Uncategorized

Tast mi je jebao zenu

Asian

Tast mi je jebao zenu
Zena mi je crnka i jako lepog i izazovnog izgleda. Uvek je u nekim uskim farmerkama, kratkim suknjicama, izbacenih grudi. Nije preterano visoka, ali ima baš seksi okruglo dupence, tanak struk i tako jebezovnu facu, da je to nešto neverovatno. Svaki put kad bi je neko pogledao od pozadi uvek bi video te helanke i pantalone toliko uvucene u dupe jer je ona tako zelela da joj stoje i naravno tange nikad nije sk**ala, za nju d**ge gacice nisu ni postojale. I posle toliko godina i dalje se jako palim na nju. Bilo gde da krene uvek mami muške poglede i verujem da svi zamišljaju kako bi je jebali.

Jednog dana sam nešto radio sa zenom i posle napornog dana ona je otišla u kucu malo da odmori, a ja sam ostao da dovršim poslove. Posle pola sata je naišao tast i rece da je doneo nešto za cerku. Rekao sam mu da je u kuci i nastavio da radim. Rekao sam mu da cu ja da skoknem do grada i vracam se za sat vremena, a on nek produzi u kucu.
Posle nekih desetak minuta krenem, ali se setim da sam zaboravio pare.

Vratim se i polako ulazim u kucu, a ono samo tišina. Znam da kad je on tu uvek se cuje galama i prica. Polako se odšunjam do dnevne, nema nikog, lagano do sobe, kad ono imam šta i da vidim! Kako je zena ušla u kucu odmah se istuširala i legla na francuski samo u tangicama i bez brusa. Lezala je na stomaku sa raširenim rukama i nogama. Tast, a njen otac, je sedeo pored nje sa strane na krevetu i polako je mazio po butinama i njenom okruglom dupencetu. Virio sam kroz vrata i nisam hteo da ga prek**am jer sam zeleo da vidim dokle je spreman da ide. Rukom je prelazio preko tog prelepog dupeta i mazio ga, a onda je polako pozvao svoju cerku po imenu. Ona se nije odazivala. Onda je opet malo jacim tonom izgovorio njeno ime, ali je ona bila toliko umorna i nije bilo šanse da se probudi. Nisam verovao da se uopšte to dešava.

Kad je video da je baš tvrdo zaspala onda je krenuo dalje i polako krenuo rukom izmedu butina i poceo lagano da je mazi sve blize ribici. Jednom rukom je lagano uhvatio za butinu i polako savio malo u kolenu kako bi imao lepši pogled i bolji pristup njenoj ribici. Sada je lagano prstima prešao pravo preko njene pickice koju je pokrivala samo satenska trakica tangica. Išao je prstima gore-dole i mazio joj ribicu. Baš mi je bilo cudno što je on tako nastupio, ali kad nju pogledam kako je izgledala na tom krevetu nije ni cudo što nije mogao da odoli da je ne pipne i da uziva malo u tim prelepim oblinama. Sve je strasnije mazio to prelepo dupence, unutrašnju stranu butina pa se onda prebacivao na pickicu i kako je sve više prelazio prstima preko pickice sve je više tkanina ulazila u procep i izmedu usmina. Bila je prelepo izdepilirana tako da nije imala nigde ni dlacice.

Posle izvesnog vremena je pocela da se pojavljuje vlazna mrlja na tim gacicama roze boje. Onda je on poceo više da joj obraca paznju i sada je prsticima kruzio po njoj, a d**gom rukom razvlacio dupe u stranu kako bi je lepše video. Polako je prstom išao gore-dole i tako šarao jedno pet-šest puta i odjednom je prst nestao ispod tkanine i onda se umirio. Znao sam da je prstom sada bio na vlaznoj pickici. Ona i dalje nije mrdala. Spavala je i pojma nije imala šta joj se dešava. Cudno mi je bilo da se ne budi. Onda je on poceo opet da mrda prstom i polako joj mazi tu prelepu usku pickicu ispod gacica dok je d**gom rukom uhvatio trakicu tangica i pomerio u stranu. Samo je jako otvorio usta, zaprepastio se koliko je bila prelepa ta pickica njegove cerke toliko i od uzbudenja. Sada je ta pickica bila cela gola ispred njega i na dohvatu ruke. Ni sam nije verovao da mu se to dešava.

Prstom je išao po procepu i mazio je tako socnu i vlaznu dok je d**gom rukom drzao trakicu tangica da se ne bi vratila na svoje mesto. Sada je polako poceo prstom da joj mazi sami ulaz u pickicu i da vrši pritisak na samu rupicu. Pošto je bila jako vlazna taj jedan prst nije prestavljao nikakvu pretnju i lagano je ušao u pickicu. Onda je poceo da ga uvlaci i izvlaci, takoreci poceo je da je jebe prstom. Kad je video da je lepo podmazana onda je izvadio prst i olizao zajedno sa njim još jedan. Tako da je kaziprst i srednji prst sad poceo da gura u tu prelepu pickicu.

Jebao ju je tako, a ona je kao po malo pocela dupetom da pravi lagane pokrete. Iako je spavala osecala je da joj se pickica zari i pali pod njegovim prstima. Gledao sam i nisam mogao da verujem. Gurao je prste u tu prelepu tesnu pickicu, a ja sam sve to gledao i razmišljao šta da radim. Znao sam da ako upadnem da ce da izbije zajebancija do kraja, a da ne udem ko zna dokle ce ovo da ide.

Moj tast se polako sladi i dalje gurajuci svoje prste u svoju cerkicu, a d**gom rukom joj je mazio i mesio dupence. Ona je izgledala tako seksi, lezala je na stomaku sa nogom polusavijenom u kolenu i dupetom izbacenim malo na gore. Tangice su delile to prelepo i zategnuto okruglo dupe na dve prelepe polulopte koje je bilo spremno da primi kurac. Pošto je sad bila lepo vlazna on je sada poceo da joj masira jedom rukom cmar dok je jebao sa dva prsta u pickicu. Sad je vec pocela da se meškolji i on se trznuo i uplašio da se ne probudi. Iako je spavala osecala je u snu da joj pickica prima nešto lepo u sebe i da vlazi pod ocevim prsticima.

Nastavio je da joj razraduje pickicu, a d**gom rukom je poceo da mazi i da trlja svoj vec dignuti kurac. Plašio sam se šta sve moze da mu padne na pamet.

Ustao je i kleknuo pored nje i izvadio kurac i uhvatio ga jednom rukom dok je sa d**gom opet poceo da palaca po njenoj pickici. Nisam mogao da verujem dokle je spreman da ide, pa sam rešio da ga pustim da vidim dokle sme da ide. Kurac mu je bio dosta i duzi i deblji od mog. U odnosu na moj prava kurcina.

Plašio sam se da ce da bude problem da primi taj veliki kurac išaran venama sa tom debelom i velikom glavom na vrhu. Imao je glavu kao pecurku. Znao sam da ako reši da je pojebe da ce da bude teško jer joj je pickica baš uska i mala. Jebao je tako prstima, a ovamo drkao svoj debeli kurac.

Cas je vadio prste iz pickice i mazio je po dupetu, cas joj razvlacio dupence levo i desno kako bi joj lepše video tu prelepu izbrijanu mackicu. Prebacio je svoju nogu izmedu njenih nogu i sada joj je bio sa kitom tik iznad dupeta. Još malo joj je savio ovu nogu u kolenu i priblizio se ka njoj i kurac mu je odmah došao na njeno dupence. Rukom joj je pomerio tangice u stranu a d**gom je drzao svoj debeli kurac i polako poceo da joj mazi dupe. Prstima je razmazivao sluz po pickici i prstima posle mazao i podmazivao svoj kurac. Pljunuo je na svoj glavic i poceo da ga trlja po njenom procepu. Ona je samo lagano katkad mrdnula ili se trznula i ništa više. Samo sam se pitao šta ce biti ako se ona probudi. Nije mi bilo jasno šta bi joj rekao, ako bi se probudila. Video sam da je rešio da ga umoci u tu usku pickicu i kraj. Stavio joj je debeli glavic na otvor pickice i polako poceo da gura, nisam mogao da verujem kako ga je lako primila. Samo sam od pozadi video kako joj se pickica otvorila i svojim usminama obuhvatila taj veliki glavic koji je za sekundu nestao u njoj.

Ušao je odmah kao od šale. Pickica joj je, kako mi se cini, bila gladna za neku ovakvu kurcinu, kao da je zelela da oseti nešto novo i za razliku od mog malog, neki veliki kurac koji ce da je celu popuni. Onda ga je izvadio pa opet poceo da gura samo glavic i tako više puta. Usmine su joj se samo otvarale i zatvarale oko tog debelog glavica. Imao sam osecaj da se moja pickica rastegla do pucanja. Onda se odjednom naslonio na njeno dupe i video sam da su mu muda udarila u pickicu, a ona je samo zastenjala i pocela da mrda dupetom i da se izmice od tog debelog monstruma.
On je samo uhvatio za struk i još jace navukao na svoj veliki kurac.

Nisam mogao više da gledam to svojim ocima, ali na d**gu stranu nisam ni znao šta da uradim. Nije mi bilo jasno kako da se ne probudi kako je jako navukao na kurac. Tacno se videlo da nije navikla na toliki kurac, bio joj je jednostavno prevelik. Sada je vec jebao polako u tu prekrasnu pickicu i mazio dupe rukama, a muda su mu samo šljapkala po vlaznoj pickici. Sve je više ubrzavao ritam i jebao je sve jace i jace. Ona se uvijala dupetom ispod njega i kao da je sada pocela i da uziva u tom debelom monstrumu. Samo sam cekao kad ce da se probudi i da ispadne sranje, ali ništa od toga. Ona je bila kao u transu.

Mrdala je dupetom i video sam da prosto uziva primajuci taj veliki kurac, ali sve to u snu. I dalje je za divno cudo spavala. Od prevelikog uzitka je pocela i ruke da pomera, cak sam je i primetio kako je rukom uhvatila jastuk na kom je spavala i jako ga stegla. Znao sam da je tada svršila. Znao sam da je uspeo da zadovolji tu prekrasnu pickicu. Znao sam da joj sigurno u ribici više odgovara taj debeli i veliki kurac nego moj.

Bio sam ljubomoran što tako lepo uziva, a to nisam ja. Onda je on usporio i maltene stao da je jebe, a ona je i dalje mrdala tim prekrasnim dupetom i sama se nabijala na njega. Pomerio je ruke sa njenog dupeta i iz šortsa izvadio telefon. Nisam mogao da verujem da ce još i da je slika. Drzao je telefon u rukama i slikao ili vec snimao kako mu se na kurac sada sama navlaci rodena cerka.

On je samo cvrsto stajao, a ona se sama jebala i vrtela dupetom na toj kiti. Sama je upredala dupence na tom debelom kurcu i to je bilo ocigledno da joj prija taj monstrum u ribici. Sada tek vidim koliko joj više odgovara od mog kurca. Sve se više uvijala i nabijala naped-nazad na njemu. Jebala se tako zanosno u snu. Znao sam, ne moze ni on dugo jer je ona ludela na tom kurcu, jebala se kao prava seks mašina, kao da joj je pickica bila rodena za taj kurac. Onda je on izvadio svoj veliki sluzavi kurac išaran venama i poceo da prosipa spermu na njeno dupe. Toliko je svršio da joj se sve slivao niz dupe i prelazilo preko pickice. Odmakao se od nje i iz šortsa izvadio papirne maramice i obrisao je lepo.

Dok je brisao ona je i dalje trazila tu kitu i nije prestajala da se uvija. Mnogo joj se svideo taj kurac, i dalje je bila u transu, da nije ni bila svesna da ga je on izvadio. Tako je lagano i lepo brisao svoju spermu sa tog dupeta i pickice da je prosto uzivao gledajuci svoju cerku kako se uvija u struku i kako zanosno mrda tim seksi dupetom i trazi još tog debelog kurca. I on je sam shvatio da joj je taj seks mnogo odgovarao, video je kako je bila zeljna debele kite. Vratio joj je trakicu tangica preko pickice i savio se i poljubio pravo u dupence.

Video sam da ce da napusti sobu pa sam potrcao u susednu sobu. On je izašao i otišao napolje. Kad je video moja kola pozvao me je dva-tri puta i otišao. Verujem da mu ništa nije bilo jasno gde sam, jer je bio siguran da sam otišao u grad, ali bez obzira na sve njegova su muda bila prazna.

Jedva sam cekao sa odem do zene i da vidim zašto tako tvrdo spava. Bio sam besan što se nije probudila. Ušao sam u sobu, a ona je i dalje prelepa natrcena sa savijenom nogom, pickica na izvolte, oh boze, pa ko bi joj odoleo. Pogledao sam na stocicu pored kreveta i video kutiju sa lekovima, prišao malo bolje i primetio da je popila tablete za spavanje kako bi lakše zaspala i lepše se odmorila jer je imala problem sa popodnevnim spavanjem. Sad mi je bilo jasno zašto se nije budila. Seo sam pored nje na krevet i pozvao je, ali i dalje nije reagovala. Pomazio sam je preko leda i polako spuštao ruke prema dupetu i poceo da joj masiram to prelepo dupence.

Skroz sam se spustio do dupeta i pomerio joj tangice u stranu jer sam zeleo da vidim tu izjebanu pickicu moje zene. Bila je jos vlazna. Prošao sam prstom preko procepa i ubacio dva prsta u nju. Nisam mogao da verujem kako je bila sada široka. Kako je veliki kurac razradio. Stavio sam i treci prst u nju poceo da je jebem njima.

Opasno sam bio napaljen. Nisam mogao da cekam vec sam se svukao i izvadio svoj kurac i odmah joj ga nabio. Takoreci, nije me osetila kad sam joj ga uterao. Bila je toliko široka da sam sad shvatio koliko je razjebao svoju cerku tim monstrumom. Poceo sam da se zabijam u nju, ali me stvarno nije osecala. Uhvatio sam je za struk i povukao unazad tako da su joj sad obe noge bile savijene u kolenima, a dupe joj je bilo izbaceno pozadi, akoreci doggy style poza. Bila je savršena. U toj pozi sam najviše voleo da je jebem. Kad se sad nije probudila kako sam je povukao nazad i namestio je tako onda nikad nece. Poceo sam da se snazno nabijam u nju i posle nepunog minuta sam poceo da praznim svoja muda, ali za razliku od mog tasta, a njenog oca, ja sam joj punio pickicu.

Ne pamtim kad sam više sperme prosuo. Izvadio sam ga, a iz nje je pocela da kaplje po krevetu sperma. Svršio sam kao nikad do sad. Odmakao sam se od nje i polako uzeo telefon i poceo da slikam tu razjebanu pickicu. Škljocao sam i nisam zeleo da prestanem. Bila je tako jebozovna i tako prelepa sa tim isturenim dupetom pozadi i tankim strukom. Sad znam zašto je on nju slikao, nije zeleo da taj trenutak nikad zaboravi, nije zeleo da zaboravi sliku tog dupeta na svom kurcu, bila je stvarno stvorena za jebanje i za kurac. Zeleo sam je opet, ali mislim da joj je bilo dosta za danas. Namestio sam je kao malopre za spavanje, pokrio i napustio sobu.

Samo me je kopkalo koliko je tableta za spavanje popila kad nije mogla da se probudi. Ali opet znam da joj je bilo lepo cim je svršila na onom debelom i velikom kurcu. Ceo dan sam razmišljao kako tako jedan seks moze da razjebe moju malu i usku pickicu.

Bio sam ljubomoran i razmišljao sam kako da je zadovoljim posle toga. Molio sam boga da se moja uska mala obrijana pickica vrati u prvobitan polozaj i opet bude mala i steze mi kurac kao nekad. Ostalo mi je samo da cekam koji dan i da proverim šta se dalje dešava.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort