Uncategorized

slet

Amateur

slet

Na de reeks Daan/Daan & Familie waag ik mij nu aan weer een reeks. Het zal slechts enkele delen lang zijn en het eerste deel is niet zo lang, maar puur ter inleiding. Het eerste deel is nog niet extreem, maar dit zal in het volgende deel wel het geval zijn, vandaar dat ik hem onder extreem geplaatst heb.

De afgelopen tijd heb ik mijn nichtje op een hele andere manier leren kennen dan dat ik haar al kende. Kim is 21 en daarmee twee jaar jonger dan dat ik ben. Vroeger hadden wij een goede band met elkaar en speelden we dan ook vaak samen. Zoals wel meer kinderen speelden wij ook doktertje, waarbij wij op jonge leeftijden elkaars lichamen verkenden om zogenaamde ziektes te genezen. Buiten dat ik een flip had en zij een plassertje zagen wij toen nog geen verschillen in onze lichamen, maar dat was sinds de puberteit wel flink veranderd! Wij spraken elkaar alleen amper meer sinds ik naar de brugklas was gegaan en ik zag haar eigenlijk nog maar een paar keer per jaar gedurende verjaardagen.

Dit alles veranderde een tijdje terug. Ik kreeg ’s avonds ineens een Appje van haar. Ik had haar nummer niet eens in mijn mobiel staan, maar herkende haar meteen door hetgeen ze me stuurde. Ze stuurde me een foto van haar ontblote borsten! Ik wist dat zij het was, want in de spiegel was ook haar gezicht te zien. Ze had flinke jetsers gekregen en ik schatte ze toch wel op een C-cup. Ik was nog gebiologeerd aan het kijken naar haar borsten, terwijl ze alweer een berichtje stuurde. De foto’s waren niet voor mij bedoeld (natuurlijk duh)! Haar vriendje heette ook Michael, net als ik, en ze had ons door elkaar gehaald. Ik antwoorde droog dat ik het jammer vond, want ik had wel graag meer willen zien. Helaas antwoorde ze hier niet meer op en het bleef stil.

Ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten dat ze me een foto van haar borsten had gestuurd toen ik ineens een week later weer een Appje van haar kreeg. Ze vroeg wat ik van haar borsten vond en ik antwoorde eerlijk dat ik ze schitterend vond! Ze begon een heel verhaal aan me op te hangen dat ze twijfelde of haar vriendje haar wel zo leuk vond, want ze deden amper kinky dingen in bed. Experimenteren was er niet bij en meestal was het erin en eruit, zonder dat zij ook maar een orgasme had gekregen. Ze vond het wel spannend dat hij alleen maar aan zichzelf dacht en niet aan haar behoeftes, maar ze wilden dan wel meer. Ze droomde ervan gedomineerd te worden en de controle uit handen te moeten geven.

Zo Appten we een tijdje door totdat ze ineens vroeg of ik haar kutje wilde zien. Ik vroeg haar of ze dit wel zeker wist, want ik was haar neef. Ze gaf aan dat het net als vroeger was en ondanks dat we elkaar al tijden niet meer gesproken hadden, ze zich toch nog op haar gemak voelde bij mij. Ook wond het haar wel op dat ik haar naakt zou zien. Zonder op een antwoord te wachten stuurde ze ineens een foto. Ze had op haar stoel en had haar rok omhoog getrokken. Een slipje droeg ze niet en haar kut stond centraal op het scherm! Ik had al de nodige bedpartners gehad, maar dit kutje stak er ver bovenuit! Ik stuurde terug dat ze een lekker kutje had en dat het goed was dat ze een veldje kort geschoren schaamhaar had laten staan. Ik twijfelde even, maar stelde toen het volgende voor. Als zij zo graag wilde dat ze de controle uit handen moest geven, wist ik wel wat. Ik zou haar morgen meer laten horen.

Voor mijn werk moest ik geregeld apps ontwikkelen en ik had al een idee wat mijn volgende zou worden! Ik werkte er de hele dag en stuurde haar ’s avonds een linkje via WhatsApp. Ze las het berichtje, maar reageerde niet. Na tien minuten reageerde ze ineens woedend wat ik haar had gestuurd. Ik antwoorde kalm dat ze toch zo graag de controle uit handen wilde geven? Dan was dit programmaatje zeker iets voor haar. Het was een app die iedere drie uur, beginnend om 7:00 tot 22:00, een opdracht verstuurde. Ze had vervolgens drie uur de tijd om de opdracht te voltooien en het resultaat via de app naar mij toe te sturen. Om 7:00, 10:00, 13:00, 16:00, 19:00 en 22:00 kreeg ze een nieuwe opdracht binnen. De opdracht kon bestaan uit een foto of een filmpje. Wat de opdrachten waren vertelde ik haar natuurlijk niet, dat zou ze morgen wel merken. Wat ik wel vertelde was de consequentie als ze niet op tijd een opdracht zou uitvoeren. Ik zou alle foto’s en filmpjes dan naar haar vriendje sturen, eens kijken of die er ook zo om kon lachen als ik!

Rot toch een eind op typte ze terug en hierna stuurde ze niks meer. Toch werd ik die ochtend wakker met het resultaat van haar eerste opdracht. Zoals opgedragen had ze een foto gemaakt van zichzelf in de spiegel, terwijl ze nog haar nachtjapon aanhad. De volgende opdrachten pestte ik haar een beetje door haar een foto te laten maken van een boom en een filmpje van de les. Natuurlijk was hier niets spannends aan, maar ik wilde haar nog even in onzekerheid laten over wat ik allemaal van plan was. ’s Middags vroeg ik haar om een foto van haar ontblootte borsten en ze was schijnbaar laat uit, want pas om 18:45 kwam de foto binnen, genomen in de badkamer. De volgende opdracht was een foto van haar kutje en ook die verstuurde, genomen onder de douche. De laatste opdracht van de eerste dag was een foto van haar kutje met een voorwerp erin. Ze had een flinke dildo uitgekozen en ik was benieuwd of ze zichzelf hiermee ook vervolgens nog had klaar laten komen. Op haar berichtjes reageerde ik telkens niet en ondertussen begon ze toch wel ongeduldig te worden wanneer het zou stoppen.

De dag erop ging ik weer een paar stapjes verder en ik vroeg haar om foto’s van zichzelf op school, naakt. Haar ontblootte borsten liet ze zien vanuit de wc, maar om 16:00 stuurde ik dat ze haar topje moest uitdoen en met ontbloot bovenlichaam in de wc moest wachten, totdat iemand anders binnenkwam. Ze moest het filmen. Om 17:33 kreeg ik dan het filmpje binnen. Ze stond een halve minuut, met zoals gevraagd geen topje en BH aan, in de ruimte terwijl er ineens een meisje kwam binnengelopen. Die schrok zich natuurlijk kapot en zo ook Kim! Ze sloot zichzelf op in een van de wc’s en meteen eindigde de opname.

Het was ondertussen woensdag en ik besloot weer wat verder te gaan. Ditmaal was de opdracht ’s ochtends dat ze een rokje zou aantrekken zonder slipje. Ze moest een foto van zichzelf maken, terwijl ze het rokje braaf omhoog getrokken had om het te bewijzen. Op school moest ze wederom een naaktfoto sturen, ditmaal weer in de wc’s met haar rokje omhoog getrokken. Ook dit deed ze braaf en ik genoot weer van de foto. Ik had haar duidelijk in mijn macht en met een beetje druk kon ik haar straks alles laten doen! Om 13:00 stuurde ik haar weer een opdracht. Ditmaal moest ze zichzelf filmen in de les. En niet zomaar een leuk filmpje waarin ze moest lachen, nee ze moest zichzelf vingeren voor minstens 30 seconden! En verrek, ze deed het nog ook! Ze zat duidelijk achterin de klas en ze filmde zichzelf onder de tafel terwijl ze met zichzelf speelde.

Ik besloot haar vervolgens maar een makkelijke opdracht te geven en vroeg haar slechts om een foto van haar gezicht. Ze had zich duidelijk mooi opgemaakt en ik vroeg me af hoeveel jongens in haar klas wel niet haar lippen om hun pik zouden willen voelen. Het was ondertussen alweer tijd voor een nieuwe opdracht en ditmaal vroeg ik haar om zichzelf te filmen tijdens het plassen. Niet dat me dat nu zo opwond, maar ik wilde haar nog wat verder in verlegenheid brengen en vond dit de ideale manier. Ik zag op het filmpje wat ik een uur laten kreeg hoe ze haar rokje had laten afzakken tot haar enkels en zag een straal plas in de pot terecht komen. Terwijl ze vervolgens met haar linkerhand haar mobiel vasthield, droogde ze haar kutje met een wcpapiertje.

Zo ging het eigenlijk de hele week door en stuurde ze netjes de foto’s en filmpjes waar ik om vroeg. Dit gebeurde echter niet zondagochtend. Ik had heerlijk uitgeslapen en keek op mijn mobiel. Het was ondertussen 11:00 en ik had nog helemaal niks binnen? Ik dacht nog even dat het aan de internetverbinding lag, maar nee daar lag het niet aan. Om 12:00 kreeg ik ineens een reactie. Kim had zich verslapen! Ze had de opdracht van 7:00 en 10:00 ondertussen uitgevoerd, maar die van 7:00 had ik al uiterlijk 10:00 moeten hebben ontvangen van haar! Ze bood haar excuses aan en zei dat ze zich verslapen had door het stappen. Of ik dit voor één keer door de vingers gezien. Ze had tot nu toch iedere keer netjes mijn opdrachten uitgevoerd?

Ik was hard en gaf aan dat ze de regels had overtreden. Ik zou alles filmpjes én foto’s naar haar vriendje gaan sturen, maar bedacht me ineens. Wat als ik er zelf van kon profiteren? Ze smeekte het me niet te doen en zei dat ze alles wilde doen wat ik maar wilde. Alles? Vroeg ik haar. Ja alles. Ik had haar nu precies waar ik haar wilde hebben en ze zal het zelf ook wel door hebben gehad. Ik reageerde dat ze anders wel een weekje mocht langskomen. Het was ondertussen juni en over enkele weken zou de schoolvakantie beginnen. Als ze van vrijdag tot vrijdag zou langskomen en zou blijven, dan zou ik het haar vergeven. Maar wel alleen als ze in die week alles zou doen wat ik wilde. Anders ging de deal niet door en zou ik alsnog alles doorsturen. Ze wist natuurlijk ook wel dat ik seks met haar wilde, maar ze ging toch akkoord. Ze vond het blijkbaar minder erg om vreemd te gaan met mij en haar vriendje te bedriegen, dan dat ik de foto’s en filmpjes zou doorsturen. Ze zou 24 uur krijgen om na te denken over mijn voorstel.

Maandag reageerde ze dan dat ze het zeker wist. Ze had al een goede smoes gevonden en zou haar ouders en vriendje vertellen dat ze naar een vriendin zou gaan die ze vroeger had leren kennen tijdens een vakantie. Deze woonde echter in Engeland en dus kon ze makkelijk een weekje van huis weg, zonder argwaan op te wekken. In de weken die volgden werd ze steeds makkelijker en “vergat” geregeld een opdracht uit te voeren. In totaal deed ze dit nog eens vier keer nadat wij hadden afgesproken hoe ze kon voorkomen dat ik de foto’s en filmpjes zou doorsturen. Wat zij echter niet wist, was dat ik daar wel een oplossing voor had…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort