Uncategorized

Rusthuis 4

Rusthuis 4
De vorige dag dat ik (Sofie) door meerdere geile oudjes werd verwend was ik uitgeput gewoon! Mijn kutje was gevoelig en op weg naar huis voelde ik gewoon mijn slipje nat worden! Thuis aangekomen dan ook een warm bad genomen en vroeg gaan slapen! Want vandaag was het weeral werkdag! Opnieuw voor geile oudjes gaan zorgen!

Mijn eerste afspraak was met Fanny een vrouw van 53 jaar. Wat toch wel jong was voor een inwoner in de serviceflats. Ik klopte aan maar geen reactie. Aan de deur hing ook geen naamkaartje. Ik klopte nogmaals aan en dan weerklonk er een stem. Ik stapte binnen en stelde mezelf voor als Sofie. Fanny hijgde zeer zwaar en had een rood aangelopen gezicht. Ze stelde zich uiteindelijk ook voor als Fanny. Maar ik voelde mij bekeken. Uit Fanny haar badkamer kwamen ineens twee jongens ik schatte hen een leeftijd van amper 16 à17 jaar. Ze zagen er nog redelijk jongensachtig uit! “Wat zouden die gedaan hebben?” bedacht ik mij!

Het was nog maar 07:15u dus een beetje vroeg om al bezoek te hebben. “Dat zijn mijn kleinzonen Bart en Frans.” zei Fanny. “Wat kan ik voor je doen?” vroeg ik. “Hmm hmm Zou je de badkamer willen poetsen?” “Geen probleem!” zei ik. Ik nam de poetsspullen en ging in de badkamer. De deur liet ik op een kiertje staan! Ik hoorde de twee jongens praten met hun oma. “Oma doen we snel verder, want wij moeten zo dadelijk naar school!” “Dat gaat toch niet jongens! Sofie is hier! Als de directie of hoofdzuster dit te weten komt!” “Toe Oma! Je bent zo lekker!”.

Het werd even stil in de kamer en één van de jongens deed de badkamerdeur bijna dicht. Ik kon nog net mijn poetsdoek tussen de deur steken, want ik wou meegenieten van hun show! Mijn kutje begon al te tintelen! “Wat zijn jullie toch mooie jongens” hoorde ik Fanny zeggen. Het bed hoorde ik kraken en er weerklonken pijpgeluiden uit het bed. “Niet zo hard neuken Bart!” zei ze. Spijtig genoeg kon ik niet veel zien! Dus heel voorzichtig deed ik de deur iets verder open! Bart was zijn oma hevig aan het neuken! Frans stond naast het bed met Fanny haar stevige borsten te spelen terwijl ze hem aan het pijpen was!

Fanny mocht er best nog zijn! Ik zag een kale kut die werd gevuld door Bart zijn piemel. En een paar stevige tieten van een D-cup! De jongens hadden een normale piemel en Fanny genoot er goed van! Bart neukte zijn oma zeer hevig en deed haar benen omhoog! “ooooo… Bart!!!” Deze vond het blijkbaar tijd om een hele lading zaad op zijn oma haar buik te spuiten! “Kom Frans neuk jij oma nu maar!” Bart ging nu op de plaats van Frans staan en zijn half slappe piemel verdween in Fanny haar mond! Ik ging met mijn hand onder mijn werkpak en ging met een vinger in mijn natte kutje!

Frans had blijkbaar niet veel meer nodig want hij kreunde luid van “Oooooh Oma!!! Geile vrouw! Ik… Kommmmm!” Ik zag Frans hevig schokken en beuken in de kut van Fanny! Ze keken nu naar de badkamerdeur! Zouden ze mij gehoord hebben? Ik maakte snel lawaai met de emmer en hoorde hen zeggen. “Wij moeten gaan nu oma, maar vanavond komen we weer!” “Is goed jongens! Oma heeft genoten!” Ze gaven elkaar kusjes en zeiden mij nog een goede dag!

Fanny stapte uit haar bed en deed snel haar nachtpon aan. Ze stapte de badkamer in. De reuk van sex hing echt rond haar! Haar buik zou vast nog wel volhangen met zaad! “Ben je bijna klaar met de badkamer Sofie?” vroeg ze. “Juist klaar!” antwoordde ik. “Dan kan ik een frisse douche nemen.” “Heb je soms hulp nodig?” vroeg ik. “Zou je mijn rug willen wassen, want daar heb ik moeilijkheden mee.” “Okè” zei ik. Fanny liet haar nachtpon op de grond vallen en ik zag inderdaad nog zaad op haar buik! En dan die heerlijke seksgeur van haar! Ik werd er mega geil van!

Ik zette de douche aan en Fanny begon haar voorkant te wassen. Haar kontje daagde mij uit met haar bewegingen. “Wil je mij even helpen Sofie?” zei ze. Ik deed mijn werkpak uit. Door het uitritsen keek ze om en zei: “Wat doe je?” “Anders word mijn werkpakje nat” reageerde ik. “ooow” zei ze. Ik nam de zeep van haar over en begon aan haar benen richting haar billen te wassen. Mijn hand gleed door haar benen en ik raakte haar kutje aan! Fanny reageerde niet en liet mij doen. Ik waste haar rug en drukte mezelf tegen Fanny! Mijn harde tepels staken haast in haar rug! Ze drukte zelf haar billen tegen mij aan!

Ik wou deze vrouw verwennen! Ze was zo mooi en ze leek van mijn aanrakingen te genieten! Mijn hand ging naar haar buik en ze zuchtte diep! “Gaat het Fanny?” vroeg ik bezorgd, daar ze zo zuchtte! Ze nam mijn hand vast en bracht deze naar haar borst! Haar borsten voelde stevig aan en haar tepel nam ik tussen mijn vingers. “hmmm Sofie…” zei ze. Ik zag dit als een teken om Fanny naar mij toe te draaien. Ze keek me heel geil aan, mijn hand gleed naar haar kale kutje! Wat had ze een mooi kutje! Fanny keek me geil aan en vroeg op een lieve toon: “Wil je mijn kutje likken?” Zonder te antwoorden ging ik op mijn knieën voor haar zitten. Ze deed haar kutje open voor mijn mond en liet zich op mijn mond zakken! Mijn tong ging helemaal over haar schaamlippen en haar clitje!

Luid begon Fanny al te kreunen! Ze hield ook stevig mijn hoofd tegen haar kutje gedrukt! “Ooo… mmmmmm….. Sofieeee!” Ze trilde hevig en ik kon opmaken aan haar getril dat ik veel kutsappen kon verwachten van Fanny! Steeds luider en heviger trilde ze. Als ik mijn tong in haar kutje drukte en zoog op haar clitje! “ooooooo….. ik… kommmmm!” Ik werd haast versmacht doordat ze mij zo drukte tegen haar kutje! “oooooooooo!” Mijn mond stroomde vol met sappen! Ik kreeg ze zelfs niet ingeslikt, zoveel sappen kwamen uit deze geile vrouw! Dit had ik nog nooit meegemaakt! Ze wreef haar natte kut nog even over mijn gezicht en hielp mij recht staan!

Fanny omarmde mij en begeleidde mij naar haar bed! “Ga maar even liggen Sofietje!” zei ze op een lieve toon! Ze opende mijn benen en ging met haar vinger door mijn kutlippen! “Zal ik je kutje even likken?” vroeg ze! Ik kon haast niet wachten! Ik wou niets liever dan gelikt worden door deze vrouw! Ik opende mijn benen helemaal, dat ze als uitnodiging zag om mij te likken. Met tedere likjes zocht ze mijn clitje op! Het voelde hemels aan! Zo een tedere vrouw! “Zal ik een vinger in je kutje steken?” Ik kreunde enkel! Ze begreep de hint en stak haar vinger in mijn natte kutje. Haar vinger verdween steeds in mijn kutje! Een “hmmmmm ooooo” ontglipte mij steeds!

Ze stopte en stond recht! Ik ging bijna komen maar ze liep weg. Uit haar lade nam ze een grote vibrator! In één beweging stak ze de hele 17cm vibrator in mij en zette hem op trillen! Ze liet hem los en ik voelde de trillingen tot diep in mij! Ze gaf me kusjes en likjes op mijn borsten! “Kom maar lekker klaar op mijn speeltje!” zei ze. Ik kreunde het uit! Dit hield ik niet lang vol! Ze bewoog nu de vibrator in en uit mij! “mmmm…. ik… kommmmmm” Alles trilde! Ze kuste mij en kneep in mijn tepels! Zeker 2 min had ik nodig om bij te komen van mijn orgasme! Steeds likte en kuste Fanny mijn lichaam!

Ik beloonde Fanny met een paar stevige kussen! Ik moest daarna wel gaan vreesde ik want toen ik op de klok keek was het al 10u! Wat gaat de tijd toch vooruit als je je vermaakt! “Je bent een prachtmeid Sofietje!” zei ze op een lieve toon! Ik begon er zelfs van te blozen, zo lief dat Fanny was! Ze ging naar de badkamer om mijn kledij te halen en zei: “Je werkpakje is hier, maar je slipje of bh niet?” “Ja enkel mijn werkpakje is goed!” Ze lachte en gaf me een knipoog! “Als je nog zin hebt, mag je altijd nog eens komen hoor!” “Veel plezier met je kleinzonen nog straks!” zei ik lachend! Ik gaf Fanny nog een kus en ging naar mijn volgende afspraak!

Ik moest nu bij Willy zijn! Het was zijn laatste week in het servicegedeelte want de man was toch al 93 jaar! Ik klopte aan en stelde mezelf voor aan WIlly. Hij zat in zijn sofa naar tv te kijken. Hij had mij niet gehoord blijkbaar. Voorzichtig ging in naar zijn richting zodat hij niet zou schrikken! Hij keek mij aan en hij zette zijn hoorapparaat luider. “Hallo! Ik ben Willy!” Ik stelde mij ook voor. “Wat kan ik voor je doen?” vroeg ik. “Wil je de vaat doen en mijn bed opdekken?” vroeg hij “Ja hoor, geen enkel probleem!” zei ik. “Zou deze man nog interesse hebben in een jonge geile meid?” vroeg ik mij af.

Toen ik aan de vaat begon en alles in de kastjes plaatste liet ik mezelf geregeld zien aan Willy. Hij moest mijn billen wel gezien hebben, want ik voelde mijn werkpakje tot de helft van mijn blote billen gaan. Maar hij bleef naar zijn tv kijken. “Zo! We zullen je bed eens opdekken!” zei ik. Ik boog ver voorover, mijn werkpakje zat nu boven mijn billen! Hij moest gewoon mijn billen en kutje gezien hebben! Hij stond op en zei “Wil je een koffietje?” “Dat zou mij wel smaken” zei ik. Toen we aan de tafel zaten vertelde hij over zijn familie. En dat hij volgende week dus naar een home moest gaan daar hij niet meer voor zichzelf kon zorgen. “Blijf je eten?” Ik keek op de klok en het was al 12u geworden! “eum eum ja is goed”.

Hij was wel heel lief! Hij sneed zelfs mijn boterham. “Zo kan ik nog iets doen?” vroeg ik. “Help mij even in de zetel” “Okè!” Ik hielp hem in de zetel en nam naast hem plaats. Hij was wel een oude man, maar hij was zo lief voor mij! Ik wou hem even verwennen. Ik deed toen hij niet keek mijn werkpakje omhoog! Als hij zou kijken naar mij dan kon hij mijn kutje zien. Hij keek naar zijn tv, maar toen ik wou opstaan om verder te gaan keek hij plots en hij werd rood! Ik wachtte af wat hij zou doen. Ik deed of ik ook naar de tv keek en hield hem in het oog.

Willy kuchte en zijn hand lag op mijn knie. De oude snoeper bedacht ik mij. Maar ik wou het maar al te graag! Heel stil ging hij hoger tot net onder mijn kutje. Hij keek nu naar mij en zijn oude vinger gleed door mijn natte kutlippen. Ik ging een beetje onderuit zitten zodat hij er gemakkelijker bij kon! Steeds heel teder gleed zijn vinger door mijn kutlippen. Ik kijk hem aan en zei:” Als je wilt doe ik mijn werkpakje uit!” Hij knikte enkel van “Ja”. Ik stond recht voor hem en liet mijn werkpakje op de grond vallen en ging opnieuw naast Willy zitten met mijn benen open. Hij keek mij aan en hij begon mijn borsten te strelen. Met mijn hand ging ik over zijn been, steeds hoger opzoek naar zijn piemel! “Ik krijg hem niet meer recht meid.” Ik keek hem aan en zei :”Dat geeft niet hoor, ik zal je even zo verwennen!”

Ik hielp Willy uit zijn broek en slip. Zijn piemeltje had al jaren geen jong poesje meer gezien. Hopelijk kreeg ik hem recht! Ik nam zijn slappe piemel in mijn mond en likte en probeerde hem te pijpen! “Het lukt niet meid!” zei hij droevig! Ik stopte niet en ging verder. Na een 10 minuten hem verwend te hebben voelde ik hem toch stijf worden. Maar hij spoot zijn oude zaad in mijn mond wat warm aanvoelde! Ik slikte alles gulzig door want zo’n oud zaad mag je niet verloren laten gaan!

Willy hijgde hevig en liet merken dat hij toch genoten had. Hij nam mij op zijn schoot en gaf mij heel kleine kusjes op mijn mond! “Dank je… Dank je meid!” zei hij. “Is heel graag gedaan hoor Willy!” zei ik. Zijn hand kneedde mijn borst en hij speelde met mijn stijve tepels. “Je bent een mooi meisje!” fluisterde hij. Ik liet hem begaan! Zeker toen zijn hand op weg was naar mijn kutje. Zacht opende hij mijn benen en stak zijn vinger heel heel voorzichtig in mij. Op een heel rustig en zacht tempo begon Willy mij te vingeren. Hij deed zijn vinger uit mijn kutje en bracht deze naar mijn mond! Ik proefde mijn eigen geil en zo ging hij verder tot ik zwaarder begon te ademen.

“Kom maar klaar meid!” fluisterde hij weer. Steeds op zijn lieve manier vingerde hij mij! Met een “ooooo…. Willlyyy…… ik… kommmm” kwam ik klaar op zijn vinger. Hij bracht zijn vinger weer naar mijn mond en ook naar zijn mond. “Dank je wel hè meid! Dat je een oude man nog dit pleziertje toestond!” “Is heel graag gedaan hoor Willy!” reageerde ik. We zaten zo nog een tijdje op zijn sofa. Hij aaide constant mijn rug of buik. het stoorde mij niet want Willy was een lieve man!

Ik heb nog zijn badkamer gepoetst en hem nog geluk gewenst met zijn intrek in het Home. En hem ook gezegd dat ik hem zeker eens kom opzoeken daar. Wat hij maar al te graag wou! Welke oude man wil er nu geen bezoek krijgen van een jonge geile vrouw! We hebben uitgebreid afscheid genomen met een paar stevige maar toch tedere tongzoenen! De oude snoeper kneep zelfs nog in mijn billen!

Terug buiten keek ik op mijn horloge. Ik moest vandaag nog naar twee oudjes. Hopelijk waren die ook zo lief tegen mij, want mijn kutje wilde nog steeds geneukt worden door deze oudjes! Wat zijn ze toch zacht en teder altijd! Laat ik maar verder gaan, want ik voelde me weer geil worden!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort çapa escort mersin escort keçiören escort konuşanlar izle mersin escort kızılay escort escort ankara hack forum eryaman escort escort demetevler escort ankara escort bayan