Uncategorized

Mijn stiefdochter.

Ass

Mijn stiefdochter.
Robin is woedend, mijn stiefdochter is aan het tieren en vloeken, ze stuurt boze sms’jes en scheldt op haar (ex) vriendje. Hij heeft haar bedrogen, hij is vreemdgegaan, en nu wil ze niets meer met hem te maken hebben.
Robin is de dochter van mijn vrouw, uit haar eerste huwelijk. Anne en ik zijn ondertussen al 16 jaar samen, en 14 ervan getrouwd. Anne, mijn vrouw is een weekje met haar hobbyclub op de Veluwe, genieten van de rust, de natuur en het maken van herfstfrutsels, die iedereen weer mooi moet vinden straks.
Robin probeert haar moeder te bereiken, die is beter in deze situaties dan ik.
Systematisch probeer ik mijn stiefdochter wel te ontwijken, ik ken deze driftbuien, voor je het weet ben je zelf het slachtoffer, en met haar 19 jaar is dat soms een hele storm. Als ik terugkom van een ommetje met de hond, hangt ze huilend in de bank, ik besluit het erop te wagen.
“Komt wel goed schatje… ” veel verder kom ik niet, ik ben geen ‘prater’
Ze kijkt me aan, haar ogen doorweekt van de tranen, haar makeup uitgelopen, en ik moet bijna lachen. Robin is een echt meisje, soms heel onbewust knap, en sexueel geweldig aantrekkelijk, maar het blijft mijn ‘dochter’, maar ook héél snel op haar tenen getrapt als ze belachelijk gemaakt wordt, grapjes over haar uiterlijk, en gedrag waardeert ze totaal niet. Ik heb al heel vaak ‘ruzie’s’met haar gehad, daar over. Nu is ze echt over de rooie, begrijpelijk, en ik heb medelijden met haar. Ik streel haar haren opzij, haar lange donkere lokken hangen over haar wangen, bijna kleverig door har make-up en tranen cocktail
“Zal ik hem in elkaar slaan ?” vraag ik, met een serieus gezicht, ze glimlacht gelukkig weer, haar donkere ogen gloeien op, en ze knikt.
“Graag pap.” zegt ze grinnikend.
Marc is geen kleine jongen, 1m92, sportschooltypje, sportinstructeur en dus geen partij voor mij! Kantoorbeambte op de dienst operationele voorziening van de gemeente. 4 koffie is wel het zwaarste wat ik til, zo op een werkdag.
Robin verteld hoe ze toevallig via-via te horen kreeg dat Marc ‘privé-les’ geeft, en dat hij niet echt discreet mee omgaat bij zijn maten. Op zijn telefoon had ze foto’s en filmpjes gevonden van zijn cliënten, en dat waren niet echt sportieve instructievideo’s. Ik had wel door wat het zijn moest, en was stiekem wel benieuwd naar die beelden. Ze vertelde dat hij de laatste tijd steeds vaker niet kwam opdagen, of dat hij te laat kwam als ze wat gingen doen, en nu maakte ze de verbindingen. Ze bleef op haar telefoon kijken, afwachtend op bericht van hem, en ik pakte hem langzaam over
“Deze gaat uit, vanavond gaan we een filmpje kijken, flesje wijn en ontspannen. Morgen kijken we wat er verder gebeurt. Nu ben je te boos om goed te reageren.”
Ik zette de telefoon uit, en even leek ze te ontploffen, maar ze realiseerde zich dat ik gelijk had. We bestelden een pizza en ze zocht een film uit die we konden kijken.
Titanic … 3uur 15 minuten ….
Ik slikte mijn bezwaar in, en nadat we de woonkamer verduisterd hadden zette ze de film op. We aten van de pizza, en dronken wat glaasjes wijn. Ik zette wat toastjes en hapjes op tafel, en langzaam maar zeker begon ik de film zelfs te waarderen. Wat een langdradig verhaal, maar ik hield me sterk..
“Pap, vindt je het heel erg om even te pauzeren ?” vroeg ze na een uurtje.
Ik zette de film stop.
“Ik wil even douchen, als je het niet erg vindt”
Ik schudde van niet, en ze ging naar boven. Ondertussen ververste ik de hapjes op tafel, en een nieuwe fles wijn, op de ipad even wat internet gekeken, tot ze een kwartiertje later terugkwam. Haren los, haar grote fleece-badjas aan, en haar wollen pantoffels.
“Zo dat is heerlijk, gaan we weer ?” haar stem klinkt opgewekt, en ik startte de film weer.
Ze kroop tegen me aan, zoals ze al vaker gedaan had, gewoon gezellig, knus op de ruime bank. Ze geniet van de film, af en toe een hapje, een drankje, totdat mijn oog omlaag gaat, en me opvalt dat haar badjes wat ver open hangt.
Eerst sla ik er niet echt achting op, maar als ze haar glas terugzet, en weer tegen me aankruipt, valt het licht er bijna perfect in, en zie ik haar naakte bovenlichaam door de opening. Een bijna perfect rond borstje, met een roze puntige tepel, licht omhoog gekromd. Ze heeft het niet eens door, zo lijkt het. Ze ligt tegen me aan, haar bovenlijf tegen mijn lichaam, half op mijn schoot.
Nu ik dat beeld gezien heb, kan ik mijn aandacht niet meer bij de film houden, en bij elke beweging van haar ‘hoop’ ik op een nieuwe blik. Natuurlijk heb ik haar lichaam al wel eens gezien, in bikini of badpak, maar nooit in deze staat, sensueel, verleidelijk, onwetend van haar verleiding. Of is het wel onwetend?
Ze pakt mijn hand, en trekt die omlaag, ik voel haar heupen onder mijn vingers, en klemt mijn hand tegen haar buik alsof ze een teddybeer vast heeft
“Pap, dankjewel voor deze fijne avond.”
Als ze mijn hand omhoog trekt wrijf ik ongemerkt over haar borst, voordat ze me een kus geeft op de rug van mijn hand. Ze houdt mijn hand vast, en ik voel haar buik onder mijn vingertoppen. Is dit per ongeluk, of heeft ze bijbedoelingen? Mijn hoofd duizelt van de vragen, die ik niet durf stellen.
Terwijl ze de film blijft kijken, ligt mijn hand bewegingsloos op de rand van haar badjas. Mijn vingertoppen raken ijlings haar strakke buik, mijn maag knijpt nerveus. Mijn ballen willen actie, maar mijn hoofd houdt het in bedwang, nu nog wel. Langzaam diep ademend, probeer ik mijn zinnen te verzetten. Dat lukt totdat Robin met haar hand op de mijne komt, en licht druk begint te zetten, waardoor mijn vingers iets verder onder haar badjasglijden.
“Pap ….” vraagt ze zachtjes.
“Ja liefje? ” fluister ik hees.
Even is ze stil, maar dan duwt ze mijn hand iets omhoog, zodat ik op haar borst terechtkomt.
”Pap, heb jij het weleens met een andere vrouw gedaan?”
In mijn handpalm voel ik het niet echt kleine tietje, met een keiharde tepel tegen het binnenste van mijn hand. Mijn hoofd roept terugtrekken maar mijn lichaam reageert niet. Haar badjas ligt verder open, daaronder is ze helemaal naakt. Ik begin te vermoeden dat ze dit gepland heeft.
“Nee schatje, nog nooit !” antwoord ik naar waarheid.
Robin draait zich om. Ik laat haar los, en ze komt op haar knieën naast mezitten.Haar badjas glijdt op de grond, en ik zie een bijna perfect lichaam.
Lange benen, mooie heupen, een heerlijke taille en 2 borsten die bijna peervormig gevormd iets omhoog wijzen. Ze tilt een been op, en gaat over mijn schoot zitten. Ze neemt mijn handen vast, en legt die op haar taille.
“Ik heb toch een lekker lichaam ?” vraagt ze, met haar grote donkere ogen, en ik kan niet anders dan haar van top tot teen bekijken.
Omdat ze met haar benen iets gespreid over mij heen zit, zie ik haar poesje. Een heuveltje, glad geschoren, met een lichte inham in het midden, waar haar lipjes verstopt zitten.
“Robin …. dit kan niet …..” zeg ik hees, maar ze pakt mijn handen en trekt die omhoog. Ik voel haar stevige borsten weer, het jonge rijpe fruit is onweerstaanbaar.
Ik speel voorzichtig met mijn duimen over haar tepeltjes. Ze springen als steeltjes weer omhoog als ik ze indruk.
Ze buigt naar voren, en duwt haar tietjes een voor een tegen mijn mond. Met mijn tong lik ik eraan. Ze hijgt een beetje als mijn handen over haar heupen gaan en haar ronde kontje vastpakken. Door haar slanke lijntje gaan mijn vingers vrijwel direct tussen haar benen door en voel ik haar schaamlipjes al. Ze kreunt opgewonden als ik er langzaam mee speel. Mijn wijsvinger beroert haar schaamlipjes. Ze duwt haar borst weer vooruit, en haar kontje naar achteren. Ik voel haar poesje weer, dat al ernstig opgewonden en nat is.
Ik zuig haar tepel tussen mijn lippen, en beweeg met mijn tong eromheen. Ondertussen duw ik mijn hand verder tussen haar benen en begin mijn wijsvinger richting haar klitje te bewegen. Dan hou ik het niet meer. Zachtjes til ik haar op en leg haar op haar rug. Gewillig trekt ze haar benen iets omhoog ik krijg een prachtig kutje te zien, een beetje verborgen, glanzend van opwinding.
Ik lik langs haar dijbeen en over de opgezwollen lipjes. Ze kreunt zachtjes spreid haar benen verder uit elkaar. Haar poesje gaat open, als een bloem in het zonlicht, prachtig roze, met dunne schaamlippen die haar opening beschermen.
Ik druk mijn duim op de opening, en varieer met korte en felle likjes af op haar dikke klit, iets wat haar moeder ook heeft, het lijkt wel erfelijk.
Ik draai rondjes eromheen, en ga er snel op en neer over heen. Haar klitje reageert voorspelbaar. Het wordt harder, dikker en aan het kreunen te horen gevoeliger. Met een glimlach geniet ik van de onverwachte traktatie. Ik druk mijn duim een klein beetje tussen haar lipjes, en voel de warme vochtigheid. Ze ruikt fantastisch, en mijn tong streelt haar klitje onophoudelijk.
“Ohhh pap…ja.. oh..oh..ohhh..ohhh pap, jaa.” hoor ik haar kreunen.
Ik kijk even op tijdens het likken en zie ik haar vingers in haar tepels knijpen. Ze drukt haar borsten samen en kreunt met gesloten ogen.
Wanneer ik mijn duim langzaam naar binnen laat glijden hoor ik haar adem versnellen. Hoe sneller ik haar klitje met mijn tong bewerk, hoe meer haar kreunen in hijgen overgaat.
Even stopt haar adem, om dan met een zuivere kreet van genot klaar te komen. Haar lichaam gaat tekeer als een wild paard, tot ze uitgeput op de bank blijft liggen. Ze schokt een beetje en rolt dan op in een foetushouding, die ik herken van haar moeder. Bij Anne zou ik nu achter haar gaan staan, en laat mijn harde paal diep in haar glijden. Als ze zo ligt is het heerlijk strak, en sopt haar spleetje gulzig. Maar dit is mijn stiefdochter, 19 jaar, kwetsbaar. Ik ben al veel te ver gegaan realiseer ik me.
Ik bedek haar lichaam met haar badjas, en ga snel naar onze slaapkamer. Daar lig ik op bed, in mijn broek klopt mijn lul nog als een bezetene, ik sta stijf van de opwinding, adrenaline maar ook van spijt. Ik leg mijn broek en shirt over de stoel, en zet de TV aan, zoals ik altijd doe net voor ik ga slapen.
Naakt lig ik onder het dekbed, mijn paal blijft spijkerhard.
Na een 5 minuten gaat onze slaapkamerdeur zachtjes open. Het licht van de overloop schijnt binnen, en het prachtige silhouet van Robin tekent zich af.
Oh mijn god, ze is zo mooi. Ik wil haar wegsturen, maar ze kruipt bij me in het grote bed. Ik voel haar warmte als ze naakt tegen me aankruipt. Haar borsten drukken tegen mijn rug, haar vingers strelen mijn ribben en gaan over mijn buik.
“Pap, dat was zó superlekker.” zegt ze fluisterend. Ze kust mijn schouder terwijl haar vingers over mijn onderbuik verder omlaag gaan.
“Robin, schatje, alsjeblieft.”
Ik probeer haar duidelijk te maken dat het niet goed is, maar mijn gevoelens overwinnen het van mijn verantwoordelijkheid. Langzaam draai ik me om om haar toe te spreken, om haar te laten stoppen. Maar zodra ik op mijn rug lig, glijdt ze soepel omlaag onder de dekens en voel ik haar vingers om mijn keiharde stijve paal glijden. Niet lang daarna het onmiskenbare tongetje, wat mijn eikel zo fluweelzacht streelt. Ik voel haar borsten tegen mijn been. Ze beweegt lenig wat heen en weer en haar tong gaat heerlijk over de lengte van mijn paal, tot ze mijn ballen vindt, en er geil aan likt. Dan voel ik een warmte die mijn ballen omsluit. Ze drukt met haar tong tegen mijn volle balzak aan en neemt ze één voor één in haar mond. Haar vingers blijven langzaam over de lengte van mijn paal strelen en laten mijn voorhuid soepel ver mijn eikel glijden.
De enige actie die ik onderneem is mijn benen verder uit elkaar spreiden. Als ze mijn ballen loslaat, laat ze het dekbed van zich afglijden. Met een geile blik kijkt ze me aan. Ze zuigt ze mijn eikel in haar mond, en begint me langzaam te pijpen. Dit heeft ze zeker niet van haar moeder, Anne gruwelt ervan om mij oraal te plezieren. Ze trekt me af, en we hebben goede seks, maar pijpen heeft ze in die 16 jaar nog nooit gedaan.
Robin gaat met haar hoofd omlaag. Mijn paal verdwijnt zeker tot de helft in haar mondje, haar lippen strak om de dikke paal. Met haar vingers speelt ze met mijn ballen. Ik voel het zaad in mijn kruis bijna koken en probeer me in te houden. Als een volleerd pijpduiveltje gaat haar hoofd op en neer, en blijft ze me aankijken.
Ik merk dat het niet lang meer gaat duren, en als ik haar probeer te waarschuwen, negeert ze het. In plaats daarvan gaat ze nog feller zuigen, en met een korte beweging schrik ik me kapot.
Ze steekt haar wijsvinger in mijn kontje, en beweegt deze traag heen en weer. Wanneer haar zachte lippen weer geil op en neer bewegen kom ik schokkend klaar en komt mijn sperma omhoog. Mijn zaad spuit uit de eikel. De week zonder Anne, en zonder handwerk hebben mijn ballen goed gevuld. Er sijpelt een beetje uit haar mondhoeken, maar het overgrote deel verdwijnt in haar keel.
Robin kruipt over me heen, en komt op me liggen. Ik voel haar warme lichaam en streel haar rug en billen. Wat een heerlijk geil lijfje heeft deze meid toch.
Ze ligt met haar benen wat uit elkaar op mij. Haar venusheuvel ligt op mijn penis en ik voel de vochtige warmte tussen haar lipjes uitkomen. Ze beweegt langzaam terwijl ze me aankijkt.
“Hmm pap, ik voel dat er meer inzit.”
Haar lieve glimlach is vertederend en opwindend tegelijk. Haar draaiende heupen schuren over mijn onderlijf en niet lang erna komt mijn paal weer tot leven Hij groeit tot de stijfheid haar spleetje en dijen raken. Soepel tilt ze haar heupen omhoog, en zonder enige begeleiding vindt mijn eikel de weg tussen haar vochtige spleetje naar binnen. Met gesloten ogen zakt ze omlaag, zacht kreunend van genot.
“Ohhmmm nu weet ik ook waarom mam geniet van je ….”kreunt ze luid.
Ze maakt korte wippende bewegingen, en mijn pik gaat steeds dieper in haar strakke poesje. Ik voel haar knijpende kutje als een handschoen om mijn paal klemmen. Robin gaat rechtop opzitten en zakt verder over mijn pik. Ik zie haar poesje strak om mijn paal klemmen als ze me berijdt.
Haar kreunen wordt luider en ze bijt op haar lip. Draaiend met haar heupen beweegt ze ritmisch op en neer.
Ik leg mijn handen op haar taille en streel haar buik. Mijn handen sluiten om haar peervormige tietjes, en zachtjes trek ik aan haar tepeltjes.
Ze kijkt omlaag, met halfgeopende ogen. Zachtjes bijt ze op haar onderlip, en haar hijgen wordt onregelmatiger. Ik herken het weer, ze komt weer klaar.
Ze hupt sneller op en neer, mijn pik schiet nog dieper in het strakke poesje.
“ohhhmmm jaa… ohh pap… hmmm nog een keer.. jaa… pap, je neukt ze lekker ….ohmmmm” ze kreunt en kermt geil als ze klaarkomt.
Haar moeder is een stille genieter, een paar zuchten, een paar zachte kreuntjes, maar Robin niet. Robin kermt luid, ze hijgt opgewonden en haar lichaam draait als een acrobaat in allerlei bochten.
Haar lichaam is bezweet. Ik voel haar kutje verkrampen als mijn paal diep in haar zit.
En dan de laatste zucht. Uitgeput valt ze voorover, mijn pik nog diep in haar onregelmatig knijpende kutje. Ik laat haar even op adem komen, geniet van haar naschokkende lichaam. Mijn handen strelen haar stevige billen, en ik knijp er lekker in. Dan kijkt ze me weer aan
“Jij bent niet klaargekomen, wilt je niet in mijn geile kutje klaarkomen?”
Ze vraagt het zo lief, dat ik ter plekke zou kunnen spuiten. Haar ogen geil en vermoeid, haar armen langs mijn nek en schouders. Ze streelt mijn kortgeschoren haar, en kust mijn mond. Ik voel haar tongetje tussen mijn lippen binnendringen en ze speelt het spelletje verder. Wat een geil ding, die stiefdochter van mij.
Ze rolt van me af en tot mijn spijt verlaat mijn pik het warme holletje. Klef en nat, van haar geile sappen.
Ik verslap een beetje, maar als Robin op haar knieën gaat zitten, en met een hand tussen haar dijen me uitnodigt staat hij meteen paraat.
Ik streel het roomwitte kontje. Met 2 vingers duw ik mijn harde pik omlaag en druk tegen de geopende ingang aan. Zonder moeite glij ik in haar. Ze kreunt luid omdat ik met mijn geaderde paal over het gevoelige deel van haar poesje ga, net onder haar opgezette klitje.
Eerst langzaam, tot ik diep en heerlijk strak in haar zit. Dan trek ik mijn pik voor drie kwart terug, ik zie haar schaamlipjes strak om mijn paal zitten, als ik er bijna helemaal uitkom. Met een korte stoot duw ik weer naar binnen.
Afwisselend zacht en langzaam, en dan sneller en dieper begin ik haar te neuken, wat een heerlijk gevoel.
Mijn paal is vol en stevig en ik begin te voelen dat het niet lang meer gaat duren. Ik stoot sneller en harder toe, haar poesje knijpt verkrampt in mijn pik, het voelt hemels.
Ik heb mijn handen op haar billen, en als ik opkijk in de spiegel van de kledingkast, zie ik mijn stiefdochter. Ze geniet en ze is zo geil.
“Ohhmm ja pap, neuk mijn geile spleetje. Ik wil je zaad in me.”
De geile donder, ik begrijp die Marc niet hoor, zo’n geil sletje. Van alle markten thuis. Mijn ballen slaan tegen haar gladde venusheuvel, ik hoor ze kletsen. Ik hoor haar kutje slurpen van genot. Met mijn vingers stevig in haar billen stoot ik hard en diep toe.
Ze kreunt genot en een beetje pijnlijk samen, maar ze klaagt niet. Ze duwt haar kontje zelfs naar achteren bij elke stoot die ik doe. Dan hou ik het niet meer, en voor ik kan bedenken dat ik terug moet trekken, verkrampen mijn ballen. Ik spuit de laatste restjes geil diep in het kutje van mijn stiefdochter.
Ze kreunt luid, en kijkt me geil aan.
“Hmmmm je bent een geile vent pap…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube