Uncategorized

Lieve vrouw

Bdsm

Lieve vrouw
Op mijn werk is een aantal maanden geleden een nieuwe vrouwelijke medewerker begonnen. Iedereen vond haar een leuke dame, nu zij goed is ingewerkt kijkt niemand meer naar haar. In heb al een aantal malen een praatje met haar gemaakt, zij heet Victoria, is één metervijfenzeventig en heeft lang zwart haar. Meestal is zij gekleed in een rok met daarop een bloes, aan haar voeten heeft zij pumps met een hakje van een centimeter of zes wat haar meer uitstraling geeft doordat zij hierdoor wat langer is. Victoria is niet een vrouw die snel met andere praat en zich inlaat met andere collega’s, in het begin was het voor mij moeilijk om een gesprek met haar te beginnen. Zij antwoorde vaak in twee woorden, langzaam is er een lichte verandering in haar gekomen. Het gesprek wat wij nu voeren gaat veel gemakkelijker, zij heeft mij verteld dat zij altijd bang is om met nieuwe mensen te werken. Vaak willen die mensen meer dan zij wil en kan bieden. Na een poosje zijn de gesprekken, die wij hebben in de pauze, over meer dan alleen onze levens gegaan. Ik ben net als Victoria al vele jaren alleen, misschien dat wij hierdoor een betere band hebben opgebouwd. Victoria is een leuke en mooie vrouw, sommige collega’s kijken mij met jaloerse blikken aan als ik weer vrolijk met haar aan het praten ben. Mijn mannelijke collega’s willen maar één ding, verschillende hebben al eens gezegd dat ik haar maar zo snel mogelijk een beurt moet geven. Toen ik dat tegen Victoria zei keek zij mij strak aan en vroeg of ik daar op uit was, ik heb haar verteld dat ik een leuke vrouw zoek waar ik mee kan lachen, praten, huilen als het nodig is en mocht er meer uit komen dan zal ik daar geen ‘nee’ tegen zeggen. Victoria keek mij glimlachend aan zei dat zij hetzelfde zocht, vanaf dat moment werd onze klik nog sterker. Ik ben nu een paar maal met haar uit geweest, erna is er niets gebeurd. Natuurlijk vind ik dat jammer maar ik ga niets haasten omdat ik weet dat die tijd vanzelf zal komen.

Het is momenteel erg druk op het werk, ik werk regelmatig een paar uur over om het werk af te krijgen. Er is iedere keer een andere collega die samen met mij langer blijft, met het geld van de extra uren die ik maak, kan ik leuke dingen doen. Het komende jaar wil ik eindelijk een droomvakantie laten uitkomen, al jaren droom ik ervan om minimaal zes weken door Amerika te trekken. Op donderdagavond blijft Victoria zitten om te werken, de laatste dag van de week werken wij nooit over. Als iedereen weg is valt er weer een zeer aangename stilte, Victoria zit een bureau verder als ik. Regelmatig laat ik mijn blik naar haar bureau dwalen, er komen verschillende erotische gedachten bij mij naar boven. Victoria is gekleed in een strak truitje, een broek die haar billen goed omspant en aan haar voeten heeft zij pumps met een vrij hoge hak. Zoals gewoonlijk heeft zij een aangename parfumgeur bij zich, ik heb al eens geprobeerd om die te achterhalen maar dat is mij nog niet gelukt. Om half zeven sluit ik de computer en zeg dat het mooi is geweest voor vandaag, Victoria ruimt haar spullen op en sluit haar computer. Als wij door de gang lopen kijkt zij mij aan en vraagt ineens of ik zin heb om morgenavond bij haar te komen eten. Zonder twijfel antwoord ik, misschien wel een beetje te snel, dat ik daar naar uitkijk. Victoria is de volgende dag vrij, op de parkeerplaats nemen wij afscheid en met een glinstering in haar ogen voegt zij eraan toe, dat zij uitkijkt naar morgenavond. Een beetje verward rijd ik naar huis, zodra ik daar ben ruim ik mijn spullen op en maak alles klaar voor de volgende werkdag. Daarna ga ik de badkamer in, normaal scheer ik mezelf op vrijdag maar nu zorg ik ervoor dat alles op de donderdag al gedaan is. Als ik nu morgen thuis kom hoef ik niet zoveel te doen, en ben ik snel klaar. De volgende dag ben ik in een opgewekt humeur, halverwege de dag krijg ik een smsje van Victoria waarin zei verteld dat ik rond zeven uur wordt verwacht. De dag duurt eigenlijk te lang, als ik eindelijk thuis ben ren ik de badkamer in en douche mezelf heel grondig. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar ik wil er wel volledig klaar voor zijn.

Op het afgesproken tijdstip bel ik bij Victoria aan, zij doet de deur open. Ik moet even slikken want zij ziet er echt geweldig uit, een rok die net boven haar knie eindigt. Aan haar benen heeft zij glanzende nylons met een pump waarvan de hak minimaal negen centimeter is. Haar borsten zitten gevangen in een strakke bloes die een heel klein beetje doorschijnend is. Haar haren hangen los langs haar hoofd en langs haar schouders. De heerlijke parfumgeur komt mij tegemoet. Lachend vraagt Victoria of ik binnen kom of daar blijf staan? Snel doe ik een stap naar voren en geef haar de bos bloemen die ik voor haar heb gekocht. Glimlachend kijkt zij mij aan, ik krijg een vluchtige kus van haar. Tijdens het eten praten wij over allerlei dingen, ik kom te weten hoe zij haar vrije tijd doorbrengt. Na het eten ruimen wij samen alles op, in de keuken krijg ik verschillende kusjes van haar. Ik moet de afwas doen terwijl zij het afdroogt. Soms voel ik haar tegen mij aan staan, er stromen allerlei wilde gedachten door mijn hoofd. Na de vaat drukt zij het koffieapparaat aan, in de kamer gaan wij op de bank zitten en wordt het gesprek anders. Victoria stelt een paar vragen waar ik even over na moet denken, zij staat op en haalt de koffie. Met een schittering in haar ogen kijkt zij mij aan terwijl zij een slok uit haar kopje neemt.

“Ron, als ik tegen jou zou zeggen dat je niets mag doen, alleen afwachten wat ik met je doe. Wat zou je dan antwoorden?”

“Dat ik mezelf daarbij neerleg en wacht tot jij zegt dat ik meer mag doen.”

“Als ik zeg dat ik niet een vrouw ben zoals jij denkt, wil je dan nog steeds?”

“Dan zou ik nog veel liever willen, jij bent voor mij de perfecte vrouw ook al ben je niet helemaal vrouw.”

Victoria komt naar mij toe en geeft mij een lange, intense tongzoen. Allerlei vonken en trillingen stromen door mijn lichaam, mijn vingers strelen haar haren, rug en billen. Langzaam laten haar lippen mij los, met haar vinger streelt zij over mijn lippen. Mijn lippen gaan van elkaar en gelijk schuift zij haar vinger in mijn mond. Ik lik en streel haar vinger alsof het een harde penis is, in haar ogen zie ik een schittering. Heel langzaam trekt zij haar vinger terug, haar lippen raken die van mij weer. Dan drukt zij haar onderlichaam strak tegen mij aan, ik voel dat er een bobbel zit. Ik weet dat mijn verlangen gaat uit komen langzaam streelt zij mijn lichaam, als ik met mijn handen over haar lichaam wil gaan, pakt zij mijn hand en legt hem naast mij neer.

“Niets doen schatje, alleen genieten. Ik wil je opwinden, laten zien en voelen. Pas als ik je vraag mag jij mij hebben.”

Ik ga ontspannen zitten, haar lippen strelen langs mijn gezicht en zakken naar mijn hals. Overal voel ik haar lippen en vingers, mijn bloes maakt zij open en schuift hem van mijn lichaam. Even later glijden haar lippen en tong over mijn borst, mijn tepels worden gestreeld door haar tong. Zachtjes zet zij haar tanden in mijn spijkerharde tepels, er trekken een paar heerlijke gevoelens door mijn onderbuik. Victoria vervolgt haar natte spoor over mijn buik, met haar vingers opent zij mijn broek. Lachend kijkt zij mij aan, ik wordt omhoog getrokken. Als ik sta gaat zij achter mij staan en schuift mijn broek langs mijn benen naar beneden. Mijn broek valt op de grond, dan pakt zij mijn hand en trekt mij naar de slaapkamer. Met een lichte duw drukt zij mij op het bed, voorover laat ik mij erop vallen. Gelijk komt zij tussen mijn benen zitten en streelt met haar vingers en nagels mij rug en benen. Mijn opwinding stijgt snel, mijn boxer wordt van mijn billen geschoven, Victoria laat haar tong over mijn billen glijden. Met haar handen drukt zij mijn benen verder uit elkaar, haar tong likt mijn bilnaad. Mijn sterretje bewerkt zij uitgebreid, dan kruipt verder omhoog. Met haar tanden en tong streelt zij mijn oor, ik druk mijn heupen omhoog. Gelijk schuift Victoria een kussen onder mij, haar jurk is verdwenen. Met langzame strelingen van haar tong maakt zij mijn opwinding steeds groter, eindelijk voel ik haar harde paal tegen mijn kontje.

“Mmmm Ron ik ga je neuken met mijn grote klit, ik wil je ermee nemen. Mmmmm je bent een heel mooie man, Oooojaaaa ik ga je neuken.”

Haar paal schuift langzaam mijn kontje in, ik kreun en druk mijn billen naar achteren. Victoria drukt haar haarde staaf helemaal in mij, met langzame bewegingen neukt zij mij. Ik ga iets omhoog zodat zij mij nog dieper kan nemen. Het genot is zo groot, eindelijk wordt mijn droom werkelijkheid. Met haar handen trekt zij mij verder omhoog, ik ga op mijn knieën zitten en voel haar heerlijke pik nog dieper in mij stoten. Met harde stoten neukt Victoria mij, haar nagels maken striemen op mijn rug en billen. Haar ademhaling gaat gejaagd, dan drukt zij haar paal hard in mij en blijft even stil op mij liggen. Met mijn bilspieren masseer ik haar paal, het duurt niet lang voor Victoria met een harde schreeuw haar zaad diep in mij spuit, straal na straal spuit zij in mij. Kreunend zakt zij op mij, haar tong streelt mijn nek en oor. Mijn pik ligt trillend op het kussen, ik draai mijn hoofd naar haar. In een vreemde houding begin ik haar te tongen, mij leg mijn handen op haar billen. Met een langzame beweging draai ik mij onder haar vandaan, gewillig laat zij zich naast mij vallen. Zonder iets te zeggen ga ik tussen haar benen zitten, mijn lippen strelen haar mooie borsten. Ik lik haar harde tepels en laat mijn vingers over haar buik glijden. Ik laat mijn handen verder over haar gladde buik glijden, langzaam streel ik haar benen. Haar nylons geven mij een apart gevoel, zonder moeite glijdt mijn harde paal door haar bilnaad. Heel even kijk ik haar aan, haar ogen schitteren. Dan druk ik mijn op klappen staande paal diep in haar kontje. Heel even kan ik mezelf inhouden, ik leg haar benen tegen mijn schouders en begin haar diep te neuken. Het duurt niet zo lang voor ik mijn ontlading voel samentrekken in mijn ballen. Ik kijk haar strak aan en ontplof in haar darmen, mijn zaad stroomt schokkend in haar. Victoria kijkt mijn met betraande ogen aan, ik laat haar benen los en druk mijn lippen op die van haar. De zoen bezegeld onze passie, ik heb het gevoel dat ik klaar kom zoals ik nog nooit ben gekomen.

Na een heerlijke douche zitten wij even later half naakt tegen elkaar op de bank. Ik kijk haar aan en voel een grote verliefdheid zich meester van mij maken. Onze lippen vinden elkaar weer voor een lange en hevige passievolle zoen. Eindelijk heb ik gevonden waar ik al jaren naar heb gezocht.

Ronald.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube