Uncategorized

Geile ervaringen op een nudistencamping (deel 2)

Blowjob

Geile ervaringen op een nudistencamping (deel 2)
Aan mij (Angelique) de eer om de belevenissen van de laatste dagen te beschrijven, wat ik met enorm veel plezier doe. De eerste ‘avond’ was al te gek, waarbij we al enorm genoten hebben van Ruud en Natasha. Tijdens de wandeling ook de nudistencamping werden we al opgewarmd door enkele erotische tafrelen en liet Ruud lekker zijn handjes over mijn lichaam glijden, terwijl Paul met Natasha ook intens van elkaar genoten. Onderweg heb ik heerlijk gevreeën met Ruud, genoten van zijn snelle vingertjes in mijn kutje en ben letterlijk en figuurlijk tegen een boom gezet, waarbij Ruud mij heerlijk heeft genomen, en waarbij ik zijn hoogtepunt (na zelf al een aantal malen lekker te zijn klaargekomen) al pijpend en bal knedend heb verzorgd.

Die nacht wilde ik lekker Paul zijn lichaam voelen en ben lekker geheel naakt bij hem in de slaapzak gekropen en we hebben als twee tieners liggen vrijen, voelen, vingeren en trekken, totdat ik weer heerlijk Paul zijn goddelijke tong tussen mijn lipjes voelde en mij door de nacht bevredigde.
De volgende ochtend hebben we een beetje uitgeslapen en werden verrast door een heerlijk ontbijtje van Ruud en Natasha, wederom naakt. Ondanks dat ik allesbehalve preuts ben aangelegd, had ik nog nimmer ontbeten met meerdere mensen in hun nakie. Genoeg beschuitkruimels ooit tussen mijn borsten en lipjes gevoeld, maar nog nimmer met ‘vreemde’ mensen erbij. Maar och, het was wennen per seconde. Na een lekker ontbijtje hebben we uitvoerig voor de tent koffiegedronken, genoten van de soms lekkere piemels en lichamen die voorbijliepen (geloof me, niet alles was lekker) en besloten we de middag naar de zonneweide te gaan. Gepakt met handdoeken en lekkernijen kwamen we tegen de klok van drieën aan op de zonneweide. Een soort weilandje met was bosschages en in de hoek een charmant klein zwembadje om af te koelen. Voor baantjes trekken was het wel te klein. We zochten een lekker plekje uit aan de rand op een soort klein heuveltje en hadden een prachtig uitzicht over de weide.

Het was er redelijk druk (schatting zo’n 50-60 mensen) waarbij 80% koppels, enkele alleen gaande mannen en enkele kleine clubjes vrouwen. Er was zelfs een clubje (6) jonge grieten van 20-25 jaar die erg genoten van hun omgeving en veel plezier hadden met elkaar. Er waren twee meiden met een heerlijk lichaam, prachtig bruin, goed figuur, blond krullend en lang blond haar, mooi koppie die inmiddels ook al waren opgevallen bij Paul en Ruud. We nestelden ons op de handdoeken en ik ging lekker naast Natasha liggen met haar “gouden melk-kutje” (volgens Paul). De heren lagen ook al snel te kletsen en de onderwerpen waren alledaags.
Iedereen lag lekker te relaxen, te lezen, muziek te luisteren, te kletsen en mannen die rondliepen en wat dat betreft was het gewoon een naaktstrand. Na een paar gezellige uurtjes besloten Natasha en ik even bij het zwembad te kijken of enige verfrissing mogelijk was. Er lagen drie koppels een beetje te spartelen, dus Natasha en ik voegde ons erbij. Het water was heerlijk warm en helder en we poelden een beetje in het rond, vanzelfsprekend met alle aandacht van mannen en vrouwen. We gingen een beetje aan de rand hangen en naast ons stond een koppel, waarvan de vrouw met haar rug tegen haar man aangedrukt stond en hij zijn armen om haar heen had. Het duurde dan ook niet lang of de handen begonnen haar borsten te masseren en 1 hand verdween onder het glasheldere water tussen haar beentjes. De vrouw genoot van haar man en klaarblijkelijk van onze aandacht want ze keek om de minuut onze kant op. Ook haar handjes verdwenen onder water en al snel zag ik een masserend handje om een pik waar je U tegen zegt. Mmmh zei ik tegen Natasha, het feestje gaat hier volgens mij beginnen. De vrouw draaide zich om en al zoenend en vrijend vingerde hij haar, terwijl ze met twee handjes het ‘monster’ onder water verwende.

Voor de grap liet ik mijn hand over de benen van Natasha glijden, die onmiddellijk aangaf dat ze diep gevingerd wilde worden en pakte me boven op mijn mond. Mmmhh zei ik, nu al geil? Pfff zei ze, ik word zo geil als ik andere mensen met elkaar bezig zie. Ik liet mijn vingers door haar spleetje glijden en ging langzaam bij haar naar binnen. Ook voelde ik haar vingers tussen mijn lipjes en we stonden als twee hitsige lesbiennes tegen elkaar op te rijden. Niet geheel tegen onze verbazing hadden we al de aandacht in het zwembadje en ook de andere koppels stonden al voelend, strelend en trekkend naar ons te kijken. Dit deed denken aan die avond op een party dat ik met Natasha ongelooflijk geil aan het vrijen was, te midden van 15 – 20 kijkende mensen. Natasha was gewoon ontzettend lekker en waanzinnig geil en een spuitertje eerste klas en een zwaar liefhebster van harde pikken en veel warm zaad, wat ze maar al te graag door haar keeltje liet glijden.
De man naast ons van het koppel was op de rand van het zwembad gaan zitten en liet zich lekker pijpen door zijn vrouw, wat al snel werd opgevolgd door de andere koppels. Een ware swinger-party aan het zwembad. Is nudisme dan toch gekoppeld aan erotiek en seks? De man naast ons kwam al kreunend klaar tussen de borsten van zijn vrouw (in het water dus) en ook Natasha voelde haar eerste komertje door haar lichaam glijden, en ook ik voelde de warme stromingen voor mijn lichaam glijden en ik drukte mijn mond op die van Natasha en bijna samen tegelijk kwamen we klaar. We bleven nog eventjes heerlijk “hangen” tegen elkaar en genoten van de lichte sidderingen door ons lichaam. Daarna gingen we (tot teleurstelling van de koppels) eruit, terug naar onze mannetjes, die al lachend met elkaar nog steeds druk in gesprek waren. Ik kroop naast Paul en zei dat we eventjes lekker genoten hadden die met enig ongeloof naar ons korte belevenis luisterde.
We namen lekker een glas wijn en lekkere dingetjes en lagen op onze buiken naast elkaar al turend over de zonneweide die inmiddels wat rustiger geworden was. Er lagen links en rechts nog een paar koppels en volgens mij was het aantal alleen gaande mannen toegenomen en ook het clubje jonge grieten was (helaas) vertrokken. We lagen heerlijk ontspannen, het was reuze gezellig en we moesten af en toe lachen (positief) wat we soms voor ons zagen.

Ruud zei dat we moesten opletten op het koppeltje aan de linkerkant. De man had klaarblijkelijk zin in iets lekkers en was zijn vrouw op tal van manieren aan het opgeilen, door te strelen over haar borsten, rug en benen. De vrouw was enigszins wat verlegen (lag ook netjes met de beentjes bij elkaar) en duwde af en toe de hand van haar man weg. Rechts van ons was er geen verlegenheid, want daar lag een man alleen op zijn rug een boek te lezen in zijn ene hand, en was zichzelf aan het bevredigen met zijn andere hand. Goede lectuur zei Paul. Een weer zag ik aan de oogjes van Natasha dat ze deze aanblik geil vond, want ze bleef maar staren naar de trekkende man (die er overigens gezien zijn leeftijd zeker mocht zijn). Misschien was het wel een heel lekker boekje!

Maar buiten onze trekkende vriend en de probeersels van een man bij zijn vrouw bleef het “rustig” op de weide. Ook het zwembad was inmiddels leeg en er vertrokken steeds meer mensen, behoudens schuin voor ons. Daar lag een relatief jong koppel (begin 30 denk ik) al de hele middag te lezen, slapen en luisteren naar muziek. Inmiddels zaten ze een beetje tegen elkaar aan, en genoten van een glas wijn. Er volgde wat strelingen en ja hoor……daar zagen we een handje verdwijnen tussen de beentjes van de vrouw, die maar al te graag haar beentjes wat verder uit elkaar haalde. We hadden een prachtige ‘inkijk’ recht voor ons. Ze genoot er lekker van en we zagen haar handje naar zijn inmiddels stijve pik gaan, om deze eens lekker te verwennen. Er volgde een inspirerende vrijpartij en daar ging haar hoofdje naar beneden en zagen we een heerlijke lik partij in slow-motion. We lagen met vieren op een rijtje geamuseerd te kijken naar deze erotische ‘voorstelling’, die er gewoon lekker geil uitzag. Paul die aan de andere kant van Natasha lag, liet zijn hand over haar bilnaad glijden en zocht met zijn vingers haar lipjes. Ik liet ook mijn hand over de billen van Natasha glijden, want ik moest mijn mannetje natuurlijk wel helpen met deze zware “arbeid”. Samengingen onze vingers om beurten door haar spleetje en Natasha was al weer snel in de zevende hemel. Ruud zag dit allemaal gebeuren en ging op zijn knieën voor mij zitten en bood zijn lekkere staaf aan. Heerlijk een lekkere stijve pik in mijn mond en een kutje tussen mijn vingers. Ik likte lekker over zijn eikel en liet zijn staaf af en toe langzaam in mijn keeltje glijden.
Natasha draaide zich om naar Paul en volgde mijn voorbeeld en liet ook de kloppende paal van Paul in haar mondje glijden, terwijl het paartje voor ons hun aandacht op ons gevestigd had en glimlachend het schouwspel volgde. Paul had het klaarblijkelijk zwaar en wilde het “melkfabriekje” van Natasha voelen en trok haar boven op hem. Langzaam liet ze de pik in zich glijden en reed zoals altijd beheerst en intens op hem. Dit gaf mij ook een intense behoefte om iets lekkers in mijn kutje te voelen, dus bood ik mijn kontje – kutje aan Ruud aan, welke geen seconde twijfelde en behoorlijk wild als hij is zijn paal langs mijn lipjes naar binnen bracht. Het was zalig, zoals hij zijn pik op- en neer bracht tussen mijn lipjes, waarbij hij wild mijn borsten greep en zijn pik zo diep als het kon naar binnen stootte. Ook het koppeltje voor ons was aan het neuken geslagen en op hun zij en kijkend naar ons vieren ramde de man zijn pik in haar kutje. Ruud ramde maar door en bijna tegelijk met mij kwamen we tot een hoogtepunt, waarbij in tegenstelling tot andere keren ik het zaad nu diep in mij kreeg gespoten, terwijl anders ik het in mijn mondje had gekregen. Ook Natasha had weer een fel klaarkomertje boven op Paul, dit keer gepaard gaande met enorm gekreun. Ze kroop van Paul af en begon hem ongelooflijk hard te pijpen en met zijn zak te spelen, waarna hij ook snel zijn zaad in haar mondje spoot en over haar prachtige ogen.

Het koppeltje voor ons was ook zover en hij ging met zijn knieën gebogen over haar gezicht heen hangen en trok zichzelf klaar. Een bijna waterval van warm zaad spoot over haar heen, terwijl ze zijn zak bleef masseren en het zaad met haar vingertjes naar haar mondje bracht en het geil oplikte. Het was een heerlijke middag, met misschien geen eindeloos voorspel en relatief weinig biseksualiteit, maar wel ontzettend lekker. We hebben daar nog zeker twee uur liggen kletsen, drinken, beetje stoeien en vrijen en zijn toen naar de tent teruggelopen om samen met Ruud en Natasha te gaan barbecueën. Eerst zijn Paul en ik nog naar de doucheruimten geweest om even lekker fris te douchen. Omdat de douches redelijk groot waren hadden we 1 douche genomen, waarbij overigens alle douches geen deuren hadden. Toen we goed en wel 5 minuten onder de douche stonden kwam het jonge koppeltje voorbij van de zonneweide en gingen naast ons douchen. Terwijl ik Paul aan het insoppen was met heerlijk douche schuim, hoorde we al licht gekreun vanuit de buren. We zagen natuurlijk niets, maar het was wel geil om te horen, dus de geilheid sloeg al snel over naar ons en begon ik lekker langzaam de eikel van Paul te verwennen, terwijl hij zijn vingers door mijn kutje liet glijden. Aan het geluid (kletsende billen tegen elkaar aan) te horen werd er nu bij de buren geneukt, dus Paul trok mij uit de douche en samen keken we in hun doucheruimte. Zij hing om zijn nek met zijn paal in haar kutje (lekker standje voor jonge (sterke) lenige mensen (haha)) en ze glimlachten beide naar ons. Paul drukte mij tegen hun douchewand aan en bracht ook zijn pik al staand in mijn hete kutje en ook wij neukten er lekker op los.

Onze neukende buurtjes bereikten het hoogtepunt en zij kroop van hem af en dook met haar mondje naar beneden om hem lekker leeg te zuigen. Wederom een waterval aan warm zaad spoot over haar sproetenkopje, terwijl ze zijn pik lekker schoonlikte. Ook bij mij was het weer lekker zover en liet me heerlijk klaar neuken waarbij Paul wat later het zaad tegen mijn buik omhoog spoot. Ook ik dook op mijn knieën om de laatste resten uit zijn pik te zuigen en hem lekker schoon te likken. Vier mensen in 1 douche waarbij twee vrouwen op de knietjes voor hun man, al likkend, zuigend en trekkend. Weer een heerlijk gebeurtenis. We kletsen nog even met dit Duitse koppel, spoelden ons af en gingen terug naar Ruud en Natasha die alle voorbereidingen al hadden genomen voor een geweldig lekkere en gezellige barbecue.

Onze laatste avond hebben we gezellig doorgebracht al kletsend en drinkend voor de tent, en af en toe toch nog vreselijk moeten lachen om de geile gebeurtenissen van de dag. Om ruim 2 uur ’s nachts stelde Ruud voor om nog eens lekker met elkaar te spelen en bij hun te komen liggen. We ruimden de spullen op en kropen bij elkaar op een soort bedje van slaapzakken, waarbij ik eerst een lange tijd met Natasha heb liggen vrijen, terwijl ze gelikt werd door Paul, die op zijn beurt lekker werd gepijpt door Ruud. De rollen draaide zich om en werd ik lekker gelikt door Ruud, die op zijn beurt weer een lekkere pijpbeurt kreeg van Paul, terwijl Natasha aan de zak van Paul aan het zuigen was en haar vingertjes in de anus van Paul liet spelen. Het was een waanzinnig intens lekker geil spel, waarbij iedereen (voordeel als iedereen biseksueel is) lekker met elkaar bezig was en we samen meerdere hoogtepunten bereikt hebben. Ik heb een ware douche van Natasha te verwerken gehad, gevolgd door het lekkere zaad van Ruud, terwijl Paul helemaal is leeggezogen en gelikt door Ruud en Natasha, terwijl ik boven op zijn gezicht door zijn zalige tong werd leeg gelikt. Het was een super nacht en compleet uitgeput van de dag hebben we lekker uitgeslapen, ontbijt gehad en zijn daarna gaan rijden naar het regenachtige Holland.

Het was een super ervaring, waarbij het niet zo was dat de gehele camping een grote orgie was van neukende en spelende mensen, maar als het gebeurde stoorde niemand zich daaraan. Het geeft inderdaad een lekker vrij gevoel, wat nog sterker is als op een naaktstrand en minder zien en gezien worden, wat het wel weer ontspannend maakte. Het waren heerlijke dagen met veel gezelligheid, humor en lekkere geile seks, waarbij we beiden blij zijn dat we het heerlijk vinden om zowel met mannen als vrouwen te spelen. We gaan het zeker weer eens over doen, en hopen dat Ruud en Natasha dan ook weer van de partij zijn (en misschien onze Duitse vrienden) (haha).

Groetjes en liefs Angelique xxxx……en Paul.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort