Uncategorized

Lekker en geil bisexueel weekend (deel 1)

Brunette

Lekker en geil bisexueel weekend (deel 1)
Lekker en geil biseks weekend. (deel 1)

Enkele weken geleden ontvingen we van Max en Barbera een uitnodiging voor een bi-zonder feestje bij hun thuis ter gelegenheid van het feit dat ze samen 100 jaar zijn geworden. Max en Barbera kennen we al enkele jaren en wij hebben ze voor het eerst ontmoet en ‘leren kennen’ op een andere heerlijke bi-party, waarbij we heerlijk met hun beiden gespeeld hebben. De spannende uitnodiging sprak over een heerlijke bi-zondere avond, met leuke mensen en in een intieme ambiance. Wij dachten dat het kledingadvies: ‘Adam en Eva Smoking’ een grapje zou zijn, maar we wisten dat ze fanatieke nudisten waren, dus we hielden overal rekening mee.

Aflopen zaterdag was het dan zover, en Paul pikte mij om 18.00 op omdat het nog ruim 1.5 uur rijden was. Het was weer heerlijk om hem te zien, en onderweg raakten we al lekker opgewonden omdat we elkaar heerlijk zaten te plagen. Het gevolg was al wel dat we daar aankwamen met een nat en vochtig poesje en een glimmende eikel (want deze had ik al rijdend even gezoend) (hihi). Nog redelijk op tijd belden we aan en Max (heerlijke leuke goed uitziende humoristische vent) deed open in zijn badjas en verwelkomde ons allerhartelijkst. Het was een prachtig groot vrijstaand huis in de bossen, voorzien van alle heerlijke luxe zoals notabene een binnenzwembad, sauna en bubbelruimten, fitnessruimten e.d. Hij nam ons mee naar boven waar we ons mochten uitkleden en waar keurig netjes heerlijke zachte badjassen op ons lagen te wachten. Terwijl we ons aan het uitkleden waren, kwam Barbera binnen om ons ook te begroeten en overhandigden wij het cadeau. Barbera is wat jonger als Max (44), een prachtige vrouw met volgens Paul een zalig goddelijk mooi lichaam, eveneens zeer actief Bi en een vreselijk leuk, vriendelijk en warme vrouw.

Nadat we waren omgekleed gingen we naar beneden (we waren klaarblijkelijk de laatste) en werden aan iedereen voorgesteld. In totaal (incl. Gastvrouw en gastheer) waren we met 6 koppels, waarvan we al vier koppels kenden van eerdere en leuke ontmoetingen. De twee andere koppels (waren de jongste) kenden we nog niet, dus stelden we ons even voor. Iedereen stond gezellig aan de borrel (in badjas) (soort pyjama party voor volwassenen hihi) in de living en kletsten voluit. Het was weer een bijzonder leuke kennismaking met de bekende koppels, dus al snel waren we gezellig aan de praat met hapje en drankje.

Max nam het woord en heette iedereen mede namens Barbera van harte welkom op dit bi-zondere feestje. Omdat ze nu samen 100 jaar geworden waren, vonden ze het tijd om eens een ander soort feestje te houden dan je normaal met vrienden en familie zou doen. Geïnspireerd door enkele leuke feestjes bij o.a. Paul en Angelique, leek het hun spannend om ook eens met bi-zondere vrienden eens een heerlijke ontspannen en lekkere avond/nacht te beleven. Het hele huis stond ter beschikking van dit feestje en we moesten vooral ons thuis voelen en we mochten alle ruimten ‘gebruiken’. Er was (Barbera kennende) wel een leuk spel bedacht, waar ze later op de avond nog op zouden terugkomen. In ieder geval was het de bedoeling om je eigen partner tot 24.00 uur niet aan te raken. Daarnaast kregen we allemaal een ‘balboekje’ waarin ieders naam stond. Als je met iemand iets lekkers of leuks gedaan had mocht je in het boekje dit aantekenen met een punt van waardering. Mocht het iemand van de gelijke sekse zijn, dan worden de punten verdubbeld. De man en vrouw met de meeste punten ontvingen beide een Magnum Champagne.

De sfeer zat er al lekker in en omdat je toch je eigen partner niet mocht aanraken, zat iedereen gezellig met iemand anders te kletsen. Paul stond gezellig met Barbera te kletsen aan de bar (jaja er was ook een echte bar). Niet geheel een toeval, want Barbera kan het heel goed ‘vinden’ met Paul. Ik was in gesprek geraakt met Maarten (een van de twee koppels die we nog niet kenden). Stoer gespierd en gebruind type, leuke kop met haar, vriendelijke lach (beetje sportschooltype), maar het was een prettige verschijning en een leuke vent. We kletsen over hoe we onze gezamenlijke kennissen Max en Barbera hadden leren kennen, en ik luisterde naar de leuke en steeds geiler wordende anekdotes van hun belevenissen met Max en Barbera. En bij elk ‘verhaal’ legde hij wel even zijn hand op mijn schouder of soms om mijn middel. Bewust of onbewust weet ik niet, maar plotseling ‘toevallig’ hing zijn badjas al open en zag ik een gespierd bruin lichaam, met een heerlijk geschoren bruine pik, waarvan de eikel al buitenboord was getreden. Omdat we een beetje in het midden van de ruimte stonden, gingen we op een lounge bank zitten, waarbij hij (gezellig) dicht tegen mij aankroop en zijn arm op mijn benen legde (wat overigens zeer aangenaam aanvoelde). Terwijl hij aan zijn nieuwe verhaal begon, wreef hij zachtjes steeds hoger over mijn benen en knoopte handig mijn badjas los. Omdat hij nu zijn vingers telkens langs mijn kruisje liet glijden, werd ik behoorlijk opgewonden en liet mijn hand ook op zijn been terecht komen en wreef mijzelf ook omhoog tot de eerste aanraking met zijn inmiddels stijf wordende pik. Ik keek om mij heen en zag dat enkele mensen een andere ruimte hadden opgezocht en ook Paul en Barbera zag ik niet meer bij de mar staan. Op een bank tegenover ons zat de vrouw van Maarten (knappe brunette en volgens mij toch wel de jongste van ons allemaal) al behoorlijk intiem en handtastelijk te vrijen met een voor mij nog onbekende man (van het tweede koppel). Hij masseerde langzaam haar borsten (met heerlijke tepels met piercings) en zij masseerde langzaam zijn harde stijve pik met eveneens een piercing. Ze trok hem wel lekker af en masseerde telkens zijn ballen.

Ook Maarten werd geiler en geiler en zat me heerlijk langzaam te vingeren, terwijl ik lekker langzaam zijn ballen begon te masseren. Al snel vonden onze tongen elkaar en zaten we heerlijk innig en intiem te vrijen terwijl we lekker met elkaar aan het spelen waren. Dit ging een behoorlijke tijd geil en lekker door en zag dat zijn vrouw met haar avond partner klaarblijkelijk naar een andere ruimte waren vertrokken, waardoor we nog alleen in de living zaten. Ik liet me lekker onderuit zakken en gleed met mijn hoofd op ‘pikhoogte’ en liet zijn lekkere bruine pik tussen mijn lippen glijden en speelde met mijn tong over zijn lekkere eikel, terwijl ik met mijn handen zijn zak kriebelde en masseerde. Maarten genoot enorm en probeerde continue met zijn vingers bij mijn kutje te komen, maar hij moest maar even wachten en vooral van het moment genieten. Ik liet mijn tong door zijn pisgaatje glijden, wat hem helemaal gek maakte en al snel begon hij in mijn mond te neuken en ik voelde zijn harde paal diep in mijn keeltje glijden. Tot mijn bijzondere verbazing en verassing begon hij heftig te kreunen en zei dat hij ging klaarkomen. Pff dacht ik, nu al? Ik liet hem lekker nog even zijn gang gaan en binnen enkele seconden voelde ik een stortvloed van (overigens heerlijk) warme zaad stralen in mijn mond en keel, en het bleef maar doorgaan. Het was zoveel, dat en met zijn pik nog in mijn mond, en al zijn zaad ik het maar ten dele kon inslikken en de rest uit mijn mond liet lopen. Er volgenden nog enkele warme na stralen die ik lekker oplikte en keurig netjes zijn hele pik en ballen schoonlikte.

In de verwachting dat hij nu misschien iets lekkers bij mij zou gaan doen, vroeg hij tot mijn verbazing of ik meeging om te kijken waar de rest was. Een beetje beduusd (en teleurgesteld) zei ik prima en liep met hem mee. We kwamen uit in een groot bijgebouw waar het zwembad was, de sauna, het bubbelbad en daarnaast de fitnessruimte. Langs het zwembad waren twee koppels druk met elkaar bezig op de luxe ligbedden, waarbij ik ook een heerlijk trio aan de gang zag met Max en de vrouw van Maarten. De vraag was nog even waar de rest was, dus liepen we richting de fitnessruimte en zag dat er midden in de ruimte twee luxe professionele massagetafels. Op 1 tafel lag Barbera helemaal in de olie en op de andere Bas (eveneens in de olie), die klaarblijkelijk ombeurten door Paul lekker geil gemasseerd werden Paul was toen wij binnenkwamen Babs (Barbera) heerlijk aan het likken die enkele minuten later al gillend en met haar handen in het haar van Paul ongelooflijk lekker klaarkwam. En Paul kennende volgt er dan nog een heerlijke schoonmaak beurt, die vreselijk lekker is, wat ook bij Babs geschiede.

Paul zei tegen Barbera dat ze maar even lekker moest gaan douchen, dan zou hij de massage van Bas nog afmaken. Hij legde Bas op zijn rug en begon zijn benen en borst langzaam te masseren met olie. Al snel was zijn middel aan de beurt en als een ware professional pakte hij de pik van Bas en begon hem met olie superlangzaam te masseren. Terwijl hij de pik van Bas aan het verwennen was, zag ik dat Bas de pik van Paul pakte en ook hem langzaam begon af te trekken. Bas genoot optimaal en lag een beetje schokkend op de tafel, waarna Paul hem langzaam begon te pijpen. Bas genoot er nog meer van en terwijl de mond van Paul over de pik van Bas heen gleed, masseerden zijn geoliede handen zijn ballen en anus. Bas was klaarblijkelijk ook geen volhouder en ik zag dat Paul naar mij wenkte, dus liep ik op hem af en nam de pik van Bas over en liet deze langzaam in mijn mond glijden terwijl Paul zijn zak en anus masseerde. Het was net op tijd, want Bas begon enorm te trillen en hijgen en binnen enkele seconden kreeg ik de tweede lading zaad van de avond te verwerken. (Gelukkig) niet zoveel als Maarten, maar wel lekker. Paul lachte en fluisterde in mijn oor dat we nu allebei punten hadden verzameld voor het balboekje. ‘De boef’. Ik likte Bas zijn pik lekker schoon, en terwijl Paul hem een beetje uit-masseerde zag ik dat de tweede voor mij onbekende vrouw op de andere tafel had plaatsgenomen en naar Paul glimlachte en vroeg of ‘haar lichaam’ ook nog een massage mocht ontvangen. Nou fluisterde ik Paul lachend in zijn oor, “weer extra punten mannetje’ , en liep met Bas naar de douches terwijl Paul zich ging ontfermen over de andere jonge vrouw, kort blond, met eerlijk is braaf een mooi blank lichaam met hele kleine borsten en tepels, maar wel alles nog wel jong en super strak (pfff) en een mooi geschoren poesje. We kwamen bij een mooie inloopdouche die inmiddels al bezet was door Barbera en Chris die elkaar heerlijk aan het inzepen waren. Bas en ik gingen erbij staan en binnen enkele minuten had Barbera mij al te pakken met ene heerlijke lange en geile zoen. We streelden langzaam elkaars borsten en Barbera gleed al snel tussen mijn beentjes, terwijl Chris heerlijk met zijn hand door mijn bilspleet gleed, terwijl Bas zijn hand al had uitgestrekt naar de pik van Chris.

Het werd een heerlijke geile douche en doordat het hele plafond van de douche als een soort douchekop functioneerde ontving iedereen evenveel warm water en stond er niemand naast de straal. De heerlijke aanrakingen van Barbera gingen over in heerlijk genot, toen ze met haar vingers diep in mij gleed. Ik ging met mijn rug tegen de wand staan, en liet me zalig vingeren terwijl ik inmiddels met mijn vingers ook was aanbeland bij het kutje van Barbera en haar begon te verwennen. We stonden als twee hijgerige en hitsig geile vrouwen tegen elkaar aan geplakt en onze borsten en lichamen gleden heerlijk nat en warm tegen elkaar aan. Chris en Bas hadden aangegeven dat wij als vrouwen maar even onze ‘quality time’ moesten pakken en hadden de inloopdouche verlaten. Het duurde dan ook niet lang of we kwamen bijna tegelijk heftig klaar, terwijl onze monden op elkaar waren geplakt en onze tongen heftig met elkaar speelden. Na nog even heerlijk te hebben nagenoten, droogden we ons droog en gingen naar de bar voor een lekkere borrel. Daar zag ik dat op de bank de blonde vrouw heerlijk werd geneukt door twee heren. Terwijl ze boven op de een zat die zijn pik in haar kutje had zitten, had de ander op zijn knietjes erachter zijn anale weg gevonden. Ze ging zalig tekeer met twee pikken in zich, terwijl haar borsten geil waren vastgepakt door de man onder haar. Barbera en ik hebben geamuseerd (en opgewonden) staan te kijken, en ik kreeg enorm veel zin in Paul die ik even kwijt was. De klok van 24.00 uur was bijna in zicht en dan zou ik mijn mannetje weer mogen opzoeken.

In deel 2 het vervolg van deze heerlijke avond en nacht, evenals het verslag van het geile spel wat Max en Barbera hadden bedacht.

Groetjes Angelique xxx

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort