Uncategorized

Lekker dagje Amsterdam

Lekker dagje Amsterdam
Dagje shoppen

Op deze mooie dag had ik een paar dagen geleden met 2 vriendinnen en een kennis met elkaar afgesproken om met onze goedkope blokker treinkaartjes in Amsterdam te gaan shoppen.
Onderweg naar Haren reed ik achter een flink ruziënde stel en moet de spanning in die auto toch wel heel erg zijn. Toen ik hen voorbij reed zag ik in de spiegel dat ze met een boos gezicht uit de auto stapte, tegen de auto aan schopte en dat die man weer terugreed in de richting van zuidlaren. Zo, dat is lef hebben..!

Ik stond nog steeds voor de spoorwegovergang toen die vrouw op mijn raam tikte en mij vroeg of ze mee kon rijden en het was het ook prima als ik haar op het station van Haren uit kon zetten.
De vrouw was gekleed in een rok en blazer en zag ze eruit dat ze naar haar werk gaat. Onderweg zuchtte ze en streek met haar hand door haar haren maar ze was ook erg woest en liet dat ook duidelijk merken.
In de auto vertelde ze me dat ze vandaag een gesprek had en kreeg ze te horen dat ze is ontslagen. Het ontslag was geen verrassing maar vertelde ze me dat ze om een smerige manier is weggewerkt waarvan het verdere detail ik jullie zal besparen.
We kennen elkaar van gezicht en hebben we elkaar al vaker in Haren en Zuidlaren gezien maar kon ik mij het gezicht van die man niet ergens thuisbrengen.

In haren parkeerde ik mijn auto “illegaal” in de beruchte Xparty woonwijk en liep ze met me mee naar het station. Op het station namen we afscheid en liep ze naar de kaartjesautomaat en liep ik naar het perron om op de trein te wachten.
Via whatsapp las ik dat de buurvrouw van mijn vriendin ook meegaat, gezellig want dat is een lieve spontane vrouw waar je ook veel mee kon lachen. Ik hoop dat ze een goede pakezel is want ik moet mijn garderobe voor het nieuwe schooljaar behoorlijk actualiseren.
De vrouw die zich bij mij in de auto als Martha voorstelde kwam er met een kaartje aanlopen en vroeg me of ik vaker met de trein reis.
Als grap vroeg ik haar of ze van huis gaat weglopen en begon ze te lachen. De man in de auto was haar baas en zou hij haar naar Groningen brengen omdat hij daar “toevallig” ook naar toe moest en vond ze het erg vreemd dat hij weer richting Zuidlaren reed.
Het ontslagprocedure werd haar vanochtend al uitgelegd maar haar boosheid laaide op toen hij zichzelf in de auto probeerde te verontschuldigen met allerlei loze beloften en worstjes die hij haar voorhield zoals een 0-contract etc.
Ze vertelde me dat die man haar al vaker probeerde te versieren en dat hij hem steeds afwees. Zelfs toen hij hem vertelde dat ze “lesbienne” was en een relatie had. Enfin, drama alom op de vroege ochtend.

We stapten samen in de trein en kwam ze bij me zitten want mijn vriendinnen zal ik pas in Zwolle in de intercity gaan treffen.
Onderweg liet ze me weten dat ze maar een dagje naar Amsterdam gaat om haar woede weg te shoppen en liet ik haar weten dat wij dat ook van plan zijn. Verder hadden we het over wat algemene dingen gehad en haar relatie die op z’n kant ligt en heeft ze het nu even gehad.

Op deze mooie rustige donderdag kwamen we in zwolle aan en lopen we naar het perron waar we de intercity van schiphol op gingen wachten. Mijn vriendinnen hadden al uitgelegd waar ze zaten en in de trein begroeten we en kusten we elkaar.
Martha liep door, ging op de stoel schuin tegenover me zitten en ging op haar tablet zitten browsen. Met mijn vriendin die naast me zat hebben we even onze foto’s van de afgelopen dagen bekeken en spraken we wat over de schoolkeuze en voorbereidingen van haar jongste dochter die onlangs als leerling aan onze school is ingeschreven.

Martha sprak met mijn vriendin en haar buurvrouw die voor me zat en gaf wat tips om door amsterdam heen te shoppen want aan haar gesprekken te horen deed ze dit wel vaker maar had vandaag een spontane ingeving om een dag weg te gaan. Ze baalde dat ze geen reductiekaartje kon krijgen maar vanwege het gesprek van vanochtend wou ze nu lekker weg.

Tijdens de reis wisselden we af en toe van plaats en zat ik op een gegeven moment zat ik even bij Martha omdat ik zag hoe ze ingetogen verdrietig was.
Ze had al een optie op een nieuwe baan bij een concurrerend bedrijf en kan daar op 1 oktober gaan beginnen. Gelukkig kon ik haar een beetje opbeuren en streelde haar gezicht en haar dij.
Haar relatie is al een poosje uit en woont ze tijdelijk bij een vriendin in want haar vriend (vriend?) heeft al poosje een ander.

Onderweg bekeek ik haar tas en wou ik kijken of het mij leuk lijkt. Terwijl ik de tas over mijn schouder droeg had ik niet eens in de gaten dat die tas mijn jurk omhoog had getrokken en dat mijn billen zichtbaar zijn. zoals altijd zijn wij weer eens lekker gek aan het doen en wou een van mijn vriendinnen een zwarte potloodstreep op mijn billen gaan tekenen. Martha had het niet meer en moest erom lachen vooral toen een andere vriendin haar rok omhoog deed en haar billen tegen het raam aandrukte terwijl we een overgang passeerden…hihi. Zo balorig als we zijn kan dit best een vermoeiende dag gaan worden.
Aanvankelijk waren we van plan om in Amersfoort over te stappen zodat we de trein naar Amsterdam Centraal konden pakken. Martha vroeg zich af waarom we niet bleven zitten tot Amsterdam Zuid en vandaar de metro pakken. Dat deden we dan ook en zo balorig als we waren zaten we elkaar een beetje onder de korte rokjes en jurkjes te fotograferen.
De rest van de dag was het heerlijk winkelen en op de terrassen zitten waar we lekker ongegeneerd naar mooie mannen zaten te flirten. In de kledingzaken waren we ook als een stel pubers in de paskamers aan het donderjagen door elkaars billen te gaan knijpen, strelen en klappen. We leken wel een stel provinciaalse vrouwen ipv de Gooise vrouwen. Maar desalniettemin was het goed vertoeven in Amsterdam.
Op de terugweg waren we moe maar voldaan en dankzij onze aankopen was het voor ons een geslaagde dag als de vele dagen dat wij samen op hadden getrokken.
Martha vroeg me of ik nog zin had om samen met haar ergens te gaan drinken en wou ze me op een etentje trakteren omdat ik haar sombere dag tot een vrolijke dag had omgeturnd. Na het eten reed ik haar naar haar huis en vroeg ze me nog even mee een bakkie te doen. Bij haar thuis aangekomen deden we samen een wijntje en bekeken we elkaars aankopen. Martha zag er redelijk stevig uit en zie ik aan haar lichaam dat ze weinig aan sport doet. Tijdens het omkleden hielp ik haar en voelde dat ze ook zware borsten had, ik zou graag willen dat ik ook ietsjes meer had. Op de bank zaten we lekker tegen elkaar aan alsof we elkaar al jaren kennen. Het voelt vertrouwd aan en spraken we over haar baan en dat ze binnenkort naar een andere baan over ging stappen tot ergernis van haar laatste baas.
In het huis waar ze woont kan ik niks ontdekken dat ze er met een vriendin woont. Het bleek dat haar vriendin merendeels bij haar vriend is en dat ze haar huis had onderverhuurd. Officieel wonen ze wel samen op dat adres maar zolang er geen koper is voor dat appartementje kon zij er zolang in wonen.
Ik merkte dat Martha mij uitvoerig aan het bekijken was en vroeg ze mij of ik aan sport deed. Ik legde haar uit dat ik dagelijks op de fiets ben of op de snorscooter. Ze maakte wat complimenten over mijn lichaam en streelde mijn slanke benen. En voor de zoveelste keer kreeg ik weer een opmerking dat ik een lichaam heb van iemand van in de 20 begin 30…..hihi… maar door dat gestreel van haar raakte ik ondertussen opgewonden en liet ik dat ook merken. Ze keek me aan terwijl ze mijn benen streelde en voor ik het in de gaten had, zat ze al in de buurt van mijn string. Ze kroop langzaam omhoog, gaf me een kus en bedankte ze me weer voor deze leuke dag. Ze snikte en keek wat geëmotioneerd en begon me ineens vol op mijn mond te zoenen. Ik beantwoordde haar zoen en zocht ik met mijn tongetje in haar mond naar haar lekkere weke tong. Hmmmm…

Al zoenend streelden we elkaar en deden we langzaam onze kledingstukken uit. Ze had een klein buikje en haar billen waren ook lekker stevig. Ik voelde dat ze mijn string uittrok en zoende me lekker vol op de mond.
Ineens stopte ze terwijl we daar naakt lagen. Ze vertelde me dat ze het nog nooit met een vrouw had gedaan maar dat ze dat altijd al wou ervaren. Op de middelbare school had ze wel eens met een klasgenote gezoend en elkaars borsten gevoeld maar verder had ze nog nooit wat ondernomen. Hmmmm, wat is dit toch lekker….ik zal haar een privelesje biologie geven…hihi.. voor het eerst had ze lekker op een vrouwenborst gezogen en ook voor het eerst een kut gebeft. Ze was ook nog nooit door een vrouw gebeft en was ik de eerste die haar liet ejaculeren. Ze vloog bijna de lucht in toen ik mijn vinger tijdens het beffen in haar anus stak.

Dat was een nieuwe ervaring waar ze behoorlijk aan moest wennen. Haar ex vriendje probeerde haar ooit in haar sterretje te neuken maar helaas had hij daar geen geduld voor. Ze vond het best eng om haar tong in mijn kut te steken maar ze drukte haar tong wel in mijn anus. Arghhhh, wat was dat lekker want ze deed dat ook bij haar ex vriendje.
Maar helaas moest ik na de sex meteen weer naar huis omdat we nog een afspraak hadden. We zoenden elkaar als een verliefd stel en ben ik meteen na het douchen naar huis gegaan. Thuis aangekomen vertelde ik mijn belevenis en binnen een mum van tijd zag ik dat zijn leuter hard is geworden. Hij trok mijn kleren uit en begon me te beffen maar stak hij ook steeds zijn tong en vingers in mijn anus. Ik wist precies wat er ging gebeuren want ik zag de flacon met massagegel al liggen. Hij gaat me in mijn anus neuken.
Lekker langzaam zoals hij dat kan doen drukte hij zijn harde lul door de gel heen en voelde ik zijn harde plasser in mijn poeperd. Ohhhh, dat is lekker…ik rilde ervan en genoot intens. Hij begon te neuken en zo langzamerhand bouwde hij de snelheid op en begon hij me stevig op z’n hondjes te neuken. Tijdens het neuken voelde ik zijn vingers over mijn clitoris heen wrijven en voelde ik zijn vingers lekker diep in me. Deze houding en in mijn anus was een garantie voor een ejaculerende orgasme want hier kon ik intens van genieten.

Hmmmm, met zijn stijve lul in mijn anus tilde hij me op en nam me mee naar buiten waar ik op de loungebank werd doorgeneukt. Ik voelde weer een ejaculatie en voelde hem al schokkend en kreunen in mij klaarkomen. Ohhh, wat ben ik toch blij met deze man. Na onze orgasme lagen we in elkaars armen en vielen we in slaap. De afspraak waren we helaas vergeten. Heerlijk, we blijven nu een keer lekker thuis.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort cfimi.com etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort istanbul escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort porno izle