Uncategorized

Elke (8) : vierde opdracht : Onder de zonnebank

Anal

Elke (8) : vierde opdracht : Onder de zonnebank
Wat vooraf ging ( zie “Blikschade” en overige Elke verhalen) : Terwijl haar man op zakenreis was had Elke een ongeluk met de firmawagen van haar man. Gelukkig enkel blikschade en bovendien bleek Mark, de man die ze aangereden had, een garage te hebben zodat hij alles kon herstellen voor Elke haar man terug was. Er was één voorwaarde aan verbonden : Elke zou de herstelling moeten afbetalen in natura. Elke is nu volop bezig aan het afbetalen. Mark had Elke reeds kennis laten maken met een gloryhole en een gangbang. Gisteren had hij haar savonds naar een afgelegen parking gebracht. Niet alleen had hij er voor gezorgd dat Elke zich had laten nemen door een vreemde man, hij had Elke ook laten bekennen dat ze zijn hoertje was.

Savonds was Elke thuis gekomen, geil van wat ze had meegemaakt had ze zich laten nemen door haar man. Onwetend waarom Elke zo opgewonden was, had haar man had genoten van de wellustige neukpartij .

Op woensdagmorgen nam Elke een douche . Ze had alle tijd. Tegen elf uur had ze haar tweede afspraak met dokter Waldijk. Net zoals vorige week zou hij terug onderzoeken of haar anticonceptie goed werkt. Rond negen uur kreeg ze een berichtje van Mark.
“Ga tegen half tien naar het zonnebankcenter in de Molenstraat. “
Elke had haar vierde opdracht niet zo snel verwacht. Nog maar twee dagen geleden had ze zich savonds op een verlaten parking door een onbekende moeten laten neuken. En vandaag wordt ze om elf uur ook al geneukt door dokter Waldijk. Ze scheerde nog snel haar poesje glad, en vertrok richting zonnebankcenter. De scholen waren al begonnen dus was het al vrij rustig op de baan. Een parkeerplaats vinden ging iets minder vlot en Elke moest zich een paar honderd meter verder parkeren op het marktplein. Vijf minuutjes stappen maar, ze zou ruim op tijd aan het zonnebankcenter zijn.
Ze was bijna ter plaatse toen plots aangesproken.
“Hallo Elke. Hoe gaat het ermee ?”, Johan de man van een van haar schoolvrienden sprak haar aan net voor ze het zonnebankcenter wou binnen gaan.
“Goed en met jouw ? “ Elke kon het niet vermijden om te antwoorden en snel was ze in een gesprek over koetjes en kalfjes verzeilt. Elke kon zich niet van de indruk ontdoen dat Johan haar trachtte aan het lijntje te houden. Uiteindelijk moest ze het gesprek afbreken met het excuus dat ze een afspraak had.
De kerkklok sloeg net half tien toen Elke de deur van het zonnebankcenter openduwde. Op hetzelfde kreeg ze een berichtje binnen.
“Cabine 3, 30 minuten ”
Kort en bondig, meer uitleg had Elke ook niet nodig. Ze wist maar al te goed wat Mark van haar verwachtte, en dat zou niet inhouden dat ze rustig 30 minuten ging bruinen onder de zonnebank. Het zonnebankcenter was een self-service center en was op dit moment van de dag verlaten. Op de achtergrond speelde zachtjes een radio. Elke liep dan ook door naar cabine 3. De cabine was gelegen op de het einde van de gang. De deur van de ruimte stond open. Binnen stond er een grote professionele zonnebank. Verder stond er nog een stoel en tafeltje . Op het tafeltje lag er een zonnebankbrilletje, zonneolie en een timer. Toen Elke de deur achter zich dicht deed, merkte ze pas op dat het slot uit de deur verwijderd was zodat er niks anders opzat dan de deur los te laten. Snel kleedde Elke zich volledig uit en smeerde haar ganse lichaam in met de olie die ze op het tafeltje gevonden had. Terwijl ze zo bezig was merkte ze dat doordat het slot eruit was en het dus niet mogelijk was de cabine af te sluiten. Dat zal wel de bedoeling van Mark dacht Elke toen ze de zonnebank aanzette en zich volledig ingeolied neervlijde. Het zonnebankbrilletje zorgde er niet alleen voor dat Elke haar ogen beschermd waren, het was ook ondoorzichtig zodat Elke niks kon zien.

De ventilatoren van zonnebank zoemde zachtjes en de warm gloed zorgde ervoor dat Elkeal snel begon in te dommelen. Ze had dan ook geen idee of het al na één minuut of na tien toen plots de muziek uit de inkom luider klonk in de cabine. Blijkbaar stond de deur nu volledig open. Met de achtergrondmuziek en het geronk van de zonnebank was het moeilijk te horen of iemand de cabine was binnen gekomen of dat de deur uit zichzelf was verder opengewaaid. Toen de hemel van de zonnebank omhoog werd geschoven was er geen twijfel mogelijk . Elke besefte dat er nog iemand in de cabine was en dat die persoon nu haar naakte lichaam aan het overschouwen was.
Elke verwachte nu elk moment een hand te voelen , maar tot haar verbazing werd ze niet aangeraakt. Ze kon voelen dat de man nu dicht bij haar stond en hoorde hem zachtjes boven haar kreunen. Elke wist wat dat betekende : de man was zich aan het aftrekken terwijl ze daar naakt voor hem lag. Plots stootte hij een luide kreun uit en op hetzelfde ogenblik voelde Elke iets op haar gelaat. De man was gewoon op haar aan het klaarkomen. Instinctmatig deed Elke haar mond open en de volgende stralen werden dan snel op haar mondje gericht. Niet dat de man nauwkeurig kon mikken, het meeste kwam nog op haar lippen en wangen terecht maar ze kreeg toch zijn sperm te proeven. Elke slikte snel door. Ze was nog haar lippen aan het aflikken toen ze hoorde hoe de man zijn broek dicht riste en de cabine verliet.

De muziek klonk nog steeds even hard, wat betekende dat de deur van de cabine nog steeds openstond. Iedereen die nu in het zonnecenter binnenkwam zou Elke dan ook zien liggen. Het duurde niet lang voor ze opnieuw geluid hoorde in de gang. Ze hoorde hoe verschillende mensen tegen elkaar fluisterden. Niet dat ze iets kon verstaan wat ze zeiden, maar het was wel duidelijk dat er minsten drie mannen binnenkwamen. Plots hoorde ze vlak bij haar gezicht het geklik van een smartphone en Elke besefte dat ze haar gezicht nog steeds vol sperma hing.
Een hand raakte nam haar onderbeen vast en spreidde haar benen open . Eén van haar benen werd naast de zonnebank gezet zodat Elke daar met haar poesje open en bloot lag. De gedachte dat ze daar met haar benen open lag en een groep mannen opgeilde wond Elke op. Ze voelde hoe haar poesje met de minuut natter werd. Ze wou niks liever dan hun keiharde lullen in haar voelen, maar blijkbaar moest Elke nog wat geduld hebben. In plaats van stevig genomen te worden hoorde Elke hoe de mannen voor de de zonnebank neerknielden terwijl hun mobieltjes aan het klikken waren. Plots besefte Elke wat ze aan het doen waren : ze waren voor haar opengesperde poesje aan poseren voor een reeks selfies. Zeker een tiental keer hoorde ze het clicken alvorens ze uiteindelijk een hand langs haar been omhoog ging. Al snel voelde ze een tweede, derde , vierde … hand . Elke kreeg nu alle aandacht die ze wou, door drie paar handen werd ze langs alle kanten belaagd. Er werd in haar borsten en billen geknepen, ze werd tussen haar dijen gestreeld, vingers gingen in en uit haar poesje. Al die tijd bleven Elke haar benen uitnodigend open.
Op een bepaald moment hadden alle drie de mannen één of meerdere vingers in haar poesje terwijl ze met hun andere hand haar borsten kneden. Elke kronkelde van genot, haar poesje, drijfnat van alle aandacht, was meer dan klaar voor de volgende phase. Niet veel later kreeg Elke dan eindelijk waar ze al die tijd al naar hunkerde. De vingers maakte plaats voor een keiharde lul die ik één stoot in haar naar binnendrong. Een paar tellen later voelde ze een andere penis tegen haar lippen porren. Vol verlangen zoog Elke de eikel in haar mond. Langs twee kanten werd Elke nu gepenetreerd door twee beukende neukpalen terwijl ze nog steeds langs alle kanten door begerige handen werd bepoteld. Niet veel later gebeurde het onvermijdelijke , de man in haar poesje kwam kreunend klaar. Na nog een paar keer gestoten te hebben trok hij zich terug. Hij was echter nog maar uit haar poesje of de derde man drong bij Elke binnen. Ondertussen kwam de man in haar mondje tot een climax. Straal na straal spoot hij zijn zaad bij Elke naar binnen. Elke moest alle moeite doen om alles verwerkt te krijgen. Twee weken geleden zou het haar zeker niet gelukt zijn , maar gelukkig had ze de laatste tijd al veel ervaring opgedaan en slaagde ze er wonderwel ik de volledige lading naar binnen te werken.
Nu ze verlost was van de penis in haar mond , zag de man die haar neukte zijn kans. Zonder uit haar poesje te gaan, draaide hij Elke om op handen en knieen. Hij neukte haar nu verder op zijn hondjes zodat hij Elke lekker diep kon penetreren. De man die al in haar was klaargekomen was ondertussen wat bekomen was kwam voor Elke zitten en bood zijn halfslappe penis aan. Elke aarzelde geen ogenblik en begon het sperma van af te likken. Haar tong ging steeds heen en weer over zijn schacht waarbij ze telkens zijn eikel in haar mond nam. Het duurde niet lang of hij was weer keihard. Elke was vol bewondering, nog maar een paar minuten geleden had die man haar poesje vol gespoten en nu stond hij alweer keihard. En blijkbaar was zijn zaadvoorraad nog niet op. Net toen Elke terug aan zijn eikel aan het zuigen was trok hij zich terug uit haar mond en spoot hij de ene na de andere straal in haar gezicht. Toen de man eindelijk was uitgespoten droop het sperma van Elke’s gezicht. De man die Elke aan het neuken was nam direct zijn plaats in. Na haar flink geneukt te hebben stond ook hij op springen. Hij had nog maar goed en wel voor Elke plaats genomen of hij gaf haar een tweede spermadouche. Ondertussen had de enige man die Elke nog niet geneukt had, haar kutje met zijn roede binnengedrongen. En zoals alle mannen, kon hij niet weerstaan aan de opwinding van zo een wellustige MILF. Ook hij kwam voor de tweede keer klaar en spoot nog een extra lading zaad in Elke haar poesje.
Tevreden keken de mannen naar het eindresultaat. Elke zat nog steed op handen en knieën. Het sperma druipte van haar kin en uit haar poesje. Ideale decor om nog een paar selfies te nemen alvorens ze zich aan te kleden en Elke alleen achter lieten in de cabine.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube