Uncategorized

Hanna.vervolg 3

Hanna.vervolg 3
Ik weet niet hoe lang ik daar gelegen heb maar ik werd wakker met barstende hoofdpijn en een schreeuwende dorst. Mijn armen en benen doen zeer maar zijn wel weer los.
De deur gaat open en Dana komt binnen. Ze heeft een blad met eten en drinken bij zich en zet dat naast het bed neer. Ze loopt weer weg en trekt de deur achter zich dicht en ik begin te drinken en te eten. Er liggen twee pillen op het blad en ik neem aan dat ze tegen de hoofdpijn zijn dus ik neem ze maar in. Na een tijdje zakt de hoofdpijn en ook de pijn in mijn armen en benen verdwijnt. Weer komt er een hulp binnen en ik moet met haar mee lopen naar een andere kamer waar ik een bad kan nemen. Terwijl ik in het bad zit spoken weer die beelden door mijn hoofd en hoor ik weer die monotone stem die de boodschap herhaalt. Die boodschap zit zo in mijn hoofd geramd dat ik hem blijf horen.
Na een tijd in bad te hebben gezeten klim ik eruit en loop door de deur de gang op. De hulp zit op de gang en neemt mij mee naar een kantoor waar Dana zit. Ik moet gaan zitten en vertellen wat ik heb meegemaakt en gedroomd en Dana knikt tevreden. Ik krijg weer een band om mijn arm en Dana pakt weer een spuit die ze in mijn arm zet. Om de scherpe kantjes eraf te halen, legt ze uit. Daarna moet ik met haar mee naar de plek in de kelder die ik zo goed ken. Er is een man binnengebracht en hij staat in de kelder met zijn rug naar mij toe. Ik krijg een zweep in mijn handen gedrukt door Dana en zij zegt dat hij een poging heeft gedaan om zichzelf van het leven te beroven en nu moet hij gestraft worden.
“ Slaan.” Zegt ze hard en ik denk niet eens meer na. Ik haal uit met de zweep en sla de man hard op zijn rug. Hij kronkelt onder de eerste klap en ik kijk ernaar maar voel er niets bij. Dana knikt en geeft weer het commando slaan. Weer haal ik uit en hij kronkelt nog meer en vloekt erbij maar nogmaals doet het mij niets. Ik ben een robot geworden die in opdracht slaat en slaat. Dana laat de man nu buigen en ze wijst naar zijn kont en daarna naar mijn pik. Ik spuug in mijn hand en pak mijn pik vast. Het lijkt wel of ik viagra heb geslikt want meteen staat hij stijf. Ik loop naar hem toe en zet mijn pik tegen zijn donkere aars. Dana pakt een lampje uit haar broekzak en schijnt daarmee in mijn ogen. Diepzwart mompelt ze en glimlacht. Ga je gang zegt ze en ik druk mijn harde pik diep in zijn aars. Met lange harde slagen begin ik hem te neuken en hij kronkelt onder mijn armen. Ik heb hem in een stevige greep en als hij hard begint te spartelen pak ik hem bij zijn hals en druk hard op zijn strot. Meteen grijpt Dana in en trekt me bij hem weg.
Ik word de gang opgetrokken waar Hanna staat te wachten.
“ En ?” Vraagt ze aan Dana.
“ Geslaagd.” Antwoord Dana.

Een paar weken geleden stond ik op het punt om mezelf van kant te maken en nu sta ik op het punt om een nieuwe bladzij toe te voegen in mijn leven. Vandaag ben ik hulp van de leiders en moet ik hun helpen om de orde en rust te bewaren en om leden te bestraffen die dit leven in gevaar kunnen brengen. Wat kan het allemaal toch raar lopen. Sinds ik door Hanna ben gered ben ik totaal veranderd en ik begrijp ook dat dit door de pillen kwam die ze mij gaven en de spuiten die ze mij toedienden dat het zo snel is gegaan.
Ik ben nu de hulp, de rechterhand van Hanna, en de hulp van degene die boven mij staat maar vooral toch de hulp van Hanna. Ik heb nog wel mijn brede band om mijn nek maar volgens lelie is dat nog een kwestie van tijd voor hij af kan en ik net zo ver ben als alle andere hulpen.
Hoe meer ik doe des te eerder is hij eraf volgens haar. Ik kan volgens lelie nu ook kiezen wie ik bij mij wil hebben op mijn kamer, ik kan kiezen voor een ander sektelid maar ik ben gehecht geraakt aan lelie en wil haar bij mij houden zolang als het kan. Een hulp mag overigens volgens de normen van de sekte aan niemand hechten maar zolang ik het niet hardop zeg hoop ik dat het goed blijft gaan met lelie en mij.

Het is nu avond geworden en de mensen zitten te eten. Wij, de hulpen zitten apart aan een tafel en houden de mensen in de gaten en bedienen ook de leiders. Ook zorgen wij ervoor dat de mensen die de leiders bedienen doen wat ze moeten doen. Het is voor mij wel even wennen om iemand anders achter Hanna te zien staan en om niet meer samen te eten met lelie maar dat maakt niet uit. Als iedereen is uitgegeten brengen we de mensen naar hun slaapzalen en daarna trekken we ons terug in de vertrekken van de hulpen. Ik heb nu ook weer een andere kamer in die vertrekken en hij is groter en ik, of wij, hebben meer ruimte om te zitten en we hebben een grotere badkamer die we wel moeten delen met een andere hulp en zijn metgezel. Ik hed net lekker in bad gezeten met lelie en we wilden net naar bed gaan om lelie haar ding te laten doen toen Sara op de deur klopte en binnen kwam. Ik moest met haar mee om me bij Hanna te vervoegen. Ik kleedde me aan en liep naar de kamer van Hanna, klopte aan en liep naar binnen. Ze zat voor de tv op een brede bank en had een wijntje voor haar staan. Ik ging naast de bank staan en vroeg of zij naar me gevraagd had.
“ Niet zo officieel.” Zei ze. “ Ga hier naast mij op de bank zitten en luister.”
Ik ging aan het andere eind van de bank zitten en keek haar kant op.
“ Niet zo ver weg, kom naast me zitten.” Hierbij tikte ze op de plek naast haar.
Ik schoof naar haar toe en zat nu naast haar.
“ Luister Sam. Je weet dat ik een zwak voor je heb en dat ik je erg graag mag. Ik mocht niets met jou beginnen toen je nog een onbeduidend sektemens was maar nu je officieel hulp van de leiders bent kan ik je hier gewoon zien en kan je op mijn kamer komen.”
Toen ze dit had gezegd wachtte ze even.
Ze nam een slok van haar wijn en ging toen verder.
“ Ik mocht je toen alleen maar straffen maar nu mag ik van je genieten.”
“ Volgens mij deed je dat al voor ik hulp was Hanna.”
Hanna wilde wat zeggen maar ik kuste haar op de lippen en drukte daarna mijn tong naar binnen bij haar en ze had er niets op tegen. Integendeel, ze kuste me wild terug en begon mijn kleren van mijn lichaam af te trekken. Ik drukte haar weg van mij en stond op van de bank, trok mijn shirt en broek uit en stortte me daarna weer bovenop haar.
Het werd een wilde avond en nacht waarbij ik haar en zij mij van voren en van achteren nam.

Een paar weken ben ik nu hulp van de leiders en inmiddels ben ik mijn brede band ook kwijt. Volgens Dana maak ik grote stappen in het straffen van foute sekteleden en van mensen die hier binnen gebracht worden en ben ik een paar avonden in de week de privé lover van Hanna die echt onverzadigbaar blijkt te zijn.
Vandaag moest ik met een andere leider mee naar een apart gedeelte op het terrein. We liepen naar een grote schuur waar een grote camper in stond. In deze camper zat de grote leider die mij zeer goed bestudeerde. Ze had mij een paar keer gezien op de camera en ze vertelde me dat ze mij ook had gezien terwijl ik bezig was met Hanna. Terwijl ze dit zei liet ze beelden zien van mij en Hanna en daarna ook van Sara en mij. Daar schrok ik van want volgens mij weet Sara zelfs niet dat daar beelden van zijn.
Ze verzekerde mij dat overal beelden van zijn omdat overal camera’s hangen in het huis en met overal bedoelde ze ook overal.
“ Ik vind het niet erg dat je mijn dochter hebt gepakt en ik moet zeggen dat ik het wel goed vond voor haar. Maar je hebt nu de dochter gehad en wat dacht je van de moeder.”
Ik keek haar aan en keek daarna naar de grond.
“ Dat ik de grote leider ben hoef jij je niets van aan te trekken. We zijn hier alleen en hier hangen geen camera’s. er weet maar één persoon dat je hier bent en die is te vertrouwen dus hoe denk je er over. Ik kan je ook een opdracht geven.”
“ Doe maar niet.” Zei ik zacht.
Ik liep naar haar toe en pakte haar vast, drukte mijn lippen op de hare en daarna liet ik haar weer los.
“ Heeft deze plek ook een bed ?”
Ze liep door de camper en trok mij met zich mee.
Voor het bed stopte ze en ze begon zich uit te kleden maar ik hield haar tegen omdat ik dat wilde doen. Ik wilde haar langzaam uitpakken en heel langzaam onthullen hoe ze eruit zag.
Wat ik zag beviel me wel. Ze had volle borsten en een vol lichaam met een lekkere kont en een kale gladde kut die al glinsterde van het vocht.
“ Het wind je op he.” Zei ik tegen haar.
“ Wat denk je zelf, ik ben een vrouw.” Zei ze zacht.
Ik pakte haar vast en legde haar op het bed neer. Ze had haar kousen en gordel nog aan en dat vond ik opwindend. Ik kleedde me ook uit en naakt ging ik naast haar liggen. Ik begon haar te strelen en te kussen.
“ Ik wil dat je me neukt en die dikke paal in me steekt.” Zei ze met een geile stem maar daar paste ik voor.
“ Ik wil ook van jou genieten leider.” Zei ik.
“ Noem mij maar Marga.” Zei ze.
“ Oke Marga.” Zei ik en ging verder met strelen en kussen. Ik zakte langzaam af naar haar kale kut met mijn mond terwijl mijn handen in haar tieten bleven kneden. Heel langzaam begon ik haar te likken en het vocht begon al uit haar grotje te stromen. Ze was net zo geil als haar dochter dat was wel zeker en ze smaakte net zo lekker. Ze lag te kreunen en te steunen en haar handen drukten mijn gezicht nog steviger op haar kut. Nadat ze de eerste keer klaarkwam trok ik mezelf los en draaide haar om. Ik zette mijn gezwollen lul op haar kontgaatje en drukte mijn eikel in een keer naar binnen. Een scherpe kreun ontsnapte uit haar keelgat en ze probeerde om me van haar af te gooien maar ik hield haar stevig vast en bleef diep in haar. Met mijn vingers kneep ik nu in haar tepels en ik voelde hoe ze haar bilspieren samenkneep. Ik drukte mijn handen in haar zij en begon haar nu te neuken met korte stootjes die overgingen in lange halen nu ze wat rustiger werd. Ik merkte hoe het bed steeds natter werd en de sluizen open gingen. Potverdorie wat was dat mens geil en heet. Ik rok me in een keer terug uit haar reet, draaide haar om en plofte meteen in haar natte wijde kut. Ze kookte van binnen en ik moest uitkijken dat ik ook niet gekookt zou worden. De hitte van haar kut zorgde ervoor dat ik meteen klaarkwam en een harde grom ontsnapte uit mijn keel. De helft spoot ik in haar hete kut en de andere helft over haar hete lichaam. Ze begon het geil meteen uit te smeren over haar lichaam en likte haar vingers smakkend af. Ik rolde van haar af maar zij rolde nu bovenop mij en begon haar lichaam over mijn lichaam te wrijven zodat we allebei onder het geil en de sperma zaten. Ze fluisterde geile woorden in mijn oor en bleef mijn lichaam strelen en zakte met haar mond naar mijn zeiknatte lul die ze meteen in haar mond nam en begon schoon te zuigen en te likken. Het was niet verwonderlijk dat hij weer langzaam begon te groeien en dat zorgde bij haar ervoor dat ze nog veel enthousiaster begon te likken en te zuigen. Keihard stond hij nu weer en nu hield ze op met zuigen en ging bovenop me zitten. Ze begon langzaam op en neer te bewegen en haar grote borsten zwoegden op en neer. Steeds sneller begon ze te bewegen en ik greep haar borsten vast om haar een beetje af te remmen maar dat hielp niet. Ze verloor zichzelf helemaal in deze seksdans, ze sloeg mijn armen weg en begon met haar handen op mijn buik te slaan en daarna in mijn gezicht. Ik kreeg een paar rake klappen van haar en toen ze uiteindelijk gillend klaarkwam pakte ze mijn haar en trok er hard aan. Die pijn zorgde ervoor dat ik mijn tweede lading diep in haar kut spoot en toen ik haar daarna van me afgooide en weer boven op haar lag trok ze diepe sporen in mijn rug met haar nagels en beet ze waar ze mij maar kon bijten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort kayseri escort film izle esenyurt escort avcılar escort kocaeli escort kocaeli escort almanbahis almanbahis almanbahis yeni giriş almanbahis giriş almanbahis giriş isveçbahis giriş isveçbahis yeni giriş isveçbahis isveçbahis giriş isveçbahis yeni giriş izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort gaziantep escort mersin escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort