Uncategorized

Op haar verzoek

Creampie

Op haar verzoek
Jessica was al de hele dag wat nerveus. Twee dagen eerder had ze terug contact gezocht met de man die haar een hemelse bondage ervaring had gegeven. Er waren twee maanden over gegaan en ze had er met niemand over gesproken. Ook niet met haar FWB, een leeftijdsgenoot, met wie ze af en toe de lakens deelt en die haar wel eens vastmaakt met een stel handboeien aan het hoofdeind van haar bed. Altijd wel geil, maar niet te vergelijken met de behandeling die ze gekregen had van haar mysterieuze klant van de taverne.

Hij zou komen, wist haar adres nog wel, en had gezegd dat hij rond 21h aan haar deur zou staan. Het was nu 20h30 en haar mond was een beetje droog van de opwinding. Ze keek er naar uit, maar stelde zich al de hele dag de vraag of het toch geen vergissing was, dat ze hem terug had gecontacteerd. Hij leek helemaal niet verrast, toen ze hem vroeg om nog eens lang te komen. Op haar opmerking dat ze er nog vaak aan had teruggedacht, ging hij niet eens in. Het enige dat hij zei, was: “ok, zorg dat je casuel gekleed bent, liefst een goedkoop T-shirt en een goedkoop katoenen slipje. Geen bh.” Een oud jurkje mocht ook, zolang ze er maar geen emotionele waarde aan hechtte. Wat had dat allemaal te betekenen? Maakte het deel uit van het spel? Wilde hij haar volzaamheid testen? Of zat er iets anders achter?

Ze was nooit gevallen voor mannen die een stuk ouder zijn dan haar, maar in haar bondage fantasiën pastte dit wel. Levenservaring, domantie en overheersing was nu eenmaal makkelijk te aanvaarden van iemand met licht grijzende slapen en rimpeltjes rond de ogen, dan van een jonge man van 28.

Het scherpe geluid van de deurbel, wat had ze een hekel aan die bel, bracht haar meteen terug in de realiteit. De klok stond op 21h15. Dat moest hem zijn. Ze drukt op de parlefoon knop om de voordeur te openen en ging hem opwachten aan haar appartementsdeur. Toen ze die opende zag ze hoe hij de bovenbuurvrouw kruiste op de trap, kort voor hij aan haar deur was. Hij zei vriendelijk goedendag en onderdrukte een glimlach toen hij de buurvrouw nieuwsgierig zag kijken naar de grote doos die hij in z’n handen had. Jessica’s hart klopte in haar keel. Geen weg terug.

Hij kwam binnen, liet haar de deur achter hem sluiten, en zette de doos op de grond. Ook haar nieuwsgierig was gewekt. Hij keek haar aan, van top tot teen en mompelde goedkeurend, dat het nog een leuk jurkje was, dat ze had gekozen. Dan trok hij haar naar zich toe en kuste haar onverwachts op de lippen. Ze opende haar mond en haar tong zocht de zijn. Hij rook naar heerlijke aftershave, had zich niet geschoren, dus voelde een beetje ruw, en ze werd meteen nat tussen de benen.

Ik ben hier niet gekomen om de hele avond te kussen, zei hij meteen op een overheersende toon. Hij had haar vast aan haar rechterpols en draaide deze zo rond dat ze gedwongen was om rond haar as te draaien. Ze stond nu met haar rug tegen hem aan. Hij legde zijn rechterarm om haar middel en trok haar met z’n hand op haar buik, helemaal tegen zich aan. Langzaam ging hij met zijn hand omhoog naar haar borsten en stelde vast dat ze inderdaad geen bh had aangedaan. Hij kneep er eerst zachtjes in, daarna wat harder, en trok door haar jurkje aan haar tepels, zodat die hard werden.

Haar blik gleed daarbij voortdurend naar de kartonnen doos die hij mee binnen had gebracht, maar ze durfde er eigenlijk niet naar vragen. Ze moest hierom lachen, omdat ze in het echte leven helemaal niet op haar mondje is gevallen. Ze heeft de nodige lessen al wel geleerd in de horeca en kan prima haar mannetje staan. Toch leek het haar beter om er niet zelf over te beginnen. Een stukje vrees – wat wist ze eigenlijk van deze man? – en misschien wilde ze het verrassingelement ook bewaren.

Hij leidde haar naar de woonkamer en gebod haar meteen om op een houten keukenstoel te gaan zitten. “Ik ben inkopen gaan doen”, vertelde hij terloops. “Enkele kado’s voor je gekocht.” Dit zou verder gaan als enkele handboeien aan het hoofdeind van haar bed. Zoveel was nu al duidelijk. Hij bracht de doos mee in de woonkamer en zette ze op de keukentafel. Van waar ze zat was het onmogelijk om te zien wat er in die doos lag, maar ze hoorde wel één en ander rammelen.

Hij haalde zijn eerste gadget te voorschijn. Een balknevel, om in haar mond te doen. Dit was in haar fantasiën nog niet aan bod gekomen en hij zag dan ook de onrust op haar gezicht. Maar het was de rust in zijn handelingen die haar meteen deed toegeven. Hij kwam achter haar staan en zei haar dat ze haar mond moest opendoen. De rode siliconen bal nam ze tussen haar tanden en hij maakte de gesp van de knevel vast in haar hals. Ze wist niet goed waar naartoe met haar tong en het duurde even voor ze zich had aangepast aan dit object in haar mond. Ze merkte wel dat ze door die bal meer en meer speeksel aanmaakte, en ze probeerde dit weg te slikken.

Vervolgens haalde hij leren pols en enkelbanden uit de doos. Aan elke band zat een O-ring vast, waar makkelijk een touw door kon worden gehaald. Hij maakte deze vast aan haar slanke polsen en enkels. Ze zaten best confortabel, vond ze. Beter als die bal. Inmiddels begon ze te kwijlen en liep er al wat speeksel via haar mondhoeken over haar kin. Niets tegen te beginnen.

Hij bond haar armen vast achter de rugleuning van de stoel en haar enkels aan de stoelpoten. Ze zat nu wijdbeens, met haar jurkje nog aan. Vervolgens kwam hij met touwen die hij onder en boven haar borsten door wikkelde zodat ze nog meer geaccentueerd werden. Ze zat behoorlijk vast. In haar inkomhal had ze een spiegel van de ikea aan haar muur hangen. Makkelijk om even te checken of ze er oké uitzag, telkens ze de deur uitging. Deze haalde hij van de muur en zette hij voor haar neer. Daar zat ze dan in haar goedekope oude jurk, vastgebonden op een stoel, met een knevel in haar mond en speeksel dat intussen de weg van haar kin naar jurk vond. Ze keek naar zichzelf en dan naar zijn indringende blik. “Als je verder wil gaan, mag je ja knikken. Zo niet, knik je nu nee.” Ze twijfelde niet, was alle controle kwijt en genoot er intens van. Ze wilde niet te gretig overkomen, maar knikte duidelijk ja.

Hij kwam weer dichter, en kneep opnieuw in haar borsten en tepels. Meteen hard. Hij trok wat aan haar jurk thv van haar borsten, zodat die wat losser kwam te zitten. Dan nam hij een grote schaar uit de doos en knipte haar jurk open thv haar tepels. Eerst links, dan rechts. Het werd duidelijk waarom ze oude kleding aan had moeten doen. Haar tietjes kwamen door de gaten te voorschijn en de aanblik van haar harde punten, wonden hem meteen op. Hij plaagde haar door met zijn vingers over haar tepels op en neer te gaan, alsof hij gitaansnaren bespeelde. Zo verzekerde hij zich dat ze hard bleven.

Vervolgens ging hij met de koele schaar langs de binnenkant van haar dijen. Jessica was lichtjes verontrust, omdat ze die scherpe schaar liever niet in de buurt van haar kutje had. Maar hij hanteerde ze met beleid. Hij knipte haar jurk open van haar knieën tot aan haar navel, zodat haar blauwe slipje zichtbaar werd. Zijn oog viel meteen op het natje plekje in haar kruis. Het voordeel van een goedkoop slipje van katoen.

Wat vond ze het opwindend om zo vastgebonden, de kleren van haar lijf geknipt te voelen worden.

Hij duwde met de vlak kant van de schaar tegen haar schaamlippen en streelde met het koele staal zachtjes haar clitoris. Ze kreunde en kwijlde steeds harder en kon zich niet verzetten tegen de volledige overgave. Hij knipte het stof door thv haar liezen en liet het lapje stof dat haar pubis bedekte rustig op de zitting van de houten stoel vallen. Haar kutje was precies zoals hij het graag had. Een getrimmed streepje van zo’n 2 cm breed. Mooi donker haar, zoals haar hoofdharen en haar wenkbrauwen. Hij had het altijd meer voor donker dan voor blond gehad.

Hij legde de schaar aan de kant, en begon nu aan het stukje stof te trekken. Omdat ze er met haar volle gewicht op zat, moest hij redelijk hard trekken en daardoor spande het stof op tussen haar schaamlippen. Dit deed een beetje pijn, dus ze probeerde haar zitvlak wat omhoog te doen. Plots schoot het stof onder haar vandaan en zat ze met haar blood gat op de stoel.

Hij deed niet echt zachtzinnig en ging meteen met z’n vinger in haar. Eerst één, dan twee en vervolgens drie vingers. Ze ze zat wijd en onderging. Ze genoot ervan dat ze hem zag genieten.

Hij maakte de knevel los van haar mond, waardoor ze haar kaken kon ontspannen en eindelijk haar speksel kon wegslikken. Maar veel tijd kreeg ze daar niet voor. Hij had z’n broek inmiddels uitgedaan, naam haar bij haar haren en duwde zijn harde pik in haar mond. Deze voelde erg nat en warm aan en langzaam begon hij haar mond te neuken, terwijl ze haar lippen rond zijn schacht sloot. De geiligheid die hun spel met zich meebracht, maakte dat hij moest uitkijken om niet te snel te komen. Z’n eikel glansde van het voorvocht en dat, gemengd met haar speeksel en de warmte van haar mond, werd het hem bijna teveel. Hij trok net op tijd terug.

Nadat hij haar had losgemaakt van haar stoel, mocht ze in de zetel gaan zitten. Ze was volledig ontdaan van touwen en jurk en wachtte naakt het verdere verloop af. Ze was nog niet gekomen, maar was intussen zo vol verlangen dat er niet veel nodig was om haar een orgasme te bezorgen. Ze had gevraagd om op een handdoek te mogen zitten, zodat haar geil niet helemaal in de zetel zou dringen. Zo nat was ze.

Ineens stond hij met een ijzeren staaf voor haar, met aan elke uiteinde ook een ring. “Spreaderbar noemen ze dit in het Engels, Jessica”, zei hij, alsof ze dat nog niet wist.
Hij maakte de bar, 75 cm lang, vast met touw aan de O-ringen van haar enkelbanden. De onmogelijkheid om haar benen te sluiten gaf haar opnieuw een kwetsbaar gevoel en ze zou zich opnieuw moeten overgeven aan zijn lusten.

Ze moest recht staan en hij nam haar slanke lichaam helemaal in zich op. Haar perfecte B-cup borsten, met de tepels die mooi vooruit wezen. Haar slanke taille, haar getrimmde venusheuvel, haar natte en gezwollen schaamlipjes. Haar mooie dijen ook die nu wijd open stonden. Met haar 1m76, is ze best groot. En omdat ze slank is, lijkt ze nog groter. Maar door de gedwongen sprijdstand leek ze nu plots kleiner. Hij had haar handen weer achter haar rug gebonden, via de polsbanden. Vervolgens nam hij tepelklemmen uit z’n doos en pitste die voorzichtig aan haar tepels. Geen wasspelden dit keer. De klemmen waren met elkaar verbonden door een lichte ketting. Hij trok er voorzichtig aan. Eerst horizontaal, daar meer verticaal omhoog, waardoor haar tepels omhoogwezen en er wat spanning op haar borsten kwam. Het deed pijn en ze probeerde mee te gaan in de beweging, door op de tippen van haar tenen te gaan staan. Maar dat viel niet echt mee met die spreaderbar tussen haar enkels. Ze verloor daarbij haar evenwicht, maar hij liet los en ze leunde zachtjes tegen hem aan.

Hij nam haar vast, streelde haar haren en schouders en fluisterde dat het tijd was om te neuken. Ze verlangde niets anders. Het hele spel duurde nu al bijna twee uur. Hij maakte haar polsen, samen met haar enkels, vast aan de spreaderbar. Ze lag op haar gekromde rug op de zetel, met haar voeten in de lucht. Haar handen hielden de spreaderbar vast en haar kutje opende helemaal voor hem. Ook haar anus stond helemaal roos en makkelijk bereikbaar voor z’n handen en pik.
Hij zette zich op z’n knieën voor haar. Was inmiddels ook helemaal naakt en ze raakte weer opgewonden van z’n strakke, slanke lijf. De kleurlijn op zijn dijen verraadde dat hij veel fietste om zo fit te blijven. Zo’n 10 cm boven z’n knieën was z’n huid nog blank. Onder dit punt bruinverbrand, net zoals z’n armen en gezicht. De hele aanblik wond haar weer op. Hij begroef zijn gezicht in haar kruis en ze voelde dat hij met z’n tong tussen haar schaamlippen omhoog een weg zocht naar haar clitoris. Eens die gevonden, bespeelde hij haar zo subtiel dat ze al snel begon te kronkelen. Het ongemak dat de speaderbar en de tepelklemmen veroorzaakten, maakten het gevoel voor haar nog opwindender. Ze voelde zich een object voor zijn lust. Had in de gaten dat hij hiervan minstens even hard genoot als zij zelf. Hoe goed hij ook zijn best deed om in zijn rol te blijven. Zijn ballen zouden ongetwijfeld op barsten staan.
Hij kwam met een vinger binnen in haar druipende kutje en met een andere duwde hij tegen haar kontgaatje. Toen ze voelde dat hij haar anaal wilde vingeren, kon ze het niet houden en ze schokte door de ontlading. Haar tietjes dansten mee met haar geschok en haar gezicht was vuurrood aangelopen. Ze schreeuwde het uit. Minstens 30 seconden duurde het schokken en ze had nauwelijks in de gaten dat hij intussen zijn vinger in haar kontje had gedwongen.

Ze lag nog na te hijgen toen ze zijn glanzende eikel tussen haar benen zag oplichten. Het kon haar niet schelen waar hij haar nam, als ze hem maar kon voelen. Hij duwde hem anaal binnen. Haar roosje opende makkelijk, ze gaf zich aan hem, zoals ze zich nog nooit eerder aan iemand had gegeven. Hij greep met beide handen haar enkels en duwde haar voeten nog meer in de richting van haar hoofd, waardoor haar lekkere kontje nog enger aanvoelde. Hij was knoerhard en begon het tempo op te drijven. Hij zag de geilheid op haar gezicht en ze moedigde hem aan om in haar te spuiten. Dit laatste maakte dat hij zich niet langer kon beheersen en hij voelde de tinteling in z’n ballen, op het moment dat hij z’n zaad in haar kontgaatje spoot. Ze zag zijn spieren samentrekken, het zweet parelde op z’n voorhoofd en zelf zijn bruine kop was behoorlijk rood aangelopen, op het moment dat hij haar vulde. Hij leunde voorover op haar en ze voelde zijn gewicht. Dat vond ze heerlijk, mannelijk, dierlijk. Hij bleef nog even in haar alvorens zich terug te trekken.

Nadat hij haar had losgemaakt, namen ze samen een douche. Ze voelde zich heerlijk genomen en liet zich nu door hem wassen. Rug, borsten, buik, vulva, dijen. En zij deed hetzelfde voor hem. Hij liet duidelijk respect voor haar merken, kustte haar in haar hals, op haar schouders, op haar lippen.

Ze werd opnieuw nat… .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort pendik escort pendik escort pendik escort pendik escort pendik escort film izle