Uncategorized

Op Vakantie, deel 2

Op Vakantie, deel 2
Dit is deel 2 van het verhaal en sluit aan op deel 1.

Nadat we de hele middag in de zon gelopen hadden, kwamen we bij de plek aan waar de camping zou zijn. Nou ja, dus niet. We keken elkaar beteuterd aan en Ruben begon meteen de kaart te bestuderen naar alternatieven. Aan de overkant van de weg zag ik een oude vrouw lopen en ik liep naar haar toe. “Kunt u mij zeggen waar een camping is?” vroeg ik aan haar. “Ja”, zie ze met krasse stem, “de camping die hier vroeger was, is er niet meer. Verderop is een boerderij waar je de tent kunt opslaan.” Ik liep terug naar de groep en zei tegen Ruben: “die vrouw gaf aan dat er verderop een boerderij is waar we terecht kunnen.” We stonden op en liepen naar de plek die de oude vrouw ons gewezen had en kwamen bij een boerderij terecht. “Hallo!” riep Yuri met luide stem en de deur van de boerderij ging open en een vrouw van middelbare leeftijd liep ons tegemoet. “Kunnen wij hier onze tent opzetten?” vroeg Ruben aan de vrouw. “Ja hoor”, zie ze, “ik ben hier de boerin en samen met mijn man en twee kinderen wonen wij hier.” Ze deed het hek open en liep voorop om de plek te wijzen waar we onze tent konden opzetten.

“Daar is het toilet en een douche”, en wees in de richting van een uitbouw aan de boerderij, “en daar is een zwembad.” en wees naar een zwembad aan de andere kant van het veld. Vervolgens draaide ze zich om en liep naar de boerderij. Zo konden wij de tenten opzetten en even uitrusten nadat dit gedaan was om vervolgens aan het eten te beginnen. Tijdens het eten zei Aafke “Mag ik even. We”, en ze wees naar Maike en Shannon, “hebben besloten dat jij”, en ze wees naar mij, “bij Maike en Shannon slaapt, zodat ik lekker bij Ruben kan liggen, als jullie”, en ze keek om de beurt naar Ruben en mij, “dat geen probleem vinden.” Ik keek Ruben aan en we schudde ons hoofd van niet. Na de afwas was het nog best warm en we besloten nog even te zwemmen. Ik deed mijn zwembroek aan, maar moest eerst even naar het toilet en liep naar de uitbouw van de boerderij.

Op de deur stond een bordje ‘toiletgebouw’ en ik deed de deur open en stond in een kleine hal met recht voor me een deur met een bordje ‘privé’. Zo kwam je waarschijnlijk in de boerderij terecht. Links en recht waren ruimtes zonder deur. Links was een ruimte met drie douchecabines en rechts een ruimte met vier toiletcabines en een paar wasbakken met spiegels. Ik liep naar rechts en nam de middelste toiletcabine, maar kreeg de deur moeilijk dicht. Ik deed mijn zwembroek uit tot op mijn knieën en begon te plassen. Ik hoorde op dat zelfde moment een deur open en dicht gaan en voetstappen en een vrouwenstem die zei: “zo dat is een lekker kontje.” Ik keek om en zag dat de deur open stond en keek recht naar de boerin. “Ja”, zei ze terwijl ze naar me toe liep, “die deur gaat moeilijk dicht.” Ik wilde mijn broek optrekken maar de boerin zei: “laat die maar even daar.” en deed een hand op mijn kont en begon te knijpen. Dat laatste was best fijn en ik liet het dan ook maar toe tot ze me omdraaide zodat ik nu met mijn gezicht naar haar stond. Ze ging door de knieen en begon aan mijn lul te zuigen en te likken. Ik was nog niet helemaal klaar met plassen en ik spoot nog wat pis in haar mond. “lekker hoor”, zie ze terwijl ze doorslikte, “zo die is weer helemaal schoon.” Ze stond op en liep weg. Ik deed mijn broek omhoog en liep naar het zwembad, waar iedereen lekker aan het dobberen was.

Bij het zwembad aangekomen, zag ik dat er een jongen en twee meisjes bij gekomen waren. “Zo”, riep Yuri terwijl ik mezelf in het water liet zakken, “is het er uit? Dit zijn Gwenn en Ryan, zij wonen hier op de boerderij en zij heet Prissilla en is een vriendinnetje van Gwenn en is hier op bezoek.” “Ja ha ha ha, het is er uit.”, zei ik, terwijl ik Yuri aankeek en vervolgde: “welkom in het zwembad”, terwijl ik naar de jongen en de meisjes keek. Zo dobberde we al kletsend en spetterend de avond in om uiteindelijk weer vroeg onder de wol te gaan, maar eerst douchen. Zoals afgesproken sliep ik dit keer in de tent bij Maike en Shannon. Ik had mijn spullen daar al neergelegd en de slaapplek al ingericht toen Maike en Shannon terug kwamen van douchen en Maike tegen me zie: “jouw beurt.” Ik stond op en liep naar de douche om een paar minuten later weer terug te komen in de tent. Shannon lag links van me en Maike rechts en ik, prins heerlijk, in het midden.

Na een minuut of wat hoorde we nu niet uit één tent de bekende avondgeluidjes komen, maar uit twee. Aafke had blijkbaar het met Ruben net zo veel lol als Karin en Yuri. Ik keek Maike aan en zij weer Shannon. Het was nog steeds warm, ik lag op mijn slaapzak en besloot maar om mijn broek uit te trekken, zodat mijn slappe lul zichtbaar werd. Shannon en Maike haastte zich om het voorbeeld te doen volgen en binnen no-time lagen we poedelnaakt naast elkaar. Shannon haalde vervolgens uit haar tas een dildo te voorschijn. “Neem je die altijd mee?” vroeg Maike haar. “Nee dat niet”, zie Shannon, “maar dit keer wel. Kom eens hier Maike?” Maike rolde over mij heen naar Shannon en ze ging op haar rug liggen met haar benen opgetrokken. Shannon duwde de dildo in haar kut en begon deze heen en weer te bewegen. Ik stond op en deed mijn lul in de mond van Maike die er lekker aan begon te zuigen. Plots hield Shannon op en vroeg: “willen jullie iets nieuws leren en zien?” “Ja hoor.” zeiden wij in koor. Shannon pakte uit haar tas een condoom en deed deze over mijn inmiddels harde lul. Ik ging op de grond liggen en Shannon stopte eerst de dildo in haar kont om vervolgens haar kut over mijn lul te schuiven. “ow”, zei ze zwoel, “dit is zo lekker. Moet je ook eens proberen Maike.” En al hoppend kwam ze klaar. “Ik weet het niet”, zei Maike, “volgens mij is dat best pijnlijk.” “Ach wel nee,” zei Shannon, “met een beetje glijmiddel over de dildo komt het helemaal goed.” Ik kreeg een nieuwe condoom en Maike ging met haar kont naar Shannon toe zitten en Shannon spoot een heleboel glijmiddel over haar anus heen. Ze pakte de dildo en deed deze heel zachtjes bij Maike in haar kont. Ik zag het gezicht van Maike betrekken, maar ze gaf geen geluid. Gelukkig keek Maike steeds vrolijker, naarmate de dildo dieper in haar kont gleed. Toen de dildo helemaal in haar kont zat, ging Maike op mijn lul zitten. “Ja”, zei Maike, “dit is inderdaad erg lekker. Ik kan zijn lul nu veel beter voelen.” en al hoppend kwam ze klaar. “Zie je wel, best fijn”, zei Shannon en nadat ze de spulletjes had opgeborgen, “welterusten.” Iedereen kleedde zich aan en ging slapen, het was alweer veel te laat geworden.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker. De dames sliepen nog en ik besloot maar uit ‘bed’ te gaan. Ik deed de tent open en zag en hoorde dat de rest ook nog aan het slapen was. Mooi, dacht ik, tijd om even uitgebreid te gaan douchen. Ik pakte mijn spullen en liep naar het toiletgebouw. Daar aangekomen, bleek de deur op slot te zijn en net toen ik weg wilde gaan, ging de deur open. Om een hoekje keek Gwenn naar me. “Wat doe jij hier zo vroeg?” vroeg ze aan mij. “Ik wilde even douchen” antwoordde ik. “Ow”, zei Gwenn, “kom binnen” en ze deed de deur zo open, dat ik haar niet meer kon zien. Ik stapte naar binnen en de deur ging weer dicht en op slot. Ik keek om en zag dat Gwenn helemaal naakt was en Prissilla kwam ook nu naakt het halletje binnen lopen. “Wat doen jullie?” vroeg ik aan ze. “We gaan altijd met ons tweeën hier douchen”, antwoordde Gwenn, “ga je mee?” “Is goed”, antwoordde ik. “Het is alleen niet eerlijk zo”, zei Gwenn, “wij zo naakt en jij aangekleed.” “Dat kan ik wel veranderen”, zei ik en trok mijn shirt en broek uit. Nu stonden we elkaar naakt aan te kijken en ik zag dat Prissilla mij met grote ogen aankeek.

Gwenn is denk ik net 19 en ziet er strak en jong uit met niet al te grote borsten. Ze heeft bruin half lang haar en is het vlotst van de twee. Prissilla is 18 en wat verlegen, ze heeft kleine borsten en bruin lang haar. “jemig”, zie Prissilla, “wat een dikkerd zeg. Mag ik hem voelen?” “Tuurlijk”, zei ik en liep naar haar toe waarop Gwenn zei: “zullen we de douchecabine in gaan en gaan douchen.” We liepen de rechter douchecabine in en tot mijn verbazing was deze twee keer zo groot als de andere met twee douchekoppen. Gwenn deed de douche aan en Prissilla vroeg aan mij: “Wil je mijn rug inwrijven met zeep?” en gaf de fles aan mij, waarop ik tegen Gwenn zei: “En jij mijn rug.” Ik liep naar Prissilla en ondertussen deed ik wat zeep op mijn hand. De rug van Prissilla was goed nat geworden en ik smeerde de zeep over haar rug uit en tegelijkertijd voelde ik de handen van Gwenn op mijn rug. Terwijl ik de rug van Prissilla aan insmeren was, voelde ik hoe ze steeds ontspannender werd. Daarnaast voelde ik hoe de hand van Gwenn over mijn rug, mijn kont en benen aan het gaan was en een goed deel van mij was al ingesoaped. “Nu de voorkant”, zei Gwenn terwijl ze mijn borstkas insmeerde met zeep. Prissilla was de rug van Gwenn aan het inzepen totdat Gwenn op haar knieen ging zitten om zo mijn lul vast te pakken. Prissilla ging naast me staan, zodat ik haar borsten kon inzepen. Het waren kleine borsten die makkelijk in mijn hand pasten en ze had harde tepels gekregen van het kijken naar Gwenn hoe die met haar mond me aan het pijpen was. Ik werd daar geil van en begon zachtjes in de borsten van Prissilla te knijpen en over haar tepels te gaan. Mijn lichaam begon te trillen en Gwenn hield op met pijpen, maar ging verder met me af te trekken. Ik kwam klaar en spoot mijn sperma over het gezicht van Gwenn die helemaal onder kwam te zitten. Ze stond op en smeerde het goedje van haar gezicht over haar hele lichaam. Nu was het de beurt aan Prissilla om mij te pijpen. Het ging wat onwennig eerst, maar Gwenn gaf Prissilla wat lesjes en daarna ging het beter. Alleen begreep ze nog niet wat er gebeurde als ik klaar kwam en zo kon het gebeuren dat ik haar mondje vol spoot. Ze durfde het niet door te slikken en gelukkig kwam Gwenn haar te hulp door te zeggen: “Laat het maar in mijn mond vallen.” en ze ging op de grond liggen met haar mond open. Prissilla ging boven haar staan en liet het goedje in haar mond vallen. Op dat moment hoorde we buiten geluiden van mensen.

Gwenn haastte zich om de deur van het slot te doen en ik haastte me naar een andere douchecabine. Net op tijden waren we elk in een eigen douchecabine (Gwenn en Prissilla natuurlijk in de grote) toen Shannon, Karin en Yuri binnen kwamen. “Marius ben jij hier?” hoorde ik Shannon roepen. “Ja, in de meest linker cabine.” “Oke”, vervolgde Karin, “we gaan zo eten.” “Ik ben bijna klaar.”, riep ik weer. Nadat ik klaar en aangekleed was, hoorde ik nog uit twee cabines allerlei hijg, steun en zo geluiden. Shannon stond blijkbaar met Karin en Yuri in één cabine en Gwenn en Prissilla gingen nog door met wat we gestart hadden. Ik liep naar de tenten. De tent van Ruben en Aafke was nog steeds rustig en ik deed de rits van mijn tent open. “Waar was je?”, vroeg Maike. “Ik heb eens heerlijk lang onder de douche gestaan.” antwoordde ik. Maike kroop naar me toe om mij een zoen te geven. Dat ging haar niet lukken, want het werd een stevige tongzoen en Maike kwam nu lekker op ‘schoot’ zitten. Eindelijk haar voor me zelf, dacht ik. Ze deed mijn broek los en trok deze samen met mijn boxershort uit en begon me heerlijk te pijpen. Het goedje spoot heerlijk over haar buik en borsten en ze zei: “Zo, nu moet ik ook onder de douche.” Ze stond op en kroop de tent uit.

Aafke en Ruben waren inmiddels ook uit de tent gekropen en ik was alvast begonnen aan het ontbijt. Na het ontbijt en het inpakken van de tenten was het tijd om weer verder op pad te gaan. De zon stond inmiddels ook weer hoog aan de hemel en met frisse tegenzin ging ik weer op pad.

We zouden dit keer niet bij een camping stoppen, maar door lopen naar een plek waar Ruben met zijn ouders en zus al eens eerder geweest was. We kwamen daar aan het einde van de dag aan. Het was een heel groot gebouw met voor de deur oude auto’s, zoals een Renault 4 en een VW busje. Ruben riep: “Hallo, hallo!”, maar er kwam geen reactie. “Weet je zeker dat het hier is en ze ons verwachten?” vroeg Yuri aan Ruben. “Ja”, antwoordde Ruben, “ik heb ze wel verteld dat we kwamen.” Plots ging een hek naast het gebouw open en werden we begroet door een geheel naakte man. “Dag Ruben”, zei de man. “Dag Ton”, zei Ruben tegen de man, “jullie ook hier?” “Ja”, antwoordde de man, “kom maar verder” We liepen door de poort en naast en achter het gebouw was een groot grasveld met nog 2 andere tenten en 1 caravan. Wat mij opviel, was dat de mensen van middelbare leeftijd waren en allemaal naakt liepen. Goh, dacht ik, een nudistencamping of zo. Op dat moment werden we begroet door een echtpaar, dat net als de rest naakt en van middelbare leeftijd was, die uit het gebouw kwamen. “Hé Ruben,” zei de man, “lang niet gezien man en je hebt vrienden meegenomen.” “Ja”, zei Ruben, “we lopen met zijn allen het Pelgrimspad.” “Dan ben je van het pad geraakt, als je hier bent.” vervolgde de man. “ha ha”, lachte Ruben. “Ik zal mijn vrienden aan je voorstellen”, vervolgde Ruben, “dit is Marius, mijn beste vriend; die drie dames zijn Shannon, Aafke en Karin; daar staan Yuri en Maike.” “En ik ben Peter en zij is mijn vrouw Miriam”, zei de man. “zet snel de tenten op en kom dan gezellig hier een bakkie doen”, zei Peter, “maar val niet uit de toon”, voegde hij daar lachend aan toe. We zetten onze tenten op bij de beek en liepen in Adam of Eva kostuum naar het grote huis. Er was geen toiletgebouw, maar een verhoging met daarop een houtenhuisje die je via een trap kon bereiken. Ook de douches waren eenvoudig, alleen een douchekop op een stang en een tuinslang door een lage ‘tuinkas’ om het water door de zon te verwarmen. Was ik even blij dat ik die ochtend een uitgebreide douche genomen had.

Bij het gebouw aangekomen, liepen we de zaal op de begane grond in, waar wat mensen aan het eten waren. Miriam liep ons tegemoet en vroeg: “willen jullie wat eten?” “JA!!” riepen we in koor en liepen naar een grote tafel. Even later kwam Anne terug met een bord rijst en Chinese groente. Nou dat ging er wel in. Ton en Anne waren ook binnengekomen en gingen aan onze tafel zitten. We praten wat en Ton vroeg aan ons: “Ik ben vandaag jarig en vier mijn verjaardag hier op de camping, zin om langs te komen. Cadeautje is niet nodig hoor, gewoon lekker gezellig.”

=+=+=
Het verhaal is nog niet afgelopen, maar ik heb voorlopig geen tijd om het vervolg te schrijven. Ookal omdat tussen deel 1 en deel 2 veel tijd heeft gezeten. Wordt vervolgd dus…
=+=+=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort