Uncategorized

ONTMOETINGEN 6

ONTMOETINGEN 6
Hoofdstuk 4 – Bijzondere gezin deel 2

Bernd, die allang doorhad dat hij er die avond en nacht niet aan te pas zou komen, streelde gedurende de maaltijd mijn been met zo nu en dan een uitstapje naar mijn venusheuveltje. Verder kwam hij niet, want ik hield mijn benen tegen elkaar. Een kusje kon hij nog krijgen, maar uiterlijk legde hij zich bij de situatie neer. Wederom zag ik hoe een gezin als dat van Anko en Jooky functioneerde. Er hing een intens beleefde sfeer van wederkerigheid. Van spontaneïteit en onderling begrip. Empathie ook en daarnaast een dosis altruïsme waren blijkbaar de hoofdingrediënten van een samenlevingsvorm die totaal gespeend leek van na-ijver. Die mensen, allemaal, gunden elkaar alles en zouden er alles voor over hebben het de ander zo veel mogelijk naar de zin te maken. Ik genoot niet alleen, ik raakte ontroerd.

De maaltijd liep ten einde en de gesprekken staakten min of meer. Bernd maakte nog een opmerking en Jooky gaapte achter een hand. Het was eigenlijk nog lang geen bedtijd en Marbelle’s opmerking verbaasde me niet weinig.
‘Inge, ga jij de mensen goede nacht wensen’ vroeg ze op een gegeven moment zonder enig voorbehoud ‘dan gaan we naar boven.’
Bij deze familie, dat gezin waar ik me inmiddels behoorlijk thuis begon te voelen, was haar vraag blijkbaar geen ongewone. Ik deed wat ze me gevraagd had en van ieder gezinslid ontving ik een warme kus en een streling. Het begrip drong tot me door dat ik met alle aanwezigen wel ooit het bed zou delen. Misschien wel ooit met meerdere tegelijkertijd. Wat een vooruitzicht.

Zaineb was de laatste die ik welterusten wenste. We kusten voor de eerste keer en voor de eerste keer voelde ik haar hand op mijn borst.
‘Ik zie jou’ fluisterde ze.
‘Ik wil je Inge’ sprak ze en ze gebruikte onwetend dezelfde uitdrukking waarmee Marbelle me verwelkomd had.
Haar wens veroorzaakte rillingen langs mijn ruggengraat. Rillingen van verlangen. Die vrouw, dat onbevattelijk sensuele mens, wilde ik zielsgraag nader leren kennen. Toestemming had ik immers al? Als je vaker komt, moet je maar eens nader kennis met haar maken, had Jooky die middag nog gezegd.
Die nadere kennismaking met dar verrukkelijke meisje zou in ieder geval veel later pas plaats kunnen vinden, want inmiddels had ik blijkbaar de belangstelling van de dochter des huizes opgewekt. Heupwiegend liep ze voor me uit de trap op en stootte op de eerste verdieping een deur open. Een vensterloze kamer die vaag geurde naar wierook of een andere weldadig stemmende geurstof. Niet dat er op dat moment gebrand werd, maar veel vager alsof er een klein wolkje van de geurende eigenschappen door de ruimte was verspreid.

Langs de plafonranden gaven gedimde lampen indirect licht en zorgden voor een intieme sfeer. Een expliciet erotisch aan het plafond gestuukt tafereel waarbij twee vrouwen elkaars kutje likten, leek levensgroot en levensecht. Het bloed kolkte in mijn aderen. Hoe was het mogelijk dat er in de eenentwintigste eeuw nog mensen waren die hun leven wijdden aan Sappho, en daar zó ongeremd uiting aan gaven.
Heerlijk die onbeschaamdheid!
Goddelijk, die vrijheid!
Een nadere inspectie van de zwoel warm aanvoelende ruimte leerde me dat het meubilair slechts bestond uit een bed dat centraal in de kamer stond opgesteld en daaromheen, op het nagenoeg enkeldikke tapijt, tientallen kussens van verschillende dikte en afmetingen. Het geheel had meer weg van het serail van een oosterse vorst dan op de slaapkamer van een Hollands meisje.

De met donkerrode textiel beklede wanden werden hier en daar gesierd met erotische etsen van mensen die in alle denkbare posities en situaties de liefde bedreven. Op alle afbeeldingen betrof het uitgesproken sex tussen vrouwen. Er was geen man te bekennen. Het gevoel in een harem te zijn bekroop me nog weer sterker en ik genoot van dat gevoel.
Marbelle liet me even rondkijken en vertelde ondertussen dat er in die kamer alleen vriendinnen mochten komen. Haar moeder, zijzelf en Zaineb waren de enigen die er bezoek mochten ontvangen, maar alleen vrouwen mochten de ruimte betreden. Voor mannelijk bezoek was er een ruimte die vergelijkbaar was. Als we onze intimiteiten ooit met een man zouden uitbreiden, zou ik die kamer wel te zien krijgen. Op dat moment was ik niet eens nieuwsgierig.

Marbelle’s slaapkamer bevond zich een verdieping hoger, maar werd alleen gebruikt om te slapen. Haar liefdes- en lustleven speelde zich beneden, in de tuin of in die twee ontspanningsruimten af, zoals ze die andere kamer en de lusthof waar we ons op dat moment bevonden eufemistisch omschreef.
Verwachtingsvol keek ik haar aan en vandaar verschoof mijn belangstelling weer naar de attributen die ik op een naast het bed geplaatst kastje zag liggen. Een paar dildo’s en verschillende vibrators lagen naast een stel buttpluggen en Ben Wa ballen uitgestald.
‘Jij bent op alles voorbereid hè’ vroeg ik trillend van geile emotie.
Geile emotie, ja dank je de Koekkoek. Haar sexuitrusting deed me beven van anticipatie. Nog nooit had ik een dusdanig op sex gerichte kamer gezien die slechts voorbestemd was om vrouwen genot te verschaffen.
Alle emancipatiestrijd ten spijt, verheugde ik me op de dingen die zich in die speciale ruimte zouden voordoen. Wederom werd ik met de neus op de feiten gedrukt. Deze familie leefde voor genot. Lichamelijk genot, maar de gezinsleden vergaten daarbij niet het spirituele te onderhouden en te koesteren.

Ze wenkte me en opende een deur waarvan ik het bestaan niet vermoed zou hebben. Weggewerkt in het motief van de wandbekleding, bleek een deur toegang te verschaffen tot een niet werkelijk grote, maar schitterend uitgeruste badkamer met een in de vloer verzonken kuip in de vorm van een schelp. Het bad zou aan minstens vier personen plaats kunnen bieden en wederom schoten hitsige gedachten door mijn geest omtrent al die opwindende zaken die je in zo’n prachtig bad met je minnaressen zou kunnen uithalen.
‘Heb je genoeg gezien’ lispelde mijn aanstaande bedgenote en sloot de deur weer.
Ze bediende een paar knoppen, waarna de plafondverlichting vager werd en een paar niet al te sterke spotlights het bed aansluitend verlichtten. Marbelle stak een hand naar me uit en ik liet me gewillig meetrekken naar dat wellustig ogende liefdesaltaar.

Vlak ervoor bleef ze staan, opende haar modieus gesneden jurk met één handbeweging en liet hem achteloos van zich afglijden. Een halve kring van textiel lag aan haar voeten en ik kon me voor het eerst te verlustigen aan haar achterkant. Het meisje had het prachtigst denkbare figuur. Een echt zandloperfiguur. Toen ik haar op het terras had gezien, had ze me al een indruk gegeven, maar op dat moment kreeg ik pas het onbelemmerde zicht op haar slanke taille en haar volle en bijzonder vrouwelijk gespierde bolvormige billen.
Mijn geilheid won het van mijn gereserveerdheid en met twee handen masseerde ik Marbelle’s goddelijk vormgegeven derrière. Kreunend draaide ze haar hoofd in mijn richting en raakten onze lippen elkaar nèt. Het ongemakkelijke van die houding resulteerde in een volledige draai en vanaf dat moment kon ik dat verrukkelijke godinnetje tegen me aandrukken.

Nog steeds met mijn handen op die heerlijk stevige billen. Het bronsgebruinde meisje genotterde in mijn armen en fluisterde dat ze gehoopt had op een ontmoeting als die waarvan wij allebei op dat moment stonden te genieten. Ze had met ietwat jaloerse gevoelens Bernd’s verhalen aan moeten horen en was blij verheugd geweest nadat haar moeder Bernd toestemming had gegeven om verder te gaan met zijn lerares. Die toestemming had zij niet nodig gehad, maar ze was er wel heel erg blij om geweest.

Traag gleden mijn handen weg. Langzaam deed ik een stapje achteruit en wierp ik eindelijk een blik op mijn ontklede verovering. Het was natuurlijk de vraag wie nou eigenlijk wie had veroverd. Eigenlijk was het meer een kwestie van inpalmen geweest. Marbelle had me immers min of meer opdracht gegeven haar te volgen? Het maakte me op dat moment eigenlijk ook helemaal niet uit hoe de ontmoeting tot stand gekomen was. Belangrijk was, dat we samen van de liefde zouden gaan proeven. De onderzoekende blik op dat meisje dat daar zo naakt voor me stond, veroorzaakte een gevoel van onbegrensde geilheid. Marbelle’s borsten waren inderdaad kleiner dan die van haar moeder, maar ze stonden wat steviger op haar borstkas.
Door allebei haar harde tepeltjes was een ringetje gestoken. Mijn vingers trilden toen ik mijn hand uitstak om haar borsten te strelen. Het leek wel of haar tepels nog weer harder werden onder de aanraking van mijn vingertoppen. Marbelle’s ademhaling versnelde vanaf het moment dat ik haar tietje beroerde.
‘Ben je gevoeliger geworden met die ringetjes’ fluisterde ik nauwelijks hoorbaar.
Ik had werkelijk geen idee wat een tepelpiercing met iemands gevoel doet.

Ze knikte ademloos en zuchtte dat ik door moest gaan. Een halve stap maar had ik me van haar verwijderd, maar snel verkleinde ik die afstand weer. Op het moment dat ik haar lichaamswarmte voelde en mijn lippen op die van haar plakte, gleed mijn vrije hand naar haar lies. Een seconde later werd ik voor de tweede maal binnen een minuut verrast door nog een piercing. Nee, er zaten er op zijn minst drie!
Behoorlijk forse ringen, ze leken me wel een centimeter of twee, aan haar buitenste schaamlippen en daarnaast nog een verticale clithoodpiercing. Mijn vingers streelden haar lipjes en meteen spreidde ze haar benen iets. Twee vingers gleden moeiteloos tussen twee bijzonder vochtige, super gladde grote schaamlippen en ontmoetten daarachter een kletsnatte en hunkerende diepte.
Iedere keer wanneer mijn vingers haar clitpiercing beroerden, kreunde Marbelle en klemden haar armen steviger om me heen.
‘Kom je liggen Inge’ fluisterde ze ‘je moet me beffen.’
‘Wil je dat wel?
Ik heb zo naar je verlangd, al sinds ik je zag en Zaineb me gebaad heeft.’

Voorzichtig vlijde ik haar op het bed en stapte uit mijn eigen tuniekje. Met de tederste gebaren duwde ik haar achterover in de kussens zodat haar benen als vanzelf uit elkaar vielen en me een uitzicht boden om nooit te vergeten. Op een kussen voor het bed geknield, inspecteerde ik de erotische mutilaties aan het kutje van mijn minnares. In iedere grote schaamlip was halverwege de lengte zo’n gouden ring geplaatst en door haar clitoriskapje stak een verticaal geplaatst staafje met aan iedere kant een balletje.
Het bovenste balletje rustte op de plaats waar haar buitenste schaamlippen samenkwamen en het onderste raakte haar clit. Met mijn vinger raakte ik het bovenste balletje en zag ik direct dat Marbelle’s clitoris mede bewoog. Dàt was dus de bedoeling. Bij iedere aanraking of beweging in de buurt van je vagina, werd je clit gestimuleerd!
‘Inge’ werd mijn inspectie verstoord door een klagelijk stemmetje ‘kom je nou eindelijk?’

Ze lag me, steunend op haar ellebogen smekend aan te kijken en ik liet me vermurwen. Mijn handen gleden onder haar dijbenen en trokken haar naar jonge meisjes geurende kutje in de richting van mijn gezicht. Een plaagstootje tegen haar clitpiercing met mijn tong deed haar haar bekken van verlangen omhoog duwen. Het was ook maar een plaagstootje.
Meteen daarna plaatste ik mijn mond vol over haar vagina en zoog ik haar binnenste lipjes naar buiten. Haar lipringen hinderden me niet, maar haar clitpiercing tikte zo nu en dan tegen mijn tanden. Het effect van mijn aanraking was iedere keer weer opnieuw heel intens. Dat dingetje leek haar onnoemelijk veel plezier te verschaffen.

Rustig likte, zoog en kuste ik haar zaligheid en het duurde niet lang voordat ik de eerste tekenen van een naderend hoogtepunt aan voelde komen. Haar handen die kort op mijn kruin gerust hadden, verdwenen en ik merkte dat ze met haar vingertoppen de ringetjes in haar buitenste lippen beetpakte en zodoende haar kutje opentrok. Opeens kon ik haar hele binnenzijde kussen en vooral likken. Haar gekronkel en gehijg nam in hevigheid toe en vanaf het moment dat ze haar schaamlippen voor me opzij trok, duurde het nog maar seconden voordat ze jammerend van ongebreidelde geilheid klaarkwam.
Onmachtig haar kutpiercings verder vast te houden, leek het wel of mijn lippen werden gekust toen haar gleufje zich weer gedeeltelijk sloot. Die laatste momenten besteedde ik al mijn aandacht aan haar clit en spoorde zo de hevigheid van haar orgasme nog weer verder aan.

Het was maar even later dat ik me met een van haar en mijn sappen kletsnatte mond en kin naast haar nestelde en haar als het ware dwong me te kussen. Ze was nog veel te ver weg om echt aan een intieme kus deel te nemen en liet mijn liefkozing maar over zich heen komen. De heftig door haar neusgaten heen en weer gierende lucht bewees dat ze een wereldhoogtepunt had liggen beleven.
Dankbare ogen zochten even later de mijne en toen ze weer enigszins op adem gekomen was streelde ze mijn gezicht..
‘Dank je wel liefje’ stamelde ze nog naar adem happend.
‘Zo had ik het me voorgesteld.
Jij bent er eentje die weet hoe je een vrouw het ultiemste plezier doet.
Mama vertelde me al wat jullie samen hadden uitgespookt en daar werd ik toen behoorlijk warm van.
Ze heeft niet overdreven.’

Naast elkaar lagen we elkaar aan te kijken en ik vertelde haar dat ik nauwelijks kon begrijpen dat zij, negentien jaar pas, al zo ver was in haar sexbeleving.
‘Hoe kan het meisje’ vroeg ik ‘dat je zo ongeremd bent.’
‘Zo ongelooflijk sexueel.
Je bent nog maar negentien!’
Met haar gezicht naar me toegewend, bezag ik haar stralende lach. Als een klein tevreden poesje lag ze zowat te spinnen in mijn armen. Ik kon het werkelijk niet laten en streelde haar gezicht, maar uiteindelijk ook zo’n verrukkelijk tietje. Een kusje stal ik nog, maar daarna maakte ik mijn eigen verhaal af.
‘Toen ik zo oud was als jij nu bent’ gromde ik met enige jaloerse gevoelens ‘begon ik eigenlijk pas echt te vrijen.’
‘Ik had al wel vriendjes gehad die hun pik in mijn kutje heen en weer hadden gehaald, maar dat was achteraf helemaal geen neuken.
Dat was eenzijdige bevrediging van het vriendje.
En jij bent al veel verder, je kutje en je tepels gepiercet.
Hoe durfde je!
Ik zou opzien tegen de pijn, maar zo te zien heb jij er alleen maar genotgevoelens aan over gehouden.’

Nog steeds als een glimlachende nimf, engel bijna, lag ze me volledig op haar gemak aan te kijken.
‘Weet je Inge’ sprak ze zelfverzekerd ‘ik vraag me af of jij wel enig idee hebt in wat voor gezin ik grootgebracht ben?’
Ontkennend schudde ik mijn hoofd, ook al had ik een vaag vermoeden naar aanleiding van Bernd’s uitspraken.
Ze steunde haar hoofd op een hand en elleboog en streelde met haar vrije hand mijn kutje. Heel even raakte ze mijn spleetje, maar meteen daarop kuste ze me licht op mijn mond.
‘Vanaf mijn vroegste herinnering’ begon ze ‘weet ik niet beter of mijn ouders zijn naakt.’
‘Zo gauw de temperaturen er aanleiding toe geven, trekken ze hun kleren uit.
Alleen als het echt niet anders kan, zullen ze zich bedekken.
Al die tijd heb ik nooit iets anders gezien dan dat die twee elkaar liefhebben, elkaar beminnen.
Als ze zin in elkaar kregen, gingen ze hun gang.
Ik hoefde, en later ook Bernd, nooit weg als zij een aanval van ongeremde geilheid kregen.’

Dus ik had het goed gezien. Goed vermoed dan toch in ieder geval. Maar ze vertelde verder en bracht me op de hoogte van de werkelijke gang van zaken binnen het gezin van Anko en Jooky.
‘Ook als ze met hun afzonderlijke minnaars en minnaressen de liefde bedreven, hoefde dat niet’ vervolgde ze grijnzend haar verhaal.
‘Als we vroeger bij hen op schoot kropen, streelden we mama’s borsten of speelde ik met papa’s lul.
Ook als die stijf werd.
Alles was altijd gewoon.
En dat is het tot op de dag van vandaag.’

Het liefdevolle gebaar toen ze eerder die middag haar moeder’s tieten streelde was dus een volslagen normaal gebaar voor haar. En blijkbaar voor de rest van de familie!
‘En hoe gaat het dan verder’ vroeg ik nieuwsgierig.
‘Vrijen jullie ook met jullie ouders?
I-i-ik b-b-bedoel…’
Ze onderbrak me lachend en weer voelde ik haar vingers over mijn gleufje glijden.
‘Nee gekkie’ lachte ze ‘dat doen we niet.’
‘We houden van elkaar, we raken elkaar altijd en overal aan, maar daar ligt ook de grens.
Echt vrijen en neuken doen we met anderen.
Strelen, aaien, aanhalen en zo nu en dan een kus.
Daar blijft het bij.’

Even leek ze het daarbij te laten en maakte aanstalten om onze ontmoeting wat meer verdieping te geven. Ze verschoof haar lichaam wat dichter tegen het mijne aan en verlangde wederom een kus. Zalig kusten we en voelde ik tegelijkertijd mijn linkerborst gekneed worden op de manier die alleen een expert zou kunnen uitvoeren. Ze veroorzaakte geen ongemak, maar drukte op de juiste manier op die plekjes die mij het meeste genot verschaften. Oooohhh, ik hield allang van mijn nieuwste minnares.
‘Weet je’ sprak ze nadat onze lippen zich scheidden ‘vanaf het moment dat papa en mama begrepen dat Bernd, en ik dus al beduidend eerder, eraan toe waren, hebben ze ons vrij gelaten.’
‘Helemaal vrij, met dien verstande dat ze ons nauwgezet in de gaten hielden.
In principe lieten ze ons de vrijheid zelf op zoek te gaan naar een bedpartner.
Ik was zestien toen ik voor het eerst een vriendje mee naar huis nam.
Bernd was ook zestien toen hij iets vergelijkbaars deed.’

Marbelle’s gevoel voor humor was sneller dan dat van mij op dat verrukkelijke moment dat ik voor het eerst met haar in hetzelfde bed lag. Later zou me dat minder snel overkomen. Wat dat betreft waren we behoorlijk aan elkaar gewaagd.
‘Oh ja’ kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen ‘wanneer was dat dan?’
Haar schaterlach klonk opgewekt door de kamer en ze boog voorver om me nogmaals te verblijden met haar lippen.
‘Jij bent zijn vriendinnetje Inge’ lachte ze ‘jij bent Bernds muze, ook al ben je een stuk ouder.’
‘Hij droomt al heel lang van je.
Als we bij elkaar in bed lagen heeft hij het al zo vaak over je gehad.
Soms was het zo erg dat zijn piemel er stijf van werd.
Die jongen is stapelverliefd op je.
Maar het leukste vind ik dat je ook mijn vriendinnetje bent en ook van mama.
Papa zal ook ooit wel mee gaan doen en Zaineb staat te trappelen.
Toen ze me daarstraks hielp met baden, sprak ze over niets anders.
Ze wil je Inge!’

Haar hand bewoog zich andermaal mijn kant op en tastte naar één van mijn in die houding op elkaar liggende tieten. Twee vingers draaiden aan mijn tepel en het initieel zalige gevoel verwerd van streling naar een pijnlijke gewaarwording. Ze lette zó nauwkeurig op mijn mimiek, dat ze losliet nèt voordat de pijn ondraaglijk zou worden. Nadat mijn gezichtsuitdrukking zich weer hersteld had, herhaalde ze haar handeling.

Weer voelde ik die pijn, maar tevens kon ik een ondertoon van genot waarnemen. Genot en pijn, zó dicht bij elkaar?
‘Je vindt dit lekker hè’ hoorde ik haar gefluisterde vraag.
Eigenlijk wilde ik haar fors van repliek dienen, maar diep in me klonk een stemmetje dat riep jaaaahhhh. Eigenlijk vond ik het wel degelijk lekker. De pijn die overging in lust. Geilheid misschien. Ze moest doorgaan en zonder haar echt een antwoord te geven keek ik haar alleen maar aan.
Voor haar was dat blijkbaar voldoende.
‘Durf je met me mee te gaan’ lispelde ze in mijn oor.
‘Ik ga je pijn doen, maar je zult hemels klaarkomen.
Als je het echt wilt, moet je je totaal aan me overgeven.
Wil je?’

Natuurlijk had ik gehoord van mensen die hun genot vonden in sadomasochistische liefde, maar het had me nooit werkelijk getrokken. Wat Marbelle even tevoren had gedaan, had mijn nieuwsgierigheid toch aangewakkerd en ik besloot me aan het experiment te wagen.
‘Kom liefje’ sprak ze zachtjes ‘kom hier maar liggen.’
Ze wilde me midden op dat bed hebben en gespte aan iedere pols een leren band die aan de binnenzijde met een soort schapenvacht gevoerd leek. Daarmee zou ze me geen pijn kunnen doen. Ze pakte een arm en klikte die vast aan de bedpost en herhaalde dat bij mijn andere arm. Erg comfortabel lag het niet, maar pijn deed het ook niet.
Het hele spel herhaalde zich bij mijn enkels en even later lag ik met mijn armen en benen zo wijd mogelijk uit elkaar en kon ik me nauwelijks meer bewegen. Alleen mijn bovenbenen kon ik nog iets naar elkaar toe bewegen, maar ook daar had ze en oplossing voor. Ze bracht een extra band net boven mijn knieën aan en voorkwam daarmee dat ik mijn kutje ook maar de minste bescherming zou kunnen geven.
Want dat haar handelingen zich op mijn tieten en kut zouden gaan richten, was me inmiddels geheel duidelijk.
‘Zo’ lispelde ze ‘nu ben je van mij.’

Ze pakte iets van dat tafeltje dat zich naast ons bed bevond en streelde me daarmee vlinderzacht over de gehele lengte van mijn lichaam. Ze gebruikte een lange veer en ik dacht dat ik gek werd. Zó subtiel, me eigenlijk maar nauwelijks beroerend, kietelde ze me naar een staat van absolute geilheid en lag ik al snel te kronkelen van opwinding. Totdat ze die pijnlijke truc aan mijn tepels weer herhaalde.
Ze draaide op dat moment veel verder door dan die eerste keer en ik kreunde het uit vanwege de stekende pijn in mijn borst. Steeds weer draaide ze mijn tepel, mijn hele borst eigenlijk tot de pijn bijna niet meer te harden was. Het flauwe genotgevoel dat ik na haar eerste behandeling had gevoeld bleef geheel en al uit en ik kreeg spijt dat ik me over had laten halen.

Godzijdank liet ze me met rust en verdween ze naar de hoek van de kamer waar blijkbaar een muurkast was. Ze kwam terug en legde een paar langwerpige dingetjes, rijzweepjes leken het wel, op het kastje naast het bed.
‘Nu ga je mijn kut weer likken’ sprak ze gedecideerd en ging schrijlings over mijn gezicht zitten, zodat er geen ontkomen aan was.
Haar nog steeds opwindend geurende flamoes bevond zich een paar centimeter boven mijn mond en het enige wat ik deed was afwachten wat er zou gaan gebeuren.
‘Kom, kom’ klonk haar stem wat dwingender ‘ik heb je toch gezegd dat je mijn kut moet likken?’
‘Schiet op Inge, anders moet ik je aansporen.’

Pats! Daar had ik een tik te pakken. Mijn schaamlippen leken wel in brand te staan en ik huilde van ontzetting.
‘Nee, niet mijn kutje, alsjeblieft’ schreeuwde ik van pijn en frustratie.
‘Likken’ hoorde ik alleen.
Meteen nadat ik ademhaalde om mijn protest nogmaals te laten horen, zwiepte haar martelwerktuig nogmaals over mijn schaamlippen.
Weer krijste ik mijn ontzetting de ruimte in, maar tegelijkertijd liet ze haar onderlichaam zakken en werd mijn kreet gesmoord doordat haar druipende flamoes zich over mijn lippen sloot. Om haar van verdere tuchtiging af te houden, likte en zoog ik als een bezetene. Vooral haar clit kreeg mijn onverdeelde aandacht. Haar clitpiercing irriteerde me op dat moment helemaal niet meer. Op dat moment hielden geheel andere zorgen me bezig. Mijn lippen- en tongwerk was erop gericht haar zo snel mogelijk te laten klaarkomen.

Nèt toen ik begon te merken dat haar naderend orgasme mijn marteling waarschijnlijk wel zou beëindigen, ontving ik de zoveelste mep op mijn waarschijnlijk al dieprood geslagen tere delen. Mijn tong krampte rond haar clit en ik hoopte dat haar hoogtepunt mij ook zou bevrijden. Ik had het mis.
Twee klappen ontving ik op mijn steeds warmer aanvoelende vrouwelijkheid. Tot mijn oneindige teleurstelling stapte ze van me af voordat ik haar tot een orgasme had kunnen likken en ik vreesde het ergste.
Sssswiiiissshhhh! Nogmaals striemde haar zweep met een sterk verbreed uiteinde, want dat bleek het te zijn, over mijn vanwege haar marteling gedeeltelijk openstaande gleufje. De haast hysterisch aanvoelende machteloosheid en de stekende pijn die ik door mijn onderlichaam voelde schichten, voedde mijn naar doodsangst neigende paniek.

Pats! Weer sloeg ze, maar ik voelde niets. Ze had naast me op het bed geslagen en meteen daarna werd mijn kutje gevuld door een zacht trillende vibrator en voelde ik haar mond over mijn geteisterde spleetje. Záááálig voelden haar zachte lippen en tong en instant verdween de pijn. De pijn die plaats maakte voor een gevoel van absolute euforie. De pijn was weg!
Haar lippen leken mijn gloeiend heet geslagen kut te koelen en veroorzaakten sensaties die ik niet eerder had meegemaakt. Ik, die dacht ervaren te zijn in het geven en ontvangen van de meest sensationele erotische gewaarwordingen, lag daar min of meer uitgeteld de tederste strelingen te ondergaan.
Op dat moment pas, terwijl ik als een speer naar een hemels orgasme werd gestuwd, drong het pas goed tot me door wat ze me gezegd had. Ze had me verteld dat ze me pijn zou doen, maar ook dat ik hemels zou klaarkomen. Het maar langzaam doorsijpelende begrip deed me ontspannen. Ik had geen pijn meer te verwachten.

Het ging vanaf dat moment slechts om een top hoogtepunt en ze stuwde me in sneltreinvaart naar die hemelse climax. Willoos, machteloos en totaal aan haar grillen overgeleverd verzachtte ze met haar mond mijn lijden en maakte waar wat ze me beloofd had. Waar ik normaal mijn benen tegen en zelfs om mijn befster knalde, lukte dat op dat moment niet. De bindingen waren sterker dan mijn beenspieren, maar die lichamelijke incapaciteit leek het effect van mijn orgasme wel te versterken.
Werkelijk gillend kwam ik klaar. Nog nooit was ik zó in de tang genomen als op dat moment. Marbelle bleef maar door likken en hield dat vibratortje diep in mijn grotje verborgen. Het leek eindeloos te duren en aan het einde leek een hernieuwd orgasme zich al weer aan te dienen. Dat was voor mijn minnares, martelares ook, het signaal om te stoppen.

Uitgeput merkte ik nauwelijks dat ze alle banden loskoppelde en ik weer de beschikking over mijn ledematen kreeg. Even wierp ik een blik op mijn inderdaad rood geslagen venusheuvel en schaamlippen, maar toen liet ik me aanhalen, omarmen eigenlijk door dat verschrikkelijke mens. Dat ontzettend merkwaardige en tegelijkertijd ontzettend lieve mens.
Het leek wel uren later dat ik voldoende bij mijn positieven gekomen was om haar te vragen waar en van wie ze in godsnaam dergelijk handelen geleerd had. Of ze het zelf al eens ondergaan had. Of ze…
Vragen, vragen, vragen.

Terwijl ze haar beide armen om me heen geklemd hield fluisterde ze haar antwoorden. Zaineb had haar zover gebracht dat ze dezelfde behandeling onderging als ik even daarvoor. Zaineb had al haar sexueel getinte uitspattingen van haar grootmoeder in Marokko geleerd. Die vrouw was ooit als slavin in de harem van een emir opgeleid en wist alles op het gebied van genot dat vrouwen elkaar, maar ook aan mannen konden geven. Zonder enige gêne had ze haar kleinkind later alles geleerd wat ze wist. Uiteraard tot onuitsprekelijk genoegen van Marbelle.
‘Zeg eens eerlijk’ lispelde ik ‘ben jij de eerste keer dat ze jouw kutje bewerkte met een zweep ook zo godvergeten lekker klaargekomen?’

Marbelle’s ogen leken wel een tederder uitdrukking te krijgen toen ik haar vroeg na te denken over die eerste keer. Zwijmelend vertelde ze dat ze haar angst indertijd nauwelijks de baas geweest was, maar dat Zaineb haar een orgasme geschonken had dat sindsdien nauwelijks geëvenaard geworden was.
‘Soms, heel soms’ vertelde ze verzaligd ‘spelen Zaineb en ik op die manier met elkaar.’
‘Niet vaak, want het put je volledig uit, dat heb je gemerkt.
De eerste keer dat ik het bij haar moest doen, durfde ik niet hard te slaan.
Ik wist natuurlijk hoeveel pijn een klap met een zweep op je kutje doet, maar gelukkig heeft ze me over mijn voorbehoud heen weten te praten.
Ik weet dat het pijn doet, maar het is goddelijke pijn die de aanloop is naar een absoluut toporgasme.
Mama wil het ook zo nu en dan.’

Ze boog naar me toe. Ze kuste vederlicht en met haar wijsvinger streelde ze mijn voorhoofd, mijn wang. Weg kroop ze, in de richting van mijn gemaltraiteerde vrouwelijkheid en perste daar voor een kort moment nog éénmaal haar warme lippen op. Tussen mijn gezwollen lipjes voelde haar tong aan als verzachtende zalf, maar ik had genoeg gehad. Genoeg ervaringen voor die keer.
‘Ik begrijp je volledig Inge’ sprak ze, terwijl ze zich weer in mijn armen nestelde.
Het is voorbij, die urgentie, die geilheid.
Ik zal je dit nooit meer vragen.
Je moet het zelf willen.
Als ik je voldoende vertrouw, zal ik het jou ooit vragen, maar nu wil ik douchen.
En slapen.
Blijf je bij me vannacht?
Ik bedoel hier in dit bed?’
We douchten en later kropen we als twee verliefden tegen elkaar aan op dat heerlijke bed waar ik enige tijd daarvoor zulke doodsangsten had uitgestaan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort bursa escort bursa escort muğla escort