Uncategorized

Zaadgeile bottm

Babe

Zaadgeile bottm
Dus meteen wordt de Buttplug weer op zijn plaats geduwd..

Intussen is Wim reeds afgehaakt en naar zijn appartement gegaan.. Peter doucht verder.. Ik wordt door Theo nog even uitgenodigd in het bubbelbad.. Samen zijn we daar heerlijk aan het tongen als ook Peter aangeeft maar te gaan slapen.. Theo streelt mijn bovenbeen terwijl we innig met elkaar aan het zoenen zijn.. Zijn handen zoeken mijn Pik op en als hij deze vast heeft begint hij er traag wat aan te trekken.. Wel op een lekkere manier in ieder geval dus ik voel de tintelingen door mijn hele lijf heen gaan.. Ondertussen bemerk ik dat het hem ook niet onberoerd laat en dat hij wederom met een harde stijve lat zit.. De Eikel ontbloot en ik voel met mijn hand aan de stam de aders kloppen.. Zelfs zijn ballen staan strak in de zak ondanks het warme water.. Kom schatje.. gaan we boven nog even wat drinken? Of blijf je gewoon bij mij slapen? Nou zeg ik.. volgens mij moet jij nog eerst even een keer ontladen hoor.. Ik laat een Top nooit met zo’n stijve lul achter zonder fatsoenlijk zijn ontlading te hebben verzorgt.. hi hi.. Hmm dat klinkt goed zegt Theo.. Maar zullen we dan maar nog even boven op bed gaan liggen? Ja is goed.. We stappen uit het badwater en drogen ons af.. Nadat we beiden onze Badjassen hebben aangedaan loop ik voor Theo uit de trap op.. Hmm kreunt hij.. Lekker geil gezicht die dikke kont van je met die Buttplug zo in je Kut.. Zijn handen reiken naar mijn billen en drukken de Buttplug nog wat verder naar binnen onderwijl we zelfs op de trap niet van elkaar af kunnen blijven blijkbaar..

Zoenend en elkaar strelend komen we in zijn Slaapkamer uit.. Hij staat voor zijn grote bed en maakt zijn badjas open.. Zijn harde dikke Pik laat alweer wat pre cum los.. Het druppelt van zijn dikke Eikel af.. Hmm meer uitnodiging heb ik niet nodig en val direct voor hem op mijn knieën en begin hem direct alsof het een ijslolly is af te likken.. Speels ga ik met mijn tong over zijn Eikel heen, duw deze af en toe in zijn Pisgaatje en lik al het opborrelende voorvocht van die heerlijke Pik op.. Hmm..

Terwijl ik zo met zijn Pik speel gaan zijn handen door mijn gemillimeterde haren.. Hij streelt mijn oren.. En laat kreunend merken dat ik mijn werk goed doe.. Ohh Sletje wat doe je dit lekker… Hmm hier hou ik nou zo van.. Jezus jongen wat kan jij Pijpen zeg!.. Hij trekt mij langzaam omhoog en we tongen intens.. Hij draait mij plotseling om en ik voel zijn dikke natte Pik tegen mijn billen aankomen.. Zoenend in mijn nek gaan zijn handen strelend over mijn lichaam.. Hij duwt mij op het bed.. En komt hangend over mijn rug heen.. Plotseling voel ik de druk op mijn benen toenemen en dan duwt hij met zijn knieën mijn benen wat ruw uit elkaar.. Met een hand duwt hij een rolkussen onder mijn buik zodat mijn billen mooi toegankelijk zijn voor hem.. Onderwijl is hij mijn rug zachtjes aan het kussen en pakt hij met zijn andere hand de Buttplug vast en trekt deze met een plop uit mijn Kut.. Zoenend verkent hij bij mij mijn rug en mijn nek.. En dan ineens voel ik zijn eikel tegen mijn kutopening geduwd worden.. Ik ga je lekker neuken Schat.. je heerlijk verwennen.. Jij wilt gewoon mijn Pik of niet Slet.. Je wilt gewoon diep door mij bevrucht worden met mijn zaad.. Je wilt voor altijd Daddy’s sletje zijn of niet?..

Zeg het dan tegen daddy!.. Ben je Daddy’s geile zaadslet vanaf nu? Jah Daddy ik wil geneukt worden door U.. Bevrucht worden door Uw zaad.. Hoe vaker hoe beter hi hi.. En dan duwt hij zonder verdere plichtplegingen met een stoot vanuit zijn heupen die lekkere dikke harde Pik diep in mijn Kut.. Ik voel dat door de druk er zaad langs de stam naar buiten wordt geperst, bij iedere stoot waarmee zijn pik zich in mijn Kut boort.. Het sopt behoorlijk daar beneden slet!.. We hebben je goed volgespoten vanavond.. Ik voel de druk van zijn lichaam op mijn Rug.. Ik voel zijn behaarde buik tegen me rug aanschuren bij iedere stoot van die dikke Pik diep in mijn Kut.. Ik merk dat zijn Pik aan het verharden is en dat hij tegen een orgasme aan zit… Ik spuit die slettekut weer vol van je Slet.. Ik ga je volblaffen met mijn zaad.. Die zaadkut bevruchten van je.. Ohh jaaaahhh.. Met een diepe zucht ontlaad hij zich diep in mij… Hij houdt zich even stil en trekt zich vervolgens uit mijn Kut terug direct gevolgd door de Buttplug die er weer in gestopt wordt.. Ja anders zo zonde als al dat goede zaad zo maar weg loopt.. Zo raak je nooit bevrucht Slet.. Hij rolt van me af.. En we liggen nog even lekker na te genieten tegen elkaar aan.. Al gauw ben ik in een diepe slaap weggezakt…. Op een gegeven moment wordt ik wakker en ga ik naar de badkamer want mijn buik zegt mij dat ik wat kwijt moet raken.. Ik trek de Buttplug uit mijn anus en begin mij te ontlasten… Een behoorlijke hoeveelheid zaad voel ik uit mij stromen.. Zodra ik verder weer schoon ben stap ik weer in het bed..Al gauw voel ik Theo zich mijn kant op draaien en liggen we lepeltje lepeltje tegen elkaar aan..

Hij slaat zijn armen om mij heen en drukt zijn inmiddels al weer op oorlogsterkte zijnde dikke pik tegen mijn billen aan.. Al gauw stoot hij met zijn Eikel tegen mijn nog behoorlijk openstaande Kut aan en doordat hij weer erg veel voorvocht uitscheidt gaat zijn pik dan ook best gemakkelijk naar binnen.. Traag neukt hij mij in dit standje..Onderwijl lieve woordjes zeggend over dat ik zo lekker ben..Zijn eigen Slet ben en zo..

Na mij zo eindje te hebben geneukt kondigt hij met een luide kreun wederom zijn zaadlozing diep in mijn Kut aan.. Nu laat hij zijn Lul gewoon in mij zitten en vallen we eigenlijk gelijktijdig weer in slaap.. Als ik wakker wordt besef ik mij niet helemaal waar ik ben.. Ik kijk een beetje verdwaasd om mij heen.. Dan kijk ik naast mij in een paar mooie donkere ogen.. Morgen schatje.. Lekker geslapen?vraagt Theo.. Huh?.. Wat is er gebeurd..? Wat heb ik gemist?.. Oh je weet niet meer dat je met mij naar huis gegaan bent?.. We hebben gisteravond een geweldige seksnacht beleefd met jou.. We?? Ooh je weet t echt niet meer?? hmm die pil heeft iets te goed zijn werk gedaan mompelt Theo.. Pil? Vraag ik.. Je kunt je niet meer herinneren dat je gisteren door ons drieën geneukt bent?? Drie man? Oh oh nu begint me wat te dagen ja… Oh ja jullie hebben mij gewoon uitgewoond gisteravond en mij volgens mij ook zonder condoom geneukt.. Ja zegt Theo… We hebben je inderdaad behoorlijk afgeneukt ja.. En hebben je inderdaad zonder condoom meerdere keren geneukt.. Ik voel aan mijn kont, die staat behoorlijk open.. ik voel wat plakkerigs in mijn bilnaad.. Ik schrik er een beetje van.. Man ik sta open zeg ik tegen Theo.. Met zijn hand voelt hij even aan mijn kont.. Hmm zijn streling veroorzaakt wel weer een geil gevoel bij mij.. Langzaam gaat zijn vinger over de rand van mijn Kutopening en veroorzaakt daar wel een lekker gevoel.. Als hij een vinger naar binnen laat gaan kan ik een kreun niet voorkomen.. Theo buigt zich naar mij toe en begint me te zoenen.. Ik ben geloof ik verliefd aan het worden op jou.. Ik had al vlinders in mijn buik gisteravond de eerste keer dat ik je aankeek in de Kroeg zegt Theo.. oh ja ?.. goh vreemd ha ha.. Tja weet niet of het vlinders waren maar ik voelde meteen ook wel wat bij jou aanblik hoor beken ik.. We kijken elkaar diep in de ogen aan en op slag ben ik inderdaad verliefd op die grote stevige man met die fantastische donkere ogen..

Ik draai mijn lichaam zo half op die van hem en we raken in een diepe tongzoen verstrengelt.. Theo is wat dominant in zijn houding en bepaalt duidelijk hoe en wat in deze.. Ik voel met mijn hand over zijn borst en ga al gauw richting zijn tepels.. Als ik daar rondjes met mijn vingertop draai ontsnapt er al gauw een zucht uit de mond van Theo.. Ik neem de Tepel tussen duim en wijsvinger (zijn tepels zijn heel groot en opgezwollen).. Ik merk aan hem dat hij retegeil is.. Inmiddels heeft hij 2 vingers in mijn Kut geduwd en probeert duidelijk mijn Prostaat te melken.. iets wat mij niet onberoerd laat.. Ik zak met mijn lichaam langzaam naar beneden, zoenend en likkend ga ik met mijn tong richting zijn Tepels.. Zachtjes neem ik die tussen mijn tanden.. Ik zuig op zijn tepels.. Likkend speel ik met zijn Tepels onderwijl af en toe een geile steelse blik richting Theo werpend..Ohh dat doe je lekker Schatje.. Wat ben jij toch een geile Slet.. Ohh.. verzucht Theo..Langzaam ga ik naar zijn buik richting zijn navel.. Speels steek ik mijn tong in zijn navel.. Tering Slet! Je maakt me geiler en geiler.. Langzaam kom ik bij zijn kruis.. Zijn Pik staat trillend kaarsrecht overeind.. Het voorvocht stroomt er letterlijk uit zo geil is de man.. Ik voel met mijn handen zijn Ballen pulseren.. Zijn grote zak staat strak van geilheid.. Zachtjes kus ik die dikke ontblote eikel…Ik neem met mijn tong het voorvocht op.. Ik kijk Theo aan terwijl ik met een geile blik in mijn ogen mijn lippen aflik.. Oh Slet.. neem hem in je mond slet! Pijp mijn geile Pik! Terwijl ik hem geil in de ogen kijk, neem ik zijn Pik in mijn mond.. Zachtjes sabbel ik op zijn dikke eikel die nu meer en meer voorvocht vrijgeeft.. Slikkend verdwijnt zijn dikke paal richting mijn Keelgat.. Zijn handen drukken nu op mijn achterhoofd en pompend ga ik met mijn lippen over die dikke Pik heen en weer.. Onderwijl af en toe met mijn tong zijn Eikel plagend..

Hmm geil man wat doe jij dit lekker!.. Ben zelden zo lekker gepijpt als dat je nu doet.. Door al het voorvocht en mijn kwijl kan ik die enorme lul dieper hebben als normaal.. Mijn ademhaling kan ik aanpassen in het tempo waarin hij nu zijn zaadpaal in mijn mond aan het stoten is.. Normaal ga ik ik kokhalzen maar ben blijkbaar zo geconcentreerd bezig hem af te zuigen dat t me schijnbaar geen moeite kost.. Ik voel dat Theo bezig is zijn orgasme tegen te houden.. Ik krijg niet de mogelijkheid om hem tot een orgasme te laten komen met mijn mond.. Hij trekt me aan mijn schouders… Hij wil dat ik dus omhoog kom… In zijn armen lig ik op zijn buik en borst.. Mijn benen aan weerszijde van zijn lichaam.. Hij reikt met zijn mond naar mij.. En zoent me op mijn mond.. Likkend gaat zijn tong over mijn lippen heen ,de restjes van zijn voorvocht en mijn kwijl afkomstig van zijn Pik, opnemend om deze in mijn open mond te spugen… Tongend zijn we in gevecht met elkaar, en ik voel zijn Eikel drijfnat in mijn bilnaad op en neer gaan op zoek naar mijn Kutopening.. Oh Slet open je Kut.. Ik wil je neuken Slet.. Ik ga je neuken Slet.. Jij wordt nu van mij! Ik ga je bezitten.. Je geile Kut bevruchten.. Jou lijf gaat mij nu toebehoren Slet!

Met zijn armen drukt hij mijn lijf naar beneden en ik voel dat zijn Eikel mijn Kut in glijd, mede door mijn kwijl en zijn overvloedige voorvocht heeft hij duidelijk geen glijmiddel nodig.. Al gauw kan hij zijn hele stam diep in mijn Kut douwen.. Door mijn bekken nu wat te kantelen en omdat ik wat meer op zijn schoot kom zitten verdwijnt de volle 22/5 diep in mijn Kut.. Zijn plaagstootjes vanuit zijn heupen veroorzaken dat mijn Prostaat optimaal geprikkeld wordt… Ik wordt megageil van deze man.. Van deze manier van seks bedrijven.. Ik krijg blosjes op mijn wangen, ik krijg het er warm van.. Het zweet breekt aan alle kanten los, ook bij hem.. Hij blijft mij diep in de ogen aankijken terwijl ik hem probeer te berijden… Zijn handen bespelen mijn tepels…

Hij brengt mij hierdoor al redelijk snel naar een hoogtepunt toe.. Die dikke Pik met die nog dikkere eikel prikkelt bij iedere stoot zo mijn Prostaat, dat ik plotseling begin samen te trekken.. Met spastische bewegingen van mijn lijf knijp ik met mijn Kringspier… Ik melk als het ware zijn geile Pik.. Ohh Ja Slet knijp met je Kut.. Melk Daddy zijn Pik maar lekker… Daddy gaat die Kut van je zo bevruchten Slet.. Je hebt me nu zo geil gekregen.. Ik spuit die Kut van je vol Slet!

Plotseling schieten de straaltjes vocht uit mijn pik op zijn borst.. Ja kom maar Slet!.. laat je maar gaan.. Dit is een geil gezicht zo dat ik je neukend tot een orgasme krijg zonder dat je pik wordt aangeraakt door je zelf of door mij! Hmm.. Ik voel zijn Pik diep in mij verharden.. En met een luide zucht voel ik zijn Pik tot een zaadexplosie komen in mijn buik.. Hij heeft zijn Pik tot het maximale in mijn Kut gestoten en houdt mijn lichaam nu stevig vast… Pulserend voel ik de stralen zaad bij mij naar binnen gaan.. Ohh Ik bevrucht je Kut Slet.. Je bent nu van mij Slet.. Ik spuit me helemaal in je leeg!.. Het lijkt wel minutenlang te duren.. Ik blijf elke pulserende beweging van zijn Pik diep in mijn Kut voelen.. Hij loost echt heel veel zaad in mij.. Ik voel dat er al het een en ander aan zaad langs zijn Stam uit mijn Kut vloeit… Ik voel de natte kleverigheid tussen mijn Kutopening en in zijn Kruis.. Ik val voorover op zijn buik en innig verstrengelt zoenen en tongen we elkaar minuten lang.. Dan staat Theo op en loopt naar de badkamer.. Ik vind het beeld wat ik krijg van zijn lichaam alleen maar mooier worden.. Zijn doen en handelen en zijn hele zo als hij is maakt mij echt verliefd op hem.. Ik voel dat door mijn hele lichaam heen gaan.. Snel sta ik op en loop naar de douche toe onderwijl voel ik het zaad in een spoortje uit mijn Kut langs mijn dijen naar beneden lopen.. Theo zit op het Toilet en ziet het ook als ik voorbij hem loop..Hij steekt zijn hand op en strijkt het zaad op langs mijn dijen omhoog tot aan mijn Kut.. Hij staat op en reikt met zijn vingers naar mijn mond en laat mij , door zijn Blik alleen al, zijn vingers aflikken..

Hij zakt door zijn knieën en voor ik het besef duwt hij mij voorover over de wastafel.. Hij likt mijn Kut met zijn Tong af en zegt dan: duw het er maar uit, toe maar laat het maar lopen schatje.. Ik pers wat van zijn zaad naar buiten.. Goed zo.. Hij likt het allemaal op en komt omhoog en zoent me op de mond. Zodra ik mijn mond open duwt hij zijn tong met het zaad bij mij naar binnen.. Onderwijl is hij met een hand alweer bezig mijn Kut te vingeren.. Hmm kreun ik Lekker? Vraagt hij.. Ben je alweer zo geil schat?.. Ik heb eerst even rust nodig hoor…Moet ik Peter of Wim even roepen?.. Die hebben vast ook nog wel even zin in jou hoor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort kayseri escort