Uncategorized

Op een regenachtige dag

Amateur

Op een regenachtige dag

Vorige week was ik aan het chatten op bullchat, het regende pijpenstelen en dan is ook gelijk de animo op Bullchat minder.
Ik was al paar uur aan het chatten en kwam maar niet tot een date, tussendoor had ik ook nog even wat gechat met cam op Solomio maar ook daar weinig echts maar veel fake waar het niet mee tot een date kwam dus maar weer terug naar Bullchat. Na een tijdje kwam ik aan de chat met een mannenstel 37 en 52 jaar oud die op zoek waren naar een sletje maar de balen hadden van vele fakers op deze chat.
Ik deelde hun mening en probeerde ze te overtuigen dat ik geen faker was, ze waren wantrouwend maar uiteindelijk kwam de chat steeds beter op gang en we besloten over te gaan op Skype en onze Skype adressen uit te wisselen en daar dus verder te chatten, eventueel met wat cambeelden.
We spraken een tijdstip af waarop we online zouden komen op Skype zodat we beide nog een 3 kwartiertjes hadden om wat andere dingen te doen. Ik kreeg tevens de opdracht om te zorgen dat er wat tepelklemmen en halsband klaar lagen en ik moest compleet naakt chatten.
Trouw als ik ben zat ik klokslag 15:00 uur klaar achter de chat met tepelklemmen bij de hand en halsband om, helaas was het stel nog niet online en besloot af te wachten, na 10 minuten nog steeds niemand dus had beetje de pee erin omdat ik weer was geconfronteerd met fakers, tenminste zo leek het maar na nog minuut of 5 gewacht te hebben kwamen ze ineens online en spraken me aan. Ik kreeg de vraag of ik er klaar voor was en beantwoordde dat positief. Ik moest meteen de cam aanzetten maar mocht nog met een masker of zonder face erachter zitten. Ik besloot mijn lycra masker op te doen zodat ik vrijuit achter de cam kon bewegen zonder meteen herkenbaar in beeld te komen. De twee mannen zeiden beide dominant te zijn en onderwierpen me aan een spervuur van vragen om te weten te komen wat voor vlees ze in de kuip hadden, ook moest ik wat foto’s doorsturen wat natuurlijk gezien mijn collectie geen probleem was. Het was inmiddels tegen vieren, had inmiddels tientallen foto’s doorgestuurd en heel wat vragen beantwoord en slavenlijsten doorgestuurd toen ze tot conclusie kwamen dat ze wel eens een date met me wilden om het slaafje even te onderwerpen aan hun lusten.
Tijdens de ondervraging was al naar voren gekomen dat ik het meest hou van een geile buitendate en daar ging het stel op door, ze vonden het jammer dat het zo slecht weer was want anders hadden ze wel wat buiten willen doen met me, Mijn antwoord was dat het weer me niet deerde en dat ik buitenseks geil vindt onafhankelijk van het weer. Ze waren volgens mij redelijk verbaasd maar gingen er op door en zo kwam het uiteindelijk tot een afspraak om 18:00 uur. We spraken af bij kijkplaats bij kartbaan “De Landsaard” vlakbij vliegveld Eindhoven waar ik een zwarte Renault zou zien staan waar ik me moest melden, daarlangs zit een bos waar nauwelijks wandelaars komen. Ik moest gespoeld verschijnen in mijn doorzichtig regenpak en slippers, verder niets. Zij zouden voor de rest zorgen.
Het was inmiddels 17:30 en had me goed diep gespoeld en trok mijn transparante regenpak aan. Ik deed er een joggingbroek over aan en een jas, slippers aan en vertrok richting Landsaard, in buurt van Oirschotse hei reed ik klein weggetje in om daar alvast mijn joggingbroek en jas uit te doen zodat ik ook echt aan zou komen in mijn doorzichtig regenpak. Vanuit hier zat ik dus alleen gekleed in een doorzichtig regenpak in de auto en reed zo naar de plek waar we afgesproken hadden, het regende nog steeds flink.
Daar aangekomen stond inderdaad op de afgesproken plek een zwarte Renault en parkeerde mijn auto naast de Renault, er zat niemand in de auto dus wist niet goed watte doen maar voor ik er erg in had kwam er een man naar mijn auto gelopen die me beveelde uit te stappen en hem te volgen.
Een beetje met knikkende knieën stapte ik uit, de man lachte tevreden toen hij mij in mijn doorzichtige pak zag staan, we stonden nog langs de openbare weg dus ik liep wat gehaast achter hem aan het bos in. Een eindje het bos in was een zeil gespannen tussen wat bomen waar de andere helft van het stel ons op stond te wachten. Het zeil was ideaal want zo stonden we heerlijk droog.
Ik moest mijn armen strekken en kreeg polsboeien om en werd iets verder op aan een boom vastgemaakt, ik stond nu dus niet meer droog maar stond als een slet in een doorzichtig regenpak buiten in de regen. Zo moest ik even blijven staan terwijl de mannen heerlijk droog onder het zeil stonden, ze waren met elkaar aan het praten maar kon ze net niet verstaan. Ondertussen was het even opgehouden met regenen en de mannen kwamen onder het zeil vandaan en liepen op me af. Ze trokken twee gaten inmijn regenpak ter hoogte van mijn tepels en plaatsten tepelklemmen op mijn harde tepels. Aan de tepelklemmen maakten ze een lang touwtje en liepen met touwtje weer naar hun plek onder het zeil. Hierna kwamen ze terug met wat later een doek met poppers bleek te zijn en maakte deze doek met tape net onder mijn neus vast zodat ik bedwelmd werd door de poppers, ze liepen terug naar hun tentje omdat het inmiddels weer was gaan regenen en begonnen vanuit het tentje aan het touw te trekken wat aan mijn tepelklemmen vast zat, ik reageerde hier redelijk heftig op ook door de constante aanvoer van poppers en mijn pik stond geil vooruit, een van de mannen kwam onder tent vandaan en trok mijn doorzichtige regenbroek aan flarden, daar stond ik dan weerloos met twee vreemde mannen die me redelijk in hun macht hadden. Mijn tepels werden behoorlijk op de proef gesteld tot een van de mannen me kwam losmaken, ik moest meelopen en werd onder het zeil op mijn knieën op een deken gezet, mijn regenjas werd nu ook aan flarden gescheurd en zat compleet naakt op mijn knieën te wachten op wat ging komen.
Ik kreeg een verse lading poppers toegediend en ik voelde dat ze mijn kut in aan vetten waren en al snel werd er een dildo of zo inmijn geile mannekut geduwd, rustig werd mijn kutje opgerekt en door de poppers was ik super hoerig geworden . De mannen deden nu beide hun broek uit en zag voor eerst hun pik en kreeg gelijk een pik inmijn bek, was niet een hele grote pik maar wel keihard na tijdje gezogen te hebben deed hij een condoom aan en al snel voelde ik zijn stijve dunne pik diep binnen dringen, de andere man stopte nu zijn pik inmijn bek, dit was echt een maatje meer kun je wel zeggen en begon dan ook te kokhalzen doordat hij zijn pik diep inmijn keel stootte, zo werd ik in beide gaten gelijk een tijdje doorgeneukt tot ook de andere man een condoom om deed, ik kreeg een verse lading poppers en hij ramde zijn pik in 1 keer mijn kut in, ik slaakte een kreet van opwinding, gelukkig was mijn kut al goed opgerekt, wat een pik was dat man. De andere man bleef me verse poppers voeren en ik was zo stoned en geil van de poppers al wat. Ik duwde mijn kont goed naar achter om zo diep mogelijk zijn pik te voelen en na een tijdje voelde ik zijn pik in mijn kut kloppen en was hij klaar gekomen. Ik moest gaan staan en moest het condoom leegzuigen wat ik gewillig deed.
De andere man nam mij weer mee en werd nu met mijn kont naar achter weer tegen een boom vastgezet. Opeens voelde ik een zweep regen mijn kont aan kletsen en kreeg paar ferme klappen te verduren, het spel was dus nog niet afgelopen. Na een tiental klappen voelde ik wat nats op mijn rug wat modder bleek te zijn, ik werd door beide heren bekogeld met modder en stond dus als een vies varken tegen de boom, dit was niet afgesproken, hoe moest ik nu naar huis ging het door mijn hoofd maar kennelijk zaten de mannen daar niet echt mee want ze gingen vrolijk door, ik werd losgemaakt en meegevoerd naar een grote modderplas iets verderop in het bos, dit bos wordt gebruikt door 4×4 wagens dus de diepe sporen hadden zich gevuld met regenwater en was dus 1 grote modderpoel.
Ik kreeg weer poppers toegediend en werd de plas ingeduwd en er werd me bevolen om te gaan liggen om me schoon te wassen, maar in plaats dat ik schoner werd, werd het alleen maar erger. De mannen lachten me uit en moest bij hun komen en op de grond voor hen gaan liggen wat ik gewillig deed. De man die nog niet klaar was gekomen trok zich snel klaar, ik zag dat de ander intussen het zeil los sneed en de boel inpakte, ik was even bang dat mijn kleine tasje met autosleutel dat aan de boom daar hing ook werd meegenomen. De trekkende man kwam ondertussen gillend klaar en moet zeggen dat er een aardige lading sperma uit zijn pik over mijn lijf werd gespoten. De andere man kwam mij het tasje met mijn sleutels brengen en legde het op de grond voor me neer, ik werd bevolen weer in de plas te gaan liggen, echter dit keer op mijn buik, de mannen lachte me nogmaals uit en scholden me uit voor goor varken, riepen dat ze me wel weer eens zouden oproepen en verdwenen.
Ik stapte uit de plas en dacht bij mezelf hoe ik thuis moest komen, ik veegde met wat gras de ergste modder eraf en besloot toch maar richting auto te lopen, mijn pak was kapot dus moest naakt naar mijn auto die langs de openbare weg stond. Aan rand van bos keek ik of er niets aankwam op de weg en zag dat door de regen er een redelijk plas op de weg stond met redelijk schoon water, ik snelde naar de plas en probeerde me enigszins schoon te maken, ik moest een paar keer snel terug het bos in vanwege naderende auto’s. Na paar keer liep ik snel naar mijn auto en besefte dat ik nog een spaflesje met water in mijn auto had staan, hiermee heb ik me nog wat nagespoeld en deed over mijn nog vuile lijf mijn joggingbroek aan en jas en ging in auto zitten, ik voelde het zand overal schuren. Ik reed tevreden naar huis, was wel een erg geile en spanende date, ik besefte dat ik wel wat risico had gelopen maar gelukkig was alles goed afgelopen. Thuis aangekomen ben ik onder de douche gesprongen en heb me met dildo nog heerlijk nageneukt.
Hopelijk nemen ze snel weer contact op voor een spannende date.

PIGSLAAF XX

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit şişli escort sex izle brazzers rokettube