Uncategorized

Juf word meerdere malen bruut verkracht deel 1

Asshook

Juf word meerdere malen bruut verkracht deel 1
DEEL 1 – Het is nu al weer vijf jaar geleden dat ik mijn man Pieter leerde kennen. Ik was indertijd 17 en hij 20. Beiden zijn we opgegroeid in Barneveld tussen de kippen en symbolisch voor Barneveld wisten we nauwelijks waar het ei vandaan kwam. Er waren mannen en vrouwen en die hoorden voor zieltjes voor de kerk te zorgen was de enige informatie die je als kind kreeg. Hoe je daar voor moest zorgen bleef in nevelen gehuld. We hadden dan ook al ruim een jaar verkering voor het zover was dat ik ontmaagd werd door Pieter. Zelf ben ik een lange slanke meid van 1.78 met een aardige C-cup voorgevel en blond haar tot over mijn schouders. Pieter is geen macho type en ik weet nu dat zijn 15 centimeter niet echt de hoofdprijs in de loterij is. Hij is echter wel heel lief en we houden veel van elkaar. Volledig volgens het boekje verloofden wij ons en twee jaar geleden zijn we dan getrouwd. Aangezien het werk niet voor het opscheppen ligt voor jonge mensen in Barneveld en ik een opleiding voor onderwijzeres had afgerond, verhuisden wij naar ons eerste huis in Lelystad.

In Lelystad had ik een baan bij een lagere school gekregen en Pieter had intussen ook werk gevonden. Alles ging ons dus voor de wind en we waren heerlijk bezig met huisje boompje beestje spelen. Ook hadden we al besloten dat als Pieter volgend jaar een vaste aanstelling zou krijgen, dat we dan aan kinderen zouden beginnen. In de ogen van vele lezers zal dat als verschrikkelijk burgerlijk klinken, maar wij waren er happy mee. De tijd vorderde en bij onze ontdekkingstocht op seksgebied waren we op plaatjes gestuit van geschoren en bijgewerkte kutjes en zo was het er op een avond van gekomen dat mijn blonde krulletjes plaats maakten voor een keurig streepje boven mijn poes. Dit vonden we al heel kinky van onszelf en ik was er best trots op. Niet dat iemand anders dan Pieter en hooguit een arts het ooit zouden zien, maar toch.

Op school was iedereen erg tevreden over mijn betrokkenheid bij de leerlingen en al het tweede jaar kreeg ik groep 6 onder me. Op die leeftijd zijn kinderen al behoorlijk bijdehand en ik had er dan ook heel wat mee te stellen. Meestal lukte het wel om tijdens de les de kinderen wat besef van regels bij te brengen, maar soms was het ook nodig om een bezoek bij de ouders af te leggen om daar te bespreken hoe we in samenwerking de prestaties van hun kind konden verbeteren. Die bezoekjes legden we dan meestal af met een collega en dit was altijd goed verlopen. Tot ik nu een maand geleden een briefje mee gaf aan Dennis. Dennis is een jongetje uit een gezin dat gevlucht was uit Nigeria. Hij was pas vrij kort in Nederland en had behoorlijke leerachterstand. De ouders waren beiden werkeloos en dus hadden mijn collega en ik gepland om gelijk vanuit school langs te gaan. Net voor we zouden vertrekken kreeg mijn collega echter een telefoontje dat haar zoontje ziek was geworden op de crèche en dat zij hem op moest komen halen voor hij andere kinderen aan zou steken. Ik verzekerde haar er van dat ik het alleen ook wel zou redden en desnoods met handen en voeten mijn verhaal wel duidelijk zou maken.

Zo vertrok ik op mijn fiets in mijn zomerjurkje naar de flat waar Dennis met zijn ouders woonde. Ik kende de wijk wel, maar was blij dat Pieter en ik in een andere wijk woonden met veel meer groen. Bij de ingang van de flat zag ik Dennis buiten spelen en zwaaide naar hem. Ik zette mijn fiets op slot en liep de flat in. Op de zesde etage stopte de lift en ik liep over de galerij naar de woning. Op de galerij moest ik goed uitkijken dat mijn jurkje niet opwaaide en ik in mijn slipje te kijk zou staan. Ik belde aan en de deur werd geopend door een tenger vrouwtje waar onmogelijk de leeftijd van te schatten was. Ze sprak een taal die ik niet verstond en glimlachend van oor tot oor bracht ze mij naar de woonkamer. In de woonkamer zat de vader van Dennis in een stoel met ontbloot bovenlijf en een joggingbroek aan. Het was een beer van een neger met spieren die zwaar over zijn zwarte armen en borst liepen. Wat uit het veld geslagen door zijn machtige donkere verschijning en de manier waarop hij mij half ontbloot ontving ging ik in de stoel tegenover hem zitten. In gebrekkig Engels vroeg hij mij waarom ik kwam. (voor de leesbaarheid zal ik het in het Nederlands blijven weergeven). Ik vertelde hem van de leerproblemen van Dennis en dat ik wilde bespreken hoe dat ingehaald kon worden.

Al snel liet de vader weten dat hij zijn zoon naar school stuurde omdat de school ervoor was om hem dingen te leren en dat de school hem daar niet lastig mee moest vallen. Onbekend met de cultuur van het gezin ging ik hier tegen in en de discussie werd steeds luider van de kant van de vader. De moeder zat al die tijd op een krukje in de hoek van de kamer en als ik had nagedacht had ik daaruit al af kunnen leiden wat de rol van de vrouw in hun cultuur was. Het geheel begon mij te benauwen en ik maakte aanstalten om te vertrekken. Nog voor ik op kon staan was de vader van Dennis bij mij en greep mij bij mijn haar.

“Vrouwen zijn er om kinderen op te voeden en om te neuken.

Opvoeden en wat leren kun je mijn zoon kennelijk niet, dus ben je enkel maar goed om te neuken witte teef” brulde hij mij toe en greep mij vol in mijn kruis. Als een veertje werd ik uit de stoel getild en ik was volkomen machteloos tegen deze spierbundel. Mijn jurkje verdween over mijn hoofd en met een paar rukken was mijn lingerie verdwenen. Daar stond ik dan opeens spiernaakt in de kamer met duidelijke spierwitte delen van mijn lijf, die bij het zonnen door mijn bikini waren bedekt. Maar ook het al een beetje gebruinde gedeelte stak wit af bij zijn bijna zwarte lijf en de handen die mij stevig vast hielden.

Naakt lag ik voorover over de bankleuning en ik realiseerde mij dat ik verkracht ging worden. Dat zijn vrouw erbij zat maakte duidelijk geen enkel verschil en ik voelde hoe zijn grote zwarte hand mijn benen uit elkaar wrong en er een dikke vinger mijn blanke poesje in gleed. Ruw ging hij met zijn vinger heen en weer en langzaam ontwikkelde er zich wat vocht als een natuurlijke reactie op deze binnen dringen. Met zijn andere hand greep hij mijn blonde haren en trok me met mijn hoofd opzij. Ik gilde toen ik hem weer zag. Zijn joggingbroek was naar beneden geschoven en er stond een zwart monster op mijn bleke gezicht gericht dat ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik had nooit een andere pik gezien dan die van Pieter en zijn trots van 15 cm leek een lucifertje bij dit monster. Ik had op internet wel eens met Pieter verhaaltjes gelezen over pikken zo groot als kinderarmpjes, maar dat hadden wij altijd als overdreven dikdoenerij gezien. Nu zag ik dat het geen dikdoenerij was en dat er echt zulke pikken bestonden en erger, dat zo’n pik mij ging verkrachten. Ik was zo bleu dat ik niet eens begreep wat hij wilde en pas nadat hij met zijn vingers mijn wangen in kneep en ik mijn mond wel moest openen merkte ik wat de bedoeling was. De gigantische eikel werd in mijn mond geperst. “Likken blanke hoer, laat zien dat je dat tenminste kunt” klonk het boven mij. Ik deed het duidelijk niet naar zijn zin en al snel werd mij met een klap duidelijk gemaakt dat ik beter mijn best moest doen. Uit pure overlevingsdrang deed ik instinctief mijn best en het leek hem beter te bevallen. Aan mijn haren begon hij mij nu steeds dieper over zijn pik te schuiven, maar er was domweg geen ruimte om hem nog verder toe te laten. Pal voor mij zag ik zijn grote zwarte pik heen en weer gaan tussen mijn lippen. Kokhalzend onderging ik zijn behandeling en na wat een eeuwigheid leek voelde ik hoe hij mijn keel vol spoot.

Ik was al blij dat hij gespoten had, want als Pieter gespoten heeft is het feest over. Dan streelden we nog wel wat, maar dan zat er geen actie meer in zijn pik. Tot mijn verbazing verslapte de man helemaal niet en hij smeet mij nu op mijn rug over de armleuning en met mijn kut omhoog lag ik daar. Vol afgrijzen zag ik hoe hij tussen mijn benen ging staan en het zwarte van mijn speeksel en zijn zaad glimmende monster naderde mijn blanke kut. Mijn benen werden met kracht maximaal uit elkaar getrokken en ik had het gevoel als of mijn benen in mijn liezen zouden afscheuren. Dan was er de eerste aanraking van zijn eikel met mijn tot dan strakke kutje. Ik voelde hoe de druk toe nam en dan werd mijn kut opgerekt tot het uiterste en gleed de eikel naar binnen. Zijn zwarte lijf stak daarbij schril af tussen mijn blanke benen Alleen de eikel gaf mij al het gevoel dat ik aan alle kanten uitscheurde, maar dan zette hij meer druk en schoof hij verder mijn droge kut in. Het brandde aan alle kanten en de hele flat moet haast wel mijn gegil gehoord hebben. “Gil maar blanke slet, ze zijn hier wel gewend dat een witte teef gilt als ze een echte pik in hun Hollandse kut krijgen. Inderdaad reageerde er niemand op, want kennelijk was het inderdaad in die buurt de instelling om je niet te bemoeien met andermans zaken. De neger begon nu neukende bewegingen te maken en zijn pik schuurde ook langs mijn klit. Langzaam begon er zich wat vocht te ontwikkelen in mijn kut en op een gegeven moment werd het wat dragelijker.

Dit voelde de man ook en het was voor hem een teken om nog dieper in mij te komen en uiteindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan. Dat kon toch niet, dat betekende dat dat hele monster in mijn kut zat. Of het kon of niet, hij zat er in en begon mij nu met lange halen te neuken. Steeds harder sloegen zijn ballen tegen mijn kont en mijn lichaam reageerde ook op deze ultieme opvulling van mijn kut. Ik voelde hoe ik reageerde en walgde van mijzelf. Ik werd hier meedogenloos verkracht en mijn lijf waardeerde het door opgewonden te raken. De man greep mij nu bij mijn borsten en ik zag hoe mijn blanke borsten tussen zijn zwarte vingers gekneed werden. Zo trok hij mijn kut aan mijn borsten over zijn pik heen. Of ik wilde of niet, ik voelde wat er in mijn lijf reageerde en nadat ik mijn innerlijke verzet moest opgeven kwam ik klaar. Ik kwam niet zomaar klaar, het werd mij zwart voor de ogen zoals ik kwam. Volledig uitgeteld bleef ik slap liggen en onderging het doorgaan van het neuken in een roes. Net toen ik voelde hoe mijn kut onbeschermd werd volgespoten ging de deurbel. Het vrouwtje haastte zich naar de deur en de man maakte geen enkele aanstalten om te verbergen wat er zich net had afgespeeld.

Tot mijn schrik zag ik een evenbeeld van de man binnen komen

Het bleek zijn jongere broer te zijn. Alsof hij zijn bezoek een gebakje aanbood werd ik met een van zijn zaad druipende kut aan de broer aangeboden. “He Jim, leer jij die blanke snol ook nog maar even wat echt neuken is”nodigde hij hem uit om mij ook te verkrachten. Het hele ritueel herhaalde zich. Broek naar beneden en likken aan die pik en vervolgens nam er weer een dikke zwarte pik bezit van mijn witte kut. Binnen een half uur was ik nu al door twee monsterlijke pikken verkracht en het einde leek nog niet in zicht. Plots zag ik een flits en dan nog een paar en ik zag dat er foto’s van mij werden gemaakt hoe ik diep geneukt werd door een neger. De man bleef foto’s maken en tot mijn afgrijzen zag ik ook zijn pik weer rechtop komen. Ik bereidde mij mentaal al voor op een derde keer een pik in mijn kut, maar zij hadden andere plannen. Ik werd bovenop Jim getrokken en zat nu wijdbeens op zijn pik geregen. Achter mij voelde ik de aanwezigheid van de andere man, maar zien kon ik hem niet omdat Jim mij dwong om hem te tongen. Met tegenzin moest ik wel de grote tong in mijn mond toelaten. Plotseling voelde ik iets glibberigs over mijn bilnaad lopen en kon dit niet thuis brengen. Dat veranderde snel toen ik opeens een vinger in mijn kont gedrukt kreeg. Ik had al heel wat gegild die middag maar dit keer vond Jim het toch veiliger om mij met mijn mond in het kussen van de bank te drukken om het geluid te dempen. Een tweede vinger gleed mijn kont in en de twee vingers maakten neukende bewegingen. Het deed al pijn als ik wat stevige ontlasting had, maar dit was veel erger dan dat. Ik had nog steeds niet door wat de uiteindelijke bedoeling was tot ik de vingers er uit voelde gaan en er iets diks voor in de plaats kwam. De druk waarmee er op mijn ster werd gedrukt was zo groot dat Jim mij uit alle kracht moest tegenhouden en dan begaf mijn ster het en schoot het dikke voorwerp naar binnen. Pas toen ik zijn buik tegen mijn billen voelde realiseerde ik mij dat hij die monsterlijke pik van hem in mijn kont had gewrongen.

Ik werd van twee kanten gevuld met hard zwart vlees.

Steeds dieper werd hij naar binnen gedrukt en mijn hele onderlijf was nu opgevuld met twee boomstammen. Jim begon weer neukende bewegingen te maken en in mijn kont werd het tempo nu ook opgevoerd. Steeds dieper drong de pik mijn kont in en dan was het zover dat ik afwisselend de ballen van de één en dan weer van de ander tegen mijn kont voelde slaan. Wat ik niet voor mogelijk had gehouden gebeurde toch, ik voelde weer een orgasme aankomen en geplet tussen twee verkrachtende negers kwam ik klaar. Uitgeput bleef ik weerloos door geneukt worden tot ik de beide broers om beurten hun zaad in mijn lijf voelde spuiten.

De broers waren nu tevreden en ik werd met mijn spullen naakt de galerij op gegooid. Zo goed en zo kwaad als het ging bedekte ik mijn naaktheid met mijn jurkje en bij de lift gekomen liet ik die zakken om hem halverwege op de noodrem te zetten. Met de resten van mijn slipje en mijn bh veegde ik de sperma resten van mijn lijf en probeerde er zo normaal mogelijk uit te zien. De besmeurde en gescheurde lingerie wierp ik in de prullenbak in de hal van de flat en met enkel mijn jurkje aan fietste ik snel naar huis om thuis te zijn voor Pieter thuis kwam. Zeker een half uur heb ik thuis onder de douche gestaan om het vieze gevoel van mijn lijf te schrobben, maar al glom mijn huid van het poetsen, het bleef vies aanvoelen. Het lukte mij om Pieter niets te laten merken en zo lag ik de hele nacht wakker naast hem met de steeds maar weer terugkerende beelden van die middag voor ogen.

Voor het eerst in twee jaar ging ik met tegenzin naar mijn werk en ik kon het niet opbrengen om in de klas Dennis aan te kijken. Aan het begin van de ochtendpauze kwam Dennis naar mij toe en gaf mij zwijgend een enveloppe. Bleu als ik was verwachtte ik een excuusbrief voor het gebeurde en al zou ik dat excuus niet accepteren opende ik toch de brief toen de kinderen de klas uit waren. Het was echter geen excuusbrief maar een foto waarop te zien was hoe ik met mijn blanke lijf schril afstak tegen het zwarte lijf van mijn verkrachter en ik duidelijk aan het klaar komen was op een zwarte pik die in mijn kut stak. Op de achterkant stond geschreven dat als ik niet wilde dat mijn man zou zien hoe zijn blanke teef zich liet neuken door echte zwarte kerels en hoe ik daarvan genoot, ik die middag terug moest komen naar de flat.

Mijn hele wereld stortte in. Ik had mij er al op ingesteld dat ik de rest van mijn leven dit geheim met mij mee moest dragen maar nu werd ik ook nog gechanteerd om me verder door hun te laten misbruiken. Ik wist me geen raad en uit pure wanhoop zocht ik mijn heil bij wat mij geleerd was. Op mijn knieën bad ik tot God. Maar hoe braaf gereformeerd ik ook altijd had geleefd, ook uit die hoek was geen hulp te verwachten en ik stond er helemaal alleen voor. Ik had het gevoel dat Pieter vast niets meer met mij te maken zou willen hebben als hij wist hoe ik door twee negers genomen was, maar om nu door te gaan en die kerels hun zin te geven om alles verborgen te houden was ook een uitzicht waar ik van gruwde.

Ik zou mij dan aan hun aan moeten bieden als hun blanke negerslet.

Aan het einde van de schooldag, waar ik totaal geen aandacht meer had voor de klas fietste ik als een zombie mijn lot tegemoet en stalde mijn fiets weer op dezelfde plek als gisteren. Ik wist dat ik binnen enkele minuten naakt als een blanke negerslet in de kamer zou staan en als ik mijn geheim wilde bewaren zou ik ze hun zin gaan geven in alles wat ze met mij zouden willen doen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort