Uncategorized

Mijn eerste ervaring op deze site

Amateur

Mijn eerste ervaring op deze site
Hallo lezers. Wil me even voorstellen. Ben marlou, 21 jaar, woon in Enschede. Voor mijn beroep werk ik in een lingeriewinkel en mijn hobby is turnen. Vind het een geile sport en mijn vriendin Tessa turnt ook nog steeds. Zij is iets jonger dan ik. 19 jaar. Beide zijn we blond. Zij heef cup b en ik net een maatje groter cup c.
Op een dag kwam Tessa bij mij op bezoek. Ze had een grote tas bij zich maar wist niet waarom. Omdat dat mij ook niet intresseerde vroeg ik er ook niet naar. We dronken wat thee en praatte over koetjes en kalfjes. Tessa vroeg me of ik de site xhamster kende. Nee antwoorde ik. Zij vertelde mij dat er her en der wel fakers zijn maar de meeste zijn wel echt. Tommy is een lekkere vent die weet hoe je moet neuken. Hmmmm dacht ik. Wil die Tommy wel ontmoeten en starten de computer op. Toen die opgestart wasstraten Tessa de site en toonde zij haar profiel.
Goh wat zie jij er geil uit in dat turnpakje van je. Ook had ze naakt foto’s van haar erop staan. Die bekeek ik aandachtig na. Tessa had een buttplug en een grote vibrators waar ze mee speelde.
Dat wil ik ook en Tessa logde uit. Kijk hier meld je je aan. Ik vulde mijn naam in en wat andere gegevens wat me gevraagt werd. Zo dat is dat marlou. Nu komt het leukste. Oh keek ik verbaasd en vroeg me af wat er gaat gebeuren. Nu moet je nog foto’s erop zetten. Stiekem hoopte ik dat dat ging gebeuren. Heb alleen Tessa naakt gezien tijdens het douchen maar durfde haar niet te vragen of ze lesbisch is.
Doe maar je mooiste turnpakje aan. Zal niet kijken als je je omkleed. Hierop zocht ik naar mijn zwarte turnpak met een roze strik als afbeelding met daarbij een roze hotpants. Klaar zij ik en Tessa pakte haar mobiel en maakte enkele kiekjes ervan. Zo dat was een begin zei Tessa. En ze upload de foto’s van haar phone naar mijn pc waardoor de profielfoto geplaatst werdt. Wil je echt veel fans hebben zei ze. Ik wist niet wat ze bedoelde maar wou best wel fans hebben zei ik. Zet je Cam maar eens aan dan heb je je in een korte tijd minstens 150 mensen erbij.
Twijfelend keek ik Tessa aan en uit het niets vroeg ik haar of ze lesbisch is.
Tessa legde uit dat ze bi is en dat ze een keer wou mee spelen in een set van meiden van Holland. Vind je het wat om samen nu te spelen voor de Cam? Ja graag antwoorde ik meteen en zei meteendat ik haar al een tijd geil van haar werdt.
Tessa legde uit dat het niet zomaar een spel wordt. Jij bent mijn subje en jij moet mij gehoorzamen. Wil je dat wel marlou? Ja maar als er maar geen poep en plas in voor komt. Daar hield Tessa gelukkig ook niet van. Vanaf nu moet je tegen mij meesteres zeggen. Begrepen!
Ja meesteres. Tessa vroeg als eerste opdracht om haar lange blonde haar aan de zijkant een staart te maken. Dat was een makkelijk opdracht en zonder veel moeite voerde ik die opdracht uit.
Nu zet ik de webcam aan zodat jij fans krijgt. Ik had geen keus meer hoopte dat er geen bekende mensen keek.
Daar kwam weer de tas tevoorschijn. Er zaten wat attributen erin. Als eerste pakte ze de halsband en deedt ze stevig om mijn nek. Hoe voelt het tot nu toe vroeg ze. Ik begin best wel geil te worden hiervan meesteres. Ik kreeg meteen een tik op mijn wang. Je mag nog lang niet geil zijn. Ik beslist dat. Meteen kwam er een bericht op het chatscherm dat het er behoorlijk geil eruit ziet vechtende vrouwen. Wacht zei Tessa. En ze stuurde een bericht of hij nog ideeën had om haar te vernederen. Meteen daarop kwam een antwoord dat ik haar moest vastbinden op haar bed. Zodra Tessa dat las deed ze haar lange trui uit waar nu een zwarte corset tervoorschijn kwam. De spijkerbroek deedt ze daarna uit en had een 3/4 zwarte legging aan. Zo zo mevrouw de meesteres ziet er ook geil uit kwam er in de chat te staan. Tessa liep van de pc weg en pakte uit de tas 2 polsbanden en 2 enkelbanden. Aan doen schreeuwde ze! Ja meesteres.
Het volgende wat jij moet doen is het bed leeg maken en je dekbed oprollen. Die opdracht deedt ik er iets te lang over en Tessa bestrafde dat meteen.
Op je bureau liggen zodat ik je 5 slagen krijgt op je kont. Terwijl ik dat deed pakte Tessa de zweep uit de tas. Ik moest van haar de slagen mee tellen. 1 meesteres. 2 meesteres. Het deedt behoorlijk zeer en begon al te tranen. 3 meesteres. Telde door. 4 meesteres. 5 meesteres. Au dat deedt zeer. Daar had Tessa geen medelijden mee maar het geschreeuw kon ze niet aan horen. Ze pakte een ballgag en bond het stevig vast. Ik stikte bijna maar gelukkig is het gaatje wat erin zit groot genoeg om adem te halen. En nu liggen op je buik op het dekbed, maar wel zo dat ik met je poesje kan spelen. Tessa keek even op het scherm en zag dat er al 86 mensen keken. Je doet het goed marlou. Onder de gasten zat Tommy er ook bij. Tessa typte meteen en ging even chatten met Tommy.
Ik lag nog op het dekbed wat me te wachten staat. Ze wist bijna wel zeker dat ze vast gebonden zou worden aan het bed en dekbed.
Daar kwam Tessa al aan met het touw. Maar voordat ze mij vastbond deedt ze hardnekkig mijn short uit. Zo je kan bijna niks meer en voor ik het doorhad ging het touw door de enkelboei. Deze knupte ze stevig aan de pilaar van het bed. Het zelfde deedt ze ook met mijn andere enkel. Nu pakte ze een spreidstang. Deze werden bij mijn knieën geplaatst.
Zo zo. Nu kan je niks meer doen met je onderlichaam. Maar nog wel met je boven lichaam en die moet ik ook goed vast maken. Ik moest de pols bij mekaar halen zodat Tessa een tyrap erdoorheen haalde. Toen ging er een lang touw erdoor heen. Halverwege stopte ze en ging om de spijlen heen. Toen de touwen terug naar mijn pols waar ze 2 keer eromheen draaide. Hierna ging ze via mijn buik naar mijn poesje. Ik voelde haar warme hand op mijn borsten. Mmm dacht ik. Via mijn ster ging het touw terug naar spijlen. Hierdoor werd mijn kutje al nat.
Zit je goed vast marlou? Ik probeerde me los te komen maar dat ging niet. Zo nu nog 1 ding en dan ben je goed voorbereid voor je show. Ze pakte een slaapmasker waardoor ik niks kan zien. Daar lag ik dan en helemaal niets wat ik meemaakt wat er nu gebeurde op mijn kamer. Tessa streelde met haar zweep op mijn rug. Na een korte tijd hoorde ik wat getikt van de toetsenbord.
Na ongeveer een halfuur ging de bel. Ik schok me kapot. Ik woon weliswaar alleen in een huurappartement maar wist niet wie er zou kunnen zijn. Heel hard denkend hoorde ik dat Tessa naar de deur liep. Ik hoorde een mannenstem. Hij had gewone kleren aan. Een tshirt een Jean en spoetschoenen. Hij vroeg aan Tessa hoe het ervoor staat waarop Tessa antwoorde dat zij er klaar voor lag.
Al gauw stond hij naast me en zei dat hij Tommy is. Ik ben je hoofdgerecht en zal je goed vernederen.
Heb je een schaar voor me Tessa. Tessa chatte weer met wat gasten op het scherm en zei kijk maar in de tas. Ik schok ervan. Als ik dit van te voren wist had ze een andere turnpakje aan gedaan die bijna versleten was.
Tommy zocht in de tas maar kon de schaar niet vinden. Tessa bedacht zich dat ze de schaar vergeten was maar wist vrijwel zeker dat marlou ook ergens een schaar had liggen. Samen begonnen ze met het zoeken naar een schaar. Al gauw kwam tommy bij mijn sexspeeltjes uit. Zozo zei Tommy. Je hebt al aardig ervaring op het gebied van plekjes stimuleren die ga ik zo bij Tessa uit proberen of ze jouw speeltjes ook fijn vind. Tessa heeft de schaar gevonden en gaf hem al snel aan Tommy. Tommy pakte midden op de rug naar een stukje stof en zet de schaar erin. Hierdoor kon Tommy de schaar er beter in zetten. Knip zei de schaar en mijn rug lag bijna bloot.
Tommy aaide met zijn ruwe hand op mijn rug waardoor ik rilde.
Zo te zien aan je houding vind je het lekker maar daar ga ik verandering in brengen. Hij pakte een kaars van de kast en stak hem aan. De kaarsvet drupte op mijn rug. Het was een geil gevoel en ik wist niet wat erna ging gebeuren. Tessa kom eens hier en krap met je nagels de vet weg. Ik wist dat Tessa lange nagels had en dat het misschien pijn gaat doen. Mijn rug werd er warm van maar ik kon op de een of andere manier er van genieten. Tommy grapte dat Tessa een prijs heeft gewonnen. En de prijs is de gouden schaar. Tessa wist meteen wat ze moest doen en knipte bij mijn anus het stof weg. Hierdoor scheurde Tommy nog dieper in het stof waardoor haar hele schaamstreek bloot lag.
Tommy kneep stevig aan mijn billen en vroeg aan Tessa of ze al billenkoek heeft gehad. Tessa antwoorde express met nee waarop Tommy meteen te slaan. Met zijn vlakke hand sloeg hij haar billen mooi rood. Tessa kreeg de opdracht van Tommy om haar met de zweep op de rug te slaan. Mijn rug heeft vlink te voordeuren na al het geweld en daar voelde ik de zweepslag. Ik wou au schreeuwen maar dat ging niet door de ballgag.
Zo is het genoeg zei Tommy na 15 slagen. Ze is nog een beginnende subje. We moeten haar nog wel leren om pijn uit te kunnen schakelen. Das waar antwoorde Tessa en keek even op het scherm. Wauw riep ze. We hebben al 238 mensen die naar ons kijken.
Zal ik het laatste stukje weg knippen vroeg Tommy aan Tessa. Tessa knikte en zo knipte Tommy mijn turnpakje helemaal open. Tessa trok het stukje stof weg. Het ging best moeizaam omdat de touwen een beetje in de weg zit. Tessa typte in de chat wat ze met dat stukje stof moest doen. Ieman antwoorde haar vraag en zei in de fik maar dat moet marlou pijnlijk toe kijken. Tessa legde dat opzij.
Heb je voor mij de glijmiddel voor me? Tessa pakte het en ook latex handschoenen. Voor je hygiëne. Tommy deedt de handschoen aan en vette vervolgens in. Zo laat ik je anus eens inspecteren of ze goed genoeg zijn. Ik wil mijn vuist er goed in krijgen of moet ik je de komende tijd je anus oprekken? Langzaam ging de eerste vinger erin. Het begint al vochtig aan te voelen hierbinnen. Hierdoor kwam er een vinger erbij. Ik begon langzaam te kreunen maar dat werdt meteen afgestraft door Tessa. Ze sloeg me 2 keer met de zweep op de rug. Tommy voelde dat het goed voelde voor vier vingers tegelijk. Als het pijn doet moet maar schreeuwen want dat betekent dat ik je anus moet oprekken. Tommy was net halfewege toen ik begon te schreeuwen van de pijn. Ok zei Tommy en pakte een buttplug en stopte dat in mijn kont. Hier was ik al bang voor. Tessa wil je hem goed wijd pompen voor me. Langzaam voelde ik mijn anus wijder worden. Het leek net of ik moest poepen. Toen stopte Tessa met pompen.
Tommy begon al aardig geil te worden en deedt zijn broek schoenen en shirt uit. Daar stond hij in zijn short. Tommy vroeg of Tessa zijn short wou uittrekken. De eikel van de paal was al zichtbaar boven de short. Zal ik je paal maseren? Nee dankje. Vandaag hoeft je niet te doen. Hoe is het met marlou? Is je anus al wijd genoeg? Ik wou wel antwoorden met nee maar dat ging niet.
Langzaam trok Tessa zijn short uit. De paal van Tommy was al aardig gegroeid naar 24 cm. Tessa ging weer verder chatten.
Langzaam liet Tommy de buttplug leeg lopen en hield hem uit mijn kont. Met een vinger wat nog verpakt zit in een handschoen voelde hij even hoe nat het was. Ok zei Tommy. Het even pijn doen maar daarna zul je ervan genieten. Langzaam begeleide Tommy zijn lul in mijn ster. Het ging langzaam op en neer. Steeds dieper. Het klopte wat Tommy zei. Het deedt eerst behoorlijk zeer maar later voelde het heerlijk en genoot ervan.
Tessa kom je weer hierheen? Ik wil je ook verwennen. Doe je legging maar uit en ga maar naast marlou liggen. Ga even de spullen van marlou bij jouw testen. Tessa deedt haar legging uit en ging op de buik naast marlou liggen. Hierdoor kon Tommy bij haar kruis de knoop openen. Haar kontje zag er goed uit. Zal ik je ook pijn doen vroeg Tommy aan Tessa. Ja graag dan kan marlou horen hoe het moet. Daar heb je helemaal gelijk in en met een harde pets zei Tessa helemaal niets. Zelfs geen traan was er te zien. Na wat klappen kreeg Tessa de buttplug van marlou in haar ster. Tessa vond het rommel en zei dat ze niks voelde ervan. Ok zei Tommy dat moeten we maar weg gooien. Zo ga maar even met de dildo spelen van haar. Dan maak ik marlou even los en kan ze me zien.
Eerst werd de slaapmasker los gemaakt. Hierdoor zag marlou hoe Tommy eruit ziet. Ik vind hem best geil gespierd. Vervolgens ging de ballgag uit mijn mond. Hierdoor kon ik me voorstellen en wat ik allemaal deedt. Tommy luisterde er aandachtig aan.
Toen zei Tommy wat waar ik spijt van kreeg. Tommy gaat namelijk een zender in mijn rug plaatsen waardoor hij altijd kan zien waar ik ben. Tommy was van beroep chirurg en wist wel hoe het moest. Hij verdoofde haar en plaatste een chip in haar rug. Het werdt weer netjes dicht gehecht.
Tessa was behoorlijk al klaar gekomen en vond het nu ook wel welletjes. Eens kijken hoeveel mensen dit hebben ervan genoten. Er kijken nu al 618 mensen al en dat voor een vroege dinsdag ochtend.
Zo laat ik me je uitleggen wat nu de bedoeling van je leven nu is. Je bent door mij en door Tessa goed gekeurd. Je gaat Zodadelijk je eigen oud turnpakje verbranden. Daarna stuur ik via de site xhamster een opdracht die je moet uitvoeren alleen of samen met nog iemand. Ik bepaal wat voor kleding je draagt. En voor de rest kan ik je altijd volgen waar je bent.
Tessa maak marlou maar los. Zo gezegt zo gedaan. Tessa gaf me een grote pan, een fles terpetine , een kom, een kaars en een lucifers. Ik wist wat me te wachten stond en kreeg die oude turnpakje van Tommy. De webcam stond nog steeds aan. Met tranen in mijn ogen en wat gesnikt vulde ik de kom met terpetine. Deedt mijn turnpakje erin. Hierdoor zoog de stof het terpetine op. Tessa haalde het lapje uit de kom en gooide in de pan. Opschieten ik heb niet de heledag de tijd. Met snikkende gedachten stak ik de kaars aan. Vaarwel turnpakje wat ik kreeg van oma. Nou komt er nog wat van zei Tommy. Daar stak ik het pakje aan. Het vate meteen vlam. Na een paar tellen legde Tommy de deksel op de pan. Zo die kun je niet meer aan doen.
Lachend kleede Tommy en Tessa weer aan. Tessa had leuke kleren van marlou gevonden. En toen gingen ze weg. Ik bleef alleen naakt achter.
En zo begon mijn pijnlijke avontuur. Wat zou de volgende opdrachten zijn en in houden?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube