Uncategorized

Fantasie

Fantasie
Een terugkerende fantasie waar ik iedere keer weer geil van word. Zo geil……

Al een paar weken een licht heb ik een zeurend gevoel in mijn rug. Door het mooie zomerse weer vervaagt het gevoel. Het is heerlijk, ik lig in het park en de zon brandt op mijn rug . Het weekje vrij doet me goed en de tropische temperaturen maken me geil. Zo hoog zomer zie ik alleen maar mooie mensen voorbij komen.
Nu is tijd om wat te eten. Het tentje in het park heeft een heerlijke maaltijdsalade die ik op het terras nuttig. Ik neem me voor om naar huis te gaan, uit gebreid te douchen en te scheren en mezelf te verzorgen. Ik rek en strek me even uit. Naast me zit een mooie jonge vrouw aan een broodje, ze glimlacht lief naar me. Mijn oog is al eerder op haar gevallen ze zit regelmatig in het park te lezen.
‘Niet te ver rekken hoor, dat is niet goed’ zegt ze met een stem die me verrast. Een heerlijke zwoele, beetje hese stem, waardoor ik gelijk gepakt wordt. Snel reageer ik met iets van dat ik probeer van mijn stijve rug af te komen.

‘ Ooooh, rugklachten dat is mijn vakgebied, ik studeer voor fysiothe****ute ‘ , zegt ze nog breder lachend: ‘ nog 1 jaar en dan ben ik klaar’ Om te laten zien dat ze er verstand van heeft houd ze een boek omhoog. Fysiologie, lees ik, leerboek voor paramedische opleidingen. Ik reageer: ‘Ok dokter en wat schrijft u voor’. Ze lacht weer aanstekelijk en zegt:’ ga eens wat vaker naar de fysiothe****ut goed voor het lichaam en mijn toekomstige loopbaan….hihihihihi…’. ‘Heb jij misschien tijd dan…..’ vraag ik gelijk:’ want een massage is waarschijnlijk wel een goed idee, maar ja dan moet ik weer een afspraak maken en ik ken geen fysiothe****uten ‘. Ik zou vanmiddag oefenen met een collega maar die belt net af’.’ Dus ja ik heb wel een nieuw slachtoffer nodig lacht ze uitdagend.

‘Nou dan kun je mooi op mij oefenen, ik ben Marc ‘. Ze lacht weer maar ik zie dat ze twijfelt. Dat betekent dat er een kans is. Snel reageer ik en leg uit wie ik ben wat ik doe en overtuig haar dat ik niet een gevaarlijke gek ben. Langzaam overtuig ik haar en vertelt ze dat ze Stacie heet 27 jaar is en 3e jaars student. Ze legt uit dat ze samen met een collega een nieuwe techniek aan het ontwikkelen zijn. Nou ik stel me graag ter beschikking aan de wetenschap. Mijn hart begint iets sneller te slaan als ze er mee instemt en mij uitnodigt met haar mee te gaan. Gezellig pratend lopen we het park uit naar haar huis
Eenmaal in haar riante woning, vlak aan de rand van het park, begrijp ik dat ze niet onbemiddeld is en papa zijn prinsesje een beetje behoorlijk verwend. 

Uit een garderobe kast trekt ze over het korte jurkje een witte doktersjas aan en heeft gelijk de autoriteit van een dokter. Ze is mooi in haar doktersjas, laag uitgesneden en haar niet al te grote borsten komen er mooi in uit. Haar billen zijn prachtig rond en haar benen in hoge hakken lekker gebruind. Ik hoor de uitleg van de dokter, het is een aquatherapie en ik moet haar volgen. We komen in een ruime kamer, het ziet er erg professioneel uit. De ruimte is helemaal be-tegelt en er staat een rvs massagetafel die er indrukwekkend uit ziet. Zo te zien is de tafel instelbaar in alle mogelijke standen. Er hangen verschillende sproeikoppen boven met een goede afvoer in de grond. In de hoek achter een scherm mag ik me: ‘ helemaal uitkleden en dan op de buik plaatsnemen op de tafel graag’ zegt ze gedecideerd.
De ruimte is goed verlicht en behoorlijk warm door de brandende zon op de twee lichtkoepels recht boven de tafel. Iets ongemakkelijk neem ik naakt plaats op de tafel. De dokter doet haar sieraden af en wast haar handen en vertelt: ‘Ik zal je eerst onderzoeken door je licht te masseren en zo te voelen waar het probleem zit’. Het is heerlijk zoals haar ge-oliede handen over mij lichaam glijden, onderzoekend, knedend en soms strelend. Mijn schouders, ruggengraat, mijn benen maar ook mijn billen. Af en toe geef ik aan wat er gevoelig is en dat is vooral mijn onderrug.

De massage wordt intenser en vooral mijn billen zijn gevoelig voor de massage. De dokter merkt het en de massage richt zich meer en meer op mijn billen en onderrug. Steeds vaker voel ik een vinger of hand langs mijn anus gaan waardoor ik toch licht opgewonden wordt. Hierdoor moet ik iets gaan verliggen want langzaam begint er iets op te spelen. Ze merkt het en zegt: ‘Ok, je mag je omdraaien’. Daar lig ik met een halve erectie. De dokter doet of er niets aan de hand is en legt een minuscuul handdoekje over mijn geslacht. Toch denk ik een klein glimlachje te hebben gezien. Vlug legt ze uit dat ze na de voorkant licht gemasseerd te hebben met de aquamassage wil beginnen maar dat het voor mij prettiger is als mijn huid dan geolied is. Dan kun je langer het water verdragen en krijg je niet zo snel een rimpelige huid. Ze werkt snel en vakkundig de olie in mijn huid, mijn halve erectie vakkundig ontwijkend. ‘Zo draai je maar weer om’. Weer zie ik een geil ondeugend glimlachje als ik het handdoekje verlies en me omdraai.

Ik lig ontspannen op mijn buik. Mijn hoofd ligt vrij door een gat in de bank en wordt gedragen door een rubber rand. Stacy versteld de massagetafel nog verder, mijn armen links en recht gespreid en ook mijn benen worden nu gespreid hierbij voel ik mijn halve erectie vrij komen van de tafel. Hoewel ik er toch wat raar bij moet liggen voelt het toch bijzonder ontspannen. Om nu te zorgen dat je niet verschuift doe ik wat bandjes om de armen en benen. Mmmmm……. ik lig nu feitelijk gewoon vastgebonden op de tafel, een lichte sensatie maakt zicht van mij meester. Ik ben machteloos nu en overgeleverd aan de dokter ‘ Zo nu ben je van mij en ik begin met het water dan is je rug wel een stuk beter en dan begint het 2e gedeelte…… en die is voor mijn plezier. Ik schrik wel een beetje van de geilheid in haar stem en de hand die tergend langzaam vanaf mijn onderrug door mijn bilnaad gaat, even mijn anus beroerd en door gaat naar mijn lul en mijn eikel beroert waardoor er gelijk een druppel voorvocht eruit stroomt. Grrrr…….. je bent wel lekker hoor, er volgt een tik op mijn billen.

Ok Nu niet schrikken hoor, ik ga de sproeikoppen starten’. Gelijk hoor ik water stromen en zie ik het, in de geperforeerde plaat onder de tafel, verdwijnen. Ik voel dat Stacy tussen mijn benen gaat staan en de 2 sproeikoppen op mijn armen richt. ‘Is het niet te heet’. Nee het is heerlijk, net niet te heet. Langzaam strelen de waterstalen mijn armen en mijn rug, het is heerlijk. Op de grens van mijn billen en onderrug blijven de stralen steken. Het is een golvende, draaiende en pulserende, hete straal. Opeens zie ik de hakken van Stacie naast de tafel. ‘Ik heb de sproeikoppen geprogammeert, deze blijven zo masseren en worden langzaam 3 graden warmer en zullen een programma van 15 minuten afwerken verteld ze. Ik ga even weg maar ben zo terug. De hese, raspende, zwoele stem klinkt nog lekkerder bij deze uitleg ….en weg is ze.

Daar lig ik, vastgebonden, de stralen op mijn rug zakken langzaam naar mijn billen, het is een zalig gevoel. Af en toe word mijn anus geraakt door de masserende stralen en meer en meer ook mijn ballen vangen wat stralen op. Ik raak echt super opgewonden van deze prikkelende sensatie die meer en meer zakt, richting mijn kont en ballen. De erectie is in alle glorie weer terug en steek fier onder de tafel uit. De tintelde roterende stralen maken me gek en echt beregeil. Ik voel langzaam wat voorvocht lekken en ik weet dat mijn lul nu langzaam meer en meer vocht zal laten lopen van geiligheid. Het lijkt oneindig lang te duren en de hitte word bijna te veel als het apparaat ineens af slaat. Een oorverdovende stilte ontstaat maar deze duurt niet lang. Ik hoor de deur open gaan en de hakken van de dokter.

‘Zo Marc, hoe voelt het eerste gedeelte’,  vraagt Stacie en gelijk zegt met een licht vermaak in haar stem: ‘oooohhh…,  ik zie dat het je goed bevallen is. Zo achter mij staand moet ze een perfect uitzicht hebben op mijn geschoren ballen en anus en de stijve kwijlende lul. Tik….tik….. tik ….tik….. hoor ik de hakken dichterbij komen en kan net, onder de tafel zien hoe ze stopt tussen mijn voeten. De spanning is enorm. Haar hand raakt mijn rug en ik voel een golf olie over mijn billen stromen. ‘ Dat is een hele mooie Marc……. langzaam glijden haar handen door mijn bilspleet naar mijn ballen en mijn harde lul. Ik kreun en gelijk golft er een glanzende hoeveelheid vocht uit mijn lul. Stacie zegt zachtjes met een geilheid die mij doet huiveren: ‘Ja je bent wel klaar voor de 2e fase’.

Ik hoor hoe Stacie om me heen loopt haar handen blijven contact houden met mijn lichaam. Ze komt naast mijn hoofd in mijn gezichtsveld en mijn lul braakt maar weer eens een grote hoeveelheid geil uit. De Dokter heeft haar kleren uit en op een kort rokje na. Ik til mijn hoofd op en kan net haar perfect gevormde borsten zien. ‘Tsssssss , ze drukt mijn hoofd naar beneden, ‘jij moet ontspannen……….. helemaal ontspannen……..en je overgeven aan mijn genade’. Ik hoor een licht dominant toontje en het is niet anders ik kan geen kant op mijn armen en benen liggen wijd gespreid en vastgebonden. Nog meer geilheid overspoelt me.

Ik voel hoe ze weer tussen mijn benen plaats neemt en voorover buigt, haar ademhaling hoor ik versnellen en met haar mond dicht bij mijn oor fluistert ze: ‘Je bent eigenlijk mijn eerst proefpersoon voor deze behandeling’ , haar stevige borsten prikken in mijn rug en weer giet ze een grote hoeveelheid heerlijke warme olie over me uit. Ze glibbert over mijn rug, mijn benen, mijn hele lichaam.  Ze raakt niet minder opgewonden dan ik, haar tong likt aan mijn oor, een heeerlijke sensatie die natte warme tong die als een slang om, in en aan mijn oor sabbelt. Langzaam glijd ze van me af en haar handen blijven weer op mijn billen rusten. Haar vingers onderzoeken brutaal mijn gaatje en proberen met een zachte druk binnen te dringen. ‘Ontspan maar schat, fluistert ze, geef je maar over aan je geilheid. Ik kan net zien hoe ze naar een kast loopt. Als de deur opengaat zie ik een hele verzameling van seksatributen. Ze pakt een spits toelopende geribbelde en gaat weer achter me staan.

Ik voel hoe ze de spitse dildo tegen mijn anus zet. Mijn sluitspier kan niet anders dan wijken en langzaam ribbel voor ribbel drukt ze de dildo verder. Door de constante zachte druk en voel ik hoe langzaam de dildo mijn darm vult. ‘Oooohhhhhh…. wat geil is dit’ verzucht ik’, mijn kont zachtjes omhoog drukkend tegendruk gevend. Ze vervangt de dildo en ik voel hoe haar vingers opzoek gaan naar mijn prostaat. Daar begint ze langzaam met het melken van mijn prostaat. Ik voel een derde vinger en ze fluistert nog zelf super opgewonden ‘ Ohhhh Marc wat heb je een heerlijk geile kont, vind je het lekker zo of……… ‘JJJaaaaaa, zalig Stacie wat is dit geilllllll’ Langzaam voel ik mijn orgasme opkomen. Stacie hoort mijn ademhaling versnellen en gelijk stopt ze en geeft een tik op mijn billen. Nee nee ventje…… nog niet. Ik heb een verrassing voor je, ik heb een vriendin waar ik op geoefend heb voordat ik jou mee nam. Gelijk hoor ik de deur open gaan en het tikken van nog een paar hakken. Zij gaat me even helpen dat vind je toch wel goed he, alsof ik iets zou kunnen doen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort çapa escort mersin escort keçiören escort konuşanlar izle mersin escort kızılay escort escort ankara hack forum eryaman escort escort demetevler escort ankara escort bayan