Uncategorized

Ik wil mama Daphne naakt zien!

Anal

Ik wil mama Daphne naakt zien!
Toen ik net 15 was gebeurden er een aantal dingen, die mijn leven drastisch zouden veranderen. Op een zondagavond was ik alleen thuis. Mijn papa Roy en mama Daphne waren die avond bij vrienden op bezoek en het zou laat worden. Ik zat tv te kijken en die avond kon ik mooi meiden van holland kijken. Ik wist niet wat ik zag! Wat een mooie vrouw is dat, zeker zonder kleren aan! Nu moet ik erbij zeggen dat blote vrouwen voor mij totaal vreemd waren. Nog nooit was ik verder gekomen dan meisjes in bikini of mijn moeder in haar beha. Maar nu, op dit onverwachte moment, werd ik voor het eerst in mijn leven geconfronteerd met sex. Ik wist nauwelijks dat het bestond. Ik was niet voorgelicht en nogal naïef voor mijn leeftijd. Maar hoe kan het ook anders als je enigst kind bent en opgroeit in het beschermde Drenthse land.
Na de film had ik een opgewonden gevoel, dat ik niet goed kon thuisbrengen. Ik kleedde me uit en kroop in mijn bed. Als vanzelf verdween mijn hand in mijn short en mijn piemel voelde anders aan dan anders. Hij was stijf en de aanrakingen gaven een fijn gevoel. Het duurde dan ook niet lang of de ontlading volgde. Ook dit was voor mij totaal onbekend. Ik schrok me wild, gooide net op tijd de dekens af en voelde mijn zaad naast mijn gezicht op het kussen terechtkomen. Wat een smeerboel. Maar goed, het sloop verschonen en klaar is Kees. Ik heb die nacht heerlijk geslapen en was me niet bewust van het feit dat ik voor het eerst in mijn leven was klaargekomen!

Toen ik de volgende dag uit school kwam, sprak Daphne me aan op het kussensloop, dat ze in de was had gevonden. We waren met zijn tweeën alleen thuis. Vreemd want ze had net die zaterdag de bedden verschoond. In mijn onschuld vertelde ik Daphne wat er was gebeurd. Normaal gesproken was bij ons thuis alles bespreekbaar. Ik heb het echt getroffen met mijn ouders. Als enigst kind kom je dan ook geen aandacht tekort. Roy was chauffeur en soms dagenlang van huis. Ook die week was hij weg en zou pas donderdag terugkomen. In mijn grote onschuld vertelde ik Daphne dus dat ik naar meiden van holland had gekeken. Ook vertelde ik wat er daarna gebeurd was toen ik in bed lag. Daphne glimlachte en zei me dat ik een man begon te worden. Ze legde me kort uit wat er was gebeurd, namelijk dat ik klaargekomen was. Dit was niet iets om me voor te schamen maar om trots op te zijn. Gelukkig maar dat er zo een eind kwam aan mijn eerste verwarring rondom sex.

Aan het begin van de avond ging Daphne douchen. Ze douchte zich meerdere malen per dag omdat ze voor de varkens van onze mesterij moest zorgen. Ook deze maandagavond kwam ze onder de douche vandaan met een handdoek om zich heen geslagen. Voor het eerst keek ik naar Daphne als een vrouw met borsten. De indruk, dat meisje van meiden van holland, op me had gemaakt, was onuitwisbaar. Maar riep ook gelijk vragen op over hoe Daphne eruit zou zien. Ik had haar nog nooit naakt gezien. Maar ik kon me voorstellen dat ze er net zo uit zou ziet als die jonge dame. En aangezien alles thuis altijd bespreekbaar was, wilde ik haar borsten graag zien. Dus toen ze, met haar handdoek om, voor me stond, vroeg ik haar of ik haar naakt mocht zien. Ze glimlachte lief naar me en vertelde me dat de borsten en de kut van de moeder niet voor de zoon bestemd waren. Alleen voor de vader. Vervolgens verdween ze in haar slaapkamer en sloot de deur achter zich. Daar stond ik toen, gedesillusioneerd omdat ik met dit antwoord absoluut geen rekening had gehouden.

De week vorderde en ik had me nog een paar afgetrokken. Ook had ik met mijn vriendje Timo over sex gesproken. Het was donderdag en Roy zou vanavond tegen 10 uur thuiskomen. Daphne had de varkens gevoerd en had zich gedoucht. Ik stond haar min of meer op te wachten in de gang, die naar haar kamer leidde. Daar kwam ze aan. De handdoek keurig omgeslagen tot net boven haar borsten en net onder haar billen. Wat was ik nieuwsgierig hoe het eruit zou zien onder die handdoek. Nogmaals vroeg ik haar of ze de handdoek wat wilde laten zakken. “Je bent echt heel nieuwsgierig, hè? Maar helaas, mijn borsten zijn niet voor jouw ogen bestemd.” Natuurlijk had ik dit antwoord verwacht en erover nagedacht. Dus ik vroeg haar wat het voor kwaad kon als ik haar naakt zou zien. Inmiddels was ze doorgelopen en ik stond ineens voor haar gesloten slaapkamerdeur. Ik bedacht me geen moment en liep haar kamer binnen. Ze stond naakt met de rug naar me toe. Ik zag haar billen. Wat een fantastische billen heeft mijn moeder. Niet te dik maar ook zeker niet te mager. Ze was zich net begonnen af te drogen en sloeg snel de handdoek weer om. Toen kwam ze naar me toe lopen en vroeg me haar kamer te verlaten. Waar ik het lef vandaan haalde weet ik niet maar ineens lag mijn hand op haar linkerborst. Wat een heerlijk gevoel, wat zacht voelde haar borst aan, ook al zat de handdoek er nog tussen. “Ik vind het niet normaal dat je me zomaar bij mijn borsten pakt” zie Daphne. “En ik vind het niet normaal dat je zo moeilijk doet over je naaktheid,” antwoordde ik. “Timo vertelde me dat zijn moeder hem helemaal heeft voorgelicht over sex. Zijn moeder heeft hem alles verteld, wat van belang is en ook haar borsten en kutje laten zien. Ik vraag je alleen maar om je borsten te zien omdat ik zo nieuwsgierig ben en dat wil je niet eens.”
Daphne was even stil en reageerde toen door te zeggen: “Binnenkort zal ik je alles vertellen over sex. Heel openhartig. Maar ik ga me niet voor je uitkleden. Ik vind het niet nodig dat je me in volle glorie kunt bekijken. Ik vind dat niet normaal. Maar ik neem het je niet kwalijk dat je mijn borst gevoeld hebt. Ik kan me je belangstelling best voorstellen. Maar ik zou het prettig vinden dat je dat niet nog eens doet. Afgesproken?”

En daar kon ik het mee doen. Ik had in ieder geval bereikt dat ze me ging voorlichten. En je kon nooit weten, wat ze me allemaal liet zien dan. Zo was het bij Timo ook gegaan. Die had steeds gedaan alsof zijn neus bloedde en hij er niets van begreep. Zijn moeder had te lange leste toegegeven en zich uitgekleed. Misschien zou Daphne dat ook wel doen. En ik had haar borst gevoeld. Zonder dat ze kwaad werd. Heerlijk. Wat een gevoel! Die avond lag ik vroeg in bed en kwam ik klaar zoals nooit tevoren.

Iets na middernacht werd ik wakker van geluiden uit de slaapkamer van mijn ouders. We hadden beide onze slaapkamer op de begane grond omdat ons huis gelijkvloers gebouwd was. Ik lag stil om te luisteren en hoorde Daphne steeds “au” roepen. Met de beelden van Turks Fruit in mijn achterhoofd, kon ik me goed voorstellen wat er in de slaapkamer naast die van mij gebeurde. Zachtjes liep ik naar de tuindeur, opende die voorzichtig en stond op het terras. Yes, Roy en Daphne hadden hun tuindeur op een kiertje staan. Veel duidelijker hoorde ik nu hun geluiden. Het “au” was langzamerhand overgegaan in zuchten, waarbij Daphne tegen Roy praatte in de trant van: “Toe maar Geert, neem me maar stevig. Oh, lekker, nu ik zo nat ben. Hou vol Geert, neuk me lekker klaar.” Ik stond met een paal in mijn pyama van hier tot Tokyo. “Ik kom, ik kom,” hoorde ik Roy kreunen. “Nu al? Jammer,” antwoordde Daphne zuchtend. Even later was het stil “bij de buren”. Ik ging weer naar mijn bed en trok mijn pyamabroek en onderbroek uit. Van af dat moment sliep ik altijd in mijn blote piemel. Wat ik toen nog deed met mijn piemel, laat zich gemakkelijk raden.

De volgende dag was ik vrij. Ik werd wakker voordat mijn moeder opgestaan was. Roy had vanochtend de varkens gevoerd en was daarna voor een korte rit vertrokken. Ik liep de kamer van Daphne binnen, nadat ik mijn onderbroek had aangetrokken en zag dat ze lag te dommelen onder de dekens. Ze groette me vriendelijk goedemorgen en schoof de deken iets terug tot net boven haar borsten. Ze had een hemd aan. Ik vertelde haar dat ik ze had gehoord, de vorige avond laat. “O ja, wat heb je dan gehoord?” Ik vertelde haar alles wat ik had gehoord en vroeg of het klopte. “Ja, dat klopt. Je hebt het goed gehoord. Maar het is voor mij niet zo gemakkelijk hier met mijn zoon over te praten. Mijn sexleven is toch wel privé.” Ik stond met rode oren te luisteren. Maar ik geef niet zo snel op. “Dit is een mooie gelegenheid om me alles te vertellen over sex, Daphne. Ik heb je horen neuken en ik vind het belangrijk om te weten hoe dat allemaal in z’n werk gaat. Ik vind dat je erg geheimzinnig doet hoor.” Maar Daphne was niet te vermurwen en wilde het daarbij laten.
“Heb je nu ook een beha aan in bed Daphne?” vroeg ik haar. “Nee jongen, alleen een hemd.” “Verder niets?” “Nee, verder niets.” “Is je kutje nu ook bloot onder de dekens?” “Ja, jongen, dat klopt.” “Daphne, mag ik alsjeblieft bij je onder de dekens kijken?” vroeg ik, eigenlijk naar de bekende weg. “Nee jongen, ik ga hier nu niet met mijn blote kut liggen terwijl jij je ogen uitkijkt. Jij vindt het toch ook niet prettig als ik naar je blote piemel zit te loeren?” Nou, is dat eigenlijk wel zo? Zou ik het niet prettig vinden om Daphne mijn piemel te laten zien? “Nee hoor Daphne, ik vind het helemaal niet erg als je mijn piemel ziet. Je mag rustig kijken hoor!” En vervolgens schoof ik mijn onderbroek naar beneden en liet Daphne mijn stijve pik zien. Daphne reageerde ad-rem door te zeggen dat ze het fijn vond dat ik me niet voor haar schaamde. En ze vond dat mijn piemel erg prachtig uitzag. Daar hoefde ik me inderdaad niet voor te schamen. Ik antwoordde door te zeggen dat ze als tegenprestatie in ieder geval haar borsten kon laten zien. Dat wilde ze niet. En nu moest ik haar kamer maar verlaten want ze wilde uit bed komen. Toen zei ik heel brutaal tegen haar dat ze maar uit bed moest komen terwijl ik stond toe te kijken. Daphne begon te lachen. Ze vond het naar chantage rieken dat ik het erop aan liet komen. Ze nam het allemaal heel sportief op. “Of schaam je je soms voor mij?” Nee, dat was niet zo. Maar ze had toch ook nog een hemd aan? Als ze nu zou opstaan, zouden haar borsten nog steeds bedekt zijn. “Ja dat klopt. Maar ik weet niet of mijn hemd wel lang genoeg is om mijn kutje te bedekken.” “Nou Daphne, dat zullen we dan vanzelf wel zien.”

Ik stond nog steeds in mijn blote kont en Daphne kon mijn stijver wordende piemel niet ontgaan zijn. Ik zag haar moeilijk doen onder de dekens om haar hemd zo ver mogelijk naar beneden te trekken. Toen sloeg ze de dekens op en met een snelle zwaai stonden haar voeten naast haar bed en terwijl ze ging staan, trok ze haar hemd zo ver mogelijk naar beneden. Ik zag haar borsten schommelen in haar hemd, dat net onder de rand van haar billen ophield. “Zo jongen, dat had je niet gedacht hè? Je had niet verwacht dat ik toch zou opstaan, met jou hier in de kamer. Maar ik zie aan je dat je het heel spannend vindt. Je piemel heeft je verraden.” “Ja Daphne, ik vind het heel spannend. Maar jouw borsten hebben jou verraden.” Ze vroeg wat ik bedoelde. Aangezien haar hemd vrij strak rond haar borsten gespannen was, schenen haar tepels door. Toen ik haar dit vertelde, schrok ze toch wel. “Dat was niet de bedoeling jongen. Maar a la, het is gebeurd. Zo erg is het ook weer niet.” Ze liep rond het bed, kwam naar me toe in haar eigenlijk te korte hemd, wat toch ook weer te lang was omdat het haar kutje volledig bedekte. Ze nam me in haar armen en knuffelde me uitgebreid. Ze kusten me en streelde me over mijn hoofd. “Jongen toch, net 15 jaar, net je eerste ontdekkingen gedaan op sexgebied. De adrenaline giert je door je lijf denk ik. Dan is het niet raar om je moeder te vragen haar borsten te laten zien. Maar het is voor een moeder heel vreemd om op verzoek van je zoon je helemaal uit te kleden. Dat kan gewoon niet.” “Maar Daphne, schaam je je dan voor mij?” “Nee, Ronald, dat is het niet. Als jij me toevallig naakt zou zien omdat dit zo uitkwam, dan zou ik me beslist niet voor je schamen. Maar zo op commando, dat gaat echt niet. Dat is heel onnatuurlijk. Dat moeten we niet doen.” Ik stond met een enorme stijve paal in een innige omarming met mijn moeder. Mijn piemel drukte tegen haar dijen, niet ver van haar kut. Het scheen haar niet te deren. Vreemd geval, die moeder van mij. Nooit boos omdat ik zo bleef doordrammen over haar borsten. Maar wel heel vastberaden door niet te voldoen aan mijn wensen. Hoe lang zou ze dit vol kunnen houden? “Daphne, ik vind jou borsten heel mooi. Zeker nu je tepels een beetje door je hemd te zien zijn.” Ik nam iets afstand uit de omhelzing en keek naar haar borsten. “Ik vind het niet erg dat je ze zo kunt zien hoor.” Ze duwde me bij mijn heupen iets terug zodat mijn piemel onder haar hemd vandaan kwam. “Zie je hoe stijf je piemel is? Ja? Zo stijf zijn mijn tepels ook. Zie je dat?” Ja ik zag het. Dat was de reden dat ik ze zo duidelijk door haar hemd heen kon zien. Ik keek mijn moeder recht in haar ogen en legde mijn hand op haar borst. Ik voelde haar stijve tepel en voor ze kon reageren, trok ik mijn hand al weer terug. “Wat een heerlijke borsten heb jij en wat voelt die stijve tepel lekker aan.” Daphne reageerde door te zeggen dat ik er geen gewoonte van moest maken haar bij haar borsten te pakken. Ze vond het goed dat ik het nu voor de tweede keer had gedaan maar ik wist nu hoe het voelde. En dat was genoeg. Ze legde heel even haar hand over mijn piemel en zei: “Zo, ik denk dat het tijd wordt dat jij je even gaat terugtrekken. In je eigen bed. Met je slaapkamerdeur dicht!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort sex izle brazzers rokettube Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort porno beylikdüzü escort Antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj