Uncategorized

hardlopen

hardlopen
Het was de eerste lentedag van het jaar. De temperatuur beloofde vandaag boven de 20 graden te komen. Jaap was vanmorgen vroeg opgestaan. Hij genoot ervan als hij op zijn vrije dag vroeg opstond. Dan duurde zijn dag lekker lang. Hij was al wakker geweest voor de zon opkwam. Buiten was het nog koud. In april waren de nachten nog fris. Hij had een bakje espresso gepakt en zat in zijn makkelijke stoel in de glazen erker die hij vorig jaar aan zijn huis had laten plaatsen. De stilte, die hij ‘s avonds verafschuwde, leek ‘s ochtends een zaligmakende rust over hem te brengen. Hij bladerde door de online krant op zijn tablet. ‘Wat een fantastische uitvinding was dit toch’ dacht Jaap. ‘Zo’n linchtgewicht ding op schoot waarmee je de hele onlinewereld binnen handbereik hebt’.

Hij was nu ruim twee jaar geleden gescheiden van zijn vrouw Linda. Zijn kinderen waren bij Linda blijven wonen. Je hoorde vaak dat mannen een jongere vriendin aan de haak sloegen en dan hun vrouw lieten zitten, maar daar was bij Jaap en Linda geen sprake van geweest. Het was gewoon op geweest. Twintig jaar kenden ze elkaar en ze waren stapelverliefd geweest op elkaar. Na 3 jaar trouwden ze en nog eens 3 jaar later was hun oudste dochter geboren en 2 jaar later kwam hun zoon. Het leek een huwelijk uit het boekje. Maar met het verstrijken van de jaren ebde eerst de passie en later de liefde langzaam weg.

Jaap had het wel gevoeld, maar zou het nooit ter sprake gebracht hebben. Het was Linda die op een bepaald moment het pijnlijke punt ter sprake bracht. Ze was niet meer gelukkig geweest. En, eerlijk is eerlijk, Jaap was dat ook niet echt. Therapie mocht niet meer baten. Het huwelijk was ‘beyond repair’ beschadigd geraakt, zoals de Engelstaligen zouden zeggen. Het was een nette echtscheiding geworden. Linda en Jaap werkten allebei en hadden vergelijkbare inkomens. Ze betaalden samen voor het onderhoud van de kinderen.

Hij was nu twee jaar lang alleen. Zijn leven was opnieuw begonnen. Jaap had het om zich heen zo vaak gezien. Mannen die in een midlifecrisis waren geraakt en motor gingen rijden, of een cabriolet kopen waar ze geen geld voor hadden toen ze nog jong waren. En nu ze geld hadden was het geen gezicht meer om ze erin te zien rijden. En de kers op de taart was een vriendin die de leeftijd had dat ze ook je dochter had kunnen zijn. Maar niets van dat alles voor Jaap. Na zijn scheiding had hij een mooi huisje gekocht op het platteland. Een oud huisje dat door de vorige eigenaars volledig was opgeknapt, maar dat ze nu moesten verkopen omdat ze gingen scheiden. Jaap had geen gekke dingen gedaan. Hij had gewoon zijn baan gehouden. Elke twee weken zag hij zijn kinderen in het weekend. En op de donderdag, als hij zijn vrije dag had, ging hij met ze uit eten. Dan praatte hij wat bij.

Het enige dat hij, naast zijn scheiding, had veranderd in zijn leven was zijn sportieve leven. Hij ging twee avonden per week naar de fitness en vrijwel dagelijks ging hij joggen. Op werkdagen stond hij daarvoor een uur eerder op en rende dan een rondje van een kilometer of vijf. Op zijn vrije dagen stond hij ook vroeg op maar las altijd eerst nog de krant voor hij naar buiten ging. Het was nu negen uur en de zon had de temperatuur in de erker al aardig opgestuwd. Hij stond op en trok zijn joggingkleding aan. ‘Vandaag maar eens gewoon in korte broek’ dacht Jaap ‘nu nog wat fris misschien, maar het is heerlijk die koude lucht langs je benen te voelen.

Hij checkte nog eens of hij zijn sleutel bij zich had en trok de voordeur achter zich dicht. Hij snoof een diepe teug frisse ochtendlucht op. En stretchte zijn spieren wat bij het tuinhek. Hij was met al zijn gesport acht kilo afgevallen. Een mooi lijf had hij zeker niet, maar het overgewicht was wel weg. Langzaam startte hij zijn tocht over het trottoir voor zijn huis langs en daarna rechtsaf richting de polder. Nee echt een mooie man was Jaap eigenlijk nooit geweest. Hij was lang en op jonge leeftijd zelfs mager. Hij begreep ook niet wat Linda in hem gezien had. Goed, zij was ook niet een centerfold, maar toch in elk geval een mooier exemplaar van de vrouwelijke populatie dan Jaap dat van de mannelijke was geweest. Maar het was liefde op het eerste gezicht geweest. Dat was Jaap daarna nooit meer overkomen. Tenminste niet dat er een vrouw op hem verliefd was geworden. Hij was wel zo nu en dan verliefd geworden op andere vrouwen, maar die leken nooit belangstelling voor hem te hebben gehad. Hij was niet opvallend. Niet knap, niet breed geschouderd, geen dure pakken en grote auto’s. Nee Jaap was de gewone man. Hij vond het ook lastig een vrouw zomaar aan te spreken. Het was ook best zo, vond Jaap. Hij had geen vrouw nodig.

Net voor hij het dorp uitliep zag hij uit de straat links nog een jogger lopen. Een snelle blik leerde hem dat het een vrouw was. Hij zag het aan de vorm van haar heupen, die in de strakke broek, duidelijk aftekenden. Onder het shirt waren ook duidelijk borsten zichtbaar. Ze deinden op het ritme van haar tred op en neer. In die paar seconden dat hij langs de straat liep had hij dit allemaal waargenomen. Hij knikte zijn hoofd ten teken van begroeting en liep in hetzelfde tempo verder het dorp uit. ‘Wat een lekker lijf’ dacht Jaap. Ze had er meer dan smakelijk uitgezien. Jaap was in gedachten al de rondingen van haar lichaam aan het verkennen. In gedachten, want hij wist ook wel dat het nooit meer zou worden. Hij was veel ouder dan zij en hij zou haar nooit aan durven spreken.’En ze heeft natuurlijk al een vent, want zo’n vrouw blijft echt niet alleen’ dacht Jaap. Plotseling hoorde hij voetstappen achter zich

Hij hoorde een lichtvoetige tred die qua ritme een stuk hoger lag dan zijn eigen passen op het asfalt klonken. Hij draaide zijn hoofd achterom en keek in het gezicht van de vrouw die hij net in de straat van links had zien komen. Ze moest wel honderd meter achter hem hebben gelopen. En nu was ze bij hem. ‘Hallo, wat een mooi weer he?’ begroette ze hem. ‘Goedemorgen, ja een heerlijke lentedag ’zei Jaap.’Vindt je het goed als ik met je meeloop? ’vroeg ze.’Tuurlijk, geen probleem’ antwoordde Jaap. ‘Fijn, want ik weet hier de weg nog niet en jij ziet ernaar uit dat je die wel kent’ zei ze terwijl ze hem glimlachend aankeek. Ze had een betoverende glimlach. De donkerblonde haren had ze strak naar achteren in een staart bijeen gebracht. Ze had kuiltjes in haar wangen als ze glimlachte en haar ogen leken te stralen. De donkerbruine ogen maakten het plaatje wel compleet. Of was het toch die bijzondere neus waarvan het puntje wat omhoog leek te krullen. Jaap droomde wat weg en antwoordde daarom wat traag; ‘Ja de weg ken ik hier inmiddels wel, trouwens ik ben Jaap’ zei Jaap terwijl hij zijn hand uitstak. Zij reageerde direct door haar hand in de zijne te schuiven en antwoordde; ‘Ik ben Irene, aangenaam kennis te maken’. Ze was begin dertig schatte Jaap, maar de tijd leek weinig vat op haar te hebben. De glimlach was zo ontwapenend, haast meisjesachtig.

‘Woon je hier pas Irene’? ‘Ja sinds maandag pas, ik heb een huis in de Kastanjelaan gehuurd’. ‘Ik heb altijd in Leiden gewoond, tot mijn scheiding’ vervolgde ze. ‘Nu voor het eerst alleen sinds een maand of vijf’ zei ze met een wat trieste blik in haar ogen. ‘Ja ik ken het’ zei Jaap ‘ik ben al weer ruim twee jaar single’. ‘Is zo’n mooie man nog onbezet?’ reageerde ze, met weer die prachtige glimlach. Jaap kleurde en reageerde ‘Nou dat wordt niet vaak tegen me gezegd, je hebt me zeker als gids nodig’. ‘Maak je geen zorgen, ik maak je toch wel wegwijs, ook zonder vleierij’. ‘Ik meen het’ zei ze. ‘Ik vind een lange man altijd mooi’. ‘Nou dank je dan maar, maar mag ik dan opmerken dat ik jou ook een bijzonder mooie vrouw vind’. Jaap kleurde al van het compliment dat zij hem gegeven had en het viel dus niet op dat hij nog meer kleurde van wat hij net tegen haar zei. Dat zou hij normaal nooit gezegd hebben. ‘Dank je wel. Ik moet zeggen dat ik het weleens vaker hoor, maar iedere keer is het weer fijn om te horen’ de glimlach veranderde even in een echte lach en Jaap vond dat nog mooier.

‘Zullen we ons even concentreren op het joggen nu dan praten we straks nog wel even verder’ stelde Irene voor. ‘Prima, ik wil een kilometer of tien lopen, is dat geen probleem voor je’ antwoordde Jaap. ‘Nee uitstekend’ en weer die glimlach. Jaap liep zijn tien kilometer rondje en ze liep met gemak in zijn tempo mee. Het leek haar weinig moeite te kosten. Jaap kon het niet laten om regelmatig vanuit zijn ooghoeken naar de deinende borsten te kijken. Ze zaten goed opgeborgen maar toch zag hij een lichte beweging en hij fantaseerde hoe het eruit zou zien als ze nu naakt naast hem liep. Hoe haar borsten op en neer zouden gaan bij elke pas. Hij voelde dat er bloed naar zijn zwellichamen gestuwd werd. Hij moest nu stoppen met aan haar borsten denken, anders liep hij hier zo met een paal in zijn broek. Hij dacht gauw aan de schapen die hij in de wei zag lopen en aan de boer. Dat hielp, toen zij het dorp weer inliepen, bracht hij het tempo omlaag. ‘Bijna weer terug, ik loop altijd wat rustig uit voor de cooling down, als je wilt mag je je eigen tempo doorlopen hoor. Je zult nu de weg wel weten toch.’

‘Ja ik weet de weg wel, maar ik wil nu wel weten waar jij woont’. ‘OK loop maar mee dan’. Ze liepen rustig uit en de laatste straat wandelden ze. ‘Kijk hier woon ik’ wees Jaap naar zijn huis en begon zijn spieren te rekken. Ze deed mee en zei ‘wat een mooi huis, heeft jouw ex je niet volledig kaalgeplukt’? ‘Nee gelukkig niet’ lachte Jaap. ‘Heb jij dat wel gedaan’? Irene lachte, ‘nee die niksnut had niks’. ‘Nou ik vond het leuk met je gelopen te hebben’ zei Jaap die aanstalten maakte naar binnen te lopen. ‘Het genoegen was geheel wederzijds, maar je vraagt me toch zeker wel binnen voor een kopje koffie’? ‘Oh eeh, ja natuurlijk’ reageerde Jaap. Hij had het willen vragen maar het niet gedurfd. Hij baalde dat hij niet zelf het initiatief had genomen. Hij opende de deur van zijn woning en liet haar voor zich naar binnen stappen. ‘Maak het jezelf gemakkelijk’ zei hij terwijl hij naar een stoel wees. Irene ging zitten en keek de kamer rond. ‘Hoe drink je je koffie?’ vroeg Jaap. ‘Heb je cappucino?’. Jaap knikte en liep de keuken in. Er zat een prachtige vrouw in zijn woonkamer. ‘En ze had zichzelf uitgenodigd’ dacht Jaap. Jaap kon er niets aan doen. Zijn gedachten waren bij het lichaam van Irene. Zij zag er verrukkelijk uit vond Jaap. Of kwam dat alleen maar omdat hij al zolang droog stond. Hij voelde zijn pik hard worden en hij had nog steeds zijn korte broek aan, waarin zijn zaakje redelijk goed aftekende.

Hij begon zijn gedachten te verzetten en probeerde zijn erectie te laten verdwijnen, of in elk geval te laten afnemen. Dit kon zo niet. Hij moest met de koffie naar binnen. Hij dacht aan de dakkapel waar hij van de week een kleine lekkage had ontdekt. Die moest gerepareerd worden. Nou was hij zelf niet handig, dus had hij de aannemer op het dorp gebeld. Die kerel met zij hazentanden was woensdag komen kijken en had aangegeven dat het ongeveer 400 euro ging kosten om de lekkage te verhelpen. ‘Zo dat hielp’ dacht Jaap en met een half harde lul liep hij met de koffie de kamer in. ‘Zat ze nou naar mijn kruis te kijken of verbeeld ik me dat maar’ dacht Jaap. Hij bood de koffie aan aan Irene en liet zichzelf tegenover haar op de bank zakken.

‘Dus jij woont hier al twee jaar?’ vroeg Irene. Jaap knikte bevestigend en vertelde hoe hij na zijn scheiding op zoek was gegaan naar een huis dat in zijn budget paste en niet te ver van zijn kinderen vandaan stond. Linda had van de stad gehouden en daarom hadden ze daar gewoond, maar Jaap voelde zich altijd al meer tot het dorpse aangetrokken. Dus was het logisch dat hij uiteindelijk hier belandde. ‘En is wat je ervan verwachtte na je scheiding’? ‘Ja, het is hier prachtig wonen’. ‘Vriendelijke mensen, behulpzame buren en zo rustig’. Jaap viel even stil. En eenzaam wilde hij eraan toevoegen, vooral ‘s avonds was het eenzaam. Hij miste de gezelligheid van zijn vrouw en kinderen om hem heen. ‘En de seks?’ Jaap schrok een beetje van de vraag. ‘Wat eeh…hoe bedoel je?’ hakkelde Jaap. ‘Ik bedoel hoe je het met seks doet, want ik ben pas een maand of vijf alleen en ik mis het vreselijk’. Jaap liep rood aan. Deze vrouw vroeg hem gewoon onbeschaamd naar zijn seksleven. ‘Ja dat is natuurlijk niet meer ze eenvoudig, maar eerlijk gezegd na twintig jaar huwelijk was dat al niet zo heel wild meer’ lachte Jaap.

Irene keek hem even aan en begon te vertellen over haar relatie met Jarno. Jarno en zij hadden elkaar leren kennen op de middelbare school. Hij was een sportief type geweest en hun relatie was vooral gepassioneerd geweest. Jarno en Irene waren avontuurlijk geweest. Zeker op seksueel gebied. Ze hadden alles geprobeerd. Alle standjes waren de revu gepasseerd. Ze hadden het voor de spanning ook buiten gedaan. Op plekken waar ze betrapt hadden kunnen worden. Op openbare toiletten. Bonkend tegen de wc deur zodat mensen zich afvroegen wat er gebeurde. En om de spanning verder op te voeren waren ze naar parenclubs geweest. En op een gegeven moment bracht Jarno opeens een ander meisje mee naar huis. Irene was daarvan geschrokken, maar Jarno had haar ervan overtuigd dat het goed was voor hun seksleven. Het meisje was net achttien geweest. Onervaren, maar megageil. Het meisje had zich als een bezetene op Irene’s kut gericht en haar gelikt alsof haar leven ervan afhing. Irene had zich eraan overgegeven en was keihard klaargekomen op de tong van het geile ding. Jarno had eerst het kutje van het meisje gelukt en had daarna haar bij de heupen gepakt en keihard naar binnen gestoten. En zij was de eerste geweest van een lange rij meisjes. Maar naarmate er meer meisjes kwamen, nam de aandacht van Jarno voor Irene af en ging hij zich steeds meer op de meisjes richten.

‘En toen wist ik dat het tijd was er een punt achter te zetten’ zei ze. ‘Hij was niet eens verdrietig, hij was gewoon te laf geweest het zelf te vertellen’. Jaap had ademloos zitten luisteren en zijn erectie was in volle glorie terug gekomen op het geile verhaal van Irene. Irene stond op en liet zich naast hem neerzakken. ‘Dus ik mis de seks enorm en jij volgens mij ook’. Jaap voelde hoe ze haar hand op zijn kruis legde. ‘Zie je wel, net wat ik al dacht te zien’. Ze kneep in de stam van zijn keiharde pik. ‘Mmmmm, dat is een lekkere harde pik’. Ze bewoog over de stof van zijn broek heen en weer met haar hand. Jaap wilde eerst uit fatsoen protesteren, maar liet dat snel uit zijn hoofd toen hij haar hand om zijn pik voelde knijpen. ‘Van zo’n harde pik word ik wel geil’. ‘Nee ik lieg, ik was tijdens het lopen al geil geworden’ zei ze met een lach. ‘Wil je voelen’? Ze spreidde haar benen. Jaap ging met zijn hand over haar buik en gleed onder het elastiek van haar zwarte broek. Onder de rand van haar slipje door. Hij voelde wat schaamhaar en gleed door. Haar schaamlippen waren kaal. Toen gleed zijn middelvinger tussen haar lippen. Ze was nat. Zijn vinger was direct glad van het kutvocht van Irene. Ze kreunde toen hij langzaam haar klitje masseerde. Ze gleed nu met haar hand van onderaf door zijn korte pijpje in zijn broek en had zijn lul nu in haar hand genomen.

Na een tijdje zo met elkaars geslachtsdelen te hebben gespeeld stelde Irene voor naar het bed te gaan om daar wat vrijer met elkaar te kunnen spelen. ‘Zullen we eerst even douchen’ stelde Jaap voor. Irene en Jaap liepen naar de douche en kleedden zich uit. Jaap zette de douche aan ze stapten er samen onder. Het warme water liep van hun lichamen en hij begon haar te kussen. Zij beantwoordde zijn kus hartstochtelijk. Hij pakte haar borsten vast en speelde met haar tepels. Haar tepels waren hard en groot op een relatief kleine tepelhof. Irene was buitengewoon gevoelig in haar tepels. Ze kreunde als Jaap er zacht in kneep. Jaap boog met zijn hoofd naar haar tepel en likte eraan. Opnieuw een kreun toen hij de tepel naar binnen zoog. Irene’s ene hand lag op zijn hoofd, haar andere tussen haar benen. Ze streelde langs haar klit terwijl Jaap steeds harder aan haar tepel zoog. ‘Oooh ja, ooooh bijt erin’ kreunde ze steeds luider. Jaap beet zachtjes op de tepel en haar geluiden werden heftiger en heftiger. Net als de bewegingen van haar hand. Ze wreef als een bezetene langs haar clitoris. Jaap genoot van het luide gekreun en gehijg en werd geiler en geiler. Plotseling krijste ze het uit. Ze begon met haar onderlichaam te schokken en kwam luid kreunend klaar. Na een aantal seconden werd het schokken minder en hing ze tegen de douchewand. ‘Dat was heerlijk…dat vingeren kan ikzelf alleen ook, maar ik mis het gevoel in mijn tepels dan…heerlijk’.

Jaap likte nog aan haar tepels en had zijn pik in zijn hand genomen. Langzaam trok hij aan zijn keiharde pik. ‘Ja trek je maar eens lekker af… dat vind ik altijd zo’n geil gezicht’ zei Irene. Ze liet zich op haar knieën zakken en keek hoe Jaap aan zijn lul trok. Jaap had zich al vaak genoeg afgetrokken, maar eigenlijk nooit als er een vrouw toekeek. Het maakte hem nog geiler. De afgelopen dagen was hij er niet aan toegekomen zich eens lekker te ontladen. Dus voelde het extra goed. Zeker toen Irene zijn ballen vastpakte en ze zachtjes door haar hand liet rollen. Hij kreunde. Haar gezicht kwam steeds dichter bij zijn pik. Wat wilde hij graag in haar mond. Linda had dat nooit gewild. Ze vond het vies. Één keer had ze het geprobeerd om Jaap een plezier te doen, maar na een minuut was ze al gestopt. Ze moest kokhalzen van de smaak van zij pik. Hij wilde zo graag in die warme mond stoten. Irene had alles al gedaan had ze hem verteld. Ze nam echter niet zijn pik in zijn mond. In plaats daarvan begon ze zijn zak te likken. ‘Blijf trekken’ zei ze bijna commanderend. ‘Ik wil je zaad in mijn gezicht’. ‘Jezus wat was ze geil’ bedacht Jaap zich en hij voelde dat het niet lang meer ging duren. Ze zoog nu een bal van Jaap haar mond in. Jaap wist niet wat hij meemaakte. Tot een uur of twee geleden had hij nog niet van het bestaan van Irene geweten en nu zoog ze aan zijn kloten. Hij begon steeds sneller te trekken. Irene merkte dat hij op het punt stond te komen. ‘Spuit me in mijn gezicht met die geile lul van je, kom spuit dat warme zaad in mijn ogen’. ‘Kom geile Jaap, ik wil dat je me helemaal onderspuit’. Jaap hield het niet meer ‘OOOOOOH JAAAAAA’. Daar spetterde de eerste kwak in Irene’s gezicht. Het water van de douche spoelde die meteen weg. De tweede ving Irene op in haar mond en de derde belandde op haar neus en liep met het douchewater over haar bovenlip in haar mond. Jaap zag hoe ze het sperma liet rondgaan in haar mond en hoe ze daarna slikte.

Ze boog zich naar zijn slapper wordende pik en nam de eikel in haar mond. De warme zachte mond om zijn eikel voelde als een strak kutje die zijn eikel naar binnen zoog. Ze likte de laatste druppels zaad op. Jaap genoot na van zijn heerlijke orgasme. ‘Zo nu de ergste druk weg is bij ons beiden, gaan we maar eens even genieten’ zei Irene en ze deed de douche uit waarna ze Jaap begon af te drogen. Tijdens het drogen, kuste ze Jaap over zijn hele lichaam. Jaap voelde dat het bloed alweer naar zijn schaamstreek begon te stromen. Hij pakte nu ook een handdoek en droogde Irene. Ze was 1,75 meter lang schatte hij. Ze was slank en had mooi gevormde benen. De heupen waren relatief breed en ze had fantastisch mooie stevige billen. De borsten waren niet supergroot, maar de cup C die ze had paste perfect bij haar verdere lijf. Nee eerlijk is eerlijk, haar lichaam was mooier dan dat van Linda ooit geweest was, zelfs toen Linda op haar best was.

De tepels werden weer hard toen hij langzaam haar borsten droogwreef. Hij kuste de tepels maar bleef er niet te lang hangen. Hij droogde haar buik en likte er langzaam met het puntje van zijn tong over. Zachtjes duwde hij het puntje van zijn tong in haar navel. Ze had een heel gevoelige navel en lachte toen zijn tong haar daar likte. Haar kutje sloeg hij over. Hij droogde haar benen van onder naar boven. En vergat haar billen niet. Hij kuste haar billen en pakte ze in zijn grote handen. Als hij erin kneep en ze omhoog duwde, ving hij tussen haar benen een glimp van haar prachtige kut op. Ze had mooie schaamlippen. De kleine schaamlippen staken slechts een klein stukje buiten de grote uit. Zijn lul was inmiddels weer keihard geworden. Hij draaide haar om en begon nu met zijn handdoek zacht haar kut te drogen. ‘Kom dat heeft geen zin, die blijft voorlopig nog wel nat’ zei Irene. ‘Als je die droog wilt krijgen, moet je me eerst bevredigen’. Jaap bewoog zijn hoofd naar haar kruis. Ze zette één been op de badrand en haar kutje vouwde ze open met haar handen. Jaap keek nu recht tegen de prachtige roze binnenkant van haar kut aan. De schaamlippen glommen van het vocht dat haar geile kutje produceerde. ‘Lik me’ zei ze geil. Jaap stortte zich op de natte kut. Hij likte van achter naar voren. Iedere haal ging hij langs haar clitoris. Ze kreunde zacht en begon in haar eigen tepels te knijpen. ‘Oh jaa, lik mijn klit, oooh dat is zo geil.. oooh voel hoe hard mijn klit is’. Jaap concentreerde zich nu op haar clitoris en likte er als een bezetene aan. ‘Zuig mijn klit naar binnen en duw je vingers in mijn kut’. Jaap luisterde direct. Deze vrouw was geil en ongeremd. Zij kon van seks genieten. Dit had hij bij Linda nooit meegemaakt. ‘Neuk me met je vingers en zuig op mijn klit….kom op harder’. Jaap neukte haar steeds sneller met zijn vingers. ‘Oooooh ja neuk me…neuk me….neuk me’. Hij voelde hoe ze haar onderlichaam steeds verder naar voren duwde. Hij wilde niet dat ze zo snel weer klaarkwam.

‘Waarom stop je, ga door’ jammerde ze. ‘Buig voorover en steun op de badrand’ zei Jaap die meer het initiatief naar zich toetrok. Ze gehoorzaamde en plaatste haar benen wat uit elkaar. Jaap begon haar opnieuw te likken. ‘Je bent zeiknat Irene, waar verlang je naar’. ‘Ik wil klaarkomen, laat me klaarkomen…’ kreunde ze. Jaap ging staan en stopte twee vingers in haar drijfnatte kut. Daarna wreef hij met de natte vingers over haar anus die nu goed zichtbaar was. Hij herhaalde dat een aantal keren tot het sterretje goed vochtig was. Nu neukte hij haar met twee vingers terwijl hij zijn duim op haar aars plaatste. Hij duwde langzaam de kringspier open. ‘Oh God ja, neuk mijn kont en mijn kut, je maakt me zo geil’ Jaap duwde zijn vingers in haar vagina en zijn duim in haar anus. Met één hand steunde Irene op de badrand en de andere wreef nu haar klitje. Jaap duwde steeds sneller in haar kut en kont. ‘Neuk mijn reet, oooh neuk me met je vingers, OOOOOOH IK KOM KLAAAAAAAR’. Heftig schokkende beleefde ze haar tweede heftige orgasme en Jaap merkte dat er vocht uit haar kut kwam. Ze kwam spuitend klaar en zakte daarna door haar trillende benen. Narillend zat ze bij te komen van haar orgasme.

‘Tijd voor een goeie pijpbeurt nou’ zei ze na een minuut of twee. ‘Ga maar op je bed zitten’ zei ze tegen Jaap. En Jaap liep voor haar uit naar de slaapkamer. Hij ging op de rand van het bed zitten en Irene zakte voor hem door de knieën. Ze keek geil naar de harde pik en de grote kloten van Jaap. Ze pakte de pik beet en begon zachtjes te trekken terwijl haar andere hand zijn zak vastpakte. Zijn eikel glom al van het voorvocht. ‘Lik mijn eikel’ zei hij zacht. Rustig boog ze naar zijn eikel en liet het puntje van haar tong over zijn eikel glijden. Zij liet haar tong over de eikel glijden en vervolgens langzaam langs de stam naar beneden en weer terug omhoog. Ze maakte zijn pik helemaal nat en omsloot nu de eikel met haar lippen. Langzaam zakte ze met haar mond over zijn lul. Zijn eikel schoof steeds verder naar binnen. de warme tong gleed langs zijn eikel en de schacht van zijn lul. Hij kreunde zacht terwijl de eikel achter in de keel van Irene gleed. Langzaam kwam haar hoofd weer omhoog om vervolgens weer omlaag te gaan. Steeds voerde ze het tempo iets op. Zijn hand lag op haar hoofd en leek mede het ritme aan te geven. De geilheid in Jaap nam hand over hand toe. Hij wilde dat ze steeds dieper ging. Hij duwde nu met zijn hand steeds een beetje extra en merkte dat hij dan nog verder achter in haar keel verdween. Irene merkte dat dit hem opwond. ‘Kom neuk mijn keel maar’ zei ze terwijl ze op haar knieën ging zitten. Jaap stond op en schoof de pik haar natte mond in. Hij pakte haar hoofd met twee handen beet en begon haar mond hard te neuken. Steeds dieper en langer duwde hij de pik achter in haar keel. Ze kokhalsde en lange draden slijm bleven aan zijn lul hangen. Ze voelde dat ook Jaap’s tweede orgasme eraan kwam. Hij stootte nu diep naar binnen en ze voelde hoe het zaad in haar keel tegen haar huig spatte. Hij duwde diep naar binnen en ze kon even geen adem meer halen. ‘Ooooooh Irene, ik spuit in je mond, ooooooooh’. Jaap voelde hoe zijn tweede orgasme haast nog heftiger leek dan zijn eerste.

Jaap liet zich loom op het bed zakken en Irene kwam naast hem liggen. Even bliezen ze samen uit. Toen begon Irene Jaap over zijn borst te strijken en zoog ze zacht aan zijn oorlel. Het voelde aangenaam, haast vertrouwd. Hij hoorde haar zacht ademen met haar neus vlak bij zijn oor. Ze streelde over zijn borst terwijl ze haar mond verplaatste in de richting van zijn mond. Hun lippen raakten elkaar en ze begonnen elkaar weer te kussen. Eerst loom en teder maar na verloop van tijd steeds heftiger en gepassioneerder. Jaap had het niet voor mogelijk gehouden maar voor de derde keer in een goed uur werd zijn lul weer stijf. Irene lag inmiddels op hem en wreef met haar borsten over zijn borst. Hij voelde de harde tepels van de volle tieten over zijn borst schuren. Irene ging op haar knieën zitten en pakte nu zijn lul vast. Hij zag hoe ze zijn dikke eikel tegen de ingang van haar vagina plaatste en zich naar beneden liet zakken. Haar kut gleed als een gladde maar precies passende handschoen om zijn pik. ‘Oh Irene wat lekker….oh wat geil…oooh’ kreunde Jaap toen Irene hem begon te rijden als een cowgirl. Haar tieten deinden op en neer. Meer en mooier dan tijdens het hardlopen, maar dit was het beeld wat Jaap steeds in zijn hoofd had gehad toen ze daar naast hem liep, En nu zat ze op hem en neukte hem met een zeiknatte kut. Wat had deze vrouw een heerlijke kut. Met beide handen greep hij haar tieten en begon er in te kneden. Ze kreunde luid. ‘Doe ik je pijn?’ vroeg Jaap. ‘Nee het is zo geil, ook knijp in mijn tieten, draai hard aan mijn tepels’. Hoe harder hij kneep hoe sneller ze leek te bewegen. Jaap kreunde en gromde ‘Rustig aan anders kom ik dadelijk al weer’. Maar Irene ging helemaal niet rustiger. integendeel haar tempo ging nog verder omhoog en ze krijste ‘OOOOOH ik kom weeeeerrrrrr’. Ze schokte harde met haar heupen en dat werd Jaap ook teveel. Met een enorme rilling over zijn lichaam spoot hij voor de derde keer die ochtend. Nu spoot hij haar kut vol met zaad. Tenminste, datgene wat hij de derde keer nog op voorraad had. Toen hun orgasme was weggeëbd liet Irene zich voorover zakken en kuste hem lang en passievol.

‘Morgen weer hardlopen?’ vroeg ze met een steelse glimlach terwijl ze haar kleren bijeen raapte. ‘Lijkt me heerlijk’ antwoordde Jaap. Bij de deur kuste hij haar en zei ‘bedankt’. ‘Nee jij bedankt het was fantastisch…tot morgen’. ‘Tot morgen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort muğla escort etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com numberoneescorts.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort istanbul escort görükle escort bayan çorum escort denizli escort düzce escort edirne escort elazığ escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort uşak escort van escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort