tegen borsten en wrijf over de billen van de dames. Ik merk dat ze langzaam wat opgewonden worden en begin mee te doen met het zoenen. Al vrijend, zoenend en ontdekkend lopen we naar de slaapkamer. De dames beginnen mij uit te kleden. Ik geef de opmerking dat ze eerst elkaar mogen uitkleden maar dat ze de hakken aan mogen houden. Ze gaan samen voor me staan en al wrijvend en zoenend kleden ze elkaar uit. 2 mooie dames in lingerie staan voor me, beide een passend zwart setje met kant. Carla komt mijn kant op en zegt dat we wel gelijk moeten oversteken, snel begint ze me uit te kleden en voor ik het weet lig ik helemaal naakt op bed. Terwijl Carla mij uitgebreid zoent zoekt Nina mijn ondertussen wat groter en harder geworden lul op. Mijn handen gaan op zoek naar waar ik maar bij kan en voel al gauw de borsten van Carla.
Ik wrijf over haar tepels en knijp er zachtjes in. Een luide kreun is hoorbaar en ze bijt op mijn lip. Als ze opgewonden is doet ze dat wel vaker. Terwijl wij vurig zoenen voel ik mijn lul langzaam in de mond van Nina glijden, steeds dieper. Terwijl mijn lul tot in haar keel glijd bedenk ik me dat ze dat eerder nooit deed, heeft ze toch nog wat “geleerd” in de afgelopen tijd. Mijn lul groeit tot het niet meer verder kan en ik moet me inhouden niet direct haar keel vol te spuiten. Ik duw Carla van me af en zorg dat de dames naast elkaar op bed gaan liggen. Ik begin bij beide de borsten te strelen en laat me handen over hun buiken naar beneden glijden tot tussen de benen. Ik voel 2 natte stukjes stof en zeg dat ze het laatste deel ook uit moeten doen. beide trekken ze de laatste delen uit en ik geniet van 2 prachtige lichamen met mooie kale kutjes. ik zoek de mond van Carla weer op terwijl mijn hand bij Nina haar clitje opzoekt. Al zoenend ga ik over Carla haar borsten en buik tot ik haar natte kutje bereik, mijn tong gaat tussen haar schaamlippen en over haar clitje. Mijn hand nog steeds tussen de benen bij Nina, bij haar laat ik ondertussen 2 vingers diep naar binnen glijden. Beide dames raken nu heel erg opgewonden en ik voel beide lichamen schudden van genot. Nina geeft aan nog wel wat speeltjes te hebben en staat op naar een kast. Daaruit pakt ze een bak met meerdere speeltjes. Carla’s oog valt op een dildo die bedoeld is om een dame zowel vaginaal als anaal te bevredigen. Vragend kijkt ze Nina aan, die zegt dat het erg lekker is om zo verwend te worden. Carla vind het soms lekker als ik met een vinger haar kontje in ga terwijl ik haar kutje bevredigd maar meer ook niet.
Ik zeg tegen haar dat ze het eens moet proberen en stuur erop dat Nina haar moet gaan bevredigen. Carla gaat op haar rug liggen en Nina gaat op haar knieën tussen haar benen zitten. Ze begint Carla te likken en gaat het met speeltje over haar clitje en tussen haar schaamlippen. Ik ga rustig wat naast ze zitten genietend van me uitzicht. Ik zie hoe Nina alles nog natter maakt als dat het al was en dat ze langzaam en subtiel het speeltje over haar kutje en kontje laat gaan. Terwijl ze zorg dat alles goed nat wordt laat ze het speeltje langzaam in het kontje van Carla glijden. Carla kreunt een beetje maar laat ook merken erg te moeten wennen aan het gevoel. Ik vind dat ik lang genoeg stil gezeten heb en ga achter Nina zitten. Terwijl Nina nog steeds bezig is met het speeltje bij Carla laat ik mijn tong over het kontje van Nina glijden, ik lik haar kontje en en kutje nat en laat 2 vingers in haar kutje glijden. Zo spelen we een tijdje met elkaar en als ik even later kijk zie ik het speeltje al een stuk in het kontje van Carla soppen. Langzaam went ze aan het gevoel en laat ze merken dat het toch wel lekker is. Carla begint in extase te raken en komt schuddend en kreunend klaar, haar kutje sopt nog harder dan ik ooit gezien heb.
Nina drukt ondertussen haar kontje omhoog ten teken dat ik daar meer mee moet doen. Terwijl er nog steeds 2 vingers in haar kutje zitten laat ik een vinger in haar kontje verdwijnen. Ook Nina komt klaar en laat haarzelf voorover vallen en begint Carla te zoenen. Ik heb 2 geile kutjes en kontjes voor me liggen, ik laat in beide kutjes vingers glijden. Nina vraagt aan Carla hoe ze het ervaren heeft en die zegt dat ze moest wennen maar dat het wel enorm opwindend was. Carla geeft aan dat het vooral lekker is omdat beide gaatjes gevuld worden. Nina staat op en pakt de bak met speeltjes, daaruit haalt ze een vrij grote voorbinddildo en ze zegt tegen mij dat we samen Carla maar eens moeten gaan verwennen. Ze trekt het tuigje aan met de neplul in haar hand gaat ze naast Carla staan, pijp hem maar eens lekker nat zegt ze tegen me. Carla begint te lachen en zegt dat ik het maar moet doen, ervaar ik ook eens hoe het is. Beetje geschrokken zie ik dat Nina de dildo voor me gezicht houdt. Hoe vreemd ik het ook vind, ik zeg zelf altijd dat je alles kan proberen. Zoekend en onhandig begin ik de dildo te pijpen, hij is te groot om hem heel diep in mijn mond te nemen maar ik doe me best. Ik zie dat Carla ondertussen aan de tepels van Nina likt en dat ze elkaar ook weer aan het verwennen zijn.
Nadat ik de dildo goed nat gemaakt heb vraag ik Nina wat ze in gedachte had, ze gaat op haar rug op bed liggen en zeg tegen Carla dat ze over de dildo moet gaan zitten. De dildo zakt langzaam naar binnen, ze moet even wennen aan het formaat want ondanks dat ik niks te klagen heb is de dildo toch wel stuk dikker. Nadat Carla een tijdje de dildo in en uit haar kutje heeft laten glijden en weer goed opgewonden raakt zegt Nina dat het tijd wordt voor stap 2. Ik maak haar kontje weer helemaal nat met mijn tong en laat speels een vinger in haar gaatje glijden. Als ik merk dat Carla het prettig vind ga ik achter haar staan en zet me lul tegen haar sterretje aan. Langzaam laat ik hem naar binnen glijden, Carla elke keer even laten wennen. Onverwachts drukt Carla ineens haar kont omhoog en mijn lul schiet direct helemaal haar kontje in. Ze kreunt luid en zegt dat ik haar wat harder mag neuken, dit laat ik natuurlijk niet nog een keer zeggen. Zo wordt ze voor het eerst in beide gaatjes lekker geneukt en binnen de kortste keren komt ze hard klaar. Ik moet mezelf hierdoor echt in gaan houden want wil nog meer doen voor ik zelf klaar kom. Ik laat me lul uit haar kontje glijden en laat Carla bijkomen. Ze geeft aan het zo enorm geil te vinden en dat anaal toch lekkerder is dan ze ooit verwacht heeft. Nina glimlacht en vraagt of het niet te krap was, ze heeft immers zelf ook nog nooit beide gaatjes gevuld gehad. Carla zegt dat Nina het dan maar zelf moet ervaren en zegt dat ze de voorbind dildo af moet geven. Ik ga op me rug liggen om bij te komen maar hier wilt Nina niet op wachten.
Ze komt met haar kutje boven me gezicht hangen en dwingt me haar de likken terwijl ze zelf mijn lul weer diep in haar mond neemt. Carla komt achter Nina staan en laat de voorbind dildo onverwachts geheel in het kutje van Nina verdwijnen. Een gil ontsnapt uit Nina en terwijl ik har clitje lik wordt ze hard geneukt. Ik zeg dat ik het niet lang meer vol ga houden en dat als Nina nog dubbel geneukt wilt worden het daar tijd voor wordt. Ik heb zin om te blijven liggen dus Nina staat op en laat haar kontje langzaam over me lul zakken. Als die er diep in zit stapt Carla erboven en laat de dildo weer in het kutje van Nina glijden. Ik merk dat ik ga klaarkomen en op moment dat ik dat tegen de dames zeg begint Carla zo hard in en uit het kutje van Nina te stoten dat ik me niet meer in kan houden en het kontje van Nina vol spuit. Ook Nina komt hierdoor hard klaar en kreunt het uit van genot.
Al zoenend en kroelend genieten we met z’n drieën na van de onverwachte ervaring.
Na een tijdje begint Nina langzaam eerste delen op te ruimen, als ze weg loopt kijk ik Carla aan en zeg tegen haar dat dit het laatste was wat ik verwacht had. Carla geeft toe dat het heel vreemd is maar zegt ook dat ze er totaal geen spijt van heeft. Met z’n drieën ruimen we alles op en maken we onszelf schoon met de handdoeken die Nina gegeven heeft. We kletsen nog even na en dan gaan Carla en ik richting huis. Bij de deur geven we alle 3 afscheidskussen en als Nina de deur dicht wilt doen zegt Carla ineens dat het misschien wel leuk is de avond een vervolg te geven…….

Veel sex plezier Carla&Nina:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

izmir escort izmir escort izmir escort çapa escort şişli escort sex hikayeleri yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort görükle escort bayan porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort sex izle brazzers rokettube istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj porno porno kuşadası escort bayan eryaman escort keçiören escort otele gelen escort mecidiyeköy escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan kocaeli escort kocaeli escort bornova escort balçova escort mersin escort Hacklink Hacklink panel Hacklink bursa escort yerli porno bedava bahis ankara escort mugla escort mersin escort nevşehir escort diyarbakır escort aydın escort rize escort sakarya escort samsun escort şanlıurfa escort sivas escort trabzon escort tekirdag escort van escort yalova escort amasya escort aksaray escort artvin escort bartın escort bayburt escort bilecik escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort hurilerim.com Escort izmir escort izmit escort karabük escort karaman escort kars escort kastamonu escort kayseri escort kıbrıs escort kilis escort kırıkkale escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort beylikdüzü escort antalya rus escort escort sincan escort dikmen escort otele gelen escort keçiören escort etlik escortçankaya escort escort escort escort travestileri travestileri kaçak iddaa kaçak iddaa deneme bonusu