Uncategorized

Met mijn nichtje in de trein

Met mijn nichtje in de trein
Mijn huisgenootje en nichtje Stella (20) en ik (25) waren uitgenodigd voor een feestje in een andere stad. Het was de verjaardag van een middelbare schoolvriend van Stella. Omdat we iets te lang bezig waren geweest met kleren uitzoeken hadden we geen tijd om nog een cadeautje te halen. Op de fiets besloten we dat we op het station bij de AKO of de Bruna wel een boek konden kopen. Maar het fietsen wegzetten duurde nogal lang.
Ik droeg een kort rokje waardoor ik eigenlijk moest hurken om het kettingslot vast te maken, daar was geen ruimte voor, dus moest ik voorover buigen, maar dan zou iedereen mijn onderbroek zien. Het was net na de avondspits, dus er liepen nog best veel mensen. Ik wilde wachten op Stella, zodat die achter me kon staan en zo mijn kont een beetje afdekken voor iets te gretige blikken. Ondertussen verstreek alle tijd die we hadden om naar de ako te gaan. Stella kon geen plekje vinden, maar toen ze er eenmaal was begreep ze meteen m’n probleem. Ze ging achter me staan en dat was maar goed ook, want zodra ik voorover boog voelde ik de koude wind langs mijn billen strijken.
‘Lekkere booty, hoor.’ plaagde Stella.
Vervolgens viel m’n trui ook nog een stuk naar beneden, zodat ook mijn BH zichtbaar werd. Ondanks alle haast was ik me erg bewust van de situatie. Het leek wel alsof ik nu al dronken was.
Stella streek even over m’n billen en gaf er toen een pets op. Ik voelde het tintelen tot in m’n kutje.
‘Ik zou je zo doen.’, grapte ze.
‘Ik zou jou ook zó doen.’, grapte ik terug.
‘Gelukkig maar! Niemand doet mij nog de laatste tijd.’, verzuchtte Stella. Ze keek opeens best somber. Ik had best met haar te doen. Er was inderdaad de afgelopen maanden weinig leuks voor haar gebeurd op liefdesgebied. Ze keek op haar telefoon. ‘Geen tijd om te somberen, we moeten de trein halen.’, vervolgde ze. We renden naar de trein. Wisten die nog net te halen. En daardoor zat een bezoekje aan de AKO er niet meer in.

De trein was uitgestorven. Aan het einde van de coupé zaten twee oudere dames, die gingen er na de eerste stop uit. En toen zaten we alleen. Ik moest nog denken aan Stella’s zucht en dacht aan haar te zien dat zij ook nog steeds bezig was met die twijfel. Gelukkig kon ik haar afleiden met een gesprek over het cadeautje voor de jarige.
‘Denk je dat er daar nog een AKO open is?’, vroeg ik.
‘Voor een cadeautje?’ Stella keek naar de aankomsttijden op het scherm aan het einde van de coupé. ‘Misschien. Misschien moet ik ook een iets groter gebaar maken dan een boek, van de AKO.’
‘Hoe bedoel je?’
‘Laten merken dat ik beschikbaar ben.’
‘Goed punt. Hij nodigt je niet voor niks uit voor z’n feestje.’
‘Toen we er over appten vroeg ik wat hij wilde hebben. Toen zei hij dat hij het niet zo goed wist. Dus ik zo van: je weet vast wel iets. Je mag alles vragen. Alles. En toen maakten we wat grapjes, over alle rare dingen die hij kon vragen en grapte hij dat hij wel een onderbroek waar een meisje in was klaargekomen wilde hebben.’
‘Was dat een grapje?’, vroeg ik. ‘Was dat echt een grapje, of zat hij je een beetje die kant op te duwen dat je dat zou doen?’ Ik ging uit van het laatste. Ik voelde dat ik rood werd van de opwinding. Het idee dat een jongen dat aan mijn nichtje vroeg vond ik leuker dan ik van tevoren had verwacht.
‘I don’t know,’ giechelde ze. ‘Maar hij verwacht sowieso niet dat hij dat krijgt. Dus misschien is het grappig om dat juist wel te geven.’
‘Je string?’
‘Waarin ik ben klaargekomen.’ Stella werd zelf ook rood en terwijl ze het uitsprak keek ze schichtig om zich heen. Daarna was ze opeens vastberaden. ‘Ik doe het gewoon. Ik ga gewoon even naar de wc. En dan vinger ik me daar klaar en dan trek ik m’n string uit. Niemand ziet het als ik geen onderbroek aan heb met deze spijkerbroek. Kan best. Ik ben vet benieuwd naar zijn kop als hij het dan krijgt.’ Stella stond op en liep door de lege coupé richting de wc.
Terwijl ze weg was voelde ik het tintelen in mijn kruis. De hitte tussen mijn benen en de zachte kriebel maakte dat ik een beetje heen en weer schoof op de bank. Eigenlijk had ik ook zin om even lekker te masturberen, maar ik durfde het niet helemaal daar op dat moment. Ik probeerde die angst te overwinnen, een beetje te genieten van de vrees betrapt te worden terwijl ik met een hand via mijn buik over mijn venusheuvel naar mijn al vochtige kutje gleed. Toen hoorde ik voetstappen. Ik keek verschrikt op: was er dan toch nog iemand? Maar het was Stella die beteuterd terug kwam lopen. Snel trok ik mijn hand terug.
‘Al klaar?’, vroeg ik.
‘Nee,’ zei ze. ‘Het gaat daar niet. Het is zo ongezellig. Ik kom niet in de juiste mood. Ik sta onhandig en er is niks dat me afleidt, dat me een beetje in een geile seks vibe brengt.’
‘Je kunt ook gewoon je string geven en dan zeggen dat je bent klaargekomen.’
‘Dat is niet hetzelfde. Dan weet ik dat het niet waar is. Dat vind ik stom.’
Ik keek om me heen. De coupé was leeg. Het licht was niet echt wat je noemde gezellig, maar het was in elk geval comfortabeler dan de wc. Hier waren banken, ruimte en niet die chemische zeepstank.
‘Anders probeer je het hier?’, opperde ik.
Stella keek om zich heen.
‘Samen?’, vroeg ze toen. Ik begon weer te blozen. Stiekem leek het me heel geil om samen te masturberen.
‘Kan. Als je dat chill vindt?’
‘Ja, ik denk dat dat me helpt om een beetje in de seks vibe te komen.’, zei Stella terwijl ze tegenover me ging zitten. ‘Wat doen we als iemand binnenkomt?’
‘Ik houd wel een beetje de wacht,’ zei ik.
‘Oké.’
‘Oké.’
‘Jij moet beginnen,’ commandeerde Stella. Ik denk dat ze niet had verwacht dat ik het ook echt zou doen. Of dat ze had verwacht dat zij stoerder zou zijn dan ik. Dat ik niet als eerste zou durven te beginnen, maar zoals sommigen van jullie inmiddels wel weten ben ik niet zo heel preuts aangelegd. Ik stroopte mijn rokje op en wreef een beetje over mijn paarse hipster met strikjes. Beetje bij beetje werd ik steeds geiler en durfde me steeds meer te laten gaan.

Stella wist me te verbazen. Ze trok haar broek tot op haar knieën. Tussen haar blouse en haar string was een strookje huid van haar buik te zien. Haar string was een smal uitgesneden combinatie van kant en gewone stof met een strikje, alles in het donkerrood. Ik kon haar liezen zien en de witte, gladgeschoren huid rondom haar venusheuvel. Ze giechelde een beetje.
‘Je moet het wel serieus nemen, Stel.’, zei ik plagend. ‘Anders word je niet geil genoeg.’
Stella begon haar dijen zachtjes te kietelen. Ze streelde met de toppen van haar vingers richting haar kutje, zonder het aan te raken. Terwijl ze zichzelf steeds steviger langs de randen van haar string begon te masseren ging ze sneller ademen en werden haar wangen rood.
‘Sluit je ogen maar,’ instrueerde ik. ‘Ik waarschuw wel als er iemand komt.’
Ze sloot haar ogen en trok haar benen op, zodat ik tegen haar billen en haar met stof verhulde door opwinding gezwollen poesje aankeek. Ik zag hoe ze rood werd. Dat de stof ter hoogte van de ingang van haar kutje wat donkerder begon te worden. Hoe haar string met elke beweging meer tussen haar schaamlippen ging zitten. Stella masseerde nu met een hand de ingang van haar kutje door de stof heen. Ze penetreerde zichzelf met het topje van haar middelvinger. Het haar andere hand zat ze in haar onderbroek en wreef ze over haar clitoris. Haar adem werd steeds luidruchtiger. Ik keek om me heen of er nog niemand was in de trein. Het was nog steeds stil. Alleen het geluid van onze soppende kutjes en ons gehijg. Mijn hoogtepunt naderde terwijl ik toch maar in mijn onderbroek was gegaan en mezelf met twee vingers penetreerde en mijn g-spot masseerde. Het was allemaal nog redelijk beheerst. Toen begon Stella opeens te fluisteren.
‘Ja, alsjeblieft, stop hem in me.’, ‘Ik wil je in me voelen. Dat je harder wordt.’ ‘Oh, schatje.’ ‘Ga je me neuken? Ga je me neuken? Pak je me lekker?’ ‘Harder, harder.’ ‘Hmm, neem me in je kontje.’ Ik wist niet dat mijn nichtje zo geil masturbeerde. Ze ging maar door. Ze begon te grommen. ‘Ik wil je helemaal in me. Neuk me. Neuk me alsjeblieft.’ ‘Ja, straf me maar. Ik ben ondeugend geweest.’ Aan wie zou ze denken? Aan Mitchel? Of misschien aan een docent? Ze wreef heftiger en heftiger over haar clitje. Met de vinger waarmee ze eerst haar kutje penetreerde zakte ze nu omlaag naar haar anus. Ze trok haar knieën nog wat hoger op, zodat ze onderuitgezakt dubbelgevouwen op de treinbank lag. Haar ronde billen, met de bleke vorm van haar bikinibroekje, waar de zon haar billen niet kon bruinen, spanden af en toe aan met de golven van haar opkomende orgasme. ‘Ga je in m’n kontje? Pak me maar in m’n kontje.’ Zou ze tegen mij praten? Zou ze willen dat ik haar anus zou penetreren met mijn vingers? Ik zag voor me hoe ik op zou staan, voor haar zou knielen en haar zou likken, haar string nog natter maken met mijn tong en haar geil proeven. Fuck ik werd echt geil. ‘Hmmm’, kreunde Stella, terwijl ze haar string een beetje aan de kant deed en haar kontje binnendrong. Ze kreunde steeds harder, steeds langer. ‘Hmmmmm-mmmmm!’ Ze begon zichzelf te neuken. Met haar middelvinger schoof ze in en uit haar anus, terwijl haar andere hand steeds sneller over haar string ging, ter hoogte van haar clitoris. Ondertussen bleef ze steunen en kreunen tegen een denkbeeldig iemand. ‘Alsjeblieft, harder. Ja, zo. Zo.’ ?En toen kwam ik klaar. Mijn buik trok samen in vijf korte spasmes. Ik piepte over drie korte, snelle ademteugen, schokte nog even na en werd daarna slap. Mijn kutje was nog erg gevoelig en terwijl ik voorzichtig mijn hand uit mijn onderbroek haalde tintelde mijn onderlijf nog mee met de zachte terugtrekkende beweging.

Rozig keek ik naar Stella die met samengeknepen ogen naar mijn kruis keek. Was ze al eerder begonnen met mij bespieden? Had mijn geile stoute nichtje al langer naar mij gegluurd? Ik had niet veel tijd daar over na te denken. Stella’s ademhaling begon te stokken, ze maakte korte keelklanken, smekende piepjes en rolde met haar ogen weg terwijl ze met twee vingers in haar kont ramde en met de andere hand weer haar grotje neukte, door haar string heen. Ik denk dat ik nog nooit een vrouw zo episch heb zien klaarkomen als Stella toen in de trein deed. Haar hele lijf dubbelgevouwen lijf trilde, haar voeten bewogen ongecontroleerd boven van haar hoofd. Haar knieën bewogen als slangen langs haar oren en toen bevroor ze met een schreeuw. Stiekem hoopte ik dat ik er ook zo uitzag als ik een orgasme beleefde. Daarna verslapte ze voorzichtig. Ze haalde haar vingers uit haar kontje, maar hield haar hand op haar kutje en strekte haar benen. Met haar ogen dicht ging ze op de bank liggen.

Daar lagen we dan als de twee uitgeputte meisjes die we waren. Nog steeds met onze onderbroeken bloot. Stella met haar broek op haar knieën en ik met mijn rokje opgestroopt. Als vanzelf stond ik op en ging ik bij Stella zitten, we propten ons samen op de bank. Ik rook haar zweet en voelde haar hete lichaam. Haar ademhaling was nog steeds snel en haar hart ging als een razende tekeer. Ik gaf haar een kusje in haar nek en samen ademenden we in en uit tot ze wat meer was bijgekomen. Ik aaide over haar buik, voelde de zachte haartjes rond haar navel en daaronder de warmte van haar dijen die omhoog straalde als een kacheltje. Stella zuchtte tevreden. Het leek een beetje op een kreuntje. Dus ik bleef doorgaan met strelen. Ik bewoog ook een beetje omhoog langs haar BH. Ik begon zin te krijgen in meer en Stella hield me niet tegen. Integendeel, ze drukte zich dichter tegen me aan.
‘Zullen we kijken of we hem nog wat natter kunnen krijgen?’, fluisterde ik?
‘Hmmm ja.’, antwoordde Stella. ‘Alsjeblieft, nichtje.’
Ik kroop met mijn hand onder haar blouse en klikte haar BH open. Daarna pakte ik met een hand haar rechterborst en masseerde die. Stella heeft net als ik een volle cup D en het was heerlijk om die te voelen. Haar zachte warme huid, de nog zachtere tepelhoven en haar tepels. Ik streelde en masseerde alles.Trok zachtjes aan haar tepel wat Stella deed grommen. Ondertussen begon ik haar met mijn andere hand te vingeren. Stella had weinig nodig om in extase te raken. Met haar blote billen wreef ze van opwinding tegen mijn venusheuvel. Na een poosje draaide ze zich om en begon me te zoenen. Met haar handen gleed ze over mijn rug, naar mijn billen. Ze kneep er in alsof het iets was waar ze al jaren naar had verlangd. Ze gleed met twee handen in mijn onderbroek. Een schoof ze door naar mijn kutje, de ander bleef hangen bij mijn anus. Ze penetreerde me met twee handen in twee gaatjes en bleef maar zoenen ik wist niet wat me overkwam. Eerst wisselde ze af: dan mijn kutje, dan mijn kontje, dan mijn kutje, dan mijn kutje. Daarna neukte ze ze allebei. Steeds dieper en steeds sneller. Het enige wat ik kon doen was kreunen, gesmoord door haar tong in mijn mond. Opeens draaide alles om mij. Mijn ene hand lag slap in haar kruis, mijn andere probeerde nog wat te doen met haar borsten maar ik had er de concentratie niet meer voor. Voor de tweede keer kwam ik die avond klaar, maar nu met de vingers van mijn nichtje in mijn kont en kutje. Ik schokte op haar twee handen en kromp ineen van genot.

Toen ik even was bijgekomen trok ik haar overeind, zodat ze weer zat. Ik knielde voor haar schoot, met mijn knieën op de viezige vloer van de trein en trok haar nog wat verder onderuit. Ik keek naar haar drijfnatte string. En kuste die. Ik kuste haar dijen en haar venusheuvel uit dankbaarheid en geluk. En omdat ik hoopte dat mijn nichtje het net zo geil vond als ik en nog een keer klaar kwam. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat ze aan haar blouse helemaal omhoog had getrokken en aan haar tepels tussen haar vingers wreef terwijl ze er aan trok zoals ik eerder bij haar had gedaan. Zou ik haar iets nieuws geleerd hebben? Ze ademde zwaar, haar buik ging op en neer. En ik likte het geil dat niet in haar onderbroekje zat van haar kutje, en uit haar kutje. Tussen haar string en naakte huid en likte ik over haar hele geslacht, van haar venusheuvel tot haar anus en weer terug. Ik kietelde haar clitoris met het puntje van mijn tong en bewerkte haar G-spot eerst met een vinger en toen met twee. Ze kneep mijn hoofd plat tussen haar dijen terwijl haar orgasme naderde. Mijn oren werden afgestopt door haar zachte vlees en met haar bovenbenen duwde ze mijn hoofd helemaal tegen haar poes aan. Haar gekreun en geschreeuw kwam daardoor gedempt binnen, maar ik hoorde haar heel goed schreeuwen om meer. Dus dat deed ik, net zo lang tot ze uitgeteld op de bank hing.

Slap en een beetje trillerig ontwaakten we uit onze roes. We moesten eerst keihard lachen. Daarna deden we onze kleren goed. Stella ging naar de wc om haar string uit te doen. De rest van de avond zou ze dus naakt in haar jeans zitten. Terwijl ik wachtte twijfelde ik of ik mijn hipster ook cadeau zou doen, of dat ik hem zou bewaren als aandenke

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

izmir escort karşıyaka escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort çapa escort taksim escort fatih escort mersin escort şişli escort antep escort gaziantep escort kayseri escort film izle keçiören escort konuşanlar izle mersin escort kızılay escort escort ankara hack forum eryaman escort escort demetevler escort ankara escort bayan malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort