Uncategorized

Kamperen met Vrienden – Deel 3

Kamperen met Vrienden – Deel 3
Inmiddels waren Pieter, Bob en ik aangebroken op onze laatste 2 dagen kamperen. We waren vertrokken vanaf het meer en moesten 20 km afleggen om in een klein dorpje te komen. Het dorp lag recht in de bossen. Er waren hooguit 50 mensen die hier leefde en het was dus geen party bestemming. Echter was dit dorp op ons pad en hadden wij wel zin om een keer elders dan in onze tent te gaan slapen.
Na ongeveer 5 uurtje lopen, merendeels bergopwaarts kwamen we aan in het dorpje. Het dorpje heette iets in de richting van Cana. Het zag er een cowboy achtig uit. Er was een soort café, met de typische cowboy deurtjes. Er waren een paar huizen, een bieb, een klein politiestation met 1 agent erin en er was een klein hoteltje. Desondanks dat zag alles er wel heel erg luxe uit. Daarom dat veel mensen hier kwamen. Vaak werd de bevolking overtroffen qua toeristen.
Eenmaal aangekomen checkte we in bij het hotel. We hadden 1 grote suite. Dat was toch wel een groot voordeel van die luxe. We kwamen midden op de middag aan, dus we kozen wie waar ging slapen, alhoewel dat toch wel zou veranderen, en we kleedde ons om, zodat we naar het café toe konden. In het cafeetje waren er 2 mannen achter bar en waren er 2 tafeltjes bedekt door 2 groepen mannen. Aan de eerste tafel zaten 3 mannen en aan de 2de tafel zaten 4 mannen en 2 vrouwen. Het waren de enige vrouwen die ik daar had gezien. We bestelden een paar Tequilas en drukte die snel achterover. Zo deden we dit nog een paar rondjes met alcoholistische drankjes met gekke namen. Des te gekker de naam, des te sneller werden ze gekozen. Tegen de tijd dat de alcohol echt begon aan te slaan was het al in de avond. Het was zo’n 9 uur ‘s avonds. We wouden het niet te laat maken omdat de volgende dag een feest in het dorp was die we simpelweg niet konden missen. En ook wouden we niet te brak zijn voor de volgende dag. We vertrokken dus en gingen terug richting het hotel. Eenmaal aangekomen gingen we weer verder met ruzie maken wie waar ging slapen. We besloten erom te pokeren wie waar mocht slapen. We zouden inzetten tot niemand meer kon inzetten. In andere woorden, we speelde strippoker. Om het meer entertaining te maken trokken we allemaal iets geilers aan dan de nette kleren die we toen droegen. Ik droeg een kort sportbroekje met daaronder een bescheiden zwarte onderbroek. Maar omdat mijn kont groter was dan de onderbroek, wat ik bij het aankopen al wist, kon ik er achter een stringetje van maken. Voor de rest droeg ik een trui en een hemd. De rest droeg vrijwel allemaal hetzelfde. Enkel wist ik niet wat ze eronder aan hadden.

De inzet was simpel. Je kon kledingstukken inzetten of bij winst kon je degene die folden iets uit laten doen. De winnaar kon kiezen uit een groot waterbed, een 2 persoonsbed of een krapper 2 persoonsbed.
Pieter was de eerste dealer. Per 5 handen zouden we switchen. Hij deelde de kaarten. Ik had een koning en een boer. Redelijk mooie hand dus. We zetten allen een sok in en keken alle naar de eerste 3 kaarten. Er lagen 2 zevens en ik wist dat ik deze ging weten. Ik was als eerste aan de beurt en deed alsof ik twijfelde. Na enige tijd zette ik met een twijfelend gezicht mijn 2de sok in. Bob ging direct mee en had dus een redelijke hand. Pieter zette zijn sok in en ook zijn trui. Wederom deed ik twijfelend en ging ik maar mee. Bob ging gelukkig ook mee. De 4de & 5de kaart maakte geen verschil. Bob had een pair of 8. Ik liet mijn 3 of a kind zien, echter bleek Pieter precies dezelfde hand te hebben.
We besloten allen dat we het spel maar enigszins moesten versnellen en trokken alle onze sokken & trui uit.
De volgende handen maakte weinig uit, eerst verloor Pieter zijn hemd, toen Bob en toen ik. We hadden dus alle nog een broekje en ondergoed aan.
Ik kreeg een pair of 8’en. De eerste 3 kaarten waren een 2x koning & 1 acht. Ik had dus full house. Ik deed echter niks en de rest ging mee. De 4de kaart was weer een koning. Dit baarde enige zorgen. Maar iedere stemden mee met niks inzetten. De 5de kaart was een 2 en maakte voor mij niks meer uit. Pieter mocht beginnen en zette niks in. Ik ging mee omdat ik bang voor die koning was. Toen was Bob aan de beurt. Hij keek ons aan en zei “ik zet mijn onderbroek in”. We keken hem gek aan maar dachten oke, prima. Pieter had blijkbaar niks en folden. Ik dacht ik hem niks te verliezen en zette ook mijn onderbroek in. Bob bleek gelukkig te bluffen en ik won de hand. Hij stond op en trok zijn broek uit. Hij droeg een hele strakke witte string met see through. Hij bukte voorover en deed zijn stringetje uit. Hij gooide zijn stringetje naar Pieter die hem in zijn hand hield. Toen deed hij zijn broek weer aan en ging weer zitten. Ik keek naar Bob en trok zijn broekje iets hoger zijn heupen op, zodat zijn pijpen hoger zouden zitten. Een stukje van zijn lul kwam uit de broekspijp te voorschijn. Terwijl ik met 1 hand de volgende hand pakte, gleed ik mijn andere hand over zijn eikel en begon ik een beetje te strelen. Ik zei “dat deel heb ik toch wel gewonnen?”. Bob lachte erom. In de volgende handen verloren ook Pieter en ik onze onderbroek en zaten we allen commando in onze sportbroekjes. Deze hand zou sowieso iemand uitschakelen. Niemand zette iets in. Ik liet mijn pair of 9’s zien. Bob had niks en Pieter had een pair of boeren en won. Hij koos ervoor dat ik naar hem moest komen. Ik ging voor hem staan. Pieter & Bob gingen naast mij staan en gleden ieder in 1 pijp hun hand naar boven. Ze gleden met hun palmen langs mijn lul. Bob trok mijn broekje een beetje omhoog. En langzaam Pieter ook. Langzaam aan schoot mijn lul uit mijn broekje. Ik was af en de laatste hand ging tussen Bob en Pieter. Echter was ik nog niet klaar. Ik zei “ik doe mee, als ik win, krijg ik het bed, als ik het verlies, dan pijp ik jullie.” Als 1 van jullie wint, win je ook het bed. Iedereen vond dat prima. Ik kreeg een 3 & 7 en voelde de bui al hangen. Ik verloor de hand groots. Pieter won de hand en dus het grootste bed en ik kreeg het kleinste bed. Maarja, kan gebeuren!
Pieter en Bob stonden beide op. Ik kwam naar ze toe op mijn knien. Ik pakte met een hand hun broekjes vast. En trok ze in 1 beweging omlaag. Ik begon ze allemaal te trekken om ze iets stijver te maken. Toen begon ik Pieter te pijpen aangezien hij had gewonnen. Ik likte met mijn tong om zijn eikel terwijl ik hem diep nam. Echter had bob andere plannen. Hij tilde mij omhoog en keek Pieter aan. Die begon te giechelen. Ze brachten mij naar de badkamer. Pieter duwde mij over de rand en begon zijn lul in mijn kont te stoppen. Tegelijkertijd ging Bob voor mij staan en begon ik hem te pijpen terwijl Pieter mij in mijn kontje nam. Bob en Pieter kwamen beide al heel snel, maar wisselde toch van positie. Bob pakte mij hard in mijn kontje. Zo hard dat ik nauwelijks Pieter kon pijpen. Heel mijn lichaam bonkte op en neer en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont beuken. Hij schreeuwde het uit toen hij in korte tijd weer kwam. Toen liep hij richting bed. Ik ging verder met Pieter pijpen. Ik trok mijn mond over zijn eikel en begon speels met mijn tong eraan te likken. Pieter begon al te kreunen en ik wist dat hij bijna kwam. Ik begon hem hard en snel te pijpen en hij schoot mij bijna direct onder. Ik maakte alles schoon en we gingen slapen.

De volgende dag was er een verkleedfeestje. We hadden besloten als K3 te gaan. Geen idee waarom, op dat moment leek dit grappig. We droegen een soort jurk. Nou jah, het was een tshirt in de vorm van een jurk en dan een soort rokje eronder. Niet een miniskirt, meer een rokje dat een huishoudster zou dragen. We droegen er allemaal een strak stringetje onder. Ik had het ergens anders besteld dan hun en mijn rokje was minder huishoudelijk en zat veel strakker tegen mijn kont. Ik had wel meer een strak maar niet te kort rokje aan.
We gingen naar het cafe waar slechts 1 man zat. Die man was de bartender. We keken elkaar speels aan en dachten waarom niet. We vroegen of we achter de bar mochten en hij een paar van die coele mix moves kon laten zien. Hij zei, “prima, maar alles wat ik maak, betaal je voor.” We vonden het allemaal prima, want in ons hoofdje hadden we andere plannen. We gingen steeds dichter tegen hem aanstaan. We wisten al dat hij homo was, dat had hij gister al toegegeven. Direct wanneer hij de alles had neergezet, ‘sloegen wij toe’. Bob pakte zijn handen en Pieter hielp mee. Ik bukte en deed zijn rits naar beneden. Hij prosteerden niet eens. Hij keek zelfs vrolijk. Ik deed zijn knoopje los en zag een klein broekje dat hij aan had. Hij droeg een klein onderbroekje. Pieter en Bob deden hun broek uit en de Bartender, die John heette, pakte hij lullen door hun onderbroek vast. Ik deed mijn broek ook uit en daar stonden we allen in onze onderbroek. We trokken elkaar tot we stijf werden. Toen duwde Ik de bartender over de bar en trok zijn broekje naar beneden. Ik streelde mijn lul langs zijn grote mooie billen. Bob deed hetzelfde bij Pieter. Ik stak mijn lul in zijn kont en neem hem lekker snel. Hij bonkte op en neer terwijl ik geiler en geiler werd. Ik ging sneller en harder tot het mij te veel werd en ik kwam. Even daarna kwam ook Bob. Omdat de dag nog lang was gingen we weer even terug naar het hotel.

Onze kleren waren ‘vies’ en dus deden we iets anders aan. Iets meer opwindend. We deden alle een t-shirt met een kort strak rokje aan. We dronken wat uit de minibar. Toen gingen we rond 9 naar de bar en dronken daar nog wat tot we vrijwel dronken waren. Om 11 uur ‘s avonds begon de muziek te draaien in het cafeetje en iedereen ging de vloer op. Er waren zo’n 40 man aanwezig. 30 man en 10 vrouw ongeveer. Half bezopen gingen wij daar op en neer. Het werd steeds drukker en iedereen kwam dichter op elkaar te staan. Op een gegeven moment streelde er iets. Dronken als ik was het ik vrijwel niks in de gaten. Tot er steeds meer mannen elkaar begonnen te strelen. Voor ik het doorhad vlogen er kledingstukken rond. Ik voelde dat mijn rokje in een snelle beweging naar beneden werd getrokken. Ik had er niks onder, want nou jah, als het rokje uitging ging toch alles uit. Ik keek vooruit en Bob en Pieter werden omringt door zo’n 7-8 lullen. Mijn armen werden vastgepakt. Ik werd tot mijn knien gebracht en en man deed zijn lul in mijn mond. Hij had een heerlijk dikke lul en ik begon langzaam te pijpen. Tegelijkertijd moest ik 2 mannen een handjob geven en zat er 1 met mijn anus te klooien. Ik vond het prima. Er waren een stuk of 20 mannen die elkaar deden. Toen de man klaarkwam in mijn mond liep die weg en kwam de volgende. Die ging verder voor nog zo’n 3 mannen. Toen werd ik omhoog getrokken naar de zijkant. Daar stonden de tafeltjes waar al een paar man overheen gebukt stond. Ik werd er tegenaan geduwd en direct schoot de eerste lul in mijn anus. Hij had een hele dunne lul, maar wel lekker lang. Hij neukte mij zo hard hij kon. De tafel viel bijna om. Toen hij stopte dacht ik dat het over was. Ik liep weg en pakte mijn rokje en deed die terug aan. Maar ik werd direct teruggetrokken naar de tafels. Hij deed mijn rokje omhoog tot mijn heupen en begon tegen mijn billen te slaan. Hij sloeg hard, dus heel prettig was het niet. Toen stak hij zijn dikke lul in mij en begon flink te beuken. Het deed bijna pijn. Gelukkig kwam die man snel klaar en ik deed mijn rokje weer omlaag. Mijn kont deed pijn en Pieter & Bob keken mij stomdronken aan. Volgens mij viel ik daarna flauw en de volgende dag gingen we terug.

Dit was het.
Gelukkig zijn er nog meer verhalen 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

izmir escort karşıyaka escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort çapa escort taksim escort fatih escort mersin escort şişli escort antep escort gaziantep escort kayseri escort film izle keçiören escort konuşanlar izle mersin escort kızılay escort escort ankara hack forum eryaman escort escort demetevler escort ankara escort bayan malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort