Uncategorized

Mijn vierde keer met mijn tante!

Babes

Mijn vierde keer met mijn tante!
We liepen door de deuren van het Dome naar buiten. Toen we het hoekje om waren bood tante nog een keer haar excuses aan voor het omgooien van mijn drinken. “Maakt niet uit” zei ik, want ik durfde het niet goed zelf te doen, al plakte mijn broek wel echt vies vast aan mijn benen merkte ik.

Na enkele minuten kwamen bij de huisjes aan. “Zullen we naar jullie huisje gaan?” zei tante “Dan doe ik even je broek in bad leggen met warm water”. “Is goed” antwoordde ik en ik maakte het huisje open en liet tante eerst naar binnen gaan. Nadat ze een lamp had aangedaan zei ze “Kom maar mee naar de badkamer”. Daar deed ze de lamp aan en ging op haar knieën voor me zitten. “Vind je het spannend?” vroeg ze aan me. “Ja beetje wel” zei ik tegen haar. “Ik ook hoor” zei ze “Maar dit houden we wel weer onder ons hè?” “Ja tuurlijk” antwoordde ik meteen terug.

Ik kon vanaf mijn plaats nu heerlijk binnen kijken bij tante haar mooi v-shirt en keek zo tegen haar roze bh aan. Ze maakte mijn broek los en trok deze uit. Ik was al meteen weer opgewonden en kreeg al snel weer een stijve. Tante zag het en voelde meteen aan de bobbel in mijn onderbroek. “Deze is ook nat van de cola, zullen we die ook maar uit doen?” vroeg ze lachend. “Ja doe maar hoor” zei ik heel serieus terug.

Op het moment dat ze mijn boxershort omlaag trok kletste mijn piemel uit mijn broek hard tegen mijn shirt aan. “Hmm heb jij nog steeds zin om je tante lekker te gaan neuken?” vroeg ze me terwijl ze me geil aankeek met haar mooie grote ogen. “Ja heel veel zin tante”. Tante stond op en trok me aan mijn piemel mee naar de andere kamer. “Kom dan maar snel mee naar je slaapkamer, dan mag je alles met me doen wat je maar wil lekker ding” zei ze.

Op de slaapkamer aangekomen duwde ze me op bed en deed snel de gordijnen dicht en een klein lampje aan. Ze kwam naast me staan en vroeg of ik wou helpen om haar uit te kleden. Zonder iets te zeggen kwam ik overeind en pakte ik haar shirtje onder vast. Nu zag ik ook dat ze een hele mooie geile roze push up bh aan had, waar haar borsten extra groot in leken. “Wil je mijn bh ook losmaken?” vroeg tante en draaide zich om. Ik probeerde wat los te maken maar ik wist niet goed waar ik iets los moest maken en tante besloot om me maar even te helpen. “Dat geeft niet schatje” zei ze “Doe jij mijn broek maar eens uit want ik heb net jouw broek al uitgedaan”. Dit moest me wel lukken dacht ik en ik besloot om haar riem los te maken. Daarna haar knoop en vervolgens haar rits.

Terwijl ik haar rits losmaakte zag ik alweer wat roze voorbij komen onder haar broek. Ik trok haar broek naar beneden en zag nu dat ze een klein strak roze stringetje aan had, dat al een klein donker plekje had in haar kruis. Dit was echt heel geil om te zien. Tante kwam nu op bed zitten en deed zelf haar schoenen en broek uit. Daarna kwam ze naast me zitten met alleen haar string nog aan. “Kom eens hier” zei ze “Dan kan ik je shirt even uitdoen”. Ik voelde haar warme handen bij mijn onderbuik toen ze mijn shirt vastpakte. Er ging meteen een siddering door mijn hele lijf heen.

Nadat ze mijn shirt had uitgedaan duwde ze me op bed en kwam bovenop me zitten. Ik had nu een super mooi uitzicht op haar geile borsten. Ze kwam nu ook recht boven mijn harde piemel zitten met haar string. Ze pakte mijn handen en duwde deze tegen haar borsten aan, ik kon er nu weer lekker mee spelen. Tante begon al geil te kreunen en zei dat ik goed bezig was. Ik kreeg direct meer zelfvertrouwen en kwam overeind, ik wou haar tepel wel eens proeven. Ik deed mijn mond over haar tepel heen en voelde met mijn tong dat deze erg hard was. Na er een paar keer op gezogen te hebben beet ik er een beetje in. Tante schrok hiervan maar kreunde ook direct een stuk harder. “Oohh dat is lekker, stout neefje van me. Wil je stoute dingen doen met je tante?” vroeg ze. “Oké dat is goed” zei ik.

“Mmm” kreunde tante en ze ging nu van me af zitten. Ze trok haar string uit en duwde me weer op het bed. Ze draaide zich om en plaatste haar voet naast mijn hoofd, waardoor ik nu vol tegen haar kont en kutje aankeek. Ze had een heel strak kontje met witte billen en ik zag ook dat ze nog een donker bosje haren op haar kutje had. Tante zette nu haar andere voet aan de andere kant van mijn hoofd neer. Toen ging ze op haar knieën zitten, waardoor ze haar kont recht in mijn gezicht duwde. “Doe maar wat je lekker vindt schatje” zei ze tegen me en ik voelde dat ze met haar warme handen mijn piemel vastpakte en me lekker begon af te trekken.

Ik wist niet goed wat ik moest maar ik werd bloedgeil van wat ik voelde en wat ik rook tussen tante haar kontje. Ik besloot mijn tong uit te steken en voelde meteen wat vochtigs. Tante kreunde direct en daar werd ik nog geiler van, dus besloot ik door te gaan en wat harder te likken. Tante deed haar kontje wat omhoog en nu zag ik pas goed wat ik aan het doen was. Ik was haar kutje aan het likken en zag dat het erg nat was. Ik zag ook haar kutgaatje en haar kontgaatje. Ik besloot om een vinger in haar kutgaatje te stoppen. Deze gleed er erg makkelijk in. Toen tante dit merkte stopte ze mijn piemel in haar mond en begon geil door te kreunen. Ik werd hier ook erg geil van en besloot haar sneller te vingeren. Ondertussen zag haar kontgaatje er ook erg geil uit en was ik benieuwd hoe het zou zijn om mijn tong daar tegenaan te duwen. Toen ik dit deed schrok tante hiervan en beet ze zachtjes in mijn piemel. Ze haalde hem uit haar mond en zei dat ze dit erg geil vond. Ik werd er ook erg geil van en likte nu een paar keer haar kontje en probeerde mijn tong er een beetje in te duwen.

Tante reageerde direct en zei dat ik er ook wel een vingertje in mocht duwen. Dit leek me een goed plan en ik stopte er mijn wijsvinger zachtjes in. Tante kreunde erg luid en ze bewoog mee met haar kontje. Mijn andere vingers schuurden nu tegen haar kutje aan. Ik probeerde om mijn middelvinger in haar kutje te stoppen zodat ik haar in beide gaten vingerde. Tante werd nog geiler en begon steeds harder te bewegen met haar kontje, terwijl ze lekker mijn piemel bleef aftrekken. Ik kreeg steeds meer vertrouwen en durfde nu ook mijn ringvinger in haar kutje te stoppen, zodat ik haar nu met 2 vingers in haar kutje aan het vingeren was en met één vinger in haar kontje. Ze begon nu steeds heftiger te bewegen en te kreunen. Ik vond dit zo geil en ging nu ook steeds sneller te keer met mijn vingers. Tante moedigde me aan en zei dat dit zó lekker voelde voor haar. Ik voelde dat haar kutje steeds vochtiger werd en ik ging nu zo snel als kon met mijn vingers in tante haar gaten. Tante hield het niet meer. Ze liet mijn piemel los en begon nog luider te kreunen. Ze riep dat ik door moest gaan en dat ze zo ging klaar komen. Ik ging nog even door en toen merkte ik dat tante stopte met bewegen en dat haar spieren zich samentrokken en ze kreunde dat ze klaar kwam.

Tante klom van me af en kwam hijgend naast me liggen. “Dat was echt geweldig” zei ze tegen me “Maar nu is het jouw beurt om verwend te worden”.
Ze drukte haar tong met enig geweld recht mijn mond in en gaf me een hele lange tongzoen. Ik was direct weer opgewonden. Tante klom weer op me en pakte mijn harde piemel beet en ging op zoek naar de ingang van haar kutje. Daar aangekomen zakte ze heel zachtjes naar beneden. Het voelde alsof tantes kutje mijn piemel opzoog. Tante was supernat en iedere keer als ze omhoog ging en zich vervolgens liet zakken dacht ik ook te horen dat mijn piemel in haar kutje sopte.

Tante begon me nu rustig te neuken. Ik keek naar haar heerlijk op en neer schuddende borsten. Ik besloot ze weer vast te pakken en kneep er lekker in. Tante vond het fijn en begon me iets sneller te neuken. Haar tepels waren ook erg hard en staken heerlijk naar voren. Toen ik in een tepel kneep kreunde tante weer. Ik besloot om ook in de andere tepel te knijpen en er zachtjes aan te trekken. Tante lachte geil naar me en beet op haar lip, ze vond het heerlijk. Ze begon het ritme weer te versnellen en ik voelde dat mijn piemel harder en harder werd. Ik was nog steeds bezig met mijn tante haar tepel, tot ik te hard aan haar tepel trok. Tante gilde zachtjes en trok mijn hand van haar tepel. “Dat was een beetje hard schatje, maar als je hard wilt doen mag je me wel even hard neuken” zei ze zachtjes tegen me.

Tante leunde nu naar voren en kwam met haar borsten vlak voor mijn gezicht. Ze duwde haar kont omhoog en fluisterde dat ik haar nu lekker hard mocht neuken. Ik voelde dat het topje van mijn piemel nog in tante haar kutje zat en duwde hem er weer helemaal in. Tante voelde nog steeds supernat en ik besloot nu om haar hard te gaan nemen. Ik duwde mijn piemel zo ver en hard als ik kon in haar en ik merkte dat ik haar diepste punt bereikt had. Ze was supernat, het voelde ook heel lekker. Tante kreunde. Ik liet mijn piemel weer wat zakken maar zorgde er wel voor dat hij net in tante haar kutje bleef.
“Hmmm lekker schatje” zei ze “Knijp maar lekker in mijn billen als je kan”. Ik probeerde haar kontje vast te pakken en dit voelde lekker zacht aan. Ik begon tante wat sneller te neuken en merkte dat mijn handen ook goed van pas kwamen om het ritme te bepalen. Iedere keer als ik helemaal in tante zat kneep ik hard in haar billen. Tante begon ook weer zwaarder te ademen. Ik merkte dat ze het fijn vond en begon nu ook haar billen wat uit elkaar te duwen en raakte hierbij haar kontgaatje aan. “Ooohh lekker schatje, stop er maar weer een vinger in”. Ik probeerde de middelvinger van mijn rechterhand in haar kontje te duwen en dat lukte net.

Ik was even gestopt met haar te neuken omdat ik me op haar kontje focuste, maar tante nam meteen het ritme van me over. Ik zag haar borsten op een paar centimeter van mijn gezicht voorbij schommelen en probeerde om met mijn tong haar tepel te raken. Tante kroop een beetje verder naar voren waardoor ze haar borsten helemaal in mijn gezicht duwde, wat ik helemaal niet erg vond. Tante bepaalde nu het ritme en ik kon nu mijn middelvinger helemaal in haar kontje duwen. Ik nam haar rechterborst in mijn mond en zoog op haar tepel. Tante begon weer sneller te bewegen en te kreunen, “Oohhh schatje, nog heel even en dan kom ik” zei ze tegen me. Ik ging nu nog sneller haar kontje vingeren en tante neukte me super hard. Iedere keer als ze zich op mijn piemel liet vallen duwde ze hard haar billen tegen mijn ballen aan. Tante werd echt super wild. Ze beet in mijn oor en duwde haar nagels in mijn schouders. Ze bleef me maar doorneuken en raakte bijna buiten adem. “Ik kom schatje” zei ze 5x vluchtig achter elkaar. Ze liet mijn piemel uit haar kutje gaan en ik voelde een warme vloeistof uit haar kutje over mijn piemel en buik lopen. Ze liet zich vallen op mij en probeerde even rustiger adem te halen.

Ik wist niet wat ik allemaal meemaakte, maar het was wel supergeil om te zien hoe tante reageerde op mijn piemel. “Je bent geweldig schatje van me” zei ze toen ze weer op adem kwam. Ze kwam overeind en zag dat mijn piemel nog altijd stijf was. “Hoe gaat ‘t met je?” vroeg ze aan me. “Wel goed hoor en met u?” vroeg ik meteen terug. “Dat wil je niet weten” zei ze lachend “Ik ben nog nooit zo klaargekomen, het spoot er uit net, sorry als ik je vies hebt gemaakt” zei ze. “Maakt niet uit hoor tante, ik douche het er wel vanaf zo”. “Wil je al gaan douchen dan? Want zo te zien kan jij nog wel even doorgaan” en ze pakte mijn piemel vast en kneep er zachtjes in. Voor ik wat kon zeggen ging tante op haar knieën zitten op bed en wist ik al precies wat de bedoeling was. Ik kroop achter haar en zag hoe nat tante haar kutje nog steeds was. Ook haar kontgaatje zag er iets groter uit.

“Kom maar schatje, neuk me maar zo hard als je wilt” zei ze terwijl ze haar kontje omhoog duwde. Ik plaatste mijn piemel voor haar kutje, haar lippen voelde al zo nat aan. Net toen ik mijn piemel er in wilde duwen zei tante “Stop.
Wil je mij niet in mijn kontje neuken schatje?” “Euh…” ik wist niet wat ik moest zeggen, ik dacht bij mezelf: past dat wel? “Lik maar eens even lekker aan mijn kontje dan kan je daarna je dikke piemel erin stoppen” zei tante. “Oké” zei ik snel tegen haar en ging met mijn hoofd naar haar kontje. Ik werd super geil van de geur die er hing en begon met mijn tong haar kontje nat te maken. Ik probeerde een beetje om mijn tong er in te duwen, hij kwam al iets verder dan straks.

Tante vond het lekker en vroeg of ik er een vinger in wilde stoppen. Mijn piemel was ondertussen een beetje slapper geworden en dat had tante ook gezien. Ze draaide zich om en nam mijn piemel in haar hand. Ik stopte nu mijn wijsvinger in haar kontje en merkte dat dat al soepel ging. Tante voelde dit ook en zei dat ik er nog wel een vinger bij mocht doen. Ondertussen was ze mijn piemel alweer lekker hard aan het maken. Ik duwde nu ook mijn middelvinger in haar kontje erbij en tante kreunde het meteen uit. Dit zag er erg geil uit. Ik probeerde om mijn vingers die in haar zaten een beetje te buigen en tante reageerde er meteen op. Ze begon steeds harder aan mijn piemel te trekken. “Ohh schatje” kreunde ze “Stop alsjeblieft je mooie piemel in mijn kontje en neuk me totdat je klaar komt”. Ik haalde mijn vingers uit haar kontje en zag dat haar kontje een beetje open bleef staan. Mijn piemel was super hard en ik plaatste hem voor tante haar kontje.

“Eerst even rustig aan doen schatje” zei tante “Duw hem er maar rustig in”. Ik pakte mijn piemel vast en hield mijn eikel voor haar kontje en probeerde hem erin te duwen. “Kom maar schatje, duw hem er maar in” moedigde tante me aan. Ik duwde wat harder door en zag dat mijn eikel bijna werd opgezogen in haar kontje. Tante kreunde heftig en zei dat het lekker voelde. Voor mij voelde het een beetje eng omdat het nu wel heel straks voelde. Ik was bijna bang dat ik mijn eikel er niet meer uit kon trekken zo hard zat ie in tante. “Stop hem maar rustig wat verder in me schatje” zei tante. Bij iedere centimeter voelde ik het strakker worden in haar en tante kreunde dat ik heel lief was voor haar. Dit voelde wel echt heel anders dan haar kutje. Toen hij er helemaal in zat stopte ik even. Mijn ballen zaten tegen tante haar natte kutje aan voelde ik. Ook voelde ik wat kriebelen bij mijn ballen. Tante was ondertussen met haar hand bij haar kutje gaan spelen en streelde zo ook mijn ballen. “Neuk me nu maar lekker, geil neefje van me” kreunde tante.

Dit was voor mij het startsein om te beginnen. Ik haalde rustig mijn piemel terug en duwde deze daarna weer helemaal diep in haar. Wow, dit voelde zo strak om mijn piemel. Ik greep tante bij haar billen en begon nu steeds verder mijn piemel eruit te halen om hem daarna steeds harder terug te duwen. Tante kreunde hard bij iedere stoot. Na een paar keer kwam mijn piemel er helemaal uit en zag ik dat tante haar kontje helemaal open bleef staan en dat ik precies kon zien hoe groot haar kontgat nu was. Snel stopte ik hem er weer terug in. Tante haar kontje voelde nu ook wat natter aan, wat voor mij ook wel een beetje fijner was. Zij moedigde me aan: “Kom op schatje, neuk me maar eens zo hard als je kan”.

Ik pakte tante bij de heupen vast en begon nu net zo wild als tante straks was te neuken. Dit voelde zo fantastisch voor me! Tante merkte dat mijn piemel erg hard was en zei dat ik me helemaal moest laten gaan in haar. Ik zette alles op alles. Sneller en harder als dit kon ik niet. Na een paar stoten voelde ik me licht in mijn hoofd worden en begonnen mijn benen te trillen. Ik kreeg een tintelend gevoel in mijn ballen en voelde hoe mijn sperma op weg was naar mijn eikel. “Ik kóm tante!” kreunde ik nog snel en ik kon me niet meer bewegen. Al mijn spieren trokken samen en ik voelde hoe mijn piemel spoot in tante haar kontje. Zeker 7 stralen sperma spoten eruit. “Ohhh lekker schatje” kreunde tante naar me. Ik liet me op bed vallen en voelde me zo raar op dat moment.

Tante kwam naast me liggen en streelde me door mijn haar. Het voelde alsof ik niet meer kon bewegen en mijn ogen konden niet meer open. “Doe maar rustig” zei tante tegen me en ik voelde hoe ze tegen me aan kwam liggen. Na een halve minuut waarschijnlijk kwam ik weer terug op aarde en probeerde ik mijn ogen open te doen. Ik zag dat tante naast me lag en ze lachte naar me. “Gaat het een beetje schatje?” vroeg ze. Ik zag dat haar mascara was uitgelopen en dat ze vochtige ogen had. “Ja even rustig bijkomen” zei ik tegen haar “En hoe gaat het met u?” vroeg ik weer terug. “Met mij gaat het super goed” zei ze. “Waarom heeft u dan natte ogen?” vroeg ik. “Dat is omdat ik het zo fijn vond met je, dat waren tranen van geluk” zei ze en ze gaf me een kus.

Tante stond op en keek even hoe laat het was. “Weet je wat we gaan doen?” stelde ze voor. “Jij gaat zo hier even douchen en dan lekker naar bed toe. Dan ga ik hiernaast douchen en dan wacht ik de rest in het huisje op, want ik verwacht die binnen een half uurtje wel terug” zei ze. Oh ja helemaal vergeten dacht ik, dadelijk komt iedereen weer naar het huisje toe. Tante raapte haar kleren van de grond en haalde uit haar tas de handdoek van het zwemmen en sloeg die om. Ik stond ook op maar voelde dat ik nog een beetje onstabiel was. Tante liep naar me toe en gaf me een dikke knuffel en een kus. “Ga maar lekker even douchen en dan lekker slapen schatje, dan zie ik je morgenochtend wel weer”. “Slaap lekker tante en tot morgen” zei ik.

Ik ging nog even op bed zitten en hoorde hoe tante de deur achter zich dicht deed. Wauw was dit net echt gebeurd bedacht ik me. Ik kon het nog niet bevatten allemaal. Na enkele minuten ben ik gaan douchen waarna ik met mijn zweverige kop op bed ben gaan liggen en niets meer gezien of gehoord heb tot de volgende dag!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort