Uncategorized

Mijn prachtige zwangere vriendin

Mijn prachtige zwangere vriendin
Ik lag in bed en voor de zoveelste keer keek ik naar mijn vriendin. Ik vond haar mooi, zelfs nu. Hoewel ze regelmatig vloekte op haar dikker wordende buik en de borsten die niet meer aanvoelen alsof ze van haar waren geniet ik juist nog meer van haar.
Het is voor mij ook makkelijk praten, dat weet ik. Ik heb geen last van de ongemakken die erbij komen kijken. De misselijkheid, de stemmingswisselingen (hoewel ik daar echter ook mijn deel voor mijn kiezen krijg) en al die andere kwaaltjes. Ik zie alleen hoe het mooie lijf van mijn vriendin nog mooier wordt. Alles aan haar is ronder geworden, vrouwelijker en daardoor ook duizend keer opwindender voor mij.

Valerie stond voor de spiegel. Ik had eigenlijk gehoopt dat ze zichzelf stond te bewonderen, maar als ik eerlijk moet zijn stond ze gewoon haar haren te kammen. Ze heeft mooie, lange, blonde krullen, waar ik altijd al gek op ben geweest. Of ze nu zwanger is of niet. Haar lange lijf draagt haar zwangerschap mooi. Haar borsten, normaal een B-cup, zijn wat groter geworden. Ze zijn nu mooi gevuld en de tepels zijn donkerder geworden. Ik blijf er gek op. Haar buikje groeit langzaam maar zeker en steekt naar voren uit. Met haar vijf maanden zie je het wel, maar het is nog niet echt groot te noemen. De huid voelt fijn en strak gespannen aan. Ik wrijf hem regelmatig in met olie, omdat ik het heerlijk vind haar te strelen.
In een poging om mij nog steeds te plezieren, een poging die ik enorm waardeer, brengt ze nog steeds de tijd en de energie op om zich voor me te scheren. Hoe kun je nou ooit afknappen op een vrouw als zij?

Ik kijk vaak naar haar. Haar zwangerschap heeft haar iets sereens gegeven, iets rustigs, wat me altijd doet ontspannen. In het begin dan. Ik zal ook moeten toegeven dat, als ik haar een tijdje heb bekeken, er ook andere gevoelens bij mij worden losgemaakt. Ze is nu zó sexy, dat die gedachtes vanzelf bij me opkomen. Haar vrouwelijkheid die wordt benadrukt is een signaal dat ik niet kan negeren. Niet te min komt het niet in bij me op om mezelf aan haar op te dringen. Gelukkig is ons seksleven niet compleet dood, alhoewel het wel minder is geworden sinds haar zwangerschap. Maar ja, haar lichaam heeft dan ook flink wat werk te doen.

Deze ochtend was een gewone zaterdag morgen. Ik keek hoe Valerie haar haren kamde, terwijl ze naakt in onze kamer stond. Mijn geslacht was nog steeds stijf van de warme nacht die ik had gehad, maar de aanblik van mijn heerlijke vriendin deed er geen goed aan… Of juist wel. Maar de dag riep. Er was nog veel te doen vandaag en de hele dag lui in bed blijven liggen was geen optie. Zuchtend rekte ik me uit en stond op. Ik wilde een douche gaan nemen, maar daarvoor moest ik eerst langs Valerie heen. Ik deed dat ook, maar mijn lust nam even bezit van me. Terwijl ik achter haar stond omhelsde ik haar. Mijn armen gleden om haar hals en ik drukte een lekkere kus in haar nek, onder haar geurende haar. “Je bent vannacht nog mooier geworden,” fluisterde ik. Valerie glimlachte dromerig naar ons spiegelbeeld en draaide haar hoofd een stukje, zodat ze me op de wang kon kussen. Mijn stijve penis drukte tegen haar billen en onderrug. Geen twijfel mogelijk of ze wist dat ik opgewonden was, maar het was aan haar om erin mee te gaan of niet.

Ik kwam in de badkamer, zette de douche aan en begon me lekker in te zepen. Mijn erectie was nog steeds niet weg en flitsen van Valerie die haar haren kamde bleven zich opdringen. Vooral het beeld van haar mooie borsten die ik in de spiegel op en neer zag wippen kreeg ik niet uit mijn hoofd. Helemaal niet onplezierig. Ik leunde lekker tegen de muur van de douche en nam mijn pik in mijn hand. Zachtjes bevredigde ik mezelf, terwijl ik aan mijn vriendin dacht en aan wat er hopelijk nog kon gebeuren. Ik stond een beetje in tweestrijd, wilde niet klaarkomen komen, maar aan de andere kant was de opwinding die ze had veroorzaakt zo groot dat ik het niet zomaar kon negeren.

Gelukkig werd me de keuze bespaard. Valerie kwam de badkamer in en ik vond het een beetje onbeleefd om door te gaan met masturberen terwijl ze erbij was. Ik ging weer verder met wassen. Valerie keek de douche in en glimlachte opnieuw. Ze wist best wat ik had gedaan en wat ik nog zou willen doen. Haar glimlach miste nu echter het dromerige dat ze in de slaapkamer had en was wat ondeugender. Het soort glimlach waar ik het altijd al warm van kreeg. Ze had inmiddels een bh en een slipje aangedaan, maar haar handen gleden over haar lijf en achter haar rug. Ze haakte haar bh los en toonde haar mooie borsten. Toen ze ook haar slipje uitdeed en bloot voor me stond verloor ik mezelf. Ik wilde uit de douche stappen, maar ze hield me tegen. Met een zacht duwtje zette ze me terug onder de warme stralen. Zelf stapte ze ook onder de douche. Ik besloot haar te kussen, maar ze knielde voor me neer. Ik voelde haar handen op mijn lul en ze trok de voorhuid naar achter. Mijn eikel kwam daardoor heerlijk onder spanning te staan en de warme druppels van de douche voelden aangenaam aan. Maar nog niet half zo aangenaam als de vochtige mond, waarin mijn lul al snel verdween. Valerie kan werkelijk goddelijk pijpen en dat, in combinatie met de opwinding die ik voelde door haar zwangere lijf, was echt heerlijk. Zaterdagmorgen en ik stond onder de douche, terwijl mijn zwangere vriendin me pijpte. Ik voelde me volmaakt gelukkig op dit moment en gaf me helemaal over aan de sensaties die ik voelde.

Maar ik moest ook voorzichtig zijn. De tong en de lippen van Valerie deden me zo goed dat ik bijna klaarkwam. Ik hielp haar snel overeind (ik wilde ook niet dat ze te lang op de harde grond zat, zelfs niet voor zoiets heerlijks) en eiste nu de kus die ik eerder al wilde. Ik moest wat voorover buigen, omdat we niet meer zo makkelijk tegen elkaar pasten als vroeger. Maar het lukte. Ik kuste haar, maar deed moeite om de honger, die in de kus school, te onderdrukken en te verbergen met tederheid, maar mijn heftig bewegende tong verraadde me. Haar lippen verstrakten in een triomfantelijke glimlach.

Ik kuste haar hals, de plek tussen haar borsten en liet mijn tong over haar mooie buik glijden. Het warme water maakte kleine pareltjes op haar huid. Ik gleed langs haar navel en kuste die. Haar piercing had ze inmiddels uitgedaan. De onderkant van haar buikje was nog vrij droog, maar ik overstelpte het plekje met kusjes, tot ik uiteindelijk aankwam bij haar vagina. Ik kuste haar zachte venusheuvel en daalde af naar de plek waar haar schaamlippen bijeen kwamen. Ik merkte dat ze ook opgewonden was. Sinds enkele maanden had ik het idee dat ze natter werd dan daarvoor, hetgeen mijn verlangen naar haar alleen maar vergrootte. Zo goed en zo kwaad als het ging probeerde ik haar te likken, maar in de douche had ze niet zoveel bewegingsvrijheid en ik wilde haar op geen enkele manier in gevaar brengen. Ik stond snel op… ”Naar de slaapkamer dan maar?”
Valerie keek me stralend aan en knikte.

We waren er snel. Ik duwde haar zachtjes achterover op het bed, zodat ik toegang tot haar had. “Zal ik je vagina likken?” Onmiddellijk hoorde ik hoe belachelijk dat klonk. “Vagina” dat zegt een gynaecoloog. Iemand die zo opgewonden wordt van een vrouw, wordt opgewonden van haar kutje. Ze had het door: “Lik mijn kutje maar, liefje… dat is lekkerder…” De taal kan zo opwindend zijn, hebben we allebei lang geleden ontdekt.

Ik plaatste een dikke kus vol op haar clitoris, waar Valerie onmiddellijk op reageerde met een rilling. Ze leek zich voor me te openen als een bloem. Mijn tong begon haar intieme streek te verkennen, alsof hij daar nog nooit was geweest. Ik likte de gehele lengte van haar ietwat openstaande kutje. De zachte, warme binnenkant van haar schaamlippen leek mijn tong te verwelkomen. Ik likte onderaan, gleed met het puntje van mijn tong tussen de lipjes door en toen ik bovenaan kwam tuitte ik mijn lippen, om haar gevoelige clitoris ermee te masseren. Ik wist dat ze dat lekker vond. Vooral als ik mijn vinger gebruikte om haar lipjes van elkaar te scheiden om zo beter toegang tot haar te krijgen. Ik merkte dat haar adem steeds sneller ging en een spier in haar dijen begon ietsje te trillen. Ik herkende de signalen van een opkomend orgasme, concentreerde me op het gevoelige knopje, bovenaan haar kutje. Haar clitje klopte onder mijn tong en haar spieren spanden zich aan, op de rand van een orgasme. Dus hield ik op…

Valerie hief haar hoofd op wat eerst op het kussen had gelegen: ”Wil je me laten klaarkomen, lieverd?” vroeg ze me. Ik knikte alleen. Valerie draaide zich langzaam op haar rechterzij en ik kroop naast haar, met mijn buik tegen haar rug. Haar been tilde ze over het mijne heen, zodat haar kutje en mijn pik dicht bij elkaar waren. Haar hand gleed naar beneden en leidde me bij haar naar binnen. Het zou voor ons allebei niet lang duren, wist ik. Ik penetreerde haar langzaam en voorzichtig, hoewel ze vochtig genoeg was om mij meteen te kunnen hebben. Een langzame penetratie heeft iets geils, iets plagends vooral als een vrouw haar kutje dan zelf ook over je pik duwt. Valerie wist zich echter te beheersen, hoewel haar hand wel in de buurt bleef van haar eigen kutje. Het was voor haar mogelijk om haar clitje te stimuleren terwijl we neukten.

Ik kroop dichter tegen haar aan en gleed ook dieper in haar en stond voortdurend op het punt om klaar te komen, maar vocht ertegen. Ik dacht aan allerlei dingen om mijn orgasme tegen te houden, maar de stimulaties waren te overweldigend. Ik drukte Valerie lekker tegen me aan. Als het zou gebeuren wilde ik zoveel mogelijk lichamelijk contact met haar.
Valerie liet een kreuntje ontsnappen en haar lichaam verstijfde. Ik wist dat ze klaar ging komen. Mijn handen gleden over haar gezwollen buik en borsten, niet wetend waar te strelen, om haar genot te vergroten. Ik wreef mijn gehele lichaam tegen haar lijf, mijn pik in haar vochtige kut en mijn billen samengeknepen, omdat ik ook klaar kwam. We trilden allebei heftig, kreunden en lieten ons gaan, terwijl onze benen zich evenzeer met elkaar verstrengelden als onze geluiden. Mijn handen bleven haar buik verkennen, terwijl ik voelde hoe ze samentrok rondom me. Ik richtte me half op om haar te bekijken, terwijl we ons hoogtepunt bereikten. Haar lijf krulde zich op, een van haar handen streelde nog steeds tussen haar benen en haar andere hand trok aan haar donkere, gevoelige tepels. Mijn hand gleed over haar prachtige, dikke buik. Weer voelde ik me heel gelukkig…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort çapa escort mersin escort keçiören escort konuşanlar izle mersin escort kızılay escort escort ankara hack forum eryaman escort escort demetevler escort ankara escort bayan