Uncategorized

slet 1

slet 1

Bij deze het volgende deel, wederom een kleiner deel, zodat het tempo erin blijft.

Vandaag was het dan zover, Kim zou vanmiddag naar mij toekomen voor haar straf. Wat ze echter nog niet wist was dat we niet in mijn appartement zouden blijven. Het was hier veel te gehorig en ik wilde natuurlijk niet dat het hele flat kon meeluisteren hoe Kim tot midden in de nacht zou schreeuwen en gillen. Stipt twaalf uur stond ze dan op de stoep. Ik keek naar buiten en zag haar met haar koffer voor de deur staan. Ze had tegen haar ouders verteld dat ze naar een vriendin in Engeland zou gaan voor een week en dus had ze ook een koffer moeten pakken. Wat Kim echter niet wist was dat deze koffer ongeopend zou blijven gedurende de vakantie. Alles wat ze nodig had, had ze al aan.

Ik liet haar binnen en zonder een woord te wisselen, ging ze nerveus op de bank zitten. Ze had naar me geluisterd en droeg zoals gevraagd een zwarte legging met hieronder zwarte pumps. Er zat een flinke hak onder, die haar lengte goed deed. Ze was 1m65 lang en de hakken zorgden ervoor dat onze ogen op gelijke hoogte waren. Ze had een G-string aangetrokken, die dus niks liet zien door de stof van de legging heen. Het was lekker warm, dus veel bovenkleding had ze ook niet nodig. Ze droeg een knalroze sport BH die haar C-cup tieten heerlijk compact verpakte, met hier overheen een hoodie. Ik zei haar dat we eerst een stuk gingen wandelen en dat ze de hoodie wel thuis kon laten. Ik had ook een sportsetje aan, dus het leek net alsof we een sportend koppel waren voor de buitenwereld.

In een rustig tempo liepen we hard richting het bos dichtbij mijn appartement. Het was lekker weer en dus waren er veel mensen op de hoofdpaden, maar wij kozen de tracks waar normaal de terreinwagens over reden. Ondanks dat Kim met 64 kg voor haar lengte meer woog dan de gemiddelde slanke tiener van tegenwoordig, had ze een goede conditie. Dat zou de komende dagen goed van pas komen dacht ik van binnen. In de verte was een splitsing met hier een bankje en wij gingen even zitten en nu pas begonnen we echt te praten. Ze vertelde me dat ze het eigenlijk hartstikke spannend vond en al weken had uitgekeken naar deze week samen. Ik grinnikte en dacht van binnen, ja nu vind je het nog wel leuk, wacht maar.

We zaten net drie minuten en er kwam een jeep aangereden. Ik sprak gewoon door en leidde Kim zo af. Ze keek pas om toen de jeep naast haar stopte. Wat Kim niet wist, was dat dit onderdeel van het plan was. Hey Jan, begroette ik hem. Kim keek me verbaasd aan en moet vast hebben gedacht dat het toeval was dat we elkaar hier net troffen. Jan groette terug en liep naar de achterkant van zijn jeep en maakte de deur open. Wat volgde ging allemaal heel snel. Ik greep Kim van achteren beet en schoof mijn hand over haar mond. Jan kwam aangerend met enkele touwen, een boxer en een zak. Eerste haalde ik mijn hand weg en Jan propte de boxer in Kims mond. Ze riep wat, maar door de boxer in haar mond was het amper hoorbaar.

Nadat Jan ook de zak over haar hoofd had getrokken, raakte Kim gedesoriënteerd en begon wild om zich heen te slaan. Jan en ik kregen haar met moeite plat op het bankje en ik drukte haar handen achter op haar rug. Jan deed nu zijn deel en bond haar handen strak vast. Ook bond hij vervolgens haar voeten aan elkaar vast. Met het laatste touw bond hij haar bovenbenen stevig vast. We draaiden haar nu om en trokken haar benen tegen haar buik aan. We sloegen het touw een paar keer om haar bovenbenen en buik heen en trokken het touw goed stevig vast. Daar lag mijn nichtje dan. Handen op haar rug vastgebonden en haar benen aan haar bovenlijf vastgebonden. Ze probeerden nog tegen te spartelen, maar ze was zo goed vastgebonden dat ze geen kant meer op kon.

Samen tilden we haar op en plaatsten we haar in de achterbak van de jeep. We reden een goede twintig minuten totdat we de bestemming hadden bereikt. Het was een oude hut die gebruikt werd door jagers, ver van de bewoonde wereld verwijderd. Officieel mocht je hier niet eens komen, dus bang op ongewenste bezoekers hoefden we niet te zijn. Ik zag nog een auto staan bij de hut en wist dat de drie andere er ook waren! Kim had in totaal vijf opdrachten niet uitgevoerd en hoe kon ik dat beter straffen dan de hulp van vier anderen in te roepen, zodat we met zijn vijven waren? Kim lag nog geblinddoekt en vastgebonden achter in de jeep en ik was benieuwd hoe ze zou reageren als ze zou zien dat we met vijf gasten waren.

We stapten uit en de drie anderen begroetten ons. Kim had niks in haar oren en dus had ze vast wel gehoord dat we niet meer met zijn drieën waren. We haalden haar uit de achterbak en maakten de touwen los. Nog draaierig van de rit stond ze te trillen op haar benen en nu was het tijd om de zak van haar hoofd te trekken. Ze schrok zit kapot toen ze ons vijven om haar heen zag staan, maar kon door de boxer geen woord uitbrengen. Nu haalde ik ook de boxer uit haar mond en ze zette het meteen op een schreeuwen. Ik lachte haar toe dat binnen een straal van twee kilometer er niemand was, dus ze mocht gerust gillen wat ze wilde! Ook legde ik haar uit dat ze zelf akkoord was gegaan met dat ik haar zou straffen en ze vond het toch zo spannend of niet soms? Dat we met zijn vijven waren had ze compleet aan zichzelf te danken, doordat ze vijf keer een opdracht had vergeten uit te voeren. Samen met vandaag zou ze de komende acht dagen door ons gestraft gaan worden en als ze goed haar best deed, zou ik het haar vergeven.

Ik legde haar uit dat ze de komende dagen ons privé sletje was. Ze moest constant beschikbaar zijn voor ons en als wij wat wilden doen, dan had ze maar te gehoorzamen en het over haar heen te laten komen. Ze mocht ons niet aanspreken, zonder dat wij haar zouden aanspreken en als ze wat tegen ons zei, moest ze zeggen ja meester. Ze mocht voor nu haar kleren aanhouden, maar wij hadden nog een toevoeging aan haar outfit. Peter, een van mijn andere vrienden, pakte een halsband en deed deze om haar nek. Om duidelijk te maken dat wij de baas waren, was het goed om haar nog maar eens op haar plek te wijzen. Maarten was ondertussen ook dichterbij gekomen en liet zijn handen onder haar sport BH te goed doen aan haar borsten. Dat zijn flinke tieten Michael, je hebt zeker niet gelogen zeg.

Om het extra gênant te maken voor haar hadden we ook een riem meegenomen en nadat ze aan de riem was gezet, namen we haar mee naar binnen. De hut was redelijk groot en de woonruimte was samengevoegd met de keuken. Er waren nog twee andere kamers, naast een badkamer. In de eerste stonden vier stapelbedden, genoeg slaapplek dus voor ons vijven. De andere kamer was voor Kim. Hier lag slechts een matras in. Het was ondertussen 17:00 geworden en dus wel tijd om wat te gaan eten. Wij eten lekker aan de tafel, maar Kim moest haar eten en drinken uit voerbakken eten. Ze was net een teefje.

Na het eten te hebben laten zakken vertelde ik aan Kim wat de bedoeling was vanavond. Wij gingen dobbelen en zij was de prijs. We zouden alle vijf een keer gooien met twee dobbelstenen en we die meeste ogen gooide, die kreeg een punt. Als we met twee of meer even hoog gooiden, kregen we allebei een punt. We konden deze punten gebruiken om, tijdens het spel, dingen met Kim te doen. Ik pakte een bord en liet haar zien waar we onze punten allemaal voor konden inwisselen:

5 punten: ijsklontjes in kutje stoppen

5 punten: tepels plagen met ijsklontjes

10 punten: 10 slagen met zweep op kut

10 punten: 10 slagen met zweep op tepels

15 punten: 10 slagen met zweep op billen

15 punten: 10 slagen met zweep op borsten

20 punten: laten klaarkomen met vibrator

Je hebt ook nog steeds je kleren aan Kim, dus laten we daar maar eerst eens verandering in brengen. De eerste drie potjes spelen we voor je drie kledingstukken. Die mooie hakken en je halsband kunnen wel blijven. Kim schrok zich rot en begon tegen te spartelen, terwijl Daan zijn handen tussen haar benen stopte. Oh ja Kim dat zijn we nog vergeten, maar om te zorgen dat je gehoorzaam bent gaan we je vastmaken aan het dak, leuk hè? Met zijn drieën hielden we Kim nu in bedwang, terwijl Michael een tweetal touwen tevoorschijn haalde en tevens een haak! Dit was een zogenaamde anaal haak, om sletjes zoals Kim op zijn plaats te houden. Michael bond haar handen vast en trok het touw door een oog aan het plafond.

Ze stond nu nog net niet gestrekt voor ons en we keken tevreden naar hoe Kim weerloos met haar handen boven haar hoofd voor ons stond. Nu kwam het tweede touw en de anaal haak tevoorschijn. Michael knoopte het touw aan de haak vast en met zijn tweeën tilden wij Kim op. Jan scheurde haar legging kapot en haar string was nu zichtbaar. Het vetertje verdween tussen haar billen maar het stukje stof wat haar kutje bedekte was duidelijk vochtig. Ondanks haar tegenstribbelingen genoot ze er dus toch van. Dat was maar goed ook, want als ze hier al niet tegen kon, ging ze de rest van de week zeker niet doorkomen.

Michael smeerde de haak in met glijmiddel en nu trokken we haar benen uit elkaar en drukte Michael de knop tussen haar billen. Na een paar keer stevig duwen verdween de knop in haar anus en Kim gilde het uit. Het ding was én steenkoud en de knop was dikker dan menig eikel. Ze werd dus lekker uitgerekt door de haak. We lieten Kim weer op haar eigen benen staan en ze trilde hevig. Michael trok het touw echter door een andere oog in het plafond en trok het touw stevig. Doordat deze oog echter verder naar achteren zat, werd Kim gedwongen om een stap achteruit te zetten. Nadat ze nog een keer naar achteren schuifelde, vonden we dat ze goed stond. Michael maakte het touw vast en daar stond ons sletje dan. Haar armen boven haar hoofd, terwijl haar bovenlichaam in een hoek van 60 graden stond door de haak die haar naar achteren trok. Ze had de gescheurde legging nog steeds aan, net als haar sport BH, maar die zouden straks dus uitgaan…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

izmir escort izmir escort izmir escort çapa escort şişli escort sex hikayeleri yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort görükle escort bayan porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort sex izle brazzers rokettube Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj porno porno kuşadası escort bayan eryaman escort keçiören escort etimesgut escort beylikdüzü escort escort escort escort travestileri travestileri Escort escort Antalya Escort Alanya Escort Antalya Merkez Escort Antalya Otele Gelen Escort Antalya Rus Escort Belek Escort Fethiye Escort Kemer Escort Kepez Escort Konyaaltı Escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com antalya rus escort etlik escort etimesgut escort otele gelen escort mecidiyeköy escort bahçeşehir escort hurilerim.com film izle mersin escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya kocaeli escort kocaeli escort Bahis sitesi bedava bahis gaziantep escort gaziantep escort bornova escort balçova escort mersin escort