Uncategorized

Op de boerderij.

Op de boerderij.
Op de boerderij.

Deel 1 solliciteren bij Meester Hans en Meesteres Lisa.
Al jaren loop rond met het verlangen om als slaaf te dienen op een boerderij en te leven tussen de dieren. Op een BDSM site kwam ik een oproep tegen van Meester Hans en Meesteres Lisa die op zoek waren naar een slaaf met kennis van dierverzorging. Nu heb ik 10 jaar geleden met goed gevolg mijn diploma van de middelbare landbouwschool gehaald, dus dat zit wel goed.
Ik ben inmiddels 29 jaar en gezond, maar ik wil dat iemand anders mijn leven bepaald ik ben een echte slaaf.
Uit de oproep werd duidelijk dat het een 24/7 betrekking was en dat er slechts zeer af en toe ruimte was voor een vrij te besteden dag. De slaaf zou ondergebracht worden in de stal.
Banden met familie en vrienden dienden tot een minimum terug gebracht te worden zo stond er in de oproep.
Toen ik dit las kreeg ik een warm gevoel van binnen en heb op de oproep gereageerd met een uitgebreide mail. De volgende dag was er een mail terug met de opdracht mij maandag aanstaande om 8 avonds te melden op de M……weg 17 te Z……in de Flevopolder ik moest er van uitgaan dat ik niet eerder dan dinsdag avond weer thuis zou zijn. Nog 5 dagen wachten. Ik heb direct een snipperdag gevraagd voor de dinsdag en die kon ik gelukkig krijgen. De dagen sleepten voorbij en ik kon mij op mijn werk slecht concentreren. De maandag middag kon niet snel genoeg komen, maar toen deze was aangebroken snel naar huis douchen en op weg, het was 1.5 uur rijden van mijn huis. Ik was om ¼ voor 8 al in de straat, en heb daar gewacht en om klokslag belde ik aan bij het grote hek dat het erf van de buitenwereld afsloot. Over de intercom klonk een vriendelijke maar streng “wie is daar “ ik zei met trillende stem slaaf Peter Meesteres rij door tot de parkeerplek bij het huis klonk het en het hek ging open. Ik reed de oprit op en zag het hek achter mij sluiten, ik kon niet meer terug. Op de parkeerplek werd ik opgewacht door de Meesteres, een mooie volslanke verschijning met prachtige grote borsten welke prachtig uitkwamen in haar jurk. Ze zei me haar te volgen, we gingen het woonhuis binnen en in de enorme woonkamer werd ik voorgesteld aan Meester Hans een 40er hij had gewone vrijetijdskleding aan. Tegenover de fauteuils van de Meester en Meesteres stond een houten stoel waarop ik plaats moest nemen. Ik was gespannen en dat zagen ze, er werd iets ingeschonken en er werd over van alles en nog wat gesproken. Ze vertelden wie ze waren en wat ze van mij verwachtten. De Meester vertelde dat hij een technisch apparaten en constructie bedrijf had. De Meesteres werkte in een leidinggevende functie bij een diergeneesmiddelen bedrijf.
Ze hadden recent dit huis met 1 ha grond gekocht en wilden hier hun paradijs realiseren. Het houden van dieren en slaven in de stal die op dit moment nog afgebouwd werd. Er werd mij verteld dat er ook nog een vacature was voor een slavin. De Mr. en Mrs. hadden hun zaakjes goed voor elkaar en konden zich deze hobby veroorloven. Ze vertelden dat er in eerste instantie 3 pony’s ( 2 hengsten en 1 merrie ), 4 jonge mestkalveren en 2 stamboek Duitse herder reuen zouden komen en dat ik deze moest verzorgen. De stal zouden ze mij de volgende morgen laten zien. Na een uurtje veranderde de toon en kwam de Meesteres achter mijn stoel staan ze pakte mijn polsen en klikte deze vast in de beugels die achter op de stoel zaten mijn enkels werden op eenzelfde manier aan de poten vastgezet.
Ze zeiden dat ze wilden weten wat ik kon hebben en dat ze morgenvroeg zouden vertellen wat mijn taken behalve het verzorgen van de dieren zouden zijn, daarna kon ik weer vertrekken of een contract tekenen.
Mr. Hans was inmiddels opgestaan, en naar Mrs. Lisa gelopen zij ritste zijn gulp open en haalde er een mooie half stijve pik uit, welke onmiddellijk in mijn slaven bek gestopt werd. Pijpen werd er gezegd. Ik deed mijn best zo diep mogelijk te pijpen maar de Mr. stond net te ver weg en ik zat vast op de stoel. De Mr. deed een stap naar voren en voor ik er erg in had zat zijn pik helemaal in mijn keel en ik moest kokhalzen. Och arm slaafje toch klonk het sarcastisch uit de mond van Mrs. Lisa, de Mr. haalde zijn inmiddels stijve pik uit mijn keel en zij dat het varkentje eerst eens goed gewassen moest worden, wand wij staan erg op hygiëne. Ik werd losgemaakt en moest hen volgen naar de bovenverdieping van het enorme landhuis. Daar werd ik binnen geleid in een prachtige SM kamer de kamer was enorm wel 6 x 9 meter en van alle ongemakken voorzien. Kijk naar goed rond zeiden ze dit is een van de weinige keren dat je in onze privé SM kamer komt, mochten wij besluiten je aan te nemen dan woon je vanaf dat moment in de stal en zul je zelden een voet in dit huis zetten.
Uitkleden luidde het bevel ik deed dit, maar blijkbaar niet snel genoeg en ik had een paar ferme tikken met een zweep op mijn billen te pakken. Een hoek van de ruimte was betegeld en er hing een douche en een water slang en ik zag ook een hurktoilet in de hoek. Ik kreeg direct pols en enkelboeien om en werd hardhandig naar de hoek gesleept. Mijn armen werden boven mijn hoofd aan een haak in het plafond bevestigd en het touw werd stak getrokken. Mijn benen werden gespreid vastgezet aan de vloer. De Mr. pakte een metalen stang van 25 cm lang er zat een ronde kop op van 3 cm doorsnede de rest van de stang was bekleed met iets wat op rubber leek. De stang werd aangesloten op een slang en werd toen zonder verdere voorbereiding in mijn kont geduwd hier was behoorlijk wat kracht voor nodig en ik gaf een geluid, meteen kreeg ik een klap in mijn gezicht van de Mrs. Toen de stang in mijn kont zat voelde ik deze steeds dikker worden, blijkbaar was de rubber bekleding van de stang een opblaas plug. Er werd even stevig aan de stang getrokken en de conclusie van de Mr. was dat hij goed vast zat en dat ze mij konden gaan vullen. Aan de slang werd een grote waterzak aangesloten en deze werd naast mij opgehangen. Ik voelde mijn darmen vollopen met ( gelukkig ) warm water. Wen er maar aan, wij houden van gespoelde slaven en je darmen zullen dan ook 2 x per dag gespoeld worden. Na bijna een ½ uur was de zak eindelijk leeg en zat er 2 liter water in mijn buik, ik begon kramp te krijgen en dat zagen de Mr en Mrs ook en ze begonnen te lachen volhouden slaaf het water blijft 20 minuten zitten om alles goed los te weken. Door de kramp kreeg ik enorme persdrang maar de plug zat muurvast en de Mr en Mrs genoten van mijn lijden. Ondertussen had de Mrs de kamer verlaten en was ik alleen met de Mr hij inspecteerde de stang en trok er nog eens stevig aan hij was tevreden over zijn ontwerp, alleen vond hij dan het veel te lang duurde om de 2 liter naar binnen te krijgen. Daar ging hij nog iets op verzinnen zei hij met een lach. De 20 minuten waren om en ik werd losgemaakt en moest boven de toilet hurken de Mr liet de plug leeglopen en trok de stang er in een keer uit en liep ik eindelijk leeg, wat een opluchting. Ik moest weer in de hoek gaan staan dit keer onder de douchekop. Op dat moment kwam Lisa weer de kamer binnen dit keer echter niet als Mrs maar in een prachtige slavinnen outfit, ze was dus switch dat had ik niet aan ziet komen, maar was wel blij verrast en dat was ook aan mijn pik te zien. De Mr zag dit ook en pakte direct een touwtje en bond mijn pik zéér strak af dat zal je leren zei hij.
Slet Lisa zoals de Mr haar nu noemde kreeg de opdracht mij te wassen ze opende de kraan en gelukkig kwam er warm water uit, dat was ik ook wel eens anders gewend geweest.
Lise zeepte me overal in met speciale aandacht voor mijn gevoelige plekjes, mijn kont en ballen / pik kregen extra aandacht alleen kermde ik het uit omdat het touwtje steeds strakker ging zitten dit leverde weer een paar ferme klappen op mijn billen op die nu wel rood begonnen te worden.
Na het inzepen werd de kraan uitgedraaid en pakte Lisa de slang van de muur en opende de kraan, ik werd afgespoten met koud water, ik schrok maar hield mijn kaken stijf op elkaar bang voor meer klappen. Ik kreeg een handdoek en moest me snel afdrogen er werd mij nu een blinddoek omgedaan, mijn handen werden op mijn rug met boeien vast gezet en ik kreeg een halsband om met hondenriem er aan. Ik hoorde dat de Mr Lisa meenam en ergens vastzette, ik hoorde dat er riemen vast gezet werden. Toen werd ik aan de riem meegetrokken, op je knieën klonk het. Mijn hoofd werd ruw naar beneden geduwd en ik kwam op de slet haar kont terecht Lisa kreeg opdracht om met haar handen haar billen zo ver mogelijk te openen ik werd nu met mijn neus recht in haar sterretje geduwd. De geur van deze slet was heerlijk en meteen begon het touwtje weer te klemmen. Likken slaaf hard en diep, ik wil je tong in deze slettenkont zien. Ik begon als een bezeten te likken en penetreerde haar met mijn tong. Eindelijk maakte de Mr het touwtje los en kon er weer bloed door mijn pik en ballen stromen gelukkig masseerde hij mijn ballen en pik om de pijn wat te verlichten en ik mij kom concentreren op de lekkere kont van Lisa die inmiddels aardig lag te kreunen. Na enige tijd moest ik stoppen met likken en van de Mr gaan staan mijn boeien werden los gedaan en de blinddoek ging af. Wat ik toen zag deed mijn pik steigeren Lisa lag voorover op een bankje haar benen wijd met brede riemen vastgezet aan de poten, 2 brede riemen over haar rug en ter plaatse van haar prachtige borsten was een uitsparing in het bankje zodat ze vrij naar beneden hingen. Ik zag dat de Mr de tepels versierd had met een paar mooie klemmen. Verder had ik uitzicht op haar openstaande aars, haar billen hield ze nog steeds gespreid. De Mr kwam achter mij staan en fluisterde zacht zodat Lisa het niet kon horen “als de slet mij zo dadelijk pijpt en ik knik naar je ram je je pik in een keer zonder aarzelen in haar kont en neukt haar stevig door tot ik zeg dat het genoeg is en denk er aan niet klaarkomen. De Mr liep om en ging voor Lisa staan pakte haar bij de haren en trok haar hoofd omhoog en duwde zijn dikke pik in haar keel. Ik kreeg een knikje van de Mr en ramde in een keer mijn pik ( 22 x 5 cm ) tot de ballen in haar kont en begon in een stevig tempo te stoten met lange halen ging mijn pik in en uit haar heerlijke kont. Ik moest me sterk concentreren om niet klaar te komen. Na 5 minuten kwam de Mr diep in Lisa haar keel klaar ze slikte alles netjes door, blijkbaar was ze dat gewend want de Mr hoefde niets te zeggen. Ik moest stoppen met neuken, ik trok mijn pik uit haar kontje en deze bleef mooi open staan waardoor de Mr er direct zonder veel moeite een forse buttplug met een mooie paardenstaart in kon rammen Lisa kreunde wat haar direct op een paar flinke klappen op haar billen kwam te staan. Haar tepelklemmen werden verwijderd en ik mocht nu voor Lisa komen staan en mij door haar laten pijpen na 5 minuten mocht ik van de Mr in het keeltje van Lisa spuiten. Als bedankje mocht ik haar een lekkere tongzoen geven, ik knielde voor haar en pakte haar vol op de lippen we openden onze monden en voor ik er erg in had deponeerde ze mijn eigen zaad in mijn mond. Doorslikken zei de Mr streng, die had ik niet zien aankomen.
Slet Lisa werd losgemaakt en ging direct op handen en knieën zitten, liggen jij zei de Mr tegen mij ik ging op de bok liggen en de Mr ging op mijn rug zitten zodat ik niet meer kon bewegen Lisa kreeg opdracht een mooie buttplug met staart voor mij uit te zoeken ze kroop naar de kast en hinnikte onderwijl. De Mr zei dat op het moment dat een slaaf een buttplug met staart in heeft hij of zij zich moet gedragen als dat dier. Dat betekend lopen op handen en voeten en alleen het geluid maken van het betreffende dier. Lisa mocht alleen hinniken en ik balken als een ezel want Lisa had een ezelstaart uitgezocht.
Lisa kreeg opdracht om naar de bondage bank te gaan en op haar rug te gaan liggen. Ze liep op handen en voeten naar de bank en hinkte onderwijl en gooide haar hoofd achterover zo klom ze op de bank en ging liggen met haar armen en benen recht in de lucht zoals een paard dat doet.
Ik kreeg de opdracht om ook naar de bank te gaan, ik deed mijn uiterste best om een ezel te imiteren ik balkte en schopte met mijn benen achteruit blijkbaar vond de meester dit wel aardig en gaf mij een aai over mijn rug gevolgd door een harde klap op mijn kont. Ik kreeg de opdracht Lisa klaar te beffen, dat deed ik maar al te graag en balkte opgewonden. Ik hing voorover op de bank met mijn gezicht tussen haar omhoog gestoken benen en begon te likken, hierop begon Lisa zachtjes te hinniken. Ondertussen trok de Mr de plug uit mijn kont en ramde in een keer zijn pik diep in me ik kwam even met mijn hoofd omhoog maar werd direct weer op haar kut geduwd. Lisa begon steeds harder te hinniken en ze had duidelijk moeite haar armen en benen in de lucht te houden. Gelukkig mocht ze snel klaarkomen en met een luide hinnik bereikte ze haar hoogtepunt. Terwijl de Mr mij bleef neuken trok hij de buttplug met staart uit Lisa’s kont, ze liet direct haar armen en benen zakken en bedankte de Mr. Na enkele minuten kwam de Mr diep in mijn kont klaar, zijn pik werd direct vervangen door een gewone forse buttplug en ik moet weer gewoon gaan staan. Het was mooi geweest voor vanavond de plug moet de hele nacht blijven zitten, dat zaad spoelen we er morgen wel uit.
De Mr had nog een opdracht voor ons en we moesten hem volgen naar een ruimte in de kelder daar stonden 3 bakken op de grond van 1 x 2 meter. Dit is jullie slaapplaats voor vannacht, er was één bak gevuld met zaagsel, één met schaafkrullen en één met stro. Jullie testen vannacht deze bedden en morgen besluiten we dan welk soort bed er straks in de stal komt.
Elke 3 uur gaat er een wekker af en dan wisselen jullie van bed, er hangen hier infrarood camera’s dus ik zie alles en jullie mogen geen enkel lichamelijk contact hebben. Hier hangen twee slaappakken, trek die aan en ga slapen, het is nu 11 uur, morgenvroeg om 8.15 uur staan jullie naakt met de rug naar de deur en met de handen op de rug voor mij klaar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort sex izle brazzers rokettube Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort porno beylikdüzü escort Antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj