Uncategorized

yohna 11

yohna 11
BHV…

In verband met de strengere eisen voor de BHV is er een training georganiseerd op de zaak. Mijn baas vindt dat ik daar ook bij moet zijn en heeft me een boekwerk gegeven waarin cursusmateriaal is opgenomen. Als ik lees dat er ook EHBO bij zit en we iemand moet kunnen reanimeren, waarbij mond op mond beademing beschreven staat, moet ik even aan Marijke denken. Daar zou ik wel eens mond op mond beademing op willen toepassen. Eigenlijk wel mond op alles bij haar.

Marijke is een mooi meisje dat nog niet lang bij de zaak is. Ik heb haar spullen in een kantoor geïnstalleerd en moet sinds die dag vaak aan haar denken. Lang lichtbruin haar dat ze meestal in een staart draagt. Slank lijfje met stevige kleine borsten. Heerlijke mooi gevormde benen die ik in gedachten al vaak om me heen gevoeld heb als ik de hand aan mezelf sla. Ik ben gek op benen en als ik in gedachten een stukje van een slipje onder een rokje of jurkje kan zien, word ik keihard in mijn kruis. Dat kan ik nog lekkerder vinden dan helemaal bloot, om mezelf af te trekken dan.

In de lijst van medecursisten zag ik haar naam gelukkig ook staan. O, als ik die speciale vaardigheid eens op haar mocht oefenen. Op de dag van de cursus zelf ben ik vroeg in de cursusruimte aanwezig en neem plaats op een kantinestoel. Marijke komt binnen en kijkt om zich heen. Als ze me ziet loopt ze naar me toe. Ze heeft een licht zomerjurkje aan en blote benen. Aan haar voeten witte pumps met een klein hakje. Haar kuiten en slanke enkels brengen mijn piemel al in een beste stemming. “Hoi Yohna, ben je ook van de partij vandaag”? Ze loopt lachend op me toe en gaat met een bil op de rand van tafel zitten.

Met een been over de rand en het andere op de grond laat ze een stuk van haar dijen zien. Terwijl ze wat met haar been heen en weer schommelt ga ik wat onderuit zitten in de hoop wat meer van haar heerlijks te zien. “Wil je vandaag een beetje met mij optrekken, de anderen ken ik nog niet zo goed”, vraagt ze. Ik kijk haar aan en zeg, “tuurlijk wil ik dat, maar ik kan er niks van hoor”. “We zijn hier toch om te leren”, zegt ze terug en kijkt om zich heen wie er nog meer zijn. Dat geeft mij de gelegenheid even langs haar benen omhoog te kijken. Ik kan net niet zien wat ik zou willen tot ze zich wat verder omdraait naar de deur en ze hierdoor onbewust? haar benen wat verder uit elkaar doet. Nu zie ik een glimp van haar broekje.

Tijd om beter te kijken krijg ik niet omdat de cursusleider begint te praten. Maar ik had genoeg gezien om me met een knoepert van een piemel om te draaien zodat ik normaal achter de tafel kwam te zitten. Marijke schuift van de tafel en komt naast me zitten. “Goed opletten hoor en een beetje zacht met me doen”, fluistert ze dicht bij me en ik ruik haar lichte parfum.

We krijgen uitleg hoe de dag gaat verlopen en er worden setjes gemaakt van de aanwezigen.
Als eerste krijgen we het oefenen van de Rautek methode. Hiermee kan je een slachtoffer naar een veiliger plek slepen. Marijke gaat op de grond liggen en ik moet mijn handen onder haar oksels schuiven. Ze kijkt omhoog als ik dit doe en zegt, “ik heb me goed gedoucht vanmorgen hoor”. Dan sluit ze haar ogen. Ik zet haar overeind in zithouding en ga op m’n hurken achter haar zitten. Mijn nog wat stijve lul drukt tegen haar rug. Als ik mijn armen onder haar oksels schuif, komen mijn blote onderarmen tegen de zijkant van haar stevige borsten. Ik pak haar onderarm en leg mijn handen in de goede greep op haar arm. Ze ligt vol overgave tegen me aan en mijn lul zwelt en drukt tegen haar warme soepele lijf. “Lekker steuntje”, fluistert ze.
Ik druk haar wat steviger tegen me aan en sta op. Langzaam trek ik haar wat naar achteren en leg haar weer voorzichtig neer.

We moeten weer even luisteren naar de leider en iedereen blijft op de grond zitten of liggen.
“Nu gaan we de snelle omdraai methode doen”, zegt de cursusleider. Marijke moet op haar buik gaan liggen en ik ga op mijn knieën naast haar zitten. Ik moet haar armen in een bepaalde stand leggen en haar ene been over de andere leggen. Mijn hand op haar warme blote huid voelt heerlijk aan terwijl ik een mooi uitzicht op haar billen en gedeeltelijk ontblote dijen heb. Ik draai haar om en ze ligt op haar rug naar me te kijken. “We hebben nog niet eens koffie op en ik lig al voor je op m’n rug”. Ik lach haar toe en geef haar een kusje in de lucht. Met een zucht gaat ze languit liggen en trekt een been op waardoor de lichte stof van haar jurkje naar boven glijdt en haar mooie been laat zien.

“Zo, nu gaan we de stabiel zijligging uitproberen”, roept de leraar. Ik leg haar arm boven haar hoofd en de andere met haar hand op haar gezicht terwijl ik haar hand, volgens voorschrift, vasthoud. Zacht knijpt Marijke even in mijn hand om hem snel om te draaien en een kusje te geven. Ik leg een hand in haar knieholte en buig haar been. Ik kan de verleiding niet weerstaan even met mijn hand langs de achterkant van haar dij te gaan. Ze kijkt me glimlachend aan en drukt met een zacht “ohh”, even haar onderlijf omhoog. Ik ga verder met de handeling en met een hand op haar knie druk ik haar in de zijligging. Nu ligt ze tegen me aan en met mijn ene hand onder haar hoofd en mijn andere op haar been voel ik me heerlijk.
“Druk even je hand tegen m’n kontje”, fluistert ze. Ik kijk snel om me heen maar zie dat iedereen druk bezig is. Ik schuif m’n hand omhoog onder haar jurk en leg hem op haar billen. Met mijn pink voel ik haar kruisje. Zacht druk ik er wat tegenaan en met een kreuntje drukt de schat haar billen naar achter.

“Nu gaan we even koffiepauze houden en daarna draaien we de rollen om”, hoor ik de cursusleider zeggen. Marijke gaat weer op haar rug liggen en steekt haar armen naar me uit. “Trek me eens overeind”. Ik doe dit en als ze staat geeft ze me snel een klein kusje op mijn mond. “Kom, we gaan aan de koffie”, zegt ze en ze neemt me bij de hand naar de uitgiftebalie. Achter de balie staat mijn vorige verovering Nellie. “Hé Yohna, ben je goed bezig geweest?”, vraagt ze lachend. “Jazeker, ik heb met Marijke geoefend”, zeg ik en voel de hand van Marijke over mijn rug wrijven. “Dan is ze, jou kennende, goed af”. Ze lacht naar Marijke en leunt dan over de balie naar voren. “Kusje”, zegt ze. Ik buig me voorover en kus haar vol op de mond. “Veel plezier met hem hé”, zegt ze Marijke aankijkend. Marijke bloost een beetje en pakt onze kopjes. Als we weer zitten drukt ze haar benen tegen me aan en vraagt, “heb je wat met haar gehad”? Ik zeg dat we veel plezier aan elkaar beleefd hebben terwijl ze lesbische is, maar het wel eens wilde proberen. “Hoe dan”? Ik vertel haar het verhaal (lees Nellie van de kantine) als ze mijn hand pakt en deze op haar dij legt. “Ze is heel mooi en sensueel, ben ik ook een beetje ‘lekker’ zoals mannen dat noemen. Ik kijk haar lachend aan en terwijl ik mijn hand onder haar jurk naar boven schuif en ze haar benen wat van elkaar doet, geef ik haar snel een kus op haar geopende lippen. Mijn hand raakt haar intieme plekje aan en ik voel de vochtige warmte van haar kutje. Ze kreunt zacht en drukt haar kutje tegen mijn kroelende vingers. “Vanavond op mijn kamertje, ja”? Ik knik ja en knijp zacht in haar kutlipjes.

“Okay mensen, we beginnen weer”, roept de cursusleider. De rollen zijn omgedraaid en nu lig ik op de grond. Marijke zit naast me met wat gespreide knieen en gunt me blik op haar broekje. Meteen voel ik mijn lul harder worden en ik kijk even langs m’n lichaam om te zien of het niet teveel opvalt. “Stabiele zijligging”, hoor ik roepen en ik voel de hand van Marijke over mijn kruis glijden, zogenaamd op weg naar mijn knie. We oefenen alle handelingen waarbij we te pas en te onpas elkaar zoveel mogelijk aanraken. Tegen de lunch hebben we alles gedaan en zijn we bloedgeil geworden op elkaar. “Kom, gaan we even buiten eten”, zegt Marijke en met een snelle hap zitten we buiten op het gras.

We zitten in kleermakerszit tegenover elkaar en terwijl ik haar kus trekt ze mijn hand onder haar jurk tegen haar kruis aan. “Geef me je vingertje even”, vraagt ze met haar mond half op de mijne. Ik haak mijn vinger achter het elastiek van haar broekje en voel haar blote kale kutje. Haar lipjes zijn vochtig en glad en met de rug van mijn wijsvingerkootje glijd ik tussen haar lipjes net in haar warme kutje. Ze hangt achterover en terwijl ze op haar handen steunt, wipt ze met haar kontje op en neer. “O schat, laat me klaarkomen, het is te lang geleden, ooh jaa, jaaahhhh, ooohhhhhhhhh”. Met gesloten ogen en open mond perst ze haar vochtige kutje tegen mijn vingers. Ik beweeg heel zachtjes mijn hand en als ze haar kontje laat zakken opent ze haar ogen en komt naar voren. Haar mond is warm, nat en week als ze me kust. “Nu jij”, zegt ze en kijkt om zich heen of er niemand in de buurt is. Ze opent mijn gulp en met wat moeite weten we zo te manoeuvreren dat ze mijn snikkel naar buiten weet te halen. Weer kijkt ze om ons heen terwijl haar hand over de schacht van mijn nu volledig stijve lul glijdt. “Wat een mooie lul heb je”, fluistert ze en als ze zich voorover buigt en ik tegen haar achterhoofd kijk, voel ik haar warme lippen over me heen schuiven. Ze trekt met mijn lul in haar zachte mond mijn voorhuid over m’n eikel en met haar warme tong likt ze me als een ijsje. Ik word keihard en als ze haar hand draaiend van boven naar beneden laat glijden terwijl ze me likt of in haar mond neemt, kreun ik dat het niet lang gaat duren. Marijke stopt even met haar heerlijke pijpbeurt en zegt, “je mag in mijn mondje spuiten, ik heb dit nog nooit gedaan maar ik vind je lief”. Kreunend van genot voel ik haar warme natte mond weer over mijn lul zakken. Met mijn hand licht op haar hoofd voel ik haar langs de volle lengte over mijn lul gaan. Soms raak ik haar keel aan en langzaam voel ik de geile krampen weer opkomen. “Oohhh schatje van me, dit is zooo lekker wat je doet, ooohh ik kom klaar hoor”. Met haar hand draaiend rond mijn lul neemt ze mijn eikel stevig in haar mond en haar tong perst ze tegen de onderkant van mijn nu leegstromende lul. Ze slikt en zuigt alles op en denkend aan mijn aftrekken met haar op m’n netvlies, spuit ik dikke klodders warm zaad in haar keeltje. Met een zuigende plop haalt ze haar mond van me af en haar lippen likkend komt ze overeind.

“Dat was wel veel”, zegt ze, “maar heel lekker”. Ze kust me en ik proef m’n eigen sperma.
“Deed ik het goed voor de eerste keer”, vraagt ze. Ik trek haar naar me toe en geef haar een lange natte tongzoen. “Je deed het heerlijk, daarom kwam er ook zoveel uit. Kijk maar eens hoe dik m’n lul blijft, allemaal van geil genot”. Ze laat haar hand weer over mijn lul glijden en ik zoek haar kutje weer. “Wil je vanavond nou nog wel met me naar bed nu je al klaargekomen bent”, vraagt ze zacht. ”Ik heb wel gehoord dat als de spanning weg is er niets meer is”. Ik knijp even in haar kutje en zeg, “wees maar niet bang lekkertje, ik zou zo weer kunnen”. Ze lacht en haalt m’n hand onder haar jurkje vandaan. Als ik aan m’n vinger ruik en lik begint ze te blozen. “Is dat lekker voor jou? Ik heb op jouw piemel gezogen maar dat is aan de buitenkant. Jij bent een beetje in mijn kutje geweest. Ik ben van ver gekomen als vroom meisje uit Strijen, maar mijn kutje is nog nooit gelikt. En na het vingeren heb ik mijn vingers nooit afgelikt”. “Oh geil dingetje van me, je gaat nog veel meer lekkers beleven vanavond. Maar nu moeten we weer naar binnen anders krijgen we straf van de meester”.

Lachend staan we op en hand in hand lopen we naar de ingang van de kantine. Nellie staat bij de deur. Ze geeft Marijke spontaan een kus op de mond en zegt, “zo ik moest weer even proeven. Ik heb het wel gemist hoor”. Marijke begint te blozen en kijkt me wat angstig aan. “Ik heb jullie bezig gezien buiten en moest weer even aan onze fijne seks denken. Wees maar niet bang schatje, ik zeg tegen niemand iets, ik weet hoe lekker Yohna is”. Lachend geeft ze me een kus en loopt weg. Marijke kijkt me onzeker aan maar als ik haar hand pak en haar naar me toe trek legt ze haar hoofd op mijn schouder en zucht, “er gebeurt wel veel vandaag”.
“En de dag is nog niet eens om”, zeg ik haar haren kussend. De hele middag zijn we druk met allerlei oefeningen, vragen en weet ik veel meer. Marijke en ik betasten elkaar waar mogelijk en als we mond op mond beademing tijdens het reanimeren moeten oefenen, ‘vergeten’ we het mondmasker expres en zuigen we op elkaars tong. Nog steeds geil nemen we rond 4 uur afscheid van elkaar om naar onze werkplek te gaan. “Vanavond om 8 uur bij mij”?, vraagt ze nog. Ik zeg volmondig ja en zet haar adres in mijn TomTom. Na een stevige omhelzing gaan we uit elkaar.

Beneden in het werkplaatsgedeelte waar mijn geliefde bank nog steeds staat, ga ik even onderuit liggen duffen. Al snel komt Marijke weer op m’n netvlies met dat wat we vandaag gedaan hebben. Lekker loom en geil haal ik mijn piemel te voorschijn en glij met mijn hand heerlijk op en neer. Terwijl ik zo lig te genieten hoor ik de stem van Nellie op de gang. “Hoehoe Yohna ben je daar”? Ik roep, “kom maar binnen”, maar ga gewoon door met mezelf te spelen. Nellie komt binnen en ziet mijn hand aan m’n lul trekken. Ze gaat met haar handen onder haar bedrijfsjurkje en trekt haar broekje uit. Langzaam loopt ze op me af, maakt m’n riem los, trekt m’n broek en slip uit en gaat schrijlings op m’n schoot zitten. “Kom, neuk me even, voor die goeie ouwe tijd”, en ze tilt haar jurkje op en weer zie haar zalige licht behaarde kutje. Ze kijkt naar beneden en gaat met haar handen naar haar kutje. Langzaam spreidt ze kutlipjes en zie ik haar vochtige roze vlees. Mijn snikkel wipt van genot omhoog en langzaam schuift Nellie naar voren, wipt even met haar kontje en zakt met een diepe zucht helemaal over me heen. Oh jahhh, zo voelde je aan, oh wat lekker”. Ze sluit haar ogen en wipt een tijdje wild op en neer. Als ze haar ogen weer open doet, leunt ze naar voren en slaat haar armen om me heen. “Oh Yohna neuk me weer even zoals toen”. Ze schuift nu van voor naar achter en haar drijfnatte kutje glijdt zalig over mijn weer snoeiharde piemel. “Ik ga weer spuiten denk ik, dat heb ik alleen maar bij jou, mag ik”? Ik leg mijn handen onder haar jurkje op haar kleine driftig schuivende kontje en zeg niets liever te willen voelen dan haar spuitende geile kutje. Nu gaat ze ervoor en wild klampt ze zich wild neukend aan me vast. “Oohhh ventje van me, dit is lekker, ooohhhh jaah, oooh ik ga klaarkomen op jou, ooohhh jaaaahh nu, nu , nuuuuuuu”. Hijgend perst ze zich tegen me aan en ik voel haar kutje hard knijpen en een vochtige warmte loopt over m’n dijen. “,Ohhhh ventje wat is dit lekker, hier kan geen dildo tegen op. Jouw warme vlees in mij, oohh ik heb het wel heel nat gemaakt nu. Ben jij niet gekomen”? Ik kus haar zachte mond en sta met mijn harde lul nog in haar kloppende kutje op.
Snel pomp ik me even in en uit haar warme grotje. Dan leg ik haar op de bank en ga op m’n knieen voor haar liggen. “Kom, ik zal je even schoonlikken”. Ze schuift wat naar voren en ik lik de binnenkant van haar wijd gespreide dijen en haar kutje. Ik lik haar kutje wat dieper en zuig even op haar klitje. “Oh nu niet meer stoppen schat, lik me klaar”, hijgt ze haar hoofd heen en weer rollend. Ze legt haar handen op mijn achterhoofd en drukt m’n likkende mond stevig tegen zich aan. “Ooohhh ik kom alweer, ga door harder, een beetje hoger, JAAA daar ja, ooohhhhhhh,ooohhhhh wat lekker, oooh stop nu, ik kan niet meer”. Ze duwt m’n hoofd van haar pulserende kutje en buigt zich naar voren om me te zoenen. “Jij bewaart jouw lekkere zaad voor vanavond zeker”. Ik kus haar warme lippen en geef toe dat ik wat wil bewaren. Ik pak haar broekje van de grond en schuif dit langs haar benen omhoog. Als ze gaat staan trek ik het verder omhoog en druk nog een kus op haar wat vochtige kruisje. Haar jurk valt naar beneden en ze zakt door haar knieen. Langzaam hapt ze naar mijn lul en zuigt even lekker aan m’n eikel. Dan neemt ze mijn slip en een voor een stap ik erin en trekt ze hem omhoog. “Tot de volgende keer Lover van me en ik zal Peggy zeggen dat ze wat gemist heeft.

Om een uur of acht ’s-Avonds sta ik op de Waldeck Pyrmontkade in Den Haag voor de deur van Marijke. Het is een groot herenhuis met een heleboel drukbellen. Op een daarvan staat haar naam. Na aanbellen klinkt er een zoemer en druk ik de deur open. Bovenaan de trap staat Marijke me lachend aan te kijken. “Hoi Yohna, kom boven”, zegt ze. Ik loop de trap op en blijf naar haar kijken. Haar blote voeten, heerlijke benen en paardenstaart maken dat ik me, ondanks de onverwachte neukpartij met Nellie, weer lekker geil voel.

Als ik boven ben slaat ze haar armen om mijn nek en kust me zacht. Mijn handen liggen op haar billen en als ik mijn mond in haar hals druk, ruik ik haar lichte parfum weer. Ik trek haar stevig tegen me aan en ze moet wel voelen dat ik al behoorlijk opgewonden ben. “Kom mee naar mijn kamer”, zegt ze en ze trekt me aan mijn hand door de gang. Haar kamer is ruim, netjes en een echte meidenplek. Het ruikt naar haar en in de hoek ligt een groot 2-persoonsmatras op de grond. We ploffen op de bank en ze kruipt tegen me aan. Met haar bovenbenen in mijn schoot beginnen we te zoenen. Ze wrijft haar zachte warme lippen tegen de mijne en langzaam opent ze haar mond en vinden onze tongen elkaar. Zacht kreunend kruipt ze steeds dichter tegen me aan. Mijn hand ligt op haar knie en onder het zoenen voel ik haar hand op de mijne en schuift ze hem onder haar jurk. Ze opent haar benen wat en aangemoedigd door haar hand, glij ik langs haar warme huid naar haar broekje.

“Mijn kutje voelt heel dik , eigenlijk de hele dag al”, fluistert ze geil terwijl ze haar jurkje optilt om naar mijn hand op haar broekje te kijken. “Zullen we op bed gaan liggen?”, vraag ik, zacht over de stof van het opbollende kruisje wrijvend. “Ja, maar ik wil mijn broekje nog even aanhouden hoor. Ik heb mijn kutje nog nooit aan een ander laten zien.” Ze staat op en gaat wat verder van me af staan. Heel langzaam trekt ze haar jurkje op en laat me steeds meer van haar benen zien. Langzaam draait ze in het rond haar jurkje steeds hoger optrekkend. Bloedgeil knijp ik in mijn stijve als ik haar broekje tevoorschijn zie komen. “Stop even, ik vind dit zo’n geil gezicht”, kreun ik, mijn rits opentrekkend om m’n stijve piemel naar buiten te halen. Langzaam trek ik m’n voorhuid over mijn eikel naar beneden en terug. Marijke likt haar lippen af en drukt haar hand tegen haar kutje. “Trek je jurkje maar uit nu”, zeg ik lekker in mijn lul knijpend. Langzaam trekt ze de stof verder omhoog over haar hoofd en gooit hem op de bank. Ze draagt geen bh-tje en met haar handen over haar platte buikje wrijvend en me geil aankijkend vraagt ze, “vind je me mooi?”. “Kijk maar eens naar deze jongen”, zeg ik op mijn blote snikkel wijzend.

Ze komt naar me toe en knielt tussen mijn benen op de grond. Ik trek m’n handen van me af en ze legt haar hand om mijn lul. “Ik heb voor vandaag nog geen blote piemels gezien. Zijn ze altijd zo dik. Het is zo’n lekker gevoel. Warm, hard maar toch zacht en je ruikt en smaakt zo lekker. Tergend langzaam komt ze met haar hoofd dichterbij, opent haar mond en neemt m’n eikel tussen haar vochtig warme lippen. “Jezus wijffie, wat doe je dat lekker”, me inhoudend om niet in een keer tot aan het eind in haar mond te stoten. Ze komt omhoog kijkt me zwoel aan en spuugt in haar hand. Dan pakt ze m’n lul weer en wrijft draaiend over de volle lengte waarbij ze mijn eikel niet vergeet. Genietend zak ik onderuit en begin kleine neukbewegingen te maken. Ze opent haar mond weer en vangt mijn dikke eikel bij iedere beweging op. Ik voel dat het niet meer lang kan duren maar wil nog niet klaarkomen. De spanning is ondragelijk lekker. Ik ga wat rechter zitten en met zachte dwang haal ik haar gezicht omhoog en kus haar vochtige mond. Marijke komt ook wat omhoog en legt mijn lul tussen haar borsten. Met haar hand over mijn dikke tamp wrijft ze haar zachte stevige borsten langs de schacht terwijl we heerlijk aan het tongzoenen zijn.

“Kom, ga maar eens op bed liggen. Nou ben jij aan de beurt”. Op haar knieen kruipt ze naar haar bed en gaat wat onwennig op haar rug liggen. Snel trek ik mijn kleren uit en kruip naar haar toe. Met haar ogen op mijn kruis gericht spreidt ze haar benen en strekt haar armen naar me uit. Langzaam schuif ik over haar heen en op mijn ellebogen steunend laat ik mijn onderlijf op haar zakken en beginnen we weer nat en geil te zoenen. Ik voel haar heerlijke benen langs de mijne schuiven en mijn droom komt uit. Haar armen en benen om me heen voelend, druk ik m’n lul tegen haar onderlijf. Kreunend tilt ze haar kontje op en geeft tegendruk. Steeds geiler zoenend wrijven we onze lijven tegen elkaar.

Als ik mijn orgasme weer voel opkomen stop ik met zoenen en kijk haar aan. “Doe je ogen maar dicht en laat het maar gebeuren”, zeg ik met een dikke strot. Ze legt haar armen boven haar hoofd en ik zoen en lik haar blote oksels. Haar wat vochtige huid ruikt en smaakt goddelijk. Langzaam zak ik wat verder naar beneden en zoen het kuiltje bij haar sleutelbeen en de aanzet van haar borsten. Mijn hand die op haar dij ligt schuif ik voorzichtig naar boven tot ik tegen haar kutje zit. Ik neem een tepel tussen mijn lippen en zuig er wat op. Haar stevige borsten staan rechtop en haar tepels worden zeker een centimeter groot. Sabbelend aan haar nippeltjes wrijf ik over het kruis van haar broekje dat al wat warm-vochtig aanvoelt. Ik kus haar buik en lik in haar navel. Huiverend van genot lik en zoen ik verder naar beneden tot ik bij haar broekje ben. Zacht trek ik het elastiek wat naar onder en geef zoentjes op haar huid dat vrijkomt. Met een diepe zucht doet ze haar benen wat verder uit elkaar. Ik zie een klein streepje kortgeschoren schaamhaar en met m’n neus kroel ik daar wat overheen likkend aan haar net zichtbare plooitje. “Doe m’n broekje nu maar uit, jij mag mijn kutje nu wel zien”, fluistert ze terwijl ze haar kontje omhoog drukt. Bloedgeil geworden trek ik het elastiek over haar billen en stroop het langs haar nu weer even gesloten benen naar benden. Ik stop m’n neus in haar broekje en snuif haar lekkere geurtje op. “Gekkerd”, zegt ze en rekt zich helemaal uit. Ik kijk haar aan en lik aan het kruisje van haar slipje. Geil kijkt ze naar wat ik doe, en heel langzaam spreidt ze haar weelderige benen.

Ik leg haar slipje opzij en buig me over heen om haar te kussen. Heftig duwt ze haar tong in m’n mond en likt mijn lippen. Vluchtig haar hele lijf kussend, ga ik weer gauw naar haar kruis en kijk naar een prachtig kutje waarvan de schaamlippen vochtig glinsterend wat van elkaar staan. Ik kijk haar aan en steek mijn tong uit. Haar kontje komt wat van het bed omhoog en ik lik over haar zachte kutje. Ze ruikt lekker. Weer laat ik mijn tong over en wat tussen haar schaamlippen gaan en ik hoor haar zuchten. “ooooh, wat voelt dat lekker”. Blij van haar reactie begin ik nu goed te likken ervoor zorgend niet aan haar klitje te komen. Dit is moeilijk want ik word steeds gulziger en geiler. Ze doet haar benen wat verder uit elkaar en dat is voor mij een teken dat ze het echt lekker vindt. Ik kus haar kutje en zuig er wat aan. Ze begint wat met haar kontje te draaien en probeert mijn likkende tong daar te krijgen waar ze wil. Als ik wat dieper lik raak ik haar klitje. “Ohh ja daar ja oooooh lik mijn geile christelijke kutje, oooooh”, en ze legt haar handen op mijn hoofd om me harder tegen haar aan te voelen. Heftig tegen me aan bewegend hijgt de lieverd, “wat doe je dat lekker, lik dit maagdelijke kutje klaar asjeblieft, ooooh jaaaahhhh, ooohh wat is dit geil”. Ik leg mijn handen tegen de onderkant van haar dijen en duw haar benen wat omhoog zodat haar geurende kutje wat omhoog komt en ik lik afwisselend haar openstaande grotje en haar stijf geworden klitje. Als ik hier even op zuig kermt ze”, ik kom klaar, ga door, oooohhhh jaaahhh, jaahhh,jaaahhhhhh”. Trillend voel ik haar heel vochtig en glad worden en haar kutje samentrekken. Ik lik haar rustig steeds wat lichter door tot ze haar kontje weer op het matras laat rusten en ik kleine kusjes op haar gleufje geef. Marijke trekt haar benen op en met haar voeten op bed komt ze wat overeind en leunt op haar ellebogen me zwoel aankijkend. “Kus me nu nog eens, dan kan ik mezelf eens proeven. Ik kruip over haar heen en kus haar, met m’n tong door haar geopende mond woelend. Langzaam laat ik mijn billen zakken en voel mijn eikel tegen haar natte genotsplekje rusten. Marijke voelt dit ook en ze laat zich weer op haar rug vallen.

“Wil je met me neuken?, ik heb het nog nooit gedaan hoor. Doet het erg pijn?”. “Ik zal heel voorzichtig doen met je”, zeg ik en ga op mijn knieen voor haar zitten. Ik schuif wat naar voren en raak met m’n eikel haar kutje aan. Omdat ze nog heel vochtig is glijdt mijn eikel makkelijk tussen haar lipjes en zit hij al in haar kutje. “Hij is wel dik hé, past dat wel”, vraagt ze kijkend naar onze onderlijven. Ik spuug even in mijn hand en wrijf over mijn stijve. Langzaam haal ik hem wat terug om wat dieper terug te stoten. “Ooohh, ik neuk nu, kom maar wat dieper in mijn kleine kutje”, hijgt ze met grote pupillen. Weer trek ik wat terug en weer ga ik wat dieper in haar. Nu voel ik de randjes van haar maagdenvlies tegen m’n eikel. “Haal maar even heel diep adem, en als je heel diep uitademt stoot ik me zachtjes in je”, zeg ik stik verliefd en geil. Ze neemt een grote hap lucht en wanneer ze uitademt glij ik bij haar naar binnen. “Ooohhhh, wat is tie dik en groot, bijna te groot voor mijn kleine kutje.

Kom, kom op me liggen, kom op me liggen en neuk me eindelijk”.
Ik laat me op haar zakken en met mijn mond in haar hals neem ik haar kontje in mijn handen en begin ik langzaam diep in haar te stoten. Bij iedere stoot zucht ze, “Ja, ja, ja, ooohh wat is dit goed”. Haar armen slaat ze om me heen en ik voel haar benen tegen mijn flanken wrijven om dan haar voeten op mijn rug te verstrengelen. Vol genot stoot ik me zacht keer op keer volledig in haar geile lijfje. Haar kutje wordt steeds zachter en vochtiger. “Ik krijg weer zo’n lekker gevoel in mijn kutje van daarnet”, hijgt ze met een warme adem in mijn oor. Ik knijp wat in haar kontje en stoot nu wat harder. “Ja, neuk me, oohh dit is lekker, jaah neuk me hard, laat me klaarkomen, ooohhhhhh”, ze klemt zich nog steviger aan mijn stotende lijf en ik voel mijn zaad al borrelen en die heerlijke orgasmekrampen in m’n eikel aankomen. “Kan ik in je kutje spuiten””, vraag ik bloedgeil van dit om me heen klemmende meisje. “jjah, jaahh spuit maar, spuit jouw heerlijke sperma maar bij me naar binnen”.

Hijgend en zwetend pomp ik m’n dikke geile lul in haar nu soppende gleufje. “Oh, ik kom schat, ooohhhhh jaaahhh, oooooh, oooohh, wat een lekker kutje heb jij,ooohhhhh”, hijg ik en met bijna spastische trekken op mijn gezicht leeg ik me in haar. “Ik voel je warme zaad, ooh ik kom ook, beweeg nog even wild en diep, ooohhhh, jaaah ik kom klaaaaar, ooh lieverd”. Hijgend zoekt ze mijn mond en zuigt zich aan me vast. Heel langzaam komen we tot rust en een beetje op mijn armen steunend blijf ik liggen op dit goddelijke schepsel. Af en toe knijpt ze even met haar kutje en druk ik met mijn wat slappe maar nog dikke lul wat dieper in haar drijfnatte doosje. Ze aait over mijn bol en zegt, ”Als ze dit thuis weten, zullen ze zeggen dat ik van God los ben. Maar Jezus wat is dit lekker, kun je straks nog een keer denk je?”.
Ik wentel me met moeite van haar af en kruip tegen haar lekkere lijf aan. Ik speel wat met haar nog stijve tepel en als ze haar arm boven haar hoofd legt zoen ik haar oksel. Je bent een heerlijk meisje. Dat je nog maagd was wist ik niet. Wel lekker, zo’n maagdelijk kutje”. “Je bent de eerste die me gevingerd, gelikt en geneukt heeft. En ik vond het heerlijk. Thuis in Strijen zijn ze streng gereformeerd. Ik vond me al een slecht meisje als ik m’n kutje waste en dan wel eens een prettig gevoel kreeg. Nu weet ik wat voor plezier ik met mijn kutje kan hebben. Kom gaan we even wat drinken, ik heb er dorst van gekregen”.

Ze staat op en ik kijk tegen prachtige benen aan die ik nu eindelijk echt om me heen gevoeld heb, een heerlijk lijf, stevige tietjes met mooie lange stijve spenen en een schattig koppie.
Ze gaat met gespreide benen boven me staan waardoor ik haar nog wat openstaande kutje zie en met een geil lachje haalt ze een vinger door har gleufje en likt er aan. “Lekker, nou snap ik waarom jongens aan meisjeskutjes willen likken”. Ik grinnik wat en trek even lekker aan mijn nu slappe piemel. “Hé, dat doe ík straks wel”, zegt ze me lachend aankijkend terwijl ze haar slipje weer aantrekt. Ik sta ook op en ze komt naar me toe en gaat op haar knieen voor met zitten. Ze hapt naar mijn lul en zuigt en likt hem helemaal af. “Zo, nu is tie weer schoon en klaar voor straks”. Ik kleed me ook aan en als ze haar jurkje weer over haar hoofd laat zakken doet ze haar haren omhoog waardoor haar nek vrijkomt. Dit windt me weer op en snel zoen ik haar in haar nek. “Ben ik zo lekker dan”, vraagt ze. “Heerlijk”, zeg ik je maakt me heel geil.
We lopen de trap af en als we buiten staan geeft ze me een arm en drukt zich stevig tegen me aan. “Kom, gaan we naar m’n stamkroegje. Blijf je slapen?”. Ik zeg ja en er komt een grote glimlach op haar leuke gezicht. “Gelukkig, want ik wil vanavond nog wel een keer zo’n geil orgasme…

Stevig gearmd lopen we naar het stamkroegje van Marijke. Ze drukt haar gezicht in mijn hals en zegt met een geil stemmetje “Ik voel m’n kutje nog kloppen. M’n broekje wordt steeds een beetje meer vochtig. Voel maar eens”. Onder het lopen ga ik met mijn hand achterlangs onder haar jurkje en ik voel haar vochtige kruisje. “Voel ’s aan mijn kutje”. Ik schuif een vinger in haar broekje en voel haar gladde kutlipjes. “Wat ben je toch een heerlijk geil ding”, zeg ik terwijl ik haar lekker een beetje vinger. Ze drukt zich stevig tegen me aan, “straks wil ik standje 69 wel eens proberen en op je zitten”. Ik voel mijn piemel weer zwellen en druk mijn vinger wat dieper in haar natte gleufje. Bij haar kroegje aangekomen haal ik mijn hand uit haar broekje en ruik even aan mijn vingers. Ze pakt m’n hand en stopt mijn vingers in haar mond. “Dat ik dit nog eens zou doen heb ik niet voor mogelijk gehouden, lekker ding van me”. Ze kust me onstuimig op de mond en drukt haar soepele lijf tegen me aan. “Heb je weer een stijve, kom even wat drinken en dan gaan we gauw weer naar bed”. Ze knijpt even in m’n kruis voor ze me loslaat en zich omdraait naar de deur.

Binnen is het gezellig druk. Marijke wordt door iedereen begroet en ik word met argusogen bekeken. We gaan aan de bar staan. Marijke duwt haar heupen en benen stevig tegen me aan en we bestellen een Palmpje en een Rosébiertje. Marijke pakt een barkruk en zegt, “ga jij maar zitten, dan kom ik lekker tegen je aan hangen. Ik ga op de kruk zitten en Marijke neemt tussen mijn benen plaats. Ze pakt mijn hand en legt deze op haar venusheuveltje. Door haar jurkje voel ik haar warmte en als ze achter haar rug langs haar hand in mijn kruis legt, slaan de vlammen weer bij me uit. Ze legt haar hoofd achterover en met haar mond in mijn nek likt ze even en fluistert, “voel ’s in mijn broekje”. Ik friemel met mijn vingers de stof van haar jurk omhoog tot ik de zoom in mijn hand voel. Ik trek de zoom wat hoger en voel haar blote buik. Langzaam glij ik met mijn hand onder het elastiek van haar slipje en voel haar natte gleufje. Marijke begint in m’n nek te zuigen en drukt haar kutje met kleine schokjes tegen m’n hand terwijl ze steeds harder in mijn lul begint te knijpen. Ik haal mijn andere hand onder de bar, rits mijn gulp open en haal met wat moeite mijn stijve piemel uit m’n broek. Vol genot voel ik haar warme hand over mijn paal glijden. Door de geile situatie van de hele avond komen de eerste druppels voorvocht al snel en glijdt haar hand zalig over mijn nu gladde eikel. Met twee vingers glij ik over en tussen haar vochtige schaamlippen haar klitje niet vergetend. “Ik ben wel een geil meisje hè”, lispelt ze in mijn nek. Ik druk me tegen haar aan en terwijl ik haar oor in mijn mond neem fluister ik terug, “gelukkig wel ja, oh schatje van me nu moet je stoppen hoor, ik kom zowat klaar hier”. Ze trekt haar hand naar boven en ruikt aan haar vingers. “Je ruikt zo lekker geil, ik wil weer neuken”. Als ik met wat moeite haar zalige kutje loslaat en mijn stijve in mijn broek stop, draait Marijke zich om en slaat haar armen om m’n nek. Zonder schroom drukt ze haar zachte lippen op de mijne en steekt haar tong in mijn mond. Gulzig glijdt ze langs mijn tong en zuigt ze er op.

“Hoi Marij”, hoor ik naast ons. Er staat een erg mollig meisje naast ons met een lief gezicht en zwarte krullen. Beetje zuidelijk typ. “Hé Rhesmie, lieverd hoe is tie”?, vraagt Marijke als ze me losgelaten heeft. Ze zoent het meisje hartelijk en zegt dan tegen mij, “dit is mijn kroegmaatje Rhesmie, ze woont boven mij, en dit is Yohna een sinds vandaag heel intieme collega”. Rhesmie geeft me een hand en ik voel dat ze een beetje trilt. “Kom, gaan we even wat verderop staan, Yohna niet weglopen hoor”. Ze lacht lief naar me en neemt dan de hand van haar vriendin en loopt met haar wat dieper de kroeg in. Ik bestel nog wat te drinken en zie dat Marijke in het oor van Rhesmie staat te fluisteren. Haar vriendin staat naar beneden te kijken terwijl ze aandachtig luistert. Ineens kijkt ze Marijke aan om dan naar mij te kijken. Marijke houdt haar hand onder de neus van Rhesmie en ze beginnen wat te giechelen. Dan fluistert ze wat in het oor van Marijke. Marijke knikt ja en ze komen weer naar me toe. Ieder aan een kant van me komen ze staan. Beiden bestellen ze nog wat en Marijke leunt weer lekker tegen me aan. Over en weer kletsen ze wat tot Marijke zegt, “kom we gaan weer eens, ik heb mezelf nog wat beloofd vanavond”. Ik reken af en na haar vriendin geknuffeld te hebben pakt Marijke mijn hand en lopen we naar buiten. “Kom schat, ik wil bloot”, zegt ze en we lopen, elkaar af en toe kussend, snel naar haar huis.

Op de trap naar boven lopend slaat ze haar jurk wat omhoog en laat ze haar broekje zien, wetend dat ik dat een geil gezicht vind. Ik leg mijn handen op haar billen en voel weer haar warme lichaam. Op haar kamer kleden we ons snel uit en laten ons op haar bed vallen. Geil tegen elkaar aan wrijvend en tongzoenend verkennen onze handen elkaar weer. Ik voel haar hand over mijn ballen en keiharde lul glijden en ik stop mijn vingers tussen haar billen en voel haar warme bilspleetje en vochtige kutje. Zoenend glijdt ze over mijn lijf en draait zich zo, dat haar kontje naar m’n gezicht wijst. Ze tilt een been over mijn hoofd en naar achteren schuivend zie ik haar al wat openstaande kutje dichterbij komen. Ik voel haar mond over de binnenkant van mijn dijen likken en zoenen en haar hand met mijn ballen en stijve spelen. Ik leg mijn handen op haar billen en haal mijn vingers door haar bilspleetje en kutlipjes. Ze kreunt wat en bijt zachtjes in mijn liezen. Langzaam zakt haar kontje naar beneden en als ik mijn tong uitsteek raak ik haar kutje. Met een grom drukt ze zich stevig op mijn mond. Bloedgeil geworden van haar vochtigheid en geur lik ik haar gleufje diep met m’n neus tussen haar heerlijke billen. Ik zoen en lik, nee slobber aan haar natte kutje en als ik haar billen wat uit elkaar trek neem ik haar roze kontgaatje mee in mijn liefdesspel. Ineens voel ik haar warme mond over mijn eikel zakken en haar tong rondjes draaien. Als een jonge hond laat ik mijn handen over alles wat van haar binnen mijn bereik ligt dwalen en mijn tong vindt haar stijve klitje. Ze draait haar kutje over mijn likkende mond en zoekt naar haar genot. “Oohhh jaaahhh, lik mijn geile natte kutje”, roept ze om dan mijn keiharde kloppende lul weer in haar mond te nemen. Ze likt nu alleen mijn eikel en met haar hand trekt ze me heerlijk af. “Als je zo doorgaat kom ik klaar hoor”, weet ik uit te brengen als ze even met haar kontje omhoog wipt. Ze laat me los en draait zich om zodat we elkaar weer kunnen aankijken. “ik ben best een beetje geil geworden, Jezus wat is dit toch lekker”. Ze zakt op me en op haar armen steunend kijkt ze me aan en begint kleine kusjes over mijn gezicht te geven. “Ik ben een slecht meisje geworden, ik geniet van mijn geile kutje.

Mijn moeder zei altijd dat het nodig is om soms een man toe te laten. Maar dan onder de dekens en in het donker. En ik denk niet dat ze ooit is klaargekomen”. Ze duwt zich omhoog en trekt haar knieen onder zich. Als ze rechtop zit neemt ze mijn piemel in haar hand en wipt haar kontje omhoog. Ze kijkt bijna verliefd naar haar onderlijf en haalt mijn eikel door haar gleufje even stevig langs haar kittelaartje wrijvend. Met haar andere hand houdt ze schaamlippen open en zie ik haar glinsterende roze vlees. Langzaam zakt ze over mijn dikke eikel tot ze met een grote lach op haar gezicht mijn ballen tegen haar billen voelt. “aaahhh, wat lekker, jouw grote warme lul, je vult me helemaal op”. Ze komt op me liggen en met hoekige bewegingen neukt ze mijn paal terwijl ze met open mond hijgend en kreunend in mijn nek ligt. Ik leg mijn handen op haar stotende kontje en wrijf over haar bilnaad. Haar kutje begint soppende geluidjes te maken. Hijgend gaat ze weer wat rechtop zitten en ik leg een hand op haar zwoegende buik en laat mijn duim over haar klitje gaan. “Ik kom, ooohhjaah ik kom, ooohhhh ik kan niet op je wachten hoor schat, ooohhhhhhhhhhhhhhh”, en met een vertrokken grijns op haar gezicht stoot ze haar kutje van voor naar achter en komt haar meisjesgeil overvloedig naar buiten. “Jezus het lijkt wel plassen”, roept ze naar beneden kijkend hoe haar drijfnatte gleufje over mijn keiharde paal schuift. Ik trek haar op me en haar billen grijpend stoot ik mijn getergde lul diep in haar soppende kutje. Ze kreunt van genot en aan mijn oor sabbelend murmelt ze, “ja, neuk dit meisje, oh ik ben zo lekker klaargekomen, stoot maar hard en diep in mijn lekkere natte kutje”. Bloedgeil van haar geile praat voel ik mijn orgasme aan komen denderen. Met alle kracht die ik nog heb stoot ik me diep in haar gewillige lijf en spuit een dikke golf warm zaad in haar gleufje. “Ik voel je dikke eikel spuiten, kom maar geef het maar, kom maar lekker klaar in me”, kermt ze. Golf na golf voel ik uit mijn tintelende eikel spuiten. Na een laatste diepe stoot in haar heerlijke kut laat ik me met mijn kont op het bed vallen. Marijke drukt haar onderlijf tegen me aan en strekt haar benen zodat ze helemaal op me ligt met haar goddelijke warme jonge lijf. Ik sla mijn armen om haar rug en zoen haar gloeiende bezwete gezicht.

Ze maakt nog wat kleine neukbewegingen en komt dan op haar armen steunend wat overeind en kijkt me ernstig aan. “Dit is het lekkerste wat ik ooit gedaan heb. Ik wil eigenlijk alweer. Ik moet lachen om haar ernstige gezicht en haar woorden. “Je hebt ook een goddelijk lekker lijf en geil ben je ook geworden sinds vanmorgen”. Ze kust me en zegt dan, “over goddelijk lijf gesproken, wat vond je van Rhesmie, vond je haar leuk”? Ik kijk haar niet begrijpend aan en speel wat met haar stijve tepeltjes. “ze haalt mijn handen van haar tietjes en zegt, “wil je met haar naar bed”? Ik ga met mijn armen boven mijn hoofd languit liggen. “Waarom zou ik dat doen, ik ken haar niet eens”. “Mij toch ook niet, en kijk hoe we hier liggen, in ons blootje heerlijk te neuken, na een dag samen”. “Dat natuurlijk wel”, zeg ik grappend naar “toen was geluk heel gewoon”. “Rhesmie is wat dik en de jongens zien haar niet staan, laat staan dat ze met haar naar bed willen. Ik heb na aan de bar met jouw lekkere lul gespeeld te hebben haar aan mijn vingers laten ruiken. Dat vond ze wel geil zei ze. Ik heb haar beloofd dat ik zou vragen of je haar wil ontmaagden. Zou je dat willen, waar ik bij ben misschien”? Ik kus haar lieve snoet en trek haar stevig op me. Snel draai ik ons om zodat ik weer op haar lig. Haar dijen glijden langs mijn heupen en ze legt haar voeten op mij rug. Ze stoot haar billen omhoog. “Neuk me nog eens”. Ik breng mijn hand tussen onze lijven en pak mijn half slappe lul. Stevig onder in de schacht knijpend, maak ik mijn lul hard en steek hem in een keer in haar nog supergladde kutje.

Met haar warme natte kutje om me heen wordt ik weer snel stijf en neuk ik haar langzaam. “Wil…je…met… haar…neu…ken….”, vraagt ze met horten en stoten door het genot wat haar kutje haar weer geeft. Ik ga met m’n handen onder haar stotende kontje en met mijn vingers in haar kontgleufje en mijn mond in haar heerlijke hals pomp ik even diep in haar lijf. Ik heb nu even geen klaarkom lul dus ik kan lekker lang genieten van haar schuivende kutje langs mijn steeds harder wordende lul. Marijke begint te kreunen. “Ik kom weer hoor, ooh jaa neuk me goed, hou me vast oohh, zo ja oooh verdomme wat is dit lekker”. Ik voel haar hand tussen onze stotende onderlijven en ik voel dat ze haar klitje masseert. Dit maakt me bloedheet en ik voel nu toch wel wat tintelingen in mijn kloten.
“Jaaahhhhh, ik kom klaahaaar….”, kreunt dit geile meisje onder me en ik trek haar warme kontje stevig tegen mijn stotende paal. Met een grom voel ik me leeglopen in haar zachte onderlijf.

We blijven even liggen uithijgen en als ik me van haar afwentel kruipt ze tegen me aan en slaat haar dekbed om ons heen. Ze pakt mijn slappe natte snikkel in haar handje en trekt me langzaam een beetje af. Met mijn mond in haar gladde vochtige heerlijk naar jong zweet ruikende oksel lig ik te genieten. “En?, doe je het?”, vraagt ze met haar ogen dicht. Ik begraaf mijn gezicht in dat lekkere okseltje en zoek haar kutje. “Ik zal er over nadenken en laat het maandag aan je weten, goed”? Ze schuift een beetje van me af en als ze me aankijkt zegt ze, “Eigenlijk moet ik blij zijn dat je niet meteen van mijn geile doosje overstapt naar die van haar. Ik weet trouwens niet of ze een geil doosje heeft. We gaan lekker tegen elkaar aan slapen en morgenochtend word je wakker met een van mijn vochtige openingen om je lekkere eikeltje”. Ze draait zich met haar rug naar me toe en drukt haar zachte warme kontje tegen me aan. Met mijn arm om haar heen leg ik mijn hand om haar borst en voel haar stijve tepel tegen mijn handpalm. Ik leg mijn lul in haar bilnaad en druk me tegen haar aan. Een lekker geil gevoel voel ik in mijn nog tintelende eikel. Ze neemt mijn hand van haar borst en brengt hem tussen haar benen. Ze doet haar dijen wat van elkaar en legt mijn hand tegen haar doosje. “Daar hoort ie vannacht. Verder zien we wel of er nog een ander kutje bijkomt”, zegt ze zacht en slaperig……

Ik word langzaam wakker, ruik het lekkere meidengeurtje van Marijke en voel nog steeds de warmte van haar om mijn eikel. Als ik wat meer bij mijn positieven kom merk ik dat het niet het gevoel van gisteren was maar werkelijk een warme mond aan mijn eikel. Het voelt net wat anders dan gisteren maar is heerlijk. Ik rek me wat uit en zeg met m’n ogen nog dicht zacht, “dit is lekker wakker worden”. “Echt”?, hoor ik vlak naast me, en ik voel gelijk een warme mond op de mijne maar ook nog steeds dat sabbelen aan mijn hard geworden lul. Ik doe mijn ogen open en kijk in het lachende gezicht van Marijke. Snel kijk ik langs haar heen en zie een grote bos zwart krullend haar op en neer gaan in mijn kruis. Ik laat me weer achterover op bed vallen en Marijke begint me weer te zoenen. “Ik heb Rhesmie vanmorgen geroepen en haar jouw lekkere lijf laten zien toen je nog sliep. Je slappe lul lag zo mooi over je ballen. Pijpt ze lekker?”. Ik steun op mijn ellebogen en kijk naar het meisje dat met haar mond bezig is. Ze zit op haar knieën naast de matras en heeft een kort nachtponnetje aan. Ik zie haar stevige blote benen er onderuit komen en haar zware borsten hangen er zowat uit.

Ze neemt mijn stijve heel ver in haar mond en ik voel mijn eikel in haar keelgat. Ik geef voorzichtig wat kleine stootjes en zonder moeite vangt ze mijn eikel in haar keel op. “Dit is toch wel lekker, een soort kutje in haar mond”, zeg ik en terwijl ik dit blijf doen sla ik mijn arm om Marijke en trek haar warme slanke lijf tegen me aan. “Is ze beter dan ik?”, vraagt ze wat pruilend. “Anders, maar wel lekker”. Ik kus haar zachte mond en voel haar borsten tegen me aan. Mijn hand glijdt langs haar rug en ik vind haar warme kontje. “Wil je mijn kutje nog even likken, ik ben al de hele morgen geil. Zeker nu ik Rhesmie zo lekker bezig zie met jouw mooie piemel. Ik zoek haar kutje en voel haar gladde lipjes. Soepel glijden mijn vingers naar binnen en met een soppend geluidje voel ik al hoe nat ze weer is. “Kom maar op m’n mond zitten”, zeg ik enorm geil geworden door wat er met m’n lul gebeurt en het gevinger aan Marijke’s natte doosje. Ze likt mijn lippen en in een gulzige natte tongzoen kruipt ze over me heen en gaat ze met gespreide benen op m’n borst zitten. “Lekker Rhesmie, je hebt een lekker keeltje, als je niet uitkijkt spuit ik zo m’n warme geil in je mond hoor”, zeg ik met mijn blik op het glinsterende kutje van Marijke. Rhesmie laat m’n eikel eerst nog wat verder in haar keel glijden om dan haar mond van mijn lul te halen en met haar hand over de volle lengte te schuiven. Marijke kijkt om naar haar vriendin en aait over haar krullen. “Lekker hè, die mooie lul”. Ze schuift naar voren en met haar vingers trekt te haar kutje open. Kleine druppeltjes parelen in haar roze zachte kutje. Haar klitje is dik gezwollen en steekt haar kleine ronde kopje naar buiten. “Lik dit lekkere kutje”, zegt ze geil en als ik m’n tong uitsteek ligt ze haar kontje wat op en drukt ze haar kutje op mijn tong. Ik zuig haar naar binnen en lik tussen haar gespreide kutlippen. Zacht roffel ik met het puntje van mijn tong over haar kittelaar om dan weer diep in haar te likken. “Jaaahhh neuk me met je tong, ik ben zo geil”, kreunt ze en met korte stootjes drukt ze haar geurige zilte kutje tegen mijn likkende mond. Weer voel ik een likkende tong over mijn dikke eikel terwijl een hand me bloedgeil aftrekt. Ik houd het niet meer en kreunend voel ik in een hevig orgasme mijn hete zaad uit mijn eikel spuiten. Diep in het kutje van Marijke likkend stoot ik mijn lul omhoog en voel de mond van Rhesmie over mijn spuitende lul schuiven. Ik laat Marijke’s kut even los en hijg, “Oooh god meis, ga door zuig m’n lul, jaahhh ooohh wat lekker”. Ik hoor Rhesmie soppend likken en slurpen tot het laatste geil uit m’n lul gedruppeld is. Schokkend van genot voel ik de zachte volle lippen Van Rhesmie over m’n eikel glijden en masseert ze mijn ballen. Ik lik het kutje van Marijke weer en leg mijn handen op haar kleine wippende kontje. Steeds heftiger stoot ze tegen mijn mond en met een “aahhhhhh, ik kom”, voel ik haar kutje nog natter worden. Ze pakt mijn hoofd en drukt me hard tegen haar onderlijf terwijl ze neukbewegingen maakt. “Lekker klaarkomen, oohh, dit is zo lekker”, hijgt ze haar dijen tegen m’n oren drukkend.

Langzaam komt ze tot rust, schuift wat naar achteren en laat ze zich naast me op bed vallen.
Rhesmie zit er wat verloren bij met haar hand nog om mijn halfharde penis. “Kom, kom naast me liggen”, zeg ik tegen haar en spreidt m’n arm. Ze likt nog even over de lengte van mijn klaargekomen piemel, die even opwipt, en kruipt over me heen om naast me te komen liggen met haar hoofd op mijn arm. De meiden pakken elkaars hand over mijn borst heen en Marijke vraagt, “heb je alles doorgeslikt en vond je het net zo lekker als je dacht”. Rhesmie komt half over me heen hangen en de meiden kussen elkaar. Ik zie hun tongen over elkaar glijden. “Ja, ik proef het”, zegt Marijke. Ik voel het forse lichaam van Rhesmie aan de ene kant en het soepele slanke lijf van Marijke aan de andere. Ik trek hun hoofden naar me toe en een voor een kus ik hun zachte lippen. Marijke duwt haar tong meteen in m’n mond. Rhesmie niet maar opent haar lippen wel. Ik lik in haar mond en ze begint een beetje aan m’n tong te zuigen. “Ik ben lekker klaargekomen in je keel, je kan hem wel diep hebben”, begin ik om haar wat op d’r gemak te stellen. Ze lacht wat en durft wat steviger tegen me aan te komen liggen. Ik draai me op mijn buik. Op mijn ellebogen steunend kijk ik de meiden aan. “Dat was niet afgesproken hè, een slapende jongen zo misbruiken”. Ze lachen me toe en ik voel een warm been van Marijke over de mijne schuiven. Ik kijk naar Rhesmie en zie dat ze mooie bruine ogen heeft met heel grote pupillen. Ik buig me naar haar toe en langzaam ga ik met mijn mond naar die van haar. Ze sluit haar ogen en haar lippen wijken wat vaneen en ze haalt haar tong erlangs. Ik druk mijn mond op die van haar en we zoenen enige tijd. Haar tong komt nu mijn mond in en het voelt lekker zo. Ik leg mijn hand op een borst en voel haar tepel tegen mijn handpalm drukken. Stevig maar zacht kneed ik haar borst. Ze kreunt wat in haar keel en ze duwt haar tong nu helemaal in mijn mond. Ik voel de hand van Marijke tussen mijn benen en ik lift mijn billen wat op om haar mijn wat slappe lul te laten strelen.

Ik stop met zoenen en kijk langs het lijf van Rhesmie. Haar grote borsten met dikke stijve tepels, een vol lichaam maar wel mooi gevormd zover ik kan zien dan door haar nachtpon, stevige benen met mooi verzorgde voeten. “Mag ik alles zien?”,vraag ik haar in de ogen kijkend. Ze knikt alleen maar en gaat rechtop zitten, trekt haar nachtpon over haar hoofd uit en gaat weer liggen. “Ik ga even douchen, genieten jullie maar even van elkaar”, zegt Marijke en na ons even gekust te hebben en mij in mijn lul geknepen te hebben staat ze op en loopt in dat goddelijk blote lijf weg. Ik ga met mijn hoofd naar de borsten van Rhesmie en lik aan haar dikke spenen. Ze pakt haar borsten beet en drukt ze tegen elkaar. “Zuig maar even”, zegt ze zacht. Ik lik en zuig op haar tepels en leg mijn hand op haar buik. Traag begin ik mijn hand naar onder te schuiven en volg met likkende tong mijn hand. Eerst haar warme buik en als ik wat verder met m’n hand naar onder ga, trekt ze haar benen op en zet ze haar voeten ver uiteengespreid op bed. Ik lik in haar navel en voel met mijn hand haar schaamhaar. Als ik met mijn mond de haargrens bereik ligt mijn hand op haar kut. Ik kom omhoog en kijk naar wat ik gevoeld heb. Een grote bos zwart haar en dikke donkere schaamlippen is wat ik zie. Ik druk mijn mond stevig op haar kut en ruik haar lekkere warme meidengeur. Ze hijgt en drukt haar onderlijf tegen mijn mond. “Je bent m’n eerste. Ik heb nergens ervaring mee. Dit voelt raar maar wel lekker”. Ik lach haar toe en speel met haar best grote schaamlippen. “Geniet maar, als je iets niet wilt moet je het zeggen”, zeg ik en kruip naar het voeteind van het bed.

Op mijn knieen zittend pak ik een voet van haar. Haar voet is zacht en warm en ruikt naar bad. Haar aankijkend breng ik haar voet naar mijn mond en neem haar tenen in mijn mond. Langzaam lik tussen haar wiebelende tenen. Ze rolt haar tepels tussen haar vingers en duwt haar kut wat omhoog. Haar voetzolen likkend en op haar grote teen zuigend laat ik mijn hand langs haar kuit glijden. Als ik haar voet weer op bed zet begin ik haar benen te kussen en hoe hoger ik kom hoe verder ze haar dijen uiteen doet. De binnenkant vaar haar dijen likkend en kussend terwijl mijn handen er omheen liggen maakt dat ze met haar hand naar haar poes gaat en deze begint te strelen. “M’n kut wordt warm, dat komt zeker omdat je zo lief met me doet”.
“Je bent dan ook een lekker ding hoor, wat steviger dan Marijke maar je hebt absoluut een lekker geil lijf”, zeg ik om haar wat losser te krijgen. Ze knijpt even in haar kut en legt haar vrije been ver opzij zodat ik haar kut nu goed kan zien. Ik lik me ernaar toe en ga op mijn buik tussen haar benen liggen en schuif met m’n gezicht naar haar kruis. Zacht blaas ik even tegen haar kut en lik haar dan over haar vlezige schaamlippen. Ze ruikt lekker naar warme geile kut en ik zuig haar lippen mijn mond in. Sabbelend en likkend raak ik haar dikke kittelaar aan. Met een schok duwt ze haar kut omhoog. “Wauw wat deed je”, vraagt ze hijgend. Ik lik haar even diep tussen haar dikke schaamlippen en zeg dan, ”ik likte aan je klit, je genotknobbeltje”. “Doe nog es”, vraagt ze met haar vingers nu haar schaamlippen van elkaar trekkend en haar kut open en dicht knijpend. Weer lik ik haar klit en hoor ik, “oohh, jaaahh lik m’n kittelaar”. Ik zuig zachtjes op haar grote klit en ze begint haar billen op en neer te bewegen tegen mijn mond. “Heb ik een beetje mooie kut, ik heb eigenlijk nooit goed kunnen kijken”, zegt ze wat hijgerig. Ik wrijf nu met mijn hand over haar gladde dikke schaamlippen en zeg dan verbaasd, “heb je nooit met een make-up spiegeltje naar je kut gekeken dan, dat doen toch alle meisjes”. “Met dit lijf valt dat niet mee hoor, en ik heb nooit iemand horen zeggen dat mijn kut de moeite waard is”. Ik leg mijn handen rond haar dijen en begin haar weer te likken. Kreunend van genot rolt ze haar hoofd heen en weer en drukt ze haar billen omhoog. “Je likt me zo lekker. Ik heb mijn kittelaar nooit zo gevoeld, ooohhh het wordt steeds erger, ooohhhhh wat is dit, jaaahhhh je likt me klaar geloof ik, ooooohhhhhhh”.

Ze klemt mijn hoofd tussen haar forse dijen en spuit werkelijk een golfje geil in mijn mond. Ik zuig op haar schaamlippen en drink haar leeg. Ze smaakt heerlijk. Langzaam ontspant ze haar benen en strekt ze zich uit. “Ik ben geloof ik klaargekomen, wat is dat een lekker gevoel, mijn dikke kut tintelt ervan. Ik kruip over haar heen en ga op haar liggen. Ze slaat haar armen om m’n nek en we beginnen heftig te tongzoenen. Ik voel haar zachte warme lijf onder me trillen. “Mag ik je neuken, ik ben behoorlijk geil van je geworden”, zeg ik schor. “Als je dat wil, maar dat doet wel pijn geloof ik hè. Ik heb wel eens mijn haarborstel er in geduwd en dat deed een beetje zeer”. Ik kijk naar haar leuke gezicht, “hoe wil je neuken, zo als we nu liggen of op z’n hondjes”? “Doe maar zo, ik weet niet wat het lekkerste is”. Ik doe mijn kont wat omhoog en pak mijn stijve leuter. Met m’n eikel zoek ik haar kut en voorzichtig druk ik me in haar. Haar dikke kut voelt lekker zacht en vooral heet en nat. Als ik over de helft in haar zit merk ik niets van enige pijn bij haar dus druk ik me tot mijn ballen in haar vlezige kut.
“Oh meid wat een fijne kut heb je”, hijg ik gemeend. Juist omdat ze fors is voelt haar kut heerlijk vlezig en geil aan. Ze kan haar benen niet om me heen leggen en door haar forse dijen kom ik niet zo diep als mijn lul zou willen. “Ik neuk…. eindelijk, ik neuk ook, nee ik word eindelijk geneukt, dat klinkt nog geiler”, hijgt ze en ze trekt mijn hoofd naar haar toe en begint me wild en gulzig te zoenen. Ik merk dat ze haar benen wat optrekt en met haar voeten op bed begint ze met haar billen tegenstoten te maken. “Neuk me hard, ik wil genomen worden, ooohhhh, wat geil”. Steeds harder pomp ik mijn lul in haar soppende kut en voel ik een hevig orgasme aankomen. Ik grijp haar stotende billen en met mijn mond in haar nek zuigend en likkend neuk ik me naar een hoogtepunt. “Mag ik in je klaarkomen”, vraag ik. “Jaaahhh, asjeblieft spuit maar in mijn dikke kut, eindelijk sperma in mijn kut”. Bloedgeil nu pomp ik mijn zaad in haar lijf en het gevoel in m’n eikel is heel heftig. “Ooohhhh kut, wat ben je lekker om mee te neuken, oeeewwwww”. Hijgend leeg ik me in dit zachte trillende lijf.
Uitgeput blijf ik op haar liggen en de zachtheid van haar lichaam vind ik heel erg prettig. Ze omhult me zowat en langzaam bijkomend druk ik mijn lul diep in haar nu hele dikke bijna uitstulpende warme kut. “Ben je lekker in me klaargekomen, ik vond het heerlijk jou zo te voelen rammen. Lekker gebruikt worden, daar had ik zin in”, zegt ze me knuffelend. Ik steun op m’n armen en kijk naar haar. “Was dit echt voor jou de eerste keer? Daar was niets van te merken. Je neukt lekker”. Ze wrijft over haar borsten en spelend met haar stijve tepels zegt ze, “jongens zien mij niet zitten. Je gaat toch niet met zo’n dikke meid naar bed als er ook Marijke’s zijn”.

“Gaat het over mij?”, horen we allebei en Marijke ploft naast ons op het bed. Haartjes nat van de douche en ze ruikt lekker. ‘Ik heb jullie wel gehoord hoor. Wat ben je lekker om mee te neuken of zoiets. Vond je het lekker meisje. Hij neukt geil hè, met die mooie lul van ‘m”.
Ik draai me van Rhesmie af en Marijke schuift op om me tussen hun in te laten liggen. “Heb jij een videocamera?”, vraag ik aan Marijke. “Zoiets ja hoezo”. Ik leg mijn hand tussen de benen van Rhesmie en zeg, “Rhesmie heeft nog nooit haar kutje gezien. Misschien kunnen we het met een camera laten zien. “Ja leuk, ik pak hem even”, roept ze en springt omhoog. Rhesmie trekt me wild naar zich toe en begint me weer onstuimig te zoenen. “Ben ik even weg, beginnen ze weer”, horen we Marijke zeggen. We schieten in de lach en ik pak de camera van Marijke aan. Ik sluit de camera aan op de tv en begin te draaien. Eerst de twee meiden op het bed, dan mijn slappe lul. De meiden schieten in de lach en Marijke zegt tegen haar kroegmaatje, “zo die heb je knap uitgewoond schatje”, daar hebben we voorlopig niks meer aan”. Ik richt de camera op Rhesmie en zoom in op haar kut. Ze komt overeind en kijkt gebiologeerd naar het scherm. Ze gaat met haar handen naar haar kut en trekt de schaamlippen van elkaar. Tussen de donkere schaamlippen zie je nu het roze vlees van haar heerlijke neukgrot. Ik kom wat dichterbij en in close-up zien we nu haar heerlijkheid vol in beeld. “Je moet je scheren lieverd, dan komt je kutje nog beter uit. Je hebt een mooi vol kutje”, zegt Marijke en ze buigt zich over het onderlijf van haar vriendin. “Mag ik?”, vraagt ze en ze wrijft met twee vingers tussen de schaamlippen van Rhesmie. “Lekker zacht en vol”, roept Marijke. “Veel lekkerder dan bij mij”. “Als jullie nu eens elkaar een beetje likken en zo, dan neem ik het op”, zeg ik in de hoop dat ze erin trappen. “Ik wil eerst geschoren worden dan”, zegt Rhesmie. Marijke zegt “Yes”. Kom mee naar de badkamer dan gaan we dat eens even doen. “Zal ik het filmen?”, vraag ik met een zacht kloppende lul. De meiden schieten in de lach en Marijke zegt, “pervers ventje, soms wil een meisje even privé wat doen hoor. Maar jij mag mee”.

Gedrieën lopen we naar de badkamer van Marijke en Rhesmie gaat op de rand van het bad zitten. In het volle licht zie ik nu dat ze wel dik is maar perfect in verhouding. Haar benen zijn mooi gevormd en haar lijf heeft de vormen van Marijke alleen veel dikker. Ze is absoluut niet vadsig of zo. Marijke gaat aan de gang met warm water, scheerschuim en een klein lichtblauw scheermesje. “Niet bang zijn, ik doe je geen pijn. Mijn kutje doe ik ook altijd. Kijk maar”, en ze trekt haar jurk omhoog waar ze geen broekje onder aan heeft. Rhesmie kijkt naar haar kutje en voelt er even aan. “Lekker glad ja”. Ik film het hele gebeuren en Marijke trekt de schaamlippen van haar vriendin naar buiten en heel voorzichtig maar resoluut knipt en scheert ze de kut van Rhesmie helemaal kaal op een klein driehoekje na. Dan pakt ze tube en laat wat op haar vingertoppen lopen. Ze smeert de geschoren kut voorzichtig in en ik zie Rhesmie haar ogen dichtdoen en genieten van de aanraking. De vingers van haar vriendin aan haar net geschoren kut voelt zalig aan. Ze begint wat te hijgen en ik zie tussen de nu goed zichtbare donkere schaamlippen wat wit vocht naar buiten komen. “Hé, ventje je sperma loopt er uit, lekker”, naar voren buigend en de kut van haar vriendin likkend. Rhesmie legt haar handen op het hoofd van Marijke en ik zie op het beeld dat ze wat met haar billen op de badrand van voor naar achter begint te bewegen. Marijke trekt het kleedje onder haar knieën en begint haar vriendin echt te beffen.

Dit is zo’n geil gezicht dat ik de camera neerzet met het kontje van Marijke in beeld en achter haar plaatsneem. “Ik ga je neuken lekkertje”. Snel slaat Marijke haar jurk omhoog zodat haar blote kontje zichtbaar wordt. Ik buk me en haal mijn tong door haar kutje en bilspleetje. Dan pak ik haar bij haar wespentaille en druk mijn weer wat hard geworden penis in een keer in haar vochtige kutje. “Jezus, wat heb je toch een dikke tamp jongen”, kreunt ze luid met haar mond op de kut van Rhesmie. Ik trek haar aan haar heupen stevig naar me toe en begin met lange stoten diep in haar te bewegen. “Oh ja, lekker zo jij likt het kutje van Rhesmie en ik neuk de jouwe, ooohhhh wat zijn jullie lekkere meiden”, hijg ik terwijl ik naar het gelukkige gezicht van Rhesmie kijk. Rhesmie buigt zover als ze kan naar voren en opent haar mond. Ik doe dat ook en we likken elkaar in de mond en wrijven onze tongen tegen elkaar. Hijgend zijn we met z’n drieën geil bezig en zeggen niets. Alleen ons gekreun en gezucht is hoorbaar. “Harder Yohna, ik wil je tegen me aan horen kletsen, je ballen tegen mijn kontje voelen”, en ze grijpt naar achteren en trekt me als het ware tegen zich aan. Ik grijp haar nu goed vast en pomp wild met m’n heupen tegen haar kleine kontje. Met iedere stoot zie ik haar hoofd tegen de kut van Rhesmie gaan die ook met grote ogen en open mond zit te genieten. “M’n kut tintelt weer ik kom weer klaar geloof ik, wil je even op mijn grote dikke klit zuigen schat, Jaahhhh zo jaaaaa ohhhhhhh, lik me klaar, lik dit geile geschoren dikke kutje klaar, ooooeeewwwwffff”. Zo wild als ze kan stoot ze haar billen naar voren. Haar geile praat, het beffen van het natte klaarkomende kutje van haar vriendin en mijn diepe stoten zorgen dat Marijke het ook weer voelt opkomen. “Harder Yohna, neuk me klaar ooohh ik hou het niet meer dit is allemaal zo geil ineens, ooohhhhhh ja,oh ja oohhhhhhhhhhh“ roept ze hard en ik voel haar kutje om mijn lul samentrekken en heel nat worden. De warme geile geur die in mijn neus komt is zo dierlijk dat ik hier al bijna van klaar kom. “Ik wil lekker geil over jullie heen spuiten”, roep ik hijgend in het soppende kutje van Marijke pompend. Marijke komt met haar bovenlijf omhoog en Rhesmie komt ook op haar knieën op de grond zitten. Snel haal ik mijn al heftig kloppende lul uit dit warme kutje en stop hem tussen de elkaar likkende monden van de twee meiden. Beiden steken ze hun tong uit en likken aan de onderkant van mijn heen en weer schuivende schacht. Met een “Ooooeeewwww spuit ik een golf zaad naar buiten over de togen van deze heerlijk geile meiden. “Oooeeww, ooeeww, ooeewww”, roep ik bij ieder zaadlozing. Met trillende knieën trek ik aan mijn lul en wrijf hem tussen hun nog altijd likkend monden. Doodmoe val ik op mijn knieen naast hun en elkaar omarmend hijgen we uit en zoenen elkaar over en weer. “Oh meiden van me, wat zijn jullie toch lekker geil. Laat me eens naar je kutje kijken”, zeg ik tegen Rhesmie. Ze doet haar dijen uit elkaar en ik zie haar dikke schaamlippen ver uiteen staan. Ik buig me diep en lik er aan. “Lekker glad zo” , zeg ik en druk een kus op haar kutje. “Ik hou nu een beetje van jullie”, zegt ze en kust ons allebei. “Nou nog wat afvallen zodat de jongens ook naar mij kijken nu ik weet dat neuken en klaarkomen heel lekker is”. We staan op en ik vraag of ik even mag douchen voor ik weer naar huis ga. “Jij altijd lekkere vent, je mag ook je kleren halen, dan blijven we lekker met z’n drieën hier in huis. Er staan nog een paar kamers leeg hierboven”……

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort marmaris escort fethiye escort trabzon escort film izle bursa escort bursa escort bursa escort esenyurt escort avcılar escort ankara escort