Uncategorized

deze is mooi..

deze is mooi..
De hoer

Ik was 16 jaar en werkte tijdens mijn studie in Amsterdam part-time in de Horeca. Het was een mooie, warme, lentedag en ik had twee dagen vrij. Had niets te doen. Om toch de dag door te brengen ging ik de stad in. Vanaf de dam liep ik via de Beurs het Red-light gebied in. Daar aangekomen liep ik langs een van de grachten en passeerde de vele ramen waar het rode licht de overhand hadden. Even bleef ik staan voor een venster waar een vrouwtje op een kruk mij de aandacht trok. Ze straalde iets uit wat ik bij de andere erotisch geklede dames achter de ramen niet zag. Ze zat te lezen in een blaadje of een boekje. Ze keek op en recht in mijn gezicht, ze zag mijn nieuwsgierige blik. Dat trok haar aandacht want ze tikte op het venster en wees naar de deur. Aarzelend liep ik er heen. Ze opende de deur, “heb je zin schatje?” Ik schrok. Ze nam meteen het initiatief, ze straalde iets aantrekkelijks, iets liefs uit, ze was mollig, niet erg groot, maar wel weelderige borsten, misschien wel erg groot? Maar daar had ik niet zoveel ervaring in. “Kom binnen, het is rustig op straat.” Ik aarzelde, “kom joh, ik eet je niet op, ik wil gewoon even een gezellig praatje maken, zit al en hele tijd te wachten op klanten maar het wil niet vandaag.” Ik ging bij haar naar binnen. We namen plaats, ik op haar stoel en zij op de rand van haar bed.

* Ellen.
Ze is een gezellige praatster, leuk en grappig. Ik weet al snel dat ze Ellen heet en oorspronkelijk werkte als verpleegster en dat het zitten achter de ramen feitelijk alleen was om haar studie te bekostigen, maar toen ze 28 werd raakte ze haar baan kwijt en nu doet ze dit werk al twee jaar als vast inkomen. Ze schonk wat frisdrank in en we kwebbelden verder, dan klapte ze met haar hand op het bed, “He, kom even naast me zitten.” Ik stond op, liep naar het bed en zij stond even op om het gordijn te sluiten. Ze kwam naast me zitten en legde een hand op mijn bovenbeen. “kusje” en ze kuste me in mijn nek. Aangenaam verrast kuste ik haar ook eerst op haar wang, maar dan vonden onze monden elkaar, er volgde een tongzoen die behoorlijk lang duurde. Ik vond het spannend. Zonder schroom begon ze mijn broek open te maken en toen ze mijn pik tevoorschijn haalde zei ze tevreden “Mm joh, hij ziet er lekker uit, niet zo’n oud geval die ik meestal zie” ik lachte zenuwachtig, maar ze vervolgde “zullen we afspreken dat je bij mij thuis komt?” ik knikte. “Als ik je vast mijn huissleutels geef, dan kun je vast naar binnen en een beetje rondkijken, misschien vind je iets waarmee je mij kunt verrassen.” Ze gaf me de sleutels en zei, “Da Costastraat 00 hs, tot zo lekkere lieverd van me, ik ben rond 19.00 uur thuis.” Zo enigszins overbluft ging ik weg. Met behulp van de tram was ik snel op het adres.

Het was een gezellige woning, knus ingericht, veel planten, in de woonkamer een royaal bankstel van leer met een eiken eethoek en een eiken servieskast. De keuken was modern en licht, een royale badkamer, in grijs/blauw tinten, met ligbad en een aparte douchecel en toilet. Een slaapkamer had een kingsize bed met donkerrode bekleding. Aan de muur een hele grote zwarte kast, die de hele wand bedekte, die op slot was en een gigantische spiegel aan de andere wand en de muur aan de voet zijde was spiegel glad en wit van kleur met alleen twee geluidsboxen hoog in de hoeken, naast het bed stond op een verhoging een filmprojector. Toen ik deze aanzette zag ik voor het eerst, op de gladde muur, een pornofilm. De andere slaapkamer was eenvoudig ingericht met een dubbel bed en een kast.

Terug in de keuken neusde ik wat rond, bier, frisdrank, zuiveldrank en wijn was er volop. Ook vond ik aardappelen en fruit, maar geen groenten en vlees. Snel ging ik naar de slager voor twee haasbiefstukken en bij de groenteman nam ik sperzieboontjes mee. Ik bereide het eten voor, zodat als Ellen thuis komt ik het meteen kon opzetten, ook dekte ik de tafel voor ons tweetjes. Het was 17.00 uur. Nieuwsgierig als ik was keek ik nog wat rond. In de kleine slaapkamer deed ik nu toch de kast open, er lagen lakens, handdoeken en washandjes in, maar ik zag ook latex kledij, zo te zien voor mannen. Uit nieuwsgierigheid trok ik het een en ander aan en in de spiegel zag ik het resultaat. Ik zag me als een zestienjarige jongeman in een zwart latex T-shirt en een latex broek met z’n piemel in de speciaal bestemde en voorgevormde ruimte, mijn piemel apart verpakt bungelde er als het ware los bij. Grappig en geil. Net als ik het weer wilde uittrekken hoorde ik dat iemand sleutels in het slot van de deur stak en toen ging de deur open.

* Bij haar.
Daar staat ze. Op hoge hakken, korte rok met een korte leren jas, in plaats van de mooie lingerie die ze aanhad. Ze ziet me meteen. Staat stil, doet dan de deur dicht en loopt langzaam naar me toe. Ze lacht, “dat is inderdaad een verrassing Peet.” Ze kust me en de kus beantwoord ik en ze voelt aan mijn piemel, “Mm, lekker, daar gaan we straks lekker uitgebreid van genieten, houd dit maar aan.” Als ik haar vertel wat we eten laat ze me vast in de keuken beginnen, zelf gaat ze de grote slaapkamer binnen. Ik hoor haar wat rommelen en dan komt Ellen ook de keuken binnen. Ze heeft zich verkleed, ik zie een volwassen jonge wat dik gezette donkerblonde vrouw, haar borsten en onderlichaam gevangen in rode lingerie, een smal zwart leren riempje om haar hals en haar voeten in zwarte halfhoge schoenen. Samen maken we het avondeten af en na het gezellig opgegeten te hebben en een kopje koffie na, neemt ze me mee naar de grote slaapkamer. We nemen op het bed plaats en Ellen start de filmprojector. Ik zie een andere film dan toen ik hem aan deed. De film toont beelden van een koppel die elkaar strelen, likken en kussen. Ik zie hoe hij haar in het kruis likt aan haar kut en vervolgens aan haar anus en dan haar borsten en het vrouwtje zuigt aan zijn tepels en likt zijn buik en schaamstreek en zuigt zijn pik keihard. Dan neuken ze in allerlei standjes totdat ze beiden klaarkomen en hij zijn sperma over haar borsten spuit. Er volgt nog een scène, maar Ellen zet de projector stil.

Ze richt zich op, draait op haar zij, pakt mijn pik vast en zoekt mijn mond. Natuurlijk vind ze die, diep dringt haar warme tong bij mij naar binnen. Dan friemelt ze net zo lang tot dat ik uit de latex broek ben bevrijd. Ze neemt nu weer mijn pik vast en begint er aan te trekken, ondertussen zijn we nog steeds aan het tongzoenen. Ik weet niet wat me overkomt, maar ik word heel rustig en vind het lekker. Ik word ‘brutaal’ want ik neem de gelegenheid haar BH los te maken, twee volle grote tieten komen vrij en Ellen reageert door met haar onderlijf iets omhoog te komen, nu krijg ik ook de gelegenheid haar uit haar slip te bevrijden. Ze is nu geheel naakt, ze kruipt op me en gaat vervolgend hurken en schuift omhoog, haar kut komt boven mijn mond. Net zoals in de film begin ik haar te likken en zuig ook aan haar clit. Heerlijk. Ze wordt drijfnat. Dan staat ze op en gaat van het bed af. “Kom, ga mee” ik volg haar naar de badkamer. Ik moet van haar op de grond hurken en zij staat in spreidstand voor mij, ik kijk zo in haar toch al vochtige kut. Met beide handen spreidt ze haar kutlippen, brutaal steekt haar clit naar voren, dan watert zij over mij heen, de warme straal van haar lichaamsvocht sproeit over mijn borst en ze richt ook op mijn gezicht, mijn mond, neus en wangen worden drijfnat. Dan stopt ze en wrijft haar kut tegen mijn hoofd. Ik neem haar billen vast. Net als ik haar kut wil likken weert ze me af. Ze neemt me weer mee naar de slaapkamer. Ik moet op bed gaan liggen. Ze opent de kast en ik zie allerlei riempjes, handboeien en touw en andere voor mij onbekende zaken hangen en liggen. Maar nu zie ik ook dat in deze kast ook nog een brede deur bevind. Wat is hiervan de bedoeling? Ik moet het maar ‘laten’ gebeuren. Spannend?

Ellen heeft de kast geopend, ze draait zich om en kijkt mij aan. “Peet, ik vind je een lekkere knaap, toen ik je vandaag voor het eerst zag, kreeg ik een heel apart gevoel in mijn buik, ik wil met jou een hele spannende relatie opbouwen, jij ook?” ze reageerde met een ontwapenende lach toen ik positief antwoordde. Ellen ging naast me liggen en ik kon en mocht nu wel haar kut en clitoris likken en daarna verdween mijn harde pik erin, waarna ik haar keihard tot het uiterste neukte. Ze kwam geweldig heftig klaar. Zo tevreden bleven we een tijdje liggen, mijn pik nog steeds in haar warme kut. Toen begon ze haar spieren te spannen en ontspannen. Steeds steviger,zodat ik weer een spontane erectie kreeg. Heerlijk wat een vrouw. Toen stonden we op en gingen naar de woonkamer, het was al donker, ze deed de gordijnen dicht en een paar wandlampen aan. Ik ging op de bank zitten en verwachte haar naast me, maar Ellen pakte eerst een fles wijn en twee glazen en eenmaal ingeschonken nam ze plaats in een andere stoel tegenover mij. Het was een soort pauze, zoals wij tegenover elkaar zaten. Allebei naakt, allebei nagenietend van onze gezamenlijke actie. Het was Ellen die als eerste weer in beweging kwam, althans, ze stond op en liep de kamer uit. Ik hoorde haar rommelen in de slaapkamer. Even later kwam er een piepend geluid uit de kamer en toen werd het weer stil.

* Samen.
“PEET!!” klonk haar stem. Ik veerde op vanaf de bank. “PEET!!” ze riep me, ik liep nu ook naar de slaapkamer, ik zag haar niet, “Ellen, waar ben je?” “hier” ik zie haar, de kast, de deur, achter de kast is nog een vertrek. Ik ging via de deur het vertrek binnen. Het is een donkere, spaarzaam verlichte kamer. Een paar katrollen aan het plafond, maar ook aan een wand. Ook een raamwerk met haken, riemen en kabels zie ik aan de andere wand. Ellen laat me eerste rondkijken, dan vertelt ze dat ze privé af en toe vrouwelijke klanten ontvangt en die of alleen in de slaapkamer of hier in deze kamer afwerkt, afhankelijk van de wensen van de klant. Ze heeft vrouwen die gewoon eens met een andere vrouw willen vrijen, maar er zijn er ook die een rollenspel willen, waarbij ze onderdanig of als meesteres een sessie ondergaan. Ellen toont mij veel attributen waarvan ze mij uitlegt hoe die gebruikt moeten worden. Dan gaan we terug naar de woonkamer waar we nog een glaasje wijn drinken. Dan naar bed en even later liggen we lepeltje/lepeltje.

* Een nieuwe tijd.
Ik word wakker. Naast mij slaapt Ellen nog steeds. Ze ligt op haar rug. Hierdoor geeft ze volledig zicht op haar heerlijke, goed verzorgde, lichaam. Een mollige jonge vrouw, met flinke ronde borsten, donkerblond haar, haar venusheuvel bedekt door een laagje donker dons. Een gouden ringetje siert haar clitoris die als een heel klein knobbeltje brutaal uitsteekt. Haar benen liggen enigszins gespreid waardoor je haar intieme speeltje ziet. Ik kan mezelf er niet van tegenhouden om, heel voorzichtig, over haar heen te buigen en haar klitje te kussen. Mijn lippen raken de huid rondom haar klitje aan, het puntje van mijn tong raakt, heel eventjes maar, haar genotknobbeltje aan. Toch is dit voldoende om bij haar een reactie teweeg te brengen. Ze beweegt haar benen. Ik wil mijn mond terugtrekken, maar als mijn lippen haar loslaten, “Neen, niet stoppen, Peet, asjeblieft, ga door!” weer kus ik haar intiem, weer raakt mijn tong haar knobbeltje, ze spreidt haar benen verder uit elkaar, ik krijg meer ruimte en ik lik nu haar lippen, die warm en vochtig zijn. Een hand van haar vind mijn pik, die meteen begint te groeien. “Kom, schat, doe het maar” aangemoedigd door haar dringt mijn tong diep bij haar naar binnen. Deze keer laat ze me helemaal gaan. Haar onderlijf begint te schokken en als ik haar kut loslaat en me richt op haar borsten, leidt Ellen mij zodanig dat ik tussen haar benen kom. Automatisch dringt mijn stijve pik bij haar naar binnen, stevig beuk ik hem diep, haar handen op mijn billen voeren het ritme aan. Dan komen we gelijktijdig en langdurig klaar, heerlijk. We blijven even zou liggen.

Dan staan we op, samen verzorgen we het ontbijt, daarna samen douchen, aankleden en daarna een bakje koffie. We zitten samen in de woonkamer. “Wat gaan we vandaag doen?” vraag ik. Ellen kijkt me aan, “Ik ga straks achter het raam, maar voor vanavond heb ik een afspraak, die komt hier om ongeveer negen uur” even wacht ze, maar dan “als ze komt moet je maar zolang in de kleine slaapkamer blijven, dan kan ik mijn werk doen!” weer even wachten, dan vervolgt ze “maar, als je wilt kun je via de TV in die kamer ons bezig zien” ze lacht en met een “dan kan jij je vast voorbereiden als ze weg is.” Ik begrijp haar hint. Het wordt weer een hete avond. De koffie is op, ze gaat weg, ik ruim een en ander op en vervolgens zorg ik dat alles in huis komt voor het avondeten, ook zorg ik dat we wijn, frisdrank en bier in huis hebben.

* De klant.
Ellen komt eindelijk thuis. Ze gaat, na mij gekust te hebben, meteen naar de badkamer. Ik hoor de douche en ook dat ze bezig is zichzelf te verzorgen, dan loopt ze naar de slaapkamer om vervolgens mij te roepen. Ze vraagt mij om haar te helpen. Ik moet haar onderlichaam scheren. Als ik klaar ben is ze spekglad. Ik wil haar daar kussen, “nee Peet, nu niet, straks, als ze weg is.” Ze legt me uit dat ze niet opgegeild wil worden. Anders kan ze niet ‘beroepsmatig’ de vrouw helpen. Even later komt ze casueel gekleed de woonkamer binnen. Na het avondeten en een kopje koffie is het tijd. Ellen staat op, en samen ruimen wij alles weg en ze brengt mij naar de kleine slaapkamer waar de TV wordt aangezet. Het duurt tot iets over 9:00 uur als er aangebeld wordt. Even later zie ik Ellen met een Arabisch geklede vrouw de slaapkamer binnen komen. Eenmaal samen binnen, neemt de vrouw Ellen bij de schouders, ze kust haar vol op de mond. Gretige vingers maken haar blouse open, deze glijdt van haar schouders. Al snel volgt haar rok. De vrouw neemt een van Ellen haar borsten in de hand. Ze puilt uit haar BH. Ellen laat rustig toe dat ze verder wordt uitgekleed. Nu laat de vrouw Ellen los, in een beweging glijdt het zwarte gewaad welke ze aanheeft van haar af op de grond. Ze had alleen blauwe lingerie, dat mooi afstak tegen haar huidteint, aan. Ik zie een getinte vrouw van middelbare leeftijd, met grote maar slappe borsten met grote tepelhoven en uitdagende nippels. Een flinke bos haar beneemt het zicht op haar onderlijf. De vrouw leidt Ellen naar het bed, ze nemen een positie aan waarbij ze allebei de kut van de ander kunnen likken. Dan komt er een grote dildo aan te pas die bij Ellen wordt ingebracht. De twee vrouwen blijven elkaar ‘verwennen’, samen komen ze heftig klaar. Na een moment naast elkaar gerust te hebben, kleden zij zich weer aan en de Arabische gaat weg. Niet veel later komt Ellen en samen gaan we naar de woonkamer, waar we onder het genot van een goed glas wijn, napraten over de vrouw.

Zo ging er een maand voorbij. Iedere dag vreeën we met elkaar en iedere keer leerde Ellen mij iets nieuws. Op ’n avond na het koffie drinken, moest ik mee naar de kleine slaapkamer. Ellen zei niets, ik moest me zelf helemaal uitkleden en gaan liggen. Ze knevelt mijn mond, mijn polsen werden met riemen vast gemaakt en ze dekte me toe met een dun laken, deed het licht uit en verliet, nog steeds zwijgend, de kamer. Na verloop van tijd hoorde ik de deurbel, Ellen laat iemand binnen. Ik hoor even later dat ze met iemand in de grote slaapkamer bezig is. Dan gaat de deur open van de kamer waar ik in bed lig. Het licht blijft uit en zodoende kan ik niets zien, ik onderscheid moeilijk dat iemand zich over mij buigt. Twee handen nemen het laken weg en ze knielt naast me op het bed. Ze pakt mijn slappe pik vast. De warme hand begint mijn pik en balzak te bespelen. Ze knijpt, trekt en wrijft net zo lang totdat ie keihard is. Ze buigt over mij heen en neemt de stijve pik in haar mond, afwisselend zuigt en likt ze mijn staaf. Een vinger vindt mijn anus en dringt brutaal binnen. Dan verplaatst ze zichzelf, haar onderlichaam komt boven mijn gezicht. ik voel haren tegen mijn geknevelde en afgesloten mond.

“He, dit is Ellen niet, deze vrouw heeft schaamhaar!!” ik moet het toelaten, ik kan niets zeggen, hooguit wat grommen of sissen, maar ze reageert er niet op, ze gaat door. Dan maakt ze het riempje van de knevel los en bevrijdt mijn mond en meteen drukt ze haar natte kut op mijn mond, ondertussen drukt ze, met beide handen achter mijn hoofd, stevig mijn mond tegen haar warme, natte intieme delen. Ik lik en voel en proef haar vocht. Even later begint haar onderlijf te schokken, haar bovenbenen verkrampen en knellen mijn hoofd stevig vast tussen haar warme dijen. Dan laat ze mij vrij uit haar greep, ze verplaatst zich naar mijn onderlijf, ze knielt en steunt op mijn bovenbenen, met twee handen neemt ze mijn stijve pik vast. Met rukkende bewegingen brengt ze mij op een breekpunt, ik moet bijna klaarkomen. Ze heeft het in de gaten, ze laat mijn pik los en speelt met mijn balzak. Dan komt ze voorover op mij liggen, ze draait en keert met haar heupen totdat mijn pik haar natte, warme kut binnen glijdt. Ze trekt haar spieren samen en met flinke duw bewegingen neukt ze mij. Ondertussen heeft ook haar mond de mijne gevonden, haar tong dwingt zich tussen mijn lippen door naar binnen, met wilde bewegingen vult deze de mijne. Dan komen we allebei op ons hoogtepunt, ze verkrampt weer, terwijl ze haar tong terugtrekt zuigt ze de mijne bij haar naar binnen, diep tot het uiterste door haar zuigkracht, ondertussen loos ik al mijn sperma. Ze komt krampachtig klaar met dierlijk grommende geluiden, ze houdt met haar spieren mijn pik in haar hongerige kut stevig vast. Mijn onderlichaam wordt drijfnat van het vocht dat ze loost tijdens haar klaarkomen.

Dan gaat de deur open en het licht aan. In de deuropening staat Ellen. Gekleed in het zwarte leer, straalt ze een zekere dwingende, strenge autoriteit uit. Nu zie ik wie er op mij ligt. Een vrouw van, ik schat, ongeveer vijftig jaar oud. “Was het lekker, Sonja?” de vrouw knikt, “Heerlijk!” Sonja glijdt van mij af en staat op. Ellen maakt, glimlachend, mij los en ik sta ook op. Gedrieën lopen we naar de woonkamer. In de kamer staat Sonja plotseling achter mij, ze gespt mij een leren band om mijn nek. Aan deze band zit een lange riem verbonden. De twee vrouwen gaan zitten en ik moet aan de voeten van Sonja plaats nemen. Sonja kijkt Ellen vragend aan, “Ellen, ik wil deze jongen wel een week van je huren of overnemen, kan dat?”.
Ja, het mocht!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort kayseri escort film izle esenyurt escort avcılar escort kocaeli escort kocaeli escort almanbahis almanbahis almanbahis yeni giriş almanbahis giriş almanbahis giriş isveçbahis giriş isveçbahis yeni giriş isveçbahis isveçbahis giriş isveçbahis yeni giriş izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort gaziantep escort mersin escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort