Uncategorized

Minnaar en minnares 2 vervolg

Anal

Minnaar en minnares 2 vervolg
Mijn arme Lisa. Met een betraand gezicht en roodomrande ogen was ze die avond thuis gekomen met een blik vol verdriet en schuldgevoel. Die blik veranderde in opluchting en hoop toen ik uitsprak dat ze zich niet schuldig moest voelen en toen ik thuis kwam van het gesprek met Hans (nou ja …. het was meer een monoloog) veranderde haar blik in juichende opgetogenheid.
En extatisch kuste ze mij, pakte de telefoon en toetste zijn nummer in met trillende vingers. Hij had haar telefoontje al verwacht en alhoewel hij niet zeker kon zijn dat zij het was die belde zij hij toch: “Dag lieve Lisa, wat ben ik blij dat je belt”.
Even kon ze niets zeggen.
“Hé meisjelief, jij bent het toch”, klonk het onzeker.
“Ja mijn liefste, ik ben het, sorry”.
Met dat ze dat zei keek ze lichtelijk geschrokken naar mij. Ik voelde een steek van jaloezie toen ze zei ‘mijn liefste’, maar ik vermande mij, even flink zijn jochie, de lawine van haar gevoelens is mede jouw toedoen. Ik glimlachte naar haar en streelde haar wang.
“Is Harry soms in de buurt”? vroeg hij.
“Hij hoort alles mee, ik heb de telefoon op speaker, vind je het erg”?
“Nee, ik ben blij dat hij langs kwam en jou op andere gedachten heeft gebracht. Hij was heel overtuigend en meer dan duidelijk, ik weet waar ik aan toe ben”.
“Ik was helemaal van slag toen ik thuiskwam”, zei mijn vrouw, “maar nu kan ik het wel uitschreeuwen. Ik mag van je houden, ik mag je de mijne noemen. Ik mag mijn lichaam aan je geven zonder dat ik me schuldig hoef te voelen, ik mag zo geil op je zijn als ik wil”.
“Morgenavond liefste kom je dan, om half zeven, dan neuken we de sterren van de hemel”. Ik glimlachte bij het horen van de woorden die ik bij hem gebruikt had, die zei hij bewust.
“Ik voel me zo gelukkig” zei hij,” mag ik je echt hebben zonder rem, zonder beperking? Godnogantoe, ik voel me nu al zo geil, zo … ik wou dat het al morgen was”.
Ze hing op met een laatste lieve groet, zette de telefoon terug op de plaats en zuchtte diep.
“Ik hoopte dat ik geilere dingen zou horen, jullie stellen mij teleur”, zei ik.
“Zeker net zo geil als jouw telefoontje gisteren met David he”.
David had me de dag tevoor in hoogste staat van geilheid gebeld. Hij miste me ontzettend en zei dat het veel te lang geleden was dat ik in zijn armen lag. Nou was dat twee dagen geleden maar ik vond het zo geil en lief dat hij me zo miste, dat mijn lul zich in volle glorie oprichtte, tenminste zo goed en zo kwaad als het ging in mijn boxershort.
“Ben je naakt”, vroeg ik, “kan ik jouw lul in mijn mond nemen”.
“Ja mijn lief maar ik wil je eerst uitkleden en je lekker helemaal naakt in mijn armen nemen”.
We geilden elkaar een hele poos verschrikkelijk op door de telefoon en ik rukte als een bezetene op zijn lieve woordjes en geile opmerkingen en toen hij me virtueel neukte voelde ik bijna zijn lul echt in me verdwijnen.
“Neuk me mijn liefste, naai me, neem me hard, je weet dat ik dat lekker vind”. Zijn gehijg aan de andere kant van de lijn duidde erop dat hij me neukte zoals ik ‘t hem vroeg totdat hij het niet meer hield en schreeuwend van puur genot klaar kwam.
“Verdomd”, zei hij, “ik heb alles op het tapijt gespoten. Nou kan ik de rotzooi gaan opruimen”.
“Ik zal het voor je oplikken”, zei ik lachend.
Hij lachte ook. “Je zou het nog doen ook”, kuste me door de telefoon en hing op.
Ik was nog niet gekomen maar Lisa’s kut zou me uitkomst kunnen bieden. Toen ik me omdraaide zag ik haar bij de deur staan. Ze had kennelijk alles meegekregen want ze zat zich stevig te vingeren, haar shirtje had ze tot boven haar borsten getrokken en ze bewerkte haar linkerborst die uit haar beha was geglipt en kneep verwoed in haar tepel. Mijn hoogtepunt had ik in haar kutje, maar niet voordat ik haar vingeren overnam en vingerend en likkend maakte ik haar klaar voordat mijn lul soppend in haar natte kut gleed en ik me naar een uitbundig orgasme neukte.
“Morgenavond ben ik bij David, meisje, zei ik, terug in het heden. Ik denk dat het laat wordt dus neem alle tijd met je minnaar, geniet”!
Boven in bed lagen we lepeltje aan lepeltje met elkaar verbonden. Niet lang, want haar lichaam was heet. Morgen zou ze nog heter worden.

Ik wou David van alles en nog wat vertellen over Lisa en haar minnaar, maar hij was te geil. In de garage zat hij al heftig in mijn kruis te graaien en in de bijkeuken had hij mijn trui en shirt uitgetrokken en zaten we heftig te tongzoenen. Dat liet ik niet op me zitten en ik trok hem ook de kleren van het bovenlijf en al kussend en graaiend liepen we naar de keuken. Daar trok hij mijn broek en schoenen uit en zijn broek en schoenen volgden snel. Een hele lange tongzoen volgde bij het aanrecht. We liepen door naar de woonkamer en bij de eettafel trok ik zijn slipje uit en duwde hem achterover op tafel. Hij opende zijn benen wijd voor mij. Mijn hoofd verdween tussen zijn benen en uit alle macht snoof ik zijn geur op, likte zijn ballen, zijn eikel, de hele lengte van zijn pik, ik kuste en likte zijn sterretje en met speeksel bevochtigde ik de opening van zijn kut.
Ik pakte het glijmiddel dat bij zijn hoofd stond en spoot dit op zijn sterretje. Hij had overal glijmiddel staan, in de bijkeuken, in de keuken en woonkamer en boven in de slaapkamers. We hebben op elk plekje in huis geneukt en grepen nooit naast glijmiddel. Een praktische man, mijn geile lieve schat.
Met mijn vingers drukte ik het goedje in zijn kut. Sinds ik met David ben zorg ik ervoor dat mijn vingernagels kort zijn en gevijld zodat ik hem geen pijn zou doen wanneer ik hem met mijn vingers penetreerde. Niets is vervelender dan een scherpe nagel tegen je anuswand te voelen schuren, ja toch. Sex en pijn zijn voor mij onverenigbaar.
Vier vingers gleden makkelijk bij hem binnen, zijn anus was toch iets geoefender dan die van mij. Ik drukte mijn vingers zo diep mogelijk in zijn kutje en dat was voor hem een kreunmoment. Ik pijpte mijn lieveling en neukte hem tegelijk met mijn vingers (meer kreunen en kermen). Hij had al heel lief een opstapje klaargezet nauwkeurig gemaakt op mijn maat. Mijn bovenlichaam is van normale afmeting maar mijn benen zijn ietwat kort. Vijftien centimeter meer en ik hoefde, net als ieder ander normaal mens niet van het zadel van mijn fiets af bij kruispunten maar kon ik rustig blijven zitten. Op mijn Yamaha 650 zat ik ook altijd schuin te balanceren voor het stoplicht. De schepper vond 1.58 meer dan genoeg voor mij. Ik denk dat het een lesje in nederigheid was.
Trowens, als ik het heb over mijn Yamaha dan denk ik aan al die keren dat Lisa mijn lul uit mijn broek had gehaald en mij tijdens het rijden aftrok, zalig.
Ik gleed nu mijn hele lengte soepeltjes zijn heiligdom binnen. Hij vindt het super als ik met lange rustige halen zijn kutje in en uit glij totdat mijn eikel bijna uit zijn sterretje ontsnapt. En dan weer op m’n dooie gemak weer in, in en uit, in en uit. Deze manier van neuken bezorgt mij een onwijs lekker gevoel, maar snelle halen zijn ook uitzonderlijk lekker. Ook lekker, gromt David dan.
Mijn snelle halen gingen over in heftig stoten en mijn onderlijf knalde telkens tegen zijn geile billen, god wat heeft die man geile billen. Door de hoeveelheid glijmiddel die ik in hem gestopt heb veroorzaakt ons neuken soppende geluiden, zijn kutje is goed nat en mijn voorvocht maakt er ook een natte boel van.
Het soppen van zijn kut, het kletsen van mijn lijf tegen zijn billen, zijn grommen en zijn jammeren, mijn kermen, kreunen en gillen vormden samen een pracht symfonie, een weldaad aan klanken en ik kwam klaar in een spetterende kakafonie van neukgeluid. David zat wel heftig aan zijn lul te trekken maar zorgde ervoor dat hij niet klaar kwam. Dat bewaarde hij voor mijn kutje en gelijk heeft ie.

Op hetzelfde moment dat ik klaar kwam lag Lisa volkomen naakt in de armen van Hans. Ze hadden nog niet eens geneukt maar ze lagen al die tijd te genieten van elkaars aanwezigheid, dat was voor even genoeg. Bijna, bijna was dit verleden tijd als ik niet had ingegrepen en nu genoten ze van elke liefkozing, nog enigszins verbaasd dat ze samen in bed lagen en vrijlijk van elkaar konden houden zonder schuldgevoel, zonder rekenschap af te hoeven leggen aan mij, haar man.
Eigenlijk gek dat ik dit alles goedvond. Ik had altijd mezelf voorgehouden dat men mijn vrouw’s kutje mocht neuken maar niet haar geest maar hun liefkozingen, de tedere omhelzing, de lieve woordjes, de liefdevolle blikken die ze uitwisselden, dat was absoluut een ‘mindfuck’.
“Oh mijn liefste”, fluisterde Lisa en ze huiverde toen zijn hand over haar behaarde heuvel gleed en daarop haar schaamlippen streelde. Ze voelde haar lichamelijke opwinding groeien, ze voelde zijn pik verstijven.
“Lieve, lieve, lieve Lisa, mijn liefste Lisa”, mompelde hij toen hij haar tepel met zijn mond bewerkte met nog steeds zijn hand op haar kut. Ze kermde en reikte naar zijn lul, maar hij richtte zich op, gleed tussen haar benen en likte haar kutje dat alsmaar natter werd. Ze kreunde harder en harder, een orgasme naderde met rasse schreden en toen hij haar clitje rechtstreeks likte was zij ondanks de overduidelijke voortekenen toch verrast door de heftigheid van haar orgasme die haar hele wezen doortrok. Niet alleen haar kut, haar baarmoeder, haar hele onderlijf, haar borsten en haar tepels maar ook haar hart, haar geest.
Zou het zo zijn dat lichamelijk genot nog veel intenser en doorvoelder wordt wanneer er ook sprake is van liefde of een vorm van genegenheid?
Nog nahuiverend voelde ze dat Hans zijn eikel tussen haar schaamlippen drukte en zich langzaam een weg baande in haar kut. Oh wat een heerlijk gevoel, wat een schitterende gewaarwording om zijn dikke lul te voelen binnendringen in haar kut die tot voor een week alleen voorbestemd was voor één man. En nu deze man, deze prachtige man die haar kut in bezit nam met een vanzelfsprekendheid alsof hij haar al jaren kende.
“Neuk me mijn liefste, neuk me, neem me, ik ben van jou. Ik wil je, ik moet je, o zo lekker, ja diep, diep, mijn kut is van jou” gilde ze, “van jou ooohhh mijn schat, ooohhh mijn liefste, oh mijn Hans”.
En telkens boorde hij zich diep in haar en neukte hij zich een weg via haar onderlijf naar haar hart. Sneller en sneller, harder en harder en in een grenzeloos orgasme eigende hij zich haar toe. Zijn vlag was geplant, zij behoorde hem voortaan officieel toe. Hij had haar gekoloniseerd, in dit geval met liefdevolle, welwillende toestemming.
Minutenlang bleven zij verstrengeld liggen, zijn lul kloppend, diep in haar. Hun lichamen als één, alsof zij onlosmakelijk tot elkaar veroordeeld waren.
Dit is een mindfuck in optima forma. Wanneer ik, haar echtgenoot, in levende lijf getuige was geweest van het hele gebeuren dan zou ik zo verschrikkelijk jaloers zijn geweest.
Dan was het maar goed dat ik evenmin bij de rest van hun samenzijn was want ze hadden nog lang niet genoeg van elkaar, ze waren nog lang niet uitgevreeën en uitgeneukt.
Het was 11.15 uur toen Lisa zijn huis verliet, intens gelukkig, intens bevredigd.
Ze zag geen sterren aan het nachtelijke gewelf. Ze hadden de sterren van de hemel geneukt.
Geschreven door JayceeZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube