Uncategorized

je bent nog niet jarig annemarieke!!

je bent nog niet jarig annemarieke!!
Je bent nog niet jarig Annemarieke!!

Hoofdstuk!

Weet je nog, enkele weken geleden, toen je naar Arnhem was om wat nieuwe kleren te kopen voor je aanstaande verjaardag?
Je wilde lekker in je eentje gaan, zodat je nergens rekening mee hoefde te houden, al zou je een uur in een winkel doorbrengen.
Je vriend René wilde je al helemaal niet meenemen, want het moest ook wel een verrassing blijven. Dagen had jij je erop verheugd, om iets te kopen wat chique was maar toch bij andere gelegenheden dan alleen die verjaardag te dragen.
Een rok of jurk moest het worden, stijlvol en zonder bloemetjes of felle kleuren, misschien wel een kokerrok, met een mooie witte of crèmekleurige blouse. Of misschien wel een gedistingeerd mantelpakje. Wat maakt het uit, alle tijd om te zoeken, je was al vroeg op pad, met de trein naar Arnhem, een korte rit.
Eenmaal in Arnhem centrum aangekomen ging je eerst naar een cafe of lunchroom op zoek, om bij een bakje koffie een route uit te stippelen om zo alle winkeltjes die je op het oog had aan te doen. Na een korte wandeling vond je en lunchroom die je wel gezellig leek, het was er nog rustig en de ober stond al snel naast je met de vraag: “Goedemorgen mevrouw, wat kan ik voor u betekenen?”.
Hij zag er zeer goed uit deze ober, een jaar of 30 zwarte broek, en een paar knoopjes van zijn witte overhemd los. Beetje macho, maar wel een vriendelijk gezicht. Het stoppelbaardje van 1 dag stond hem goed.
Je dacht bij jezelf: “Je moest eens weten wat je voor me kunt doen!” Omdat rene de laatste dagen nogal druk was met zijn werk en zelfs werk mee naar huis nam was het van vrijen niet echt gekomen. Je had er niet eens bij stil gestaan dat je het miste, totdat je voelde dat je en beetje begon te blozen bij de gedachte wat deze jongen voor en vooral met je zou kunnen doen. Je schudde de gedachte van je af en zei; “Een bakje koffie alsjeblieft en ik wil een gebakje uitzoeken” ;”Dat kan mevrouw, als u in de vitrine daar een gebakje wilt uitzoeken maak ik een bakje koffie voor u” en met een knipoog draaide hij zich om naar de bar.
Voor vandaag had je je een beetje simpel aangekleed, een vrolijk s‘zomers jurkje, zachtgeel en een beetje kort, maar omdat je mooie benen hebt was dat nooit een probleem voor je. Terwijl de ober met de espressomachine in de weer was liep jij naar de vitrine met diverse gebakjes en petit fours, je zou jezelf eens lekker verwennen met een petit fourtje. Bovenin stond appelgebak, daaronder slagroomgebakjes nog een etage lager stond het cremegebak en helemaal onderin de petit fours. De vitrine stond schuin tegenover de bar zodat de ober er goed zicht op had en je iets kon aanwijzen wat je wilde hebben, heel handig! Om de petit fours goed te kunnen zien moest je behoorlijk bukken en toen je je omdraaide om de ober te vertellen welke je wilde hebben, zag je dat hij naar je keek. Hij zou toch niet…… nee, hij zou niet geprobeerd hebben onder je jurk te kijken. Hij wendde snel zijn blik af en je zag dat hij een beetje bloosde. Zou hij dan toch….! Je wist dat je een vlinderbroekje onder je jurk droeg, dus hij kon niets hebben gezien, maar toch, zo’n jonge vent die naar je kijkt. Onwillekeurig voelde je je gevleid.
“Deze wil ik” zei je tegen hem. En je wees een gebakje met roze glazuur en een kers aan, ”is dit kersengebak?” vroeg je erbij. Hij knikte bevestigend en kwam met de koffie vanachter de bar lopen. Hij pakt een schoteltje en een vorkje en zet het gebakje voor je neer,” alstublieft”. Hij draait zich om en gaat weer aan het werk achter de bar.
Terwijl je geniet van je koffie en je heerlijke Petit four, zit je wat te bladeren in een lokaal krantje tot je oog valt op een kleine advertentie, daarin word op maat gemaakte mode aangeboden , binnen 72 uur klaar. Er worden een paar prijsvoorbeelden genoemd waarvan je denkt: “dat is niet duur voor maatkleding” je schrijft het adres over en kijkt of het op je route ligt. Dat is niet het geval, maar als je tijd overhebt, kun je er altijd nog even langsgaan.
Als je opkijkt, en even het cafe rondkijkt, valt het op dat het al wat drukker geworden is en de ober is druk bezig achter de bar, ondanks zijn drukke bezigheden heeft ie even tijd om je een knipoog te geven, je wenkt om aan te geven dat je wilt afrekenen.
Hij komt naar je tafel en zegt:’dat is dan 4,50” Je pakt je portemonnaie uit je tas en drukt hem een briefje van 5 in zijn hand: ‘zo is het goed” op het moment dat je je hand terugtrekt houd hij je hand even vast, niet te stevig en heel even maar. Toch heb je het gemerkt. “Ach” denk je ïk zal het me wel verbeelden” Je staat op en pakt je tas, je groet de ober, hij groet vriendelijk terug en je gaat shoppen.

Hoofdstuk 2

Na de eerste modewinkel waar werkelijk niks te vinden was denk je nog aan die advertentie het klinkt wel aanlokkelijk maatmode voor een mooi prijsje, het betekend wel dat je een keer terug moet, maar je wilt het toch proberen.
Na een kwartiertje lopen kom je in een straatje waar de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. Ouderwetse geveltjes en mooi gestileerde uithangborden, antiek lijkt het wel. Wat ontbreekt zijn de schreeuwerige lichtreclames. Je kijkt even op je briefje, nr 17, dit moet het zijn. Aan de buitenkant hangt een schaar van een meter groot, dus dat kan niet missen. De etalage is mooi, met stijlvolle damesmode. Geen herenkleding en de etalage is van achteren afgesloten, waardoor je niet direct naar binnen kunt kijken.
Je haalt diep adem, en stapt naar binnen, de deur valt vanzelf weer achter je dicht en eenmaal binnen gekomen valt het op dat dit niet een confectiezaak is. Als eerste valt de enorme grote tafel/werkbank je op. Er liggen stukken geknipte stof op en wat meet en knipgereedschap, verder in de rondte kijkend zie je vier ouderwetse paspoppen waarvan ar twee ;naakt; zijn, de andere twee zijn grotendeels afgekleed met gespelde lappen stof. Krijtstrepen geven aan hoe de snit moet worden.
Op een stelling liggen allerlei mooie stoffen, de bloemetjes ontbreken. “Hier word serieuze mode gemaakt” is het eerste wat je denkt.
Plotseling word je uit je mijmeringen opgeschrikt door een paar gedempte kreten uit de ruimte die zich achterin de winkel moet bevinden. Maar al snel denk je dat dat de radio of de televisie moet zijn geweest. Direct daarna gaat er achterin de winkel een deur open, een grote man stapt binnen “goedemorgen mevrouw” zegt deze vriendelijk en draait zich even om naar de jonge vrouw die ook net de deur uitstapt.
Hij fluistert wat in haar oor, waarna de vrouw met gebogen hoofd de winkel verlaat.
Heel kort kijkt ze naar je op en het lijkt wel of ze heeft gehuild, maar omdat de kleermaker aan je vraagt of hij je kan helpen hou je je er niet langer mee bezig.
Tijd voor serieuze zaken, je zegt tegen de man dat je op zoek bent naar iets moois, zakelijk, maar casual genoeg om er mee over straat te kunnen. Hij wil ook nog weten of het een rok of een broek moet zijn. Bij het woord broek trekt hij een beetje een vies gezicht. Je snapt het meteen, hij is van de oude stempel en vindt blijkbaar dat vrouwen geen broeken mogen dragen. Gelukkig voor jou, of voor hem wil je graag een rok.
Even boven de knie en niet te wijd stel je hem voor, waarbij hij instemmend knikt.
“dan gaan we eerst maar even een stof uitzoeken” stelt hij voor “het opmeten doen we later wel” Heel professioneel hangt er een meetlint over zijn schouders. Hij kijkt je aan over zijn bril en bijna moet je giechelen “ hij lijkt wel een bokser met zijn grote handen en forse postuur, ja een uitgebokste bokser” zijn grijzende haar een beetje in de war en die grijze broek met donkergrijze spencer maken het plaatje compleet.
“Komt u maar mevrouw” zegt hij met zijn warme lage stem, wijzend naar de stellingen met stoffen. 1 stelling is gereserveerd voor andere artikelen, je ziet schoenen en laarzen staan en verderop zie je wat liggen wat misschien wel jarretels en kousen kunnen zijn.
Vooral de kleur grijs is blijkbaar populair want daar zijn veel verschillende rollen van, met en zonder krijtstreep, donker en lichtgrijs en verschillende stoffen, hij legt uit dat de ene echte wol is de andere linnen en weer andere stoffen zijn mengsels met viscose.
Je zegt dat je een lichtgrijze wol wilt hebben met een brede krijtstreep, waarop hij een aantal rollen bij elkaar pakt en ermee naar de grote toonbank loopt. Hij legt ze neer en rolt er een paar een stukje uit.
“Deze vind ik wel mooi” zeg je terwijl je er met je hand overheen strijkt, onmiddellijk zie je dat er een spoortje over de stof loopt. Je kijkt naar je hand en ja hoor, er zat nog wat van de glazuur van de Petit four aan je hand. Geschrokken kijk je op naar de kleermaker die je beschuldigend aankijkt. “Wat doe je nu” zegt deze. “dat gaat er niet meer uit” Je stamelt een “sorry, dat deed ik niet express” Waarop de kleermaker zegt “dat zal wel niet, maar dit is een hele dure stof” “Ik zal het wel vergoeden” zeg jij snel.
De kleermaker kijkt nadenkend naar het plafond en zegt; “Daar neem ik geen genoegen mee, dit verdient een passende straf. Dit is slordigheid en daar hou ik niet van!”
Jij schud je hoofd in verbazing en vraagt hem wat hij hiermee bedoelt.
“Dat zal ik je demonstreren.” zegt hij, en voordat je kunt reageren heeft hij je omgedraaid en met je heupen tegen de toonbank aangedrukt. Vervolgens duwt hij je hoofd voorover en houdt je linkerarm tegen je rug gedrukt. Je kan geen kant op.
Je schreeuwt: “wat moet dat, laat me los!!” Hij antwoord niet en gaat rustig door.
Hij maakt met 1 hand zijn riem los, en jij roept dat hij gek is en je moet loslaten!! De kleermaker zegt vervolgens met rustige stem: “als je meewerkt is het zo voorbij” Je voelt de kracht van zijn handen en weet dat hij je niet eerder zal loslaten dan wanneer hij klaar is met je. Je pruttelt nog iets in de trant van: “ik zal de politie bellen en je aangeven”maar je woorden sterven weg en hebben op hem geen effect.
Je kunt nog net over je schouder kijken en ziet hoe hij behendig zijn riem losmaakt.
“Wat is hij van plan” schiet er door je hoofd . Hij zal toch niet!! En klets, een harde klap met de brede leren riem landt op je billen. “auwauwauw”roep je.
“Dat was een proefklap” zegt de kleermaker rustig. “Nog 19 te gaan en je moet ze tellen, hardop en zeg dan dankjewel meneer na elke klap” “WAT!!! ” roep jij en KLETS daar heb je er weer een, zo mogelijk nog harder dan de eerste. “Tellen mevrouw “zegt ie. ” TWEE“:kerm je luid, hij gromt goedkeurend en hervat de bestraffing. SMAK “drieeee!!” “Drie Meneer hadden we afgesproken!! “
“Meneer” zeg je zachtjes en je voelt je billen gloeien. Je denkt bij jezelf: “als dit er pas drie zijn, hoe houd ik er dan nog 17 vol. “ zachtjes begin je te huilen en de tranen biggelen langs je wangen. SMAK “vier meneer” SMAK ’vijf meneer” ’”zo is het beter “zegt hij met zijn rustige basstem. SMAK “zes meneer” En zo gaat het door terwijl jij je bedenkt hoe je hier bent terechtgekomen. SMAK SMAK SMAK negen keer al en de tranen blijven stromen. En nu de tiende: “tien meneer” snik je het uit. Je hebt niet eens gemerkt dat hij al drie klappen je arm niet meer heeft vastgehouden. Maar waar moet je heen, je kan geen kant op. De kleermaker zegt dat het even pauze is en loopt naar de deur om deze op slot te draaien, tegelijkertijd draait hij het bordje “geopend “ om naar “gesloten”. Voordet je een beetje je zinnen bij elkaar hebt kunnen ****n staat hij weer achter je, je merkt dat je niet hebt bewogen terwijl hij naar de deur liep. Nu is het te laat, je straf wordt hervat. SMAK “elf meneer” Met een simpele beweging gooit hij je jurk over je rug en legt je vuurrode billen bloot, hij haakt twee vingers achter je slip en trekt die met een soepele beweging tot op je knieholtes. En voordat je kunt protesteren landt de volgende klap op je kontje “AUWAUW twaalf meneer” zeg je snel. Zo krijg je er nog een paar op je blote billen, dertien veertien en vijftien. Bij de zestiende klap voelen je billen erg pijnlijk, maar het lijkt alsof er een andere sensatie zich aan je opdringt, het lijkt wel alsof…… ja, je word er opgewonden van!!
“Dat kan toch niet waar zijn.”denk je. “HOE KAN IK HIER NU OPGEWONDEN VAN RAKEN, een reus die mijn billen bont en blauw slaat en IK word er geil van”
Het duizelt je en je voelt duidelijk dat je poesje vochtig begint te worden.
KLATS… het klinkt anders op je blote billen, het voelt ook anders, niet per se harder maar wel directer. “zeventien meneer” Je stem klinkt wat vaster nu je weet dat het snel over is. KLATS “zestien meneer” ‘FOUT” zegt hij, : “Nu moeten we weer opnieuw beginnen, start maar bij tien” “maar maar, ik was toch bij zestien?” “begin maar bij tien zeg ik” En terwijl nummer tien keihard op je billen klapt, denk je bij jezelf dat je best kunt tellen, maar misschien wel vond dat het anders te snel afgelopen is. Je snapt er niks meer van. Je word gestraft en je vind het blijkbaar nog lekker ook??
KLATS “elf meneer” zeg je met vaste stem en je glimlacht een beetje,
KLATS “twaalf meneer” KLATS “dertien meneer” en hij streelt je over je billen en zegt: “zo doe je het goed” En trots neem je de volgende klappen in ontvangst! KLATS KLATS KLATS Je telt moedig door, terwijl je merkt dat hij tussen elke slag je billen even streelt, bij KLATS 17 laat hij heel even een vinger tussen je bene glijden, je schokt en het lijkt erop alsof je door die klappen ook op dat lekkere plekje gevoeliger bent geworden. KLATS “achttien meneer” en weer streelt hij je kontje en laat daarna zijn grote vingers even langs je drijfnatte gleufje glijden. KLATS “negentien meneer” dan stopt hij een vinger in je doornatte poes en terwijl hij die vinger uit je spleetje haalt zegt de kleermaker: “ je bent een stoute meid, het is niet de bedoeling dat je hier opgewonden van raakt! Ik denk dat de straf niet zwaar genoeg is voor jou!!”En KLATSSSS nummer twintig landt midden op je brandende kontje. De pijnscheut schiet zelfs door je poesje.
Blij dat het achter de rug is maar met gemengde gevoelens over hoe het voelde zeg je: “Dankuwel meneer. Kan ik nu gaan? Mag ik nu een stof uitkiezen?”
De man is het er niet mee eens, dat je denkt te kunnen gaan en zegt: “Zo gemakkelijk kom je hier niet van af, eerst mijn stoffen bevuilen, dan geil worden van een pak op je billen. En nu gewoon doen alsof er niks is gebeurt?”Nee jongedame kom jij maar eens even met mij mee!” En pakt jou hand in zijn reuzenhand en sleurt je mee naar de deur achterin de zaak. Hij geeft je een slinger en je belandt op handen en knieën op het Perzisch tapijt wat de voer voor een groot deel bedekt.
Als je wilt opstaan komt hij voor je staan, pakt je bij je haren en trekt je hoofd tussen zijn massieve kuiten. Hij klemt je vast waardoor je geen kant meer opkunt. Je gilt het uit: “Auwauw je doet me pijn klootzak!” stoïcijns zegt hij : “je gaat nog veel meer meemaken geile sloerie, de dag is nog niet om!! “ Dat klinkt niet veel belovend, of juist toch…….? Een voor een knoopt hij de kleine knoopjes van je jurk losen trekt dan de rest in een ferme ruk van je lijf. “Shit mijn jurk!!! Mijn jurk!!” dan pakt hij je slipje met 1 hand beet en trekt ook die van je lijf. Jij geeft het op om te protesteren, het heeft geen enkele zin, hij is te groot en te sterk en gebruikt je als een lappenpop. Nog steeds je hoofd tussen zijn kuiten klemmend reikt hij naar de tafel die daar staat en pakt daar een platte houten liniaal vanaf het ding is 5 bij 60 centimeter groot.
“We gaan beginnen met de rest van je straf juffie en nu ga je tellen en zegt erbij bedankt meneer.” En zonder verdere waarschuwing kraakt de liniaal op je linkerbil. TSJAKK “AUW OEI” : “Tellen had ik gezegd: “ en dankjewel meneer!!”
“e-e-een dankjewel meneer” TSJAKK rechterbil “ twee-e-e dankjewelmeneer” “Zo is het goed juffrouw. Misschien dat je het vandaag nog kunt leren.” TSJAKK TSJAKK TSJAKK zo gaat het verder, van de ene bil op de andere, net als het liedje.
Klits klats klandere…….
Je bedenkt jezelf dat hij niet eens heeft gezegd hoeveel klappen je met de lat krijgt, het kan wel eeuwig doorgaan, maar je durft het niet te vragen. Al zou je daar al tijd voor hebben, want de mishandeling gaat gewoon verder.
TSJAKK TSJAKK TSJAKK, de pijn is overweldigend en je merkt dat de tranen je weer over de wangen stromen. Toch voel je je anders, buiten het feit dat je volledig aan hem bent overgeleverd.
Bizar genoeg voel je je prettig, geborgen bij hem , een vreemd intiem gevoel maakt zich van je meester, je merkt ook dat je kutje weer natter begint te worden. Hoe kan dat nou toch, dat je geil word van een pak slaag. Van een wildvreemde reus die zo uit een verhaal van Dickens kon zijn gestapt.
Tsjakk tsjakk , de klappen regenen op je gezwollen billen, die inmiddels dikke rode striemen vertonen. Je telt dapper door :“Eenentwintig bedankt meneer”
Intussen heeft hij je hoofd allang losgelaten en is naast je gaan staan waardoor de hoek waar de klappen vandaan komen is verandert, voor jou maakt het geen verschil, pijn doet het toch.
Je schokt op als hij weer over je billen streelt tussen de slagen door, “o,jee als hij maar niet voelt dat ik weer nat ben, wat staat me dan te wachten en je likt je lippen af alsof je wilt dat hij het ontdekt!!”
Je denkt terug aan het moment dat je hier binnenstapte en dacht dat je die andere dame huilend weg zag lopen, nu weet je dat ze ook werkelijk huilde. “Zou zij het ook zo lekker hebben gevonden? Zou dit een geheime hobby van de kleermaker zijn? De vriendelijke reus blijkt dus helemaal niet zo vriendelijk, het is gewoon een beest!!” De klappenregen heeft je niet van je gedachten kunnen weerhouden.
Zijn stem echter doet je weer in deze wereld terugkeren: “Sta op en leg je handen in je nek.” Hij spreekt de woorden kalm en langzaam uit, maar het klinkt toch als een bevel. Je springt in de houding die hij beveelt en je merkt dat je knieën nauwelijks dienst doen. De jurk die je aanhad ligt als een vod op de vloer en het slipje hangt half over de tafel, vanuit je ooghoek zie je de vodden liggen en denkt: “Dat kan ik niet meer aan, hoe kan ik nu over straat?” En alsof de kleermaker gedachten kan lezen (of hij bemerkt simpelweg waar je naar staat te kijken) wijst hij met zijn hoofd in de richting van je kapotte jurk en zegt vervolgens: “Maak je daar geen zorgen over, er is hier nog niemand helemaal naakt de deur uit gegaan, dat is slecht voor mijn reputatie.” gevolgd door een bulderende lach: “HOHOHOHHAHA” hij klinkt als een Kerstman.
Jij kan de grap niet waarderen maar houd wijselijk je mond. Hij zegt tegen je dat je zo moet blijven staan en loopt de deur uit tussen de stellingen door. Jij blijft keurig in de houding staan en kijkt naar beneden, je handen achter in je nek gevouwen. Onwillekeurig kijk je langs je borsten. Je tepels zijn stijf, zo hard zijn ze lang niet geweest.
Je denkt: “Eigenlijk heb ik best mooie borsten en verder zie ik er nog best heel goed uit.” en je drukt je borsten nog wat meer omhoog, misschien om jezelf er van te overtuigen dat je elke man kan krijgen met die lekkere tieten van je! Gek genoeg had je zoveel zelfvertrouwen niet voordat je hier binnenstapte, wat, je had er nooit zo over nagedacht.
Je krijgt niet de kans om je gedachten te analyseren want de kleermaker komt weer door de deur hij heeft wat spullen in zijn armen. Legt deze op de werktafel en vraagt je deze te passen: “Je zult het hier even mee moeten doen, totdat ik je bestelling klaar heb. Dat duurt ongeveer 3 dagen. Als je aangekleed bent zal ik jou maten nemen voor de bestelling, ik neem aan dat je een rok en een blazer wilde in deze stof?” en hij wijst naar een rol die hij ook naar achteren heeft meegenomen. “Vooruit, ga je nu maar aankleden!!”Dringt hij aan. Als je de kleren pakt die hij heeft klaargelegd, sta je met stomheid geslagen naar zijn selectie te kijken.
Zwarte pumps, met wel 10 cm hakken, naadkousen met daarbij een zwarte jarretelgordel, een wit te blouse met rouches en verborgen knopen en een donkergrijze rok met eveneens een donkergrijs colbertje.
“Wat denkt hij wel niet, dat ik zo over straat ga?” Maar als je de spulletjes beter bekijkt, het mag dan niet direct allemaal naar jou smaak zijn, maar het is netjes samengesteld en allemaal van topkwaliteit, de blouse is van Chinese zijde en het pakje van lamswol. Zeker geen goedkope rommel!
Omdat de keus beperkt is (geen keus dus) begin je de kleren aan te trekken. De kleermaker is op een stoel gaan zitten en slaat je over zijn bril glurend (bewonderend ? ) gade. Je stoeit wat met de kousen, zoiets draag je zelden, ook de jarretels doe je eerst achterstevoren om. Maar na een paar minuten heb je je dan toch aangekleed. Al zeg je het zelf je ziet er zelfs nog netjes uit ook, niet hoerig of goedkoop!
Je kijkt in een passpiegel die tegen de uur geleund staat en ziet dat je gezicht wel een kleine make-over kan gebruiken. Een beetje verfomfaaid van de tranen die er telkens langs liepen.
“Hoe gaat het?” zegt hij.
“Het gaat wel” Bloos je terug. “Wat gaat er nu gebeuren, mag ik nu gaan?” “” Wil je geen kleren dan?” Vraagt hij zoetjes. “Kom hier en dan neem ik de maten.” Je schuift voorzichtig naar voren en staat dan recht voor zijn neus , knie aan knie. Hij trekt het meetlint van zijn nek en begint te meten, je heupen, middel ,borsten. En schrijft met een potloodje alles in een schriftje. Hij heeft wel oog voor maten, want zoals je gemerkt hebt heeft hij de kleren die je aan hebt behoorlijk goed aan de maat ingeschat. Desalniettemin meet hij alles nauwkeurig op en noteert dat vervolgens in het boekje. Dan meet hij de binnenkant van je benen als hij dan tussen je dijen naar boven gaat met het lint, komt hij met zijn duim precies op je poesje terecht. Een schokje trekt door je hele lijf. “je bent nat, te nat, je bent opgewonden he” vraagt hij met zachte stem.. Jij zegt niets , maar je knikt bevestigend en wacht zijn reactie af.” “Draai je om “ zegt ie. Je schrikt maar draait hem toch je rug toe. Je voelt dat hij je schouderbreedte aan het meten is. Pfff dat viel mee.
Dan grijpt hij je bij de rand van je rok vast en trekt je in 1 beweging over zijn knieën. Je ligt nu voorover met de punten van je pumps op de grond en met je gezicht vlakbij zijn schoen. Je haalt het wel uit je hoofd om tegen te stribbelen, je hoopt allen maar dat ie niet weer de kleren van je lijf rukt. Dat valt mee, hij stroopt alleen de rok tot boven je middelen streelt even over je billen: “Ze zijn nog steeds rood” constateert hij hardop. “Maar niet meer zo rood als daarstraks, daar zullen we toch nog even wat aan moeten werken!” En geeft je een klets met zijn blote hand op allebei je billen. “ Auw” zijn handen zijn hard, je voelt het door je hele lijfje. Dan pakt hij iets van de tafel wat erg lijkt op een tafeltennis batje, maar dan van leer, hij zwaait er even mee heen en weer, alsof om het te keuren, jij kan uit je ooghoek net zien dat het een soepel stukje leer is het buigt goed door. “O-jee, daar gaan we weer !!” denk je bij jezelf.
“We doen het rustig aan, je krijgt er 20, maar wel tellen. “zegt hij.
En de eerste klap valt SMEK . ! “1 Dankjewel”….“meneer” zeg je er snel bij. Het steekt enorm en je kontje was toch al zo gevoelig.
In een snel tempo krijg je de volgende 11 klappen, SMEK SMEK SMEK beurtelings op links en rechts. : “12 dankjewel meneer” Dan stopt hij even en trekt je wat dichter naar zich toe, slaat zijn rechterarm over je heen zodat hij met zijn rechterhand bij je door natte poesje kan. Hij laat zijn middelvinger over je klitje op en neer glijden en hervat direct en onverminderd je bestraffing. Af en toe glijd zijn vinger naar binnen, wat een extra dimensie geef aan het geheel van klappen en vingeren.
Na verloop van een aantal klappen die je nog keurig hebt geteld en voor bedankt voel je dat je klaar begint te komen. Het word nu moeilijk om de tel bij te houden, je bent alleen nog maar bezig met je eigen orgasme.
“Oh oohh aah. Ik kom ik kooom oh ik kom klaarrrr.” terwijl de kleermaker stopt met slaan . Krijg je een orgasme zoals je die nog nooit hebt beleefd. Golf na golf gaat er door je lijf, het lijkt wel alsof je hele lichaam explodeert. Er lijkt ook geen eind aan te komen. Tijdens je orgasme is hij weer begonnen te slaan met zijn leren lapje. Iets wat je orgasme alleen maar intenser maakt. Zoiets heb je echt nog nooit meegemaakt. Je schreeuwt nu: “Sla me, ja sla me , harder harder, niet stoppen, ach ohh, ja lekker!!!” En gelukkig doet de kleermaker precies wat je wilde, hij voert het tempo op en het regent nu een staccato van klappen op je reetje. Langzaam begint door de pijn heen je orgasme weg te ebben. De kleermaker laat het tempo zakken tot een hartslagritme en houdt dit nog een tijdje vol. Omdat je klaargekomen bent en het lekkere gevoel langzaam afneemt, komt de stekende pijn weer terug. Wanneer je weer helemaal bij kennis bent stopt het slaan net zo abrupt als het begonnen is. De kleermaker komt overeind en je rolt van zijn schoot op de grond als een lappenpop. “Sta op en kom mee!!” zegt de grote man. Hij loopt nar de werktafel en draait zich om, terwijl jij jezelf bij elkaar sprokkelt maakt hij de knoopjes van zijn gulp open. Als je dan naast hem staat kijk je met verbijstering naar de monsterlijk grote pik die hij uit zijn benarde positie heeft bevrijd: “Mijn god, wat een ding, ik hoop niet dat hij die lul bij mij naar binnen wil schuiven!!”
“OP je knieën jongedame” zegt hij dominant: “Neem deze maar in je mond en doe je ding” Je kijkt hem angstig aan en weet zeker dat dat niet gaat passen, hij is nog niet eens helemaal hard. Maar dapper pak je het monster in je hand, je kunt je vingers er nog net omheen krijgen. Ook als je je andere hand eromheen legt, steekt het apparaat nog zeker 8 centimeter boven je handen uit. “Kom op, we hebben niet de hele dag”
Met je linkerhand haal je zijn ballen tevoorschijn dat stel is al net zo immens als zijn nu groeiende pik. Met je rechterhand streel je de schacht.
Als je met je lippen de eikel beroerd zie je dat hij schokt, en zijn lul wipt een stukje omhoog, waarbij je de eikel tegen je neus krijgt.
Je zult hem steviger vast moeten houden voordat ie je bewusteloos slaat.
Je tracht de eikel in je mond te nemen en met veel moeite kun je net het topje tussen je lippen wringen je kneed met links zijn ballen en met rechts melk je zijn gezwollen mannelijkheid. Je hoopt dat het genoeg is.
Als hij dan een heupbeweging naar voren maakt, dringt de eikel zich geheel in je mond, onmiddellijk heb je een kokhalsreflex en spuugt de eikel uit.”Je kunt het wel, als je maar wilt” bast de kleermaker.
Jij probeert de eikel naar binnen te werken, maar door het kokhalzen wil het niet lukken. Dan pakt de kerel je aan je haren en trekt je overeind.
Met zachte dwang duwt hij je met je buik tegen de werktafel en met 1 hand in je nek fixeert hij je daar. Met de andere hand trekt hij je rok omhoog.
Dan voel je hoe hij zijn eikel tegen je gezwollen schaamlippen persten een aantal keren op en neer beweegt. Plotseling schiet hij door de aanhoudende druk naar binnen en jij kreunt het uit: Wohhh, Uhh Ahhh”
In deze positie blijven jullie een paar seconden staan. Zijn pik is zo groot dat je clitoris over de stam glijdt. Een orgasme zit er al aan te komen. Als hij zich dan in beweging zet en langzaam maar resoluut doorduwt, voel je hoe je vagina volledig word opgerekt en gevuld met vlees.
Je hebt niet veel meer nodig om weer klaar te komen. Als hij zich dan terugtrekt en toestoot brengt dat je over het randje. Je komt gillend klaar: ‘Jaaah Ohh Ja ja jaaa, ik-kom-ik-kom-ik-kom”
Golven van geil genot trekken door je lichaam en hij is nog maar net begonnen. Er was niet veel voor nodig om je te laten komen.
Met zijn dikke lul in je poesje gefixeerd stoot de man in een stevig maar gelijkmatig tempo in je glibberige gleufje. Je voelt hoe hij er tot de wortel van zijn lange vleespaal in gaat.
Op het moment dat je zijn stoten gretig tegemoetkomt door je kontje naar achteren te drukken geeft hij je een ferme pets met de vlakke hand op je reetje.” Auwauw” kerm je, maar het is meer voor de vorm, want de combinatie van stoten en klappen maken je alleen maar geiler, je voelt je een slet, een geile sprankslet en je vind het nog prima ook. “Auw auw, meer meer, neuk me, sla me.”
De man voert het tempo van de klappen op je kontje en de geseling van je kutje op. Een volgend orgasme dient zich bij je aan en op het moment dat je kutje zich samenknijpt begint de grote man ook klaar te komen.
Golf na golf warm zaad word direct in je baarmoeder geïnjecteerd. Jouw orgasme is onvermijdelijk ingezet en schokkend spuit hij je poesje vol.
Rillend van geil genot neem je zijn sperma in ontvangst. Als hij dan zijn dikke lul langzaam uit je getergde kutje terugtrekt voel je een dikke sliert van zijn zaad vermengt met jouw kutsapjes langs de binnenkant van je been omlaagglijdt.
“Overmorgen zijn je kleren klaar” zegt hij een beetje schor alsof er niets gebeurt is.
Als hij zijn broek optrekt kijk je nog even naar zijn slinkende maar nog altijd indrukwekkende pik. Dat je dat monster in je poesje hebt gehad, je kunt het nog nauwelijks bevatten.
“Daarachter is een wastafel, daar kun je je een beetje fatsoeneren” vervolgt hij.
Nadat je bij de wastafel jezelf een beetje hebt opgeknapt en je haar in model hebt gemaakt stap je de kamer weer in.
“Donderdag om 10 uur verwacht ik je hier, neem de kleren die je nu aanhebt mee” hij geeft je een papieren tas waar hij de kleren die je aanhad heeft gestopt inclusief de schoentjes.
Hij draait het bordje geopend om en doet de deur voor je open en alsof dit nooit heeft plaatsgevonden zegt hij tegen je. “Graag gedaan mevrouw en tot de volgende keer.”
Het volgend moment sta je op straat en kijkt een beetje schuldbewust om je heen, als je jezelf in beweging zet is het hele gebeuren een vreemde droom, behalve dat je bij elke stap je billen voelt branden en zijn zaad langs je been loopt. Een souvenir uit Arnhem.
Wat een dag. Je vraagt je af, wat je verder nog te wachten staat. Het is pas half 1.…..de dag is nog jong.

Hoofdstuk 3

Omdat je niet weet of je nog verder wilt shoppen en nogal trek hebt gekregen zoek je naar een zaak waar je wat kunt eten.
Als op de automatische piloot ben je in de richting gelopen van de lunchroom waar je eerder die dag koffie hebt gedronken.
Waarom je dat deed weet je zelf ook niet, maar de koffie met Petit four waren lekker hoewel de Petit four de oorzaak van de bizarre ochtend was.
Je neemt je voor om voortaan goed je handen te wassen als je iets gegeten hebt.
Eenmaal aangekomen bij de lunchroom zie je door het raam al dat het flink druk is geworden en als je dan binnenstapt zijn er geen tafeltjes meer vrij. Enkel aan een hoekje van de bar staat een eenzame barkruk blijkbaar op jou te wachten.
Eigenlijk vind je dat welk prettig, een beetje uit het zicht van de rest van het publiek. Een goeie plek om uit te rusten en je aan je gedachten over te geven.
De ober heeft inmiddels assistentie gekregen van een oudere dame met een witte blouse en daaronder een kokerrok. Je snapt niet hoe zij op die pumps de hele dag kan lopen, maar zij heeft er blijkbaar geen enkele moeite mee.
Als jij gaat zitten op de kruk, voel je een stekende scheut die je er pijnlijk aan herinnerd wat er vanmorgen is gebeurt, zonder spijt kijk je terug op het gebeuren. Tjonge wat was dat geil!!
Je kijkt nog even naar de serveerster, als ze loopt wiegen haar heupen hevig, dat komt natuurlijk door die pumps! “Zou ik nu ook zo heupwiegen?” vraag je jezelf af. “ Nee zij is veel groter dan ik, veel voluptueuzer, grote borsten en een dikke stevige kont ze zwaait dus wat meer heen en weer”
Je ziet dat ze zelfs naadkousen draagt…… “Waar zou zij haar kleding kopen” je wuift de gedachte dat ze ook billenkoek van de kleermaker heeft gehad snel van je af. “Hoe oud zou ze zijn? Zeker tegen de zestig”
Maar ze ziet er goed uit , verzorgd en zelfbewust.
Je wordt uit je mijmeringen opgeschrikt door de ober die vanachter de baar aan je vraagt hoe het met je gaat en wat hij voor je kan betekenen.
“Zou hij het aan me zien? Waarom vraagt ie anders hoe het met me gaat? Doe niet zo raar, hij is gewoon vriendelijk! “
Met een “Het gaat prima, heb je een lunchmenu voor me?” beantwoord je zijn vraag.
Hij schuift je een menukaart toe en vraagt: “Wilt u alvast wat drinken?”
“Een roseetje alstublieft… meneer” Je schrikt van jezelf… “meneer??”
Hij glimlacht vriendelijk en draait zich om naar de koeler, pakt een fles rosé en schenkt een groot wijnglas bijna helemaal vol. “Alstublieft jongedame!” Zegt hij met een veelbetekenende knipoog. “Geniet er maar van”
Terwijl jij gedachteloos door het menu bladert voel je dat de pijn aan je billen al een heel stuk is afgenomen, gelukkig is het niet blijvend.
Je neemt een paar grote slokken van de wijn, dat doet goed, het laatste wat je in je mond had was de monsterpik van die smerige klootzak van een kleermaker. ”Nu moet ik ook nog Donderdag terugkomen bij die verschrikkelijke kerel” Niet geheel van jezelf overtuigd denk je: “misschien ga ik gewoon niet terug, ik lijk wel gek!”
“Weet u het al?” Vraagt de ober onverwachts. ehh ja , doe maar die pistolet met kerrykip, lijkt me lekker” “Doen we, en wat ziet u er trouwens chique uit in dat pakje, heeft u dat bij Alfred gekocht?”
“Alfred?’ vraag je. “Ja Alfred, die heeft een modezaak in de kloksteeg, alleen maar maatgemaakte mode, tante Mary koopt daar ook altijd haar werkkleding, erg goed spul.” waarbij hij met zijn hoofd de serveerster aanwijst. “Ik heet trouwens Andre“en hij steekt zijn hand naar je uit. “Annemarieke “ zeg jij. “Ze is erg verguld met Alfred” vervolgt hij. “Als ze bij hem is geweest straalt ze altijd, ik weet niet hoe dat komt”
Jij weet het wel, Mary krijgt straf van Alfred…. lekkere straf . “Ze straalt en haar dikke kont zal wel gloeien , de slet.” denk je bijna hardop!
“oh, ik wist niet dat hij Alfred heet, ja dan zal ik wel bij hem zijn geweest. Ik ben daar voor het eerst, aardige man wel die Alfred”
Intussen komt je bestelling uit de keuken door het luikje naar de bar geschoven, een lekker pistoletje gevuld met veel kerriekip. Een blaadje sla en een tomaatje geven er een leuk kleurpallet aan.
“Alstublieft” zegt de ober als hij het lekkernijtje op een placemat voor je op de bar zet, “eet smakelijk. Je hebt je glas wijn al leeggedronken en besteld meteen een volgende. Dorstig neem je van dat glas ook een paar grote slokken. Vervolgens val je aan op je broodje. Heel smakelijk en meer dan voldoende om de knagende honger die je inmiddels had gekregen te stillen. Je eet op je gemak het broodje en spoelt het weg met de rosé. Een derde glas moet de restjes wegspoelen. “Zo dat was erg lekker en vulde prima” denk je bij jezelf: ‘pfoei van die rosé word je wel rozig zeg, en ik drink normaal nooit zoveel, gelukkig hoef ik niet te rijden”
Omdat je je tijd hebt genomen voor het eten, merk je dat het in de zaak wat rustiger is geworden. De meeste tafeltjes zijn alweer leeg en afgeruimd.
Mary is blijkbaar in de keuken want in de zaak zie je haar niet meer.
Inmiddels is het lunchuur voorbij, het is al 2 uur.
Mary en de kok hebben allebei een jas aangetrokken en verlaten de zaak. Voor hun zit het er ven op ze zullen vanavond wel weer paraat staan.
“Kan ik even met je afrekenen? ” vraag je aan Andre. Hij loopt naar de kassa en slaat wat op de toetsen. Een bonnetje rolt uit de machine. Andre pakt het en brengt het bij jou. “Dat is dan 11,50 mevrouw, en heeft het gesmaakt?” Terwijl jij naar je portemonee zoekt zeg je: “Heerlijk Andre, ik ben helemaal weer bijgekomen. De wijn was ook lekker en genoeg.”
Tot je grote schrik kun je je portemonee nergens vinden. “Hij ligt toch niet bij Alfred” en je hoopt maar dat het niet waar is. Naarstig blijf je zoeken, maar zonder resultaat. “Andre” zeg je” kunnen we iets regelen, ik kan mijn portemonee nergens vinden. Misschien heb ik die bij die kleermaker laten liggen. Als je even wilt wachten dan ga ik het halen.
“Jaja, dat zal wel juffie. Eerst lekker eten en je volgieten en dan niet willen betalen.” zegt Andre verontwaardigd. “Nee echt, ik heb geld, maar ik heb het laten liggen.”zeg je in paniek, de tranen staan bijna in je ogen van de misère. “Waarom heb ik dat nu telkens?” vraag je je af.
“Maar wie zegt dat je dan terugkomt, en betaald?” Andre is zichtbaar boos. Heb je een paspoort of een rijbewijs die je achter kunt laten zodat ik verhaal heb?” “Nee, “ antwoord je timide “alles zit in mijn portemonee.” “Dan kan ik je niet zomaar laten gaan.” zegt hij “Maar ik heb wel een idee hoe je me kunt vergoeden, want zo makkelijk kom je er niet vanaf. In de keuken staat nog een hele stapel borden die moeten worden afgewassen en als dat klaar is heb jij de rekening betaald.”
Het idee om hier als bordenwasser te worden gebruikt staat je helemaal niet aan, maar je hebt niet veel keus en je knikt: “Ok, als het dan moet, dan doe ik dat wel.”
“Kom maar mee” en hij pakt je bij de hand en brengt je naar de keuken. “hier is een schort, trek dat maar aan. Een beetje doorwerken en het is zo gebeurt en geen borden breken alsjeblieft!!” Hij wijst je de spoelbak en het wasmiddel, laat zien hoe de sproeier werkt, het is eigenlijk een soort douche. En terwijl jij het schortje omknoopt loopt hij weer de zaak in, over zijn schouder zegt hij nog: “Als je klaar bent roep je maar!” en is uit het zicht verdwenen.
Vol goeie moed begin je aan de enorme stapel borden, je kunt wel zien dat het een drukke lunch was.
Je merkt al doende dat de sproeier alle kanten op spuit. Omdat je de kleren niet wilt ruineren besluit je om het anders aan te pakken.
Er is toch niemend in de keuken dus trek je het schort uit. Vervolgens trek je de rok het jasje en de bloede uit. Knoopt vervolgens het schort weer om en legt de kleren netjes op een stapeltje op een schone werkbank. Zo en dan nu aan het werk. Eenmaal aan de gang zie je dat de stapel borden sneller slinkt dan je dacht en je verwacht dat het snel klaar is. Je hoort Andre aan de andere kant van de muur bezig met de glazen te wassen en terug op hun plek te zetten, als er plotseling een aantal borden zich losmaken van de stapel en met een enorm gekletter op de tegelvloer belanden. Ravage!! Snel buk je om de rommel op te ruimen en hoopt maar dat Andre te druk bezig was om te horen wat er is gebeurt.
Je staat voorover met een paar handen vol scherven, als Andre ziedend de keuken komt binnenstormen. En onder het roepen van “mijn hemel wat doe je nou dan weer, dat kost handenvol geld” geeft hij een ferme klap op jou billen, die direct voor het grijpen zijn nu je zo gebukt staat.
Je laat van schrik de scherven met donderend geraas weer op de grond vallen en wilt overeind komen. Omdat Andre zijn hand op je rug legt en je naar beneden gedrukt houdt lukt je dat niet. “Blijf staan “zegt hij. En met zijn vrije hand slaat hij een aantal malen op je toch al geteisterde kontje. Tranen springen in je ogen, niet zozeer van de pijn, maar meer van ellende, je lijkt vandaag wel van de regen in de drup te belanden.”
De “het spijt me zo” is voor dovemans oren.
Andre gaat gewoon door met slaan, zijn handen belanden afgemeten beurtelings op je linker en dan weer rechterbil. “Pets-pats-pets-pats en zo gaat het een tijde door. Jij krijgt de neiging om mee te gaan tellen en “dankjewel meneer” te zeggen.
Dan stopt plotseling het geweld en Andre laat je los. Niet wetend wat er nu gaat gebeuren blijf je staan zoals je staat.
Van een schap pakt Andre een fles olijfolie, giet daarvan wat op zijn hand loopt op je toe en smeert het spul op je billen, vreemd genoeg verzacht het wat van de pijn en Andre wrijft het er goed in.
Hij doet nog een scheut op zijn hand en smeert het uit, nu ook tussen je benen, waarbij hij je poesje niet overslaat. Eerst glijd er 1 vinger je kutje binnen dan een tweede erbij. Ook je kontje moet eraan geloven. Met een door olie gesmeerde vinger glijd ie je aarsje binnen. Oef dat is even wennen, maar niet echt pijnlijk. Je bent nu wel wat gewend na vanmorgen.
Dan glijd hij met drie vingers je poesje binnen en beweegt zijn vingers op en neer. Zijn pink raakt daarbij telkens je klitje en je schokt van geil genot. In een opwelling kreun je schor: “Andre sla me, sla me op mijn kontje en sla me hard!”
Voor hij gehoor geeft aan je wens steekt hij eerst vier vingers in je doornatte gleufje en gaat daarbij heel diep. De sensatie is geweldig.
Nog voordat je van de hand in je spleet kan genieten hervat Andre zijn klappen op je billen, die nu geolied zijn. “SMEK SMEK “klinkt het vettig. De heerlijke pijn is weer begonnen en het duurt niet lang of je gaat weer komen. De hand in je poes is onverbiddelijk, net als de hand die je billen rood slaat. Niet lang maar wel onvermijdelijk et een orgasme zich in. “Ohh Andre straf me, sla me, OOOHH Ja , Andre Ik kom ik kom , sla harder , ik kom. Ohh wat is dat lekker” en een langdurig orgasme maakt zich van je lichaam meester.
De hoeveelste nu al vandaag? Je weet het niet. Je bent in hoger sferen nu en je komt heerlijk en langdurig klaar.
Het heerlijke gevoel is nog niet weg als Andre je meetroont naar een lege werkbank en je op je rug daarop neerlegt. Hij ritst zijn gulp open laat zijn broek op zijn enkels zakken. Zonder omhaal tilt hij je benen hoog in de lucht . Met 1 hand houd hij je enkels vast en propt zijn gezwollen lid in je kutje met de andere hand smeert hij nog wat van de olijfolie over je dijen. Hij neukt lekker. Stevig en lekker snel zijn de stoten die hij uitdeelt.Terwijl hij je enkels nog wat meer naar je gezicht drukt trekt hij zijn lul terug uit je roze grotje. Met zijn vrije hand stuurt hij de lekkere pik in de richting van je aarsje. Er is niet veel voor nodig om het ding in je door olijfolie gesmeerde holletje te stoppen. “Hee, Auw!! Niet doen!”
gil je in een mislukte poging het geweld te stoppen.
Pas wanneer het hele ding in je kontje gevangen zit en hij met zijn duim je klitje streelt voel je de pijn veranderen in een aangename zoete sensatie.
Hij kan er wat van die Andre. Ritmisch beweegt hij zijn heupen en jij beweegt de tegenovergestelde kant op om maar zoveel mogelijk van de nieuwe sensatie mee te maken.
Als jij eenmaal gewend raakt aan deze nieuwe vorm van mishandeling, hervat Andre zijn billenkoek. SMEK SMAK SMEK SMAK. De vettige klanken weerkaatsen tegen de betegelde muren.
“6 Dankje wel Andre , 7 Dankjewel Andre” hij kijkt je verbaasd maar geamuseerd aan. :”Graag gedaan spanksletje Annemarieke!!”
Als je vriend rene dit alles toch eens wist.
“Nou ja, wat is het ergste wat me kan overkomen, dat hij me billenkoek geeft? Hmm, dan wil ik het hem wel vertellen.”denk je ondeugend en je voelt jezelf trots en stralend. “Net als tante Mary” je glimlacht en denkt, “zouden alle vrouwen zulke spanksletjes zijn al zij en ik? “
Een naderend orgasme roept je weer tot de orde, nog nooit heb je een anaal orgasme gehad, maar dit is werkelijk de hemel op aarde. Kirrend en kreunend voel je hoe je lichaam in een spiraal van lekkere sensatie beland. “Ja-ja-ja- jaaahhh, ohhhhh mijn hemel, wat is dat goed, Andre sneller-harder. OOOHHH ik kom , ik kom weer klaar. Ik kom alweer.”
Aan het gehijg en het rode hoofd van Andre te merken gaat hij nu ook snel klaarkomen. Hij trekt op tijd zijn lid uit je aarsje en spuit een aantal stralen warm en dik zaad over je schort tussen je tieten, waarvan de tepels als hazelnootjes gezwollen zijn. Met twee handen smeert hij het glibberige goedje over je borsten uit. Hij neemt je tepels tussen zijn duim en wijsvingers en draait en trekt eraan. Scheutjes zoet genot trekken van je borsten naar je toch al zo verwende poesje.
Als jullie weer een beetje bij kennis zijn gekomen glimlacht Andre naar je, en zegt: “je ziet er niet uit zo, kom ik zal je wassen en neemt je mee naar de afwas, pakt de sproeier. Nadat jij de rest van je kleren hebt uitgetrokken sproeit Andre je helemaal af met het weldadig warme water.
Je gebruikt een beetje afwasmiddel om de sperma van je af te wassen.
Met een aantal theedoeken droog je je lijf af. Andre is weer achter de bar gegaan en moet zich haasten om alle nieuwe klanten te helpen, sommige klanten kijken hem een beetje verongelijkt aan, alsof ze willen zeggen;”waar bleef je nou!”
Jij hebt even de tijd genomen om bij te komen en je kleren aan te trekken. En als alles weer op zijn plek zit en je haar weer in het gareel stap je vanuit de keuken weer de zaak binnen.
Onmiddellijk zegt een van de klanten; “Juffrouw, kan ik wat bestellen?”
Waarop jij antwoord: “Vast wel, maar niet bij mij , ik werk hier niet!”
Nog net zie je de verbaasde blik, als je je omdraait en naar je plekje aan de bar loopt. Je glimlacht: “Waar zie je me wel voor aan?”denk je“ Ik mag dan een spanksletje zijn, ik ben je sloofje niet Hahaha”
Als je op je kruk gaat zitten komt Andre naar je toe en zegt:”Je hebt betaald, met fooi!! Bedankt Annemarieke” Je werpt hem een handkusje toe en zegt hardop: Het was erg lekker Andre, ik zie je snel weer voor een volgend snackje. Daag.”
Met opgeheven hoofd loop je de zaak uit, weer op pad om wat kleren te scoren.
Hardop lachend denk je: “Bij Andre kan ik nog eens een potje breken.” en je reikt in je tas voor de lipstick en voelt je portemonee in het zijvakje van je tas, ja was ik die nou kwijt of hoe zit dat?

Hoofdstuk 4

Het is inmiddels al half vier als je bij Hunkemöller binnenstapt. Je wilt een leuk setje kopen. Misschien wel twee setjes en een zijden nachthemdje, zwart zou wel mooi zijn.
Je rommelt wat tussen de beha’s en de slipjes als je aandacht wordt getrokken door een stel wat de zaak binnenkomt, ze zijn zichtbaar geïrriteerd, zij heeft hem blijkbaar de hele stad doorgesleurd alleen voor een bh. Zij kon niks vinden en hij is het zat zo komt het gesprek op je over.
Je ziet wel waarom zij moeite heeft om een passende bh te vinden, haar borsten zijn enorm. Haar achterwerk past er helemaal bij. Wat een slagschip zeg. Lief koppie wel, maar wat moet ze met die vent? Hij is klein en een beetje kaal. Zij is hooguit dertig, hij zou haar vader wel kunnen zijn!
Terwijl hij wacht bij de pascabines worstelt zij zich door de grote maten bh,s in de hoop dat er wat voor haar tussen zit. Jij zet je zoektocht ook weer voort. Je hebt een stuk of 3 setjes bij elkaar gevonden en terwijl jij naar de pashokjes loopt om ze te passen, word je door de jongedame ingehaald die snel achter het gordijn verdwijnt. Als je daar ook aankomt knipoogt haar metgezel veelbetekenend. En knikt in de richting van de hokjes als om aan te geven, het is niet mijn schuld.
Gelukkig zijn de hokjes op 1 na allemaal leeg en bevinden ze zich niet midden in de zaak, maar op een rustige plek achter een muur in de zaak.
Terwijl jij de waren keurt en je uitkleed om een setje te passen, hoor je uit het hokje naast je een misnoegd gekreun opstijgen.
“Kan ik je ergens mee helpen” zeg je met de gedachte dat ze moeite heeft om de bh om haar enorme gevel te d****ren.
“Nee het gaat wel,” Hoor je haar zeggen.
Onmiddellijk daarop hoor je dat haar metgezel blijkbaar is binnengestapt, want je hoort hem tegen haar zeggen: ”Wil het een beetje lukken schat? Of moet ik helpen?” Je hoort het gordijn open en dan weer dichtgaan.
”Kom hier dan doe ik dat wel even.”zegt hij lachend. “Voorzichtig” zegt ze terug, “mijn borsten zijn toch al zo gevoelig” en dan fluisterend: “van gisterenavond” “hhmmm “Bromt hij zachtjes.
“ja jij doet altijd zo hard! fluistert ze weer.
“Maar dat wil jij toch? “ sist hij.
“ssttt , ja dat is waar, maar ik heb er de volgende dag altijd last van”
“Maar je geniet er net zo goed van als ik je daar sla “zegt hij zachtjes.
Met groeiende verbazing heb je de conversatie aangehoord.
Zouden zij weten dat je het hebt gehoord? Of zouden ze denken het rijk alleen te hebben?
Blijkbaar het tweede, want nu hoor je ze hartstochtelijk kussen en wanneer je hoort: Nee joh, niet doen”en dan: je bent alweer nat sletje” vind jij het tijd om te gaan, meer geilheid op een dag kun je waarschijnlijk niet verdragen, je laat de lovebirds voor wat ze zijn en neemt de setjes weer mee. Twee setjes reken je af aan de kassa. Eentje was te klein dus die hang je netjes terug. Aan het nachthemdje heb je helemaal niet meer gedacht.
Het is druk aan de kassa dus je moet even wachten. Je kijkt achterom in de richting van de kleedhokjes. Net komt het stelletje met rooie hoofden naar buiten gelopen. Gesierd met een brede glimlach lopen ze naar de kassa. Ze hebben geneukt, je weet het zeker. Goedmaaksex.
Fijn voor hun, jij bent aan de beurt rekent de setjes af en loopt de stad weer in, wat een bijzondere dag (una giornata particolare) Je maakt nog eens wat mee, als je oplet.
Terwijl je wat etalages bekijkt zie je een klok hangen, het is alweer vijf uur en de winkels gaan om zes uur dicht, je mag wel voortmaken als je met iets thuis wilt komen.
Je lopt de C&A binnen, maar daar ben je gauw klaar, alleen maar goedkope synthetische rommel, wat is een mens snel verwend. Je bekijkt de kleding die je aanhebt nog eens en denkt bij jezelf:”ik ben wel meer waard dan een nylon rokje” en loopt de zaak sneller uit dan je er binnen bent gekomen.
Nee nu ga je op zoek naar een zaak die kwaliteit verkoopt, dat heb je wel verdiend vind je.

Hoofdstuk 5

Het wordt al wat rustiger op straat, de moeders staan al in de keuken.
De kinderen zitten waarschijnlijk voor de buis, als gieren op hun voer te wachten. De meeste vaders zullen wel in de file staan.
Dan valt je oog op een nette winkel, de naam ken je niet, maar de merken in de etalage wel, Armani Gucci en Calvin Klein worden er verkocht.
Toch maar even binnenwippen, “als het te lang duurt zullen ze mij er wel uitgooien” is de gedachte die bij je opkomt.
Twee gedistingeerde heren van een jaar of veertig staan achter de toonbank met elkaar te praten. Strak in het Armanipak en keurig geschoren zijn ze de reclame van de zaak. Hier word zowel dames als herenmode verkocht en een klant die blijkbaar alleen een stropdas heeft gekocht rekent deze bij 1 van de bediendes af. De ander intussen heeft jou gezien en loopt gedecideerd op je af.
“Wat kan ik voor u doen mevroi” zegt ie afgemeten ”of wil mevroi eerst even rondneuzen”
“Mag ik eerst even rondsnuffelen ….meneer?” Zeg je timide. Eigenlijk meer timide dan je van plan was, maar het klonk wel leuk, een beetje meisjesachtig. En zo voel je je op het ogenblik, een meisje ja een timide schoolmeisje is wel de juiste bewoording.
Voor de grap loop je af op een stelling met kleding, die meer op schooluniformen lijkt dan op de mode die je gewend bent.
Blauwe blazers. Met en zonder embleem. Tartan rokjes. Witte shirts en zwarte broeken. Voor jongens en meisjes.
Je vindt het grappig, “kostschoolkleding zeg je in jezelf” mar pakt toch een rokje en houd het tegen je middel, het is wel een beetje kort.
Als je dan ook een blazer pakt en die erboven houdt is het plaatje compleet vind je. Net als je het wilt terughangen, “hier ga ik toch niet serieus in rondlopen”op het rekje.
Staat plots 1 van de winkelbediendes naast je.
“De nieuwste trend mevroi, kostschool look. Helemaal in tegenwoordig”
“Serieus? ”glimlach je hem vragend aankijkend
“Jazeker mevroi, wij bij Jensens maken geen grappen.” en als je hem aankijkt weet je dat hij niet liegt, waarschijnlijk KAN hij niet eens grappen maken de stijve hark.
“Wilt u het eens passen voor de maat mevroi? U zult zien dat het goed staat. Het is natuurlijk ook van de beste kwaliteit” “Ja de beste kwaliteit” valt zijn collega hem bij, die er nu ook bij is komen staan. Het zal u zeker goed staan. U heeft er het figuur voor als ik zo vrij mag zijn” “Peter hou op. “zegt de eerste. Mevroi is daar niet van gediend, dat jij je mening over haar figuur geeft”
Jij komt ertussen en zegt: “heren, ik vind het niet erg, ik ben wel iets gewend, en een compliment weet ik altijd te waarderen” “Zie je nou wel Rudolf” zegt Peter: “Mevrouw hier kan het wel waarderen.”
En dan vervolg jij met: “zal ik dan maar eens gaan passen. Als u zegt dat dit de nieuwste mode is, dan moet ik daar wel gehoor aan geven”
Je pakt wat spullen bij elkaar en loopt naar de kleedhokjes. Deze zijn een stuk chiquer dan bij Hunkemöller. Ruimer, een stoel en een bankje. Een tafeltje aan de muur om je tas of iets dergelijks neer te zetten.
En een spiegel van muur tot muur en van vloer tot plafond maken het geheel nog ruimer.
Keurige zaak, nette bediening ook, vind je.
Je trekt de deur achter je dicht en begint je kleren uit te trekken.
Tevreden kijk je naar het uniform, beetje gek, maar wie weet staat het je heel goed. En wie kan betwisten dat dit niet de nieuwste mode is?
Je hangt je kleren aan de ruim aanwezige haakjes en gaat zitten op de leunstoel om je kousen uit te doen. Dan zie je dat er nog sporen sperma aan de kousen kleven. “Ik hoop maar dat niemand dat heeft gezien, getsie. Dat ik daar niet eerder op heb gelet! “
Je stopt ze snel weg in je tas. Daarna trek je de kniekousen aan die je hebt meegekregen van Peter. Ze gaan wel voor het hele plaatje heb je gemerkt. Het enige wat ontbreekt zijn de schoentjes die zo kenmerkend zijn. Nog steeds heb je geen slipje aan, de enige die je had, is door Alfred stukgetrokken. Een bh had je al niet aan. Maar een nieuw setje wil je nu niet openmaken. Dat is voor later.
Het overhemd volgt, de stropdas die Peter er ook had bijgedaan hang je los om je nek, je hebt nog nooit een das geknoopt.
Terwijl je de rok aantrekt en de rits , die een beetje stroef loopt dichttrekt hoor je de stem van Rudolf die vraagt” Is de maat goed, past het allemaal?” Je stem slaat een beetje over als je roept: “Ja hoor, het lukt prima en past ook goed.
Je trekt de blazer aan en bewondert jezelf in de grote spiegel. “Geil, echt een geil ensemble” ….“Tjonge wat zeg ik nou” Gelukkig zei je het in jezelf.
Als je tevreden bent draai je de deur open, en stapt vol zelfvertrouwen uit de cabine.
“En wat vind je ervan Rudolf.” zeg je verleidelijk, en draait als een mannequin in de rondte waarbij de geplooide tartanrok omhoog draait.
“Kun je wel die das voor me knopen, want dat kan ik niet Rudolf”
Rudolf antwoord: “Dat kan ik wel, maar dat kan Peter veel beter dan ik.”
“ Peter wil je even helpen met de das? “ropet hij naar achteren.
Snel komt Peter aangelopen en zegt; ”kom maar, dat fiks ik wel even voor u mevroi”
In minder dan geen tijd heeft hij een prachtige dubbele windsor in de das geknoopt. Als hij de das met beide handen naar omlaag trekt raakt hij daarbij door de katoenen stof je tepels even aan.
Onverstoord zegt hij: “Kijk eens een waar schoolmeisje. Prachtig hoor.”
“Jazeker,” valt Peter hem bij: “mevrouw is een ware schoonheid”
Gevleid en een beetje overdonderd door de stroom van leuke complimenten kijk je blozend naar de vloer. Die pumps staan wel erg leuk hieronder vind je.
Als je opkijkt zie je dat de mannen ook wat staan te draaien alsof ze zich geen houding weten te geven.
In je hoofd begint zich een gewaagd en ondeugend plan te ontwikkelen.
De stilte wordt onderbroken door Rudolf: “Het is al tien voor half zeven Peter, we missen de trein. Is het een idee om wat eten te halen en dan de trein van 9 uur te nemen. Ik wil mevrouw niet zomaar even snel de deur wijzen.” Wat denkt u ervan mevrouw, dan heeft u de tijd om zich om te kleden en te beslissen of u dit ensemble wilt aan schaffen?”
“Nou ten eerste stop maar met dat mevrouw, ik heet Annemarieke. En ten tweede mis ik ook mijn trein, dus zou ik graag een hapje mee-eten als dat voor jullie geen problemen oplevert. Ik betaal gewoon voor mijn deel van de maaltijd.” Peter en Rudolf kijken elkaar aan en knikken instemmend. “Goed plan zegt Peter, ga jij wat halen Rudolf? Dan sluit ik de kassa af en Annemarieke kan zich omkleden.” daarbij kijkt hij je veelbetekenend aan. Het plan in je hoofd begint te rijpen. Vaste vorm aan te nemen.
Rudolf loopt de zaak uit nadat jullie hebben besloten hem een paar pizza’s te laten halen, met wat Italiaanse salade. Peter doet de deur achter hem op slot, Rudolf heeft wel een sleutel, maar dit is net zo gemakkelijk Nieuwe klanten moeten maar morgen terugkomen, het is immers zes uur geweest.
Jouw plan is klaar, je gaat nu voor de hoofdprijs en gelukkig lopen de gebeurtenissen daar als vanzelf mee in de pas.
Je loop terug naar het pashokje om je uit te kleden en de rest van je plan in gang te zetten. Je stapt naar binnen en je pakt de toch al stroeve rits draait er een beetje fors aan, zodat de rits ontzet raakt. Zo die is wel aardig stuk. Dan roep je naar binnen “Peter, die rits gaat niet goed los!! Kun je mij even helpen!?” en terwijl je woorden door de lucht zweven doe je de deur een stukje open en draait met je gezicht naar de grote spiegel.
Aansnellend zegt Peter: ”Ik kom er aan momentje.”
“Wat is er aan de hand?“ vraagt hij en kijkt naar de plek waarnaar jij wijst: “Die rits wil niet” en je kijkt hem pruilend aan. “Misschien is ie wel kapot.”
“Volgens mij niet, maar is ie wat stroef, moment, dan zal ik er een beetje harder aan trekken” en hij geeft een stevige ruk aan de rits, waardoor de toch al verzwakte rits stukgaat en de rok onmiddellijk op de vloer valt.
Verbijsterd en in zijn beweging bevroren zegt Peter: “Je hebt er helemaal niks onder aan!!” Je ziet de verbazing op zijn gezicht hij staat er verloren bij als jij zachtjes zegt: “wat gaan we hier nou aan doen?” en je terkt je liefste pruilmondje.” Je bukt je een beetje met je bips in zijn richting en kweelt: “Ik heb nu wel straf verdient zeker, omdat ik de rok heb stukgemaakt?” Rudolf antwoord: “Heb je dat expres gedaan, dan verdien je zeker straf ja.” Hij voegt zich onmiddellijk in zijn opgedrongen rol en zegt dan: “Daar zul je voor moeten boeten juffie, school meisjes maken altijd dingen stuk!” Hij gaat in de fauteuil zitten en slaat met zijn handen op de knieën en zegt dat je over zijn knieën moet gaan liggen.
Wat is er over je gekomen, ben je nu zo diep gezonken dat je een man moet verleiden je billen beurs te slaan?
Je weet het, het is niet alledaags, maar het is te lekker om het niet te doen. Je bent nu eenmaal een spanksletje of niet, en jij bent een echte, verse sprankslet.
“Laat de straf beginnen: ’zegt Peter opgetogen, hij voelt zich in zijn nieuwe rol als een vis in het water. “Je krijgt er 24 , van mijn beste. Met de hand want ik voel het graag in de vingers.” En de eerste van een reeks petsen op je billen gaat van start: “1 dankjewel Peter “zeg je op de automatische piloot. Peter schud even zijn hoofd, begrijpt er niet veel van, maar gaat dan verder. PATS “2 dankjewel Peter”
En zo werkt Peter de hele reeks van 24 op soepele en stevige wijze af.
PETS PATS PETS ”21 dankjewel Peter”
Omdat je nogal hoog op de schoot van Peter ligt, voel je dat zijn broek strakker is gaan zitten doordat zijn pik een uitweg zoekt.
“Gelukkig windt dit hem ook op. “ Denk je blij.
Als hij dan eindelijk klaar is met de 24 klappen, waar je veel genoegen aan hebt beleefd, streelt hij je kontje. En complimenteert je door te zeggen dat hij nog nooit zo een lekker kontje in zijn handen heeft gehad.
Terwijl laat hij zijn hand tussen je benen verdwijnen en behendig vingert hij je alweer nat geworden sleufje. Zijn aandacht gaat vooral uit naar je genotsknopje. Je ligt te genieten van de aandacht die hij aan het kleinood besteed en al gauw kom je klaar. Niet zo enorm als eerder die dag, maar snel en lekker.
Je hoort wat in de winkel en schokt op. Peter houd je stevig vast en zegt: “Ik vind dat Rudolf ook wel wat heeft verdient, maar eerst even eten.” Snel loopt hij dan de cabine uit en gooit eenzelfde rok als je eerder aanhad naar binnen. Rudolf draait het slot open en stapt nietsvermoedend binnen. “Pizza” roept hij en zet de dozen op de toonbank.
Snel heb jij de rok aangetrokken . Je loopt vervolgens de zaak weer in waarop Rudolf zegt: ”Ben je nog niet omgekleed?” en kijkt beurteling jou en Peter aan.
Je bedenkt snel wat je moet zeggen en zegt dan:” Het zit zo lekker ik wilde het na het eten uittrekken.” Daarbij kijk je Peter even snel aan. “Ik zei dat het goed was” zegt Peter tegen Rudolf.
Samen genieten jullie van de lekkere pizza’s onderwijl over koetjes en kalfjes pratend. Als dan de pizza’s helemaal op zijn, komt het hoge woord er bij Peter uit: “Rudolf, we zijn stout geweest, Annemarieke had haar rits gesloopt en toen heb ik haar een pak billenkoek gegeven.” Je zucht. Peter vervolgt: “Ik vind dat ze van jou nu ook nog moet krijgen.”
“Daar gaan we weer” denk je bij jezelf. En tegelijkertijd, denk je:”dat heb ik dan wel weer goed voor elkaar gekregen.”

Hoofdstuk 6

Er wordt door Peter nog een bakje koffie gemaakt, als Rudolf nog wat met je zit te praten. Hij vraagt je: “Heb je dat altijd al gehad, die liefhebberij van billenkoek?” “Nee,” zeg je, en vervolgt: “Vandaag voor het eerst, maar wat een dag” en je vertelt in grote lijnen wat je vandaag allemaal is overkomen, van de reusachtige kleermaker en Andre de ober.
Met een verlekkerde blik in zijn ogen, die in de verte wel iets satanisch hebben hoort hij je aan.
“En dan ben je nog niet klaar” zegt Rudolf: “want ik mag je ook nog onder handen nemen en bij mij ben je in goede handen, want spanking is een grote hobby van me. Mijn ex-vriendin vond het geweldig!!”
Jij kijkt met verbazing terug, dat had je niet achter die stijve hark gezocht. Je vond al dat Peter zijn best had gedaan, ondanks zijn formele voorkomen. Maar dat Rudolf een meester was, had je nooit gedacht, hij leek wel een meetlat te hebben ingeslikt zo stijf en formeel kwam hij over.
“Je doet toch wel een beetje voorzichtig met me Rudolf? Ik ben maar een beginneling en ik weet niet wat je van plan bent.” Achteloos antwoord hij: “Maak je geen zorgen, je krijgt alleen wat je toekomt!” Van dat antwoord ben je niet veel wijzer geworden en als Peter dan met de koffie komt, is het alweer op de achtergrond geraakt.
“Ik ga zometeen het magazijn een beetje opruimen, roepen jullie als je klaar bent? En hou de tijd voor de trein in de gaten Ruud.” Als de koffie binnen is, zoekt Peter discreet het magazijn op en laat jullie achter.
Ruud neemt meteen het heft in handen en zegt met barse stem: “Jij, je gaat naar de cabine en kleed je uit. Ik wil alleen die kousen en schoenen nog zien als ik eraan kom!” Aan de toon hoor je dat hij geen tegenspraak duldt en dat hij verwacht dat je direct doet wat hij zegt.
Aan de ene kant vind je het spannend, een professionele spanker, maar aan de andere kant toch wel griezelig, hoe zal dit aflopen?
Als jij op een holletje naar de kleedcabine trippelt, zie je Ruud naar een deur lopen waar PRIVE op staat en door de deur verdwijnt.
Je begint als je in de cabine bent onmiddellijk je kleren uit te doen en onwillekeurig gaat er een rilling door je heen, niet van de kou. Het word nu serieus, deze man heeft ervaring, wat zou hij allemaal met je doen?
Je probeert je over de angst te zetten door te denken: “Wat kan er nog erger gebeuren als wat ik heb meegemaakt bij Alfred en die was ook kleermaker.”
Aan de andere kant voel je ook wel een erotische spanning zich van je meester maken. Dan klopt Ruud op de open deur: “Ben je gereed? Dan gaan we nu beginnen.” En hij zet een grote leren tas op de grond. “Ga maar met je gezicht naar de spiegel staan” Commandeert hij. Als hij dan de tas openmaakt en de spullen die hij eruit haalt, worden je ogen groot van verbazing. Touwen, een rijzweep een batje wat leren straps een liniaal en een spaans rietje of zoiets, de bamboe wandelstok hing al over zijn arm. Je mond valt open als je bedenkt wat er nu gaat gebeuren.
Maar dat wilde ik helemaal niet denk je en tegen Ruud zeg je dan ook: “ je bent toch niet van plan om dat allemaal op mij te gebruiken hoop ik!”
“Wacht maar af, het komt wel goed, blijf maar rustig zo staan.” zegt Ruud gebiedend. “Ik hou me aan de regels van het spel, dus dat verwacht ik ook van jou Annemarieke.” “Maar ik ken de regels helemaal niet!!”
Piep je in een lichte paniek.
“Dat is simpel, vanaf nu zeg je Meneer tegen mij. Elke klap die je krijgt moet je hardop meetellen en heel belangrijk, als je het echt niet kunt verdragen dan roep je het codewoord PURPER, dan stop ik onmiddellijk.
Je dient je straf als een dame te dragen, dus PURPER bij de tweede klap word genadeloos bestraft.” Hij laat even een stilte vallen zodat zijn woorden bij je doordringen.
“Zijn de regels je duidelijk, Annemarieke?” Direct daarna commandeert hij op rustige maar dwingende toon.
“Ga met je gezicht naar de spiegel staan, zet je handen boven je hoofd tegen het glas en duw je achterwerk naar achteren, krom daarbij je rug”en legt daarbij zijn hand in je lendenen en dwingt je in de positie.
Eenmaal in deze positie heb je de tijd om jezelf in de spiegel te zien.
Een geil gezicht, je borsten recht vooruit en je tepels zo hard als kersenpitjes. Eigenlijk banaal dat een fatsoenlijke dame als jij zich hier volledig aan overgeeft.
Je had nooit kunnen weten dat dit jouw fetish was als Alfred je niet had gestraft. Een scheutje genot trekt door je poesje. Poeh poeh.
Meer tijd om na te denken heb je niet want Ruud deelt de eerste klap met het batje al uit. Kaletsss, en het lijkt wel alsof je bil uit elkaar spat: Jauwauwau” Gil je het uit: “Dat deed echt pijn”
Gelukkig maar, anders deed ik het niet goed.” en een satanisch lachje volgt. “je vergeet te tellen dame!!!”en smak de volgende klap heb je alweer te pakken. “ ! Da…dankjewel meneer.” zeg je timide en braaf.
“Hoeveel krijg ik er meneer?” durf je te vragen. “Genoeg!!” lacht Ruud.
2, 3, 4, 5, 6, Klap-klats-klets-spetter, stuk voor stuk zijn de klappen gericht en hard.
Telkens bedank je hem voor de ontvangen slagen. 18, 19, 20. Als de pijn bijna niet meer te dragen is stopt de bruut even. Terwijl hij het batje neerlegt zegt Ruud: “Wrijf maar even over je billen, ontspan.” En daarna: “Draai je om” en terwijl jij je omdraait heeft Ruud een paar stukken touw in zijn handen genomen.
Ruud trekt zijn colbertje uit en hangt deze aan een haakje, als hij de grote stoel wil verschuiven stap je opzij en wrijft nog wat over je getergde billetjes. De stoel word in het midden van de cabine gezet, met de rugleuning naar de spiegel wijzend. Je voelt al wat er van je verlangt word en als de stoel goed staat loop je er automatisch naartoe en gaat zitten. : “Nee, op je knieen op de zitting en met je buik over de achterkant. Direct spring je op om gehoor te geven aan de wens van de meester; “Ja meneer” en “Zo goed meneer? “
“Prima, kont omhoog en rug hol, zo ja.”
Hij maakt eerst je enkels vast aan de voorpoten van de grote leunstoel en dan je armen aan de achterpoten. Je kunt je nauwelijks bewegen, maar ligt redelijk comfortabel over de leuning als het volgende deel van de straf gaat beginnen.”
In de spiegel zie je dat hij half naast half achter je is gaan staan met een leren strap in zijn hand, hij legt deze weer neer om zijn mouwen wat op te stropen. Wanneer hij het batje pakt, zie je een flits…..het lijkt wel van achter de spiegel te komen.
Veel aandacht kun je er niet aan schenken, want de strap komt genadeloos over allebei je billen neer. Smek, direct gevolg door een:
“ 1 Dankjewel meneer” uit jou mond. Hij voert het tempo direct hoog op, en je hebt moeite de woorden snel genoeg uit te spreken, een waar staccato van klappen met de strap regent op je achterwerk.
Je draait en wriemelt op je stoel maar het helpt je niets, je zit te vast.
Van pure pijn begin je ook weer zachtjes te huilen. Maar dapper hou je vol en PURPER roepen vind je slap van jezelf.
20, 24 ,26 en zo gaat het snel verder, smeksmeksmek…er lijkt geen eind aan je narigheid te komen.
Als je billen in brand staan, ongeveer bij de 40e mep, houdt het geweld plotseling even op. Je kunt weer ademhalen en je hijgt enorm, als Ruud je armen even losmaakt, mag je weer even over je billen wrijven. Meer voor de vorm, doe je dat dan ook, het brengt echter geen soelaas en je billen blijven gloeien.
“Genoeg!! We hebben nog veel te doen!!” bromt Ruud ongeduldig.
Als je gestopt bent met wrijven maakt Ruud je armen weer vast aan de stoel. Dit keer heeft hij de liniaal gepakt en gaat aan de andere kant van de stoel staan. Onderhands krijg je een tik met de liniaal op de bovenkant van je dijen en de schrik word overschaduwd door de intense pijn.
Oewoewoe, kerm je het uit. “d d dank…jewelmeneer” Kun je nog er nog net uit persen. En zo gaat Ruud verder, afwisselend slaat hij met het instrument op je dijen en billen. Heel afgemeten plaatst hij de slagen en neemt er dan ook de tijd voor, de pijn is er echter niet minder om en je kermt bij elke slag. Klap klap klap. Gelukkig vergeet je niet te tellen.
2, 3, 7,8, Dankjewel. Meneer.
Plotseling kun je door de spiegel kijken, het licht is aangegaan aan de andere kant van de spiegel.
De schok is enorm. Want wat je ziet is verbazend.
Achter aan de andere kant heeft Peter op een soortgelijke stoel als waar jij vastgebonden zit plaatsgenomen.
Met een genoeglijke blik bekijkt hij het tafereel. Dankzij het gedempte licht aan de andere kant kun je jezelf en Ruud nog steeds goed zien.
Je denkt bij jezelf: “wat een smeerlappen, dit doen ze vast vaker, wat een tuig.”
De bestraffing is intussen gewoon door gegaan en Ruud trekt zich niets van de verandering aan. Hij slaat zo mogelijk nog harder alsof om te laten zien wie er hier de echte meester is.
Bij de 24e en laatste klap met de vreselijke liniaal. Stopt Ruud de mishandeling even en maakt je armen en benen los.
Tijdens de adempauze waarbij je op de stoel mag zitten (een pijnlijke ervaring) ruimt Ruud de touwen op. Je zegt: “wat een viespeuken zijn jullie zeg, dit doen jullie niet voor het eerst” Waarop Ruud antwoord, nee, dit doen we al jaren en je wilt niet weten hoeveel vrouwen hier hun eerste les hebben gehad. Maar ze blijven altijd terugkomen voor meer, de spanksletjes.”
Dan verzoekt hij je te gaan staan, zodat hij de stoel kan draaien en als de stoel tegenover Peter staat gebied Ruud je weer te zitten. Je moet je handen in je nek leggen en ver onderuitgezakt o de stoel zitten, nou ja, je ligt bijna. Ruud pakt de rijzweep en zegt: “Benen in de lucht graag”
Je tilt je bene hoog in de lucht en strekt ze uit, langs je bene heen zie je Peter verlekkerd kijken, maar erger nog, je ziet je eigen poes…..drijfnat.
Een straaltje genotvocht loopt langs je been.
“Toch weer geil geworden van dit hele gedoe.” denk je bij jezelf en “hoe is het toch mogelijk?”
Je bene steken in de hoogte en Ruud pakt de hakken van je schoenen in zijn ene hand. Met de andere geeft hij je een gevoelige tets op je bil, vlakbij je kutje. Een felle steek schiet daar doorheen. Aiaiaii. Dat is gevoelig. Door de spanning veroorzaakt door de houding waarin je nu ligt is de huid van je dijen nog gevoeliger en hij tetst nog een keer aan de andere kant met het felle zweepje!!
Je hoeft nu niet te tellen zegt Ruud, neem het zoals het komt.
En hij slaat achterelkaar op diverse plekken op je dijen billen en vooral de binnenkant van je dijen, vlakbij je poesje. Je jengelt het uit, van tellen zou nu geen sprake zijn geweest. Wat een gemene pijn doet dat.
En die smeerlap van een Peter maar kijken en glimlachen daar achter die spiegel. Je kijkt via de spiegel even naar Ruud en ziet dat hij zijn werk serieus neemt, hij steekt nog net niet het puntje van zijn tong erbij uit.
Als je dan een flink aantal meppen met die gemene rijzweep hebt gehad, stop t Ruud om de schade op te nemen en hij streelt nog steeds je hakken vasthoudend over je dijen.: “lekker warm al.” en terwijl hij je schaamlippen beroerd: Lekker rood ook” en kijkt zijn collega Peter even veelbetekenend aan.
Peter steekt ter instemming een duim omhoog en glimlacht smakelijk.
Ruud streelt wat steviger over je schaamlipjes en laat af en toe zijn vingertop ertussen glijden, daarbij je genotsknopje strelend.
Onwillekeurig kreun je weer van geilheid. Het blijft lekker, dat spelen met het gleufje. “Ga door , ga door.” denk je stilletjes. Maar healls houd dat lekkere gevoel op als Ruud zijn hand terugtrekt.
Je geile kutje smacht naar meer.
Hoe dan ook, Ruud is blijkbaar nog niet klaar met jou, want hij pakt een leren batje van het tafeltje. Zoals je nu ligt moet je blijven liggen wanneer Ruud de straf voortzet. Het batje doet niet erg zeer, maar de snelheid en de hoeveelheid petsen die hij ermee uitdeelt maken dat ruimschoots goed. Uiteindelijk heb je een vuurrode kont als hij daarmee weer klaar is. Hij heeft wel zeker honderd korte felle klappen met het batje gegeven. Dan wrijft hij weer over je dijen en raakt daarbij natuurlijk je poes weer aan, waar nu stromen van geil kutjesvocht uitlopen. Twee vingers schieten door het natuurlijke smeermiddel zo maar naar binnen en je kermt van geil genot. Als hij dan met zijn pink je holletje inplopt geef je een kreetje van plezier.
De pijn in je billen wordt al gauw verdrongen door een dringend gevoel dat je gaat klaarkomen. Ruud merkt dat ook aan je en mat zijn andere hand wrijft hij ruw over je klitje, waardoor de ontlading eindelijk inzet.
Een allesoverweldigend orgasme neemt bezit van je hele lijf en heftig schokkend bereik jij je hoogtepunt.
Golf na golf van verzengend genot trekt door heel je lichaam.
Als je vanmiddag al dacht dat het niet lekkerder kon dan kun je die gedachte nu bijstellen, het kan altijd beter.
Nog niet bijgekomen uit je staat van genot, word je door Ruud op je benen gezet En met je buik tegen de achterkant van de leunstoel gedrukt. Als een vaatdoek hng je met je hoofd op de zitting.
Half lethargisch voel je hoe de pik van Ruud je schaamlippen uiteendrukt, en je neukpoortje word gevuld met dik trillend mannenvlees.
Na een langzaam begin zet hij het op een hoog tempo van halen en stoten.
Je voelt hoe zijn heupen in een rap tempo tegen je pijnlijke billen kletsen. Snel bereik je een tweede maar niet veel minder heftig hoogtepunt, Ruud haalt zijn dikke lul uit je neukgleuf en spuit zijn zwemmertjes met een boog tussen je schouderbladen. Ook hij schreeuwt het uit :”hier sprankslet, omdat je het hebt verdient. Geile sloerie die je bent.” En geeft met de vlakke hand nog een ferme klap op je kont.
Voordat je er erg in hebt heeft Peter de plaats van Ruud al ingenomen en ook hij steekt zijn forse gezwollen lid in je kutje.
Na een paar langzame halen trekt hij zijn pik weer uit je kutje. Met de door jouw sappen gesmeerde neukstaaf duwt hij tegen je aarsopening.
De eerste poging is meteen raak. Je voelt hoe hij doorschiet en met 1 stoot van zijn glijstang je hele kanaaltje opvult.
Als hij dan een arm om je heen slaat en met een paar vingers je kutje verwent is het feest bijna compleet.
Aan je haren word je hoofd een stukje overeind getild, en Ruud presenteert hij je zijn lid met de mededeling: “maak deze maar even schoon sletje.” waarop jij je mond opent om de paarse indringen binnen te laten.
Terwijl je schokt van de stoten die Peter veroorzaakt zuig je op de lul van Ruud om de laatste druppels eruit te krijgen.
Bij jou gaat het ene hoogtepunt naadloos over in het volgende en je voelt je slap worden. Het mag nu niet lang meer duren anders raak je buiten westen.
Tot jou geluk duurt het niet lang voordat Peter zich diep in je darmen ontlaad omder lui geschreeuw “hier slet hier, ik zal je helemaal voldouwen met aanpap.” Bijn a op hetzelfde moment spuit Ruud een tweede lading sperma achterin je keeltje. Ook hij gromt dat je een sloerie bent.
Terwijl jij half dood over de stoel hangt en heftig hijgend naar adem hapt.
Zijn de jongens hun kleding al in orde aan het maken.
Als Ruud naar je toeloopt heeft hij een potje bij zich en maakt het deksel los: ”dit zal de pijn wat verzachten, “ zegt hij kalm en smeert een grote klodder liefdevol over je dijen en billen. Dan laten ze je even met rust en merk je dat de zalf een weldadige verzachtende uitwerking heeft op de pijn. Al snel is de pijn tot een aanvaardbaar niveau gezakt en kom je overeind.
Terwijl je ademhaling rustiger word kleed je jezelf aan. Het mantelpakje van Alfred heb je snel weer aan. En voor de zoveelste keer fatsoeneer je je haar.
Klaar om te gaan loop je langs de kassa. Peter staat je al op te wachten en terwijl hij je een grote plastic tas in je handen drukt zegt hij : “Alsjeblieft Annemarieke, je was een grote meid.”Je pakt de tas aan en met een gebroken glimlach zeg je: “Bedankt Peter, bedankt Ruud. Tot de volgende keer.” en koket trippel je de deur, die door Ruud word open gehouden uit. Het is al donker en de winkels zijn al dicht. Tijd voor de reis naar huis dan maar.

Hoofstuk 7

v

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort