Uncategorized

Twee vriendinnen en een zoon deel 1.

Twee vriendinnen en een zoon deel 1.
Wat ongeduldig keek Jenny op de klok en zag dat het 4 uur was. Nog een uurtje en dan kon ze naar huis. Niet dat ze zich verveelde op het notariskantoor waar ze werkte als persoonlijke assistente van een van de vier notarissen die daar in een maatschap kantoor hielden, integendeel, het werk beviel haar goed, ze kon goed opschieten met haar baas maar ook met het ander personeel wat daar werkte, dat was het punt niet. Ze wilde gewoon naar huis, naar haar zoon Martin die nu zo langzamerhand de voorbereidingen voor de maaltijd zou treffen. Over een uurtje zou ze de ruime flat binnenstappen, de geuren van het eten opsnuiven, vlug haar jas uitdoen en Martin om de hals vliegen.

Martin, haar 18 jarige zoon, haar vriend, haar maatje en bovenal haar minnaar. Met warmte dacht ze aan zijn grote atletische gestalte, zijn kort bruin krulletjeshaar, zijn slanke gespierde jongensbillen, de grote penis aan de voorkant die altijd maar weer paraat stond en waar ze geen genoeg van kon krijgen. Eerst zouden ze elkaar hongerig tongzoenen en dan samen een glas drinken; zij een witte wijn, hij een flesje bier. Dan gingen ze eten en samen hun dag op het werk bespreken, ook zoiets, ze waren oprecht belangstellend in elkaars werkervaringen en konden bij elkaar hun genoegen en ongenoegen goed uitspreken. Martin kon lekker koken, er stond in de keuken zeker een anderhalve meter aan kookboeken op de boekenplank en Martin ging het experiment niet uit de weg hoewel hij er wel altijd voor zorgde dat er verse groente op het menu stond. Martin kwam altijd rond vier uur thuis. Hij werkte sinds kort als leerling timmerman bij een aannemer en wilde zich verder specialiseren in dat vak. Maar koken was een hobby die hij elke dag kon beoefenen. Een tweede hobby was voetballen, hij trainde 3 X per week en debuteerde dit seizoen in het eerste elftal als middenvelder.

“Wil je deze akte nog even voor me doornemen? Anders kom ik nooit op tijd klaar.”? Jenny keek niet eens op, de stem behoorde toe aan Sasja, haar beste vriendin en net als zij assistente bij een van de andere notarissen. Sasja was wat achter geraakt met haar werk omdat ze tussendoor even naar de tandarts was geweest. Glimlachend keek Jenny op en pakte de akte aan.

“Tuurlijk Sas, ik was toch al bijna klaar, kunnen we straks samen naar huis.”? Sasja glimlachte ook, ze wist dat ze altijd op Jenny kon rekenen maar dat was ook wederzijds. De twee waren even oud, 40 jaar en vanaf het moment dat de 4 notarissen gingen fuseren en gezamenlijk naar een nieuw pand aan de rand van de stad verhuisden, nu alweer 6 geleden, waren het heel goede vriendinnen geworden.
De twee zaten nu tegenover elkaar aan 1 bureau en plozen de laatste stukken door.

Het waren mooie vrouwen om te zien. Jenny was lang, 1.80, had half lang sluik rood haar en een mooi gezicht waar wat sproetjes op zaten. Niet echt knap als een schoonheid maar haar toet viel wel degelijk op door de zachte gelaatstrekken die ze altijd had. Verder was ze slank en ze liep mooi rechtop, bijna statig. Onder haar keurige kantoorkleding zaten een paar mooie borsten verborgen die welliswaar wat begonnen te hangen maar waar ze nog best trots op was. Martin was er tenminste dol op!! Over haar kont was ze minder tevreden. Ondanks de fitnesstraining dat ze samen met Sasja 2 X per week deed begon die de laatste jaren wat uit te dijen en ze kon in haar vrije tijd de strakke spijkerbroeken nauwelijks meer aankrijgen.

Sasja was zeker 15 centimeter kleiner en had een wat donkere teint, haar vader was Italiaans, vandaar. Verder had ze lang krullend haar, een knap gezicht met opvallende volle lippen, nog wat grotere borsten als haar vriendin en een wat smallere bips. Dat ze daar wat smaller was zou kunnen komen omdat ze nooit kinderen had gehad. Ze had wel 2 desastreuze huwelijken achter de rug, de eerste strandde na 7 jaar omdat haar man achteraf toch homofiel bleek te zijn, en de volgende kerel in haar leven begon steeds meer te drinken en bij thuiskomst haar te slaan. Na twee jaar zette ze hem ook bij het oud vuil en besloot voorlopig alleen te blijven wonen. Ze wist al van zichzelf dat ze bi-sexueel was en wilde het wat meer in die richting zoeken. Haar stiekeme hoop was gericht op Jenny maar die had nooit laten blijken een relatie met een vrouw te willen hebben.

Jenny had maar 1 huwelijk gehad en dat was gewoon doodgebloed. Ze trouwde met haar buurjongen toen ze 19 en in verwachting van hem was en na 16 jaar doorsudderen hadden ze genoeg van elkaar.
Martin was gek op zijn moeder en besloot bij haar te blijven. Omdat ze juist nu geld nodig had hadden moeder en zoon de taken goed verdeeld. Martin zorgde voor de inkopen en het eten zodat zijn moeder ‘s avonds nog eens aan haar studie kon werken. Op die manier moesten ze het samen opknappen en verdween al vlug de stereotype moeder/zoon relatie, het werd meer een broer en zus verband, en later werden het zelfs minnaars van elkaar.

Het was Jenny’s wens ooit nog eens zelf notaris te worden. Het mooie was dat Sasja hetzelfde plan had en samen steunden ze elkaar bij de studie zodat ze bijna elke doordeweekse avond wel samen een paar uurtjes doorbrachten, soms bij de een, soms bij de ander. Af en toe kreeg Martin wel eens vroeg in de middag een belletje dat Sasja kwam mee eten zodat hij daar met de inkopen rekening mee kon houden. Martin mocht Sasja ook wel, als liefhebber van de wat oudere vrouwen en ook als liefhebber van grote borsten keek hij graag naar haar verschijning. Bovendien vond hij het een leuke meid met veel humor en ze behandelde hem als een gelijke, net zoals hij en zijn moeder elkaar als gelijken behandelden. Maar ook Sasja was gek op Martin, ze vond hem echt een leuke vent en als hij 20 jaar ouder was geweest zou ze beslist achter hem aan zijn gegaan. Nu kon ze alleen maar soms met verlangende ogen naar de zoon van haar beste vriendin kijken, wat Jenny heus wel opviel. Ze glimlachte dan stil voor zich uit en had allang besloten die twee eens aan elkaar te koppelen omdat ze ook wel wist dat Martin een beetje op haar viel. Ze was niet meer bang dat Martin haar dan voor Sasja zou inruilen, Jenny en haar zoon waren onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Jenny parkeerde haar wagentje bij de flat en liep vlug de trappen op naar de vierde etage waar ze woonden en stak daar de sleutel in het slot.

“Hoi lieverd, ik ben thuis!!!!”? riep ze al toen ze haar jas ophing. Ze opende de deur naar de kamer en glimlachte stralend toen Martin al naar haar toe liep. Ze kusten elkaar op de lippen meteen gevolgd door een lange tongzoen terwijl ze hun lichamen dicht tegen elkaar drukten.

“He, wat ruikt het weer lekker,”? zei ze heel lief en kuste hem nu wat korter. “wat eten we straks?”?
“Pasta, met sperziebonen en tuinbonen en kippenpoten uit de oven.”? was het antwoord terwijl hij haar zachtjes in haar billen kneep. “Maar eerst wat drinken.”?

Jenny liep naar de koelkas en kwam terug met wijn en bier. Hij hoefde die avond niet te trainen en Jenny had de avond ook vrij gehouden.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Met liefde dacht ze terug aan de eerste keer dat ze het deden. Dat gebeurde op de avond dat hij 18 jaar was geworden en de visite net de deur uit was. Martin zat op de bank en Jenny ging naast hem zitten. “Wat vindt je van je kadoos?”? vroeg ze waarop hij vertelde het allemaal best leuk te vinden wat hij had gekregen maar ze vond het niet overtuigend klinken.

“Wat zou je dan het liefste willen hebben? Eerlijk zeggen.”? Martin keek haar opeens met wat troebele ogen aan.

“Echt eerlijk zeggen?”? Jenny knikte al was ze opeens wat onzeker geworden na zijn blikken. Martin schraapte zijn keel en sloot zijn ogen, hij durfde haar niet aan te kijken.

“Ik zou graag aan je borsten willen zuigen.”? sprak hij, opeens hevig transpirerend.

Jenny was niet verbaasd om zijn wens maar wel verbaasd dat hij het nu durfde uit te spreken, dat kwam waarschijnlijk door de vele biertjes die hij ophad. Ze voelde al een paar jaar zijn keurende blikken op haar lichaam, vooral op haar borsten en billen en nu ze al een tijdje op min of meer een gelijkwaardige wijze met elkaar samen leefden werd dat nog erger. Jenny was daar niet ongevoelig voor, de laatste jaren van haar huwelijk waren al zonder seks geweest en de twee jaar daarna had ze zonder een partner doorgebracht. Ze had Martin toch? Hij was een ideale man voor haar, alleen de seks ontbrak tot dan toe. Ze nam een slokje wijn om tijd te winnen en nam toen een besluit wat haar zelf wel verbaasde.

Martin, die een donderpreek had verwacht, keek met open mond toe hoe zijn moeder langzaam haar bloesje losknoopte en het uitdeed. Opgewonden en met een plotselinge harde pik zag hij hoe ze van achteren haar BH loshaakte en ook dat op de grond liet vallen. Ze draaide haar lichaam naar hem toe en liet hem met gesloten ogen haar borsten zien. Ze voelde zijn trillende handen op haar borstvlees en even later zijn lippen op haar linkertepel. Ze huiverde van geiligheid en drukte hem achterover tegen de rug van de bank aan. Ze ging met gespreide benen op zijn schoot zitten en lifte haar billen wat op zodat haar tieten op zijn mondhoogte waren.

“Toe maar,”? fluisterde ze, “hier is je mooiste kado.”? Ze pakte zelf haar borsten vast en stak ze naar voren, ze was laddergeil. Martin had geen verder aanmoediging meer nodig zoog aan de ene harde tepel terwijl hij de ander met duim en wijsvinger bewerkte. Wel een kwartier zoog en voelde hij aan de zalige borsten en tepels van zijn moeder en wilde toen zijn pik bevrijden, die knapte bijna in zijn onderbroek. Het kon hem niets meer schelen, hij deed zijn riem los, opende de bovenste knoopjes van zijn spijkerbroek, stroopte alles een stuk omlaag zodat zijn lange dikke lul de vrijheid kreeg. Jenny keek gebiologeerd toe hoe haar zoon aan haar tepels bleef zuigen en met zijn ene hand zich begon te masturberen. Ze ging van zijn schoot af en ging op haar knieen naast hem zitten zodat hij meer ruimte kreeg om zichzelf te helpen. Martin draaide zijn hoofd naar haar borsten die ze nu met een hand bleef aanbieden, met haar ander streelde zij zijn rukkende hand tot hij met een hese kreet klaarkwam. Dikke stralen sperma schoten de lucht in en kwakten neer op zijn overhemd. Naschokken zorgden ervoor dat er vlak daarna nog wat druppels zaad uit zijn pisgaatje kwamen. Jenny had gefascineerd toegekeken en boog zich toen voorover om zijn lichtpaarse eikel half in haar mond te nemen en de laatste druppels ervan af te likken.

Het was niet meer dan logisch dat ze daarna naakt in haar grote tweepersoonsbed belandden waar hij eerst haar kutlikkend naar een hoogtepunt bracht en daarna zijn 20 centimeter langzaam maar zeker in haar kut stopte. Ze neukten de halve nacht door, kwamen vele malen klaar en de beslissende stap in hun relatie was gezet, ze waren man en vrouw geworden.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Dat was een half jaar geleden en de twee waren alleen nog maar meer naar elkaar toegegroeid. Ze begrepen elkaar zonder te spreken en ook hen seksleven kwam wonderwel overeen. Martin toonde zich de dominantste in bed en Jenny gaf hem graag het voortouw, ze deed alles wat hij wilde en vond het heerlijk als hij weer eens met wat nieuws aankwam. Martin was gewoon een geile beer die elke dag wel wilde en ook kon, zelfs meerdere malen, en Jenny bloeide open als een roos in het voorjaar. Die avond wilde hij haar van onderen gaan scheren. Nadat ze de afwas in de afwasmachine hadden gedaan en koffie hadden gedronken gaf Martin zijn moeder een pakje. Ze opende het nieuwsgierig en zag dat er een tondeuse, een scheerkwast, scheermesjes en een scheermesjesapparaat in zat. Het was op zich geen verrassing, Martin had al een paar keer aangegeven dat hij zo graag een kale kut wilde likken en nu zou het gaan gebeuren. Op de bank zat hij al met zijn hand in haar BH tot hij opstond en haar meetroonde naar haar slaapkamer wat al een half jaar hun slaapkamer was.

Daar kusten ze elkaar eerst lang en vol passie en pas toen kleedden ze zich uit. Het was al een gewoonte geworden dat Jenny op haar knieen zakte om zijn pik liefdevol in haar mond te nemen en nu deed ze dat ook weer, ze was echt gek op die pik van haar zoon en hij smaakte ook zo lekker. Martin liet zich nu maar even verwennen, na een minuutje sabbelen trok hij zich van haar mond terug en zei haar op het bed te gaan liggen. Jenny gehoorzaamde graag, ze ging op haar rug liggen en opende haar dijen zo wijd mogelijk toen hij met de benodigde scheergerei kwam aanzetten. Hij ging op zijn knieen tussen haar benen zitten en zette de draadloze tondeuse in werking. Jenny had van zichzelf een dun rood vachtje en als het echt wat te lang werd hield ze het zelf wel wat bij maar nu scheerde Martin het tot stoppeltjes. Hij genoot ondertussen van haar kutgeur en kon het niet laten zijn wijsvinger een stukje tussen haar geopende schaamlippen te steken. Jenny was al opgewonden door het snorrend geluid van de tondeuse maar door die vinger kwam ze al voor de eerste keer klaar.

Martin grinnikte wat, nam de scheerkwast, maakte die nat in een kopje water en opende de pot met scheerzeep. Hij zeepte haar hele schaamstreek in en kriebelde wat over haar lipjes. Ook doopte hij zijn duim in een kloddertje scheerschuim en drukte tegen haar anus aan.

“Jaaaahhh”? zuchtte Jenny en trok haar onderlijf een beetje op. Ze vond het zalig als Martin in haar kontje zat. Vanaf het begin van hun seksuele verhouding had Martin in haar anus gezeten, eerst met een wijsvinger, een dag later met een duim en de volgende dag stak hij zijn dikke pik in haar, met vaseline besmeerde kontgaatje. Toen de eerste pijn was weggeebd kreeg ze een heel fijn branderig gevoel in haar darmkanaal waarop ze schreeuwend klaarkwam en sindsdien was ze gek op iets van hem in haar kont. Zo ook nu, een beetje plagerig drukte Martin zijn duim half in haar poepgaatje en keek met een geile blik toe hoe haar onderlijf sensueel bewoog en pogingen deed zijn duim er verder in te laten, maar tot haar teleurstelling haalde hij z’n duim er weer uit, hij wilde wel maar eerst moest er worden geschoren en pakte het scheermes.

“Nu even stil liggen, geil moedertje van me, anders krijg je er nog een extra kutje bij.”? Zorgvuldig scheerde hij alle stoppeltjes weg zodat er een gladde schaamheuvel overbleef. Toen hij alle schuim ook had verwijderd nam hij een flesje verzachtende olie en smeerde alles in zodat haar kutstreek begon te glimmen. Met een handspiegel liet hij zijn moeder het resultaat zien die daarna met haar vingers over haar schaamheuvel streek om te voelen hoe glad alles wel was. Martin had inmiddels een dildo uit het nachtkastje gehaald en dook weer tussen haar benen. Hij kuste en likte aan haar kittelaar waardoor Jenny nu genotvol weer op haar rug ging liggen. Met twee vingers begon hij haar zacht te vingeren wardoor haar kutvocht een beetje naar buiten begon te sijpelen en zich vermengde met de geuren van die olie. Het duurde niet lang of Jenny kwam klaar; niet spectaculair want ze wist dat er meer zou komen. Martin haalde zijn doorweekte vingers uit zijn moeder’s kut en plaatste ze alle twee tegen haar anus terwijl met z’n andere hand de dildo tegen haar kutlippen hield. Bijna tegelijkertijd werkte hij zowel zijn vingers als de dildo in beide ingangen en pompte ritmisch op en neer. Jenny had het niet meer en het duurde niet lang dat ze voor de tweede keer klaarkwam maar nu was het lang en intens. Minuten lang schokten de spasmen door haar lijf omdat Martin de gaten gevuld liet. Pas toen hij de dildo en zijn vingers uit haar kut en kont haalde kwam ze wat tot rust, maar dat duurde niet lang.

Martin had haar beklommen, zat met zijn kont boven haar tieten en richtte zijn eikel naar haar mond.
Zachtjes nam Jenny de balzak van haar zoon in haar hand en opende haar lippen. Eerst hapte ze de eikel naar binnen en zoog er minuten lang aan, daarna slokte ze de helft van zijn pik in haar mond waarop Martin zijn onderlijf heen en weer stootte en zijn moeder in haar mond begon te neuken die er voor zorgde dat hij een zo strak mogelijk neukruimte had. Martin sloot zijn ogen, hij vond het hemels haar op deze manier te neuken. Hij hield zich vast aan het hoofdeinde van het bed en hield zich steeds wat in toen hij zijn orgasme voelde naderen. Jenny vond het ook zalig hem zo van dienst te zijn, ze hield mateloos veel van haar zoon en evenveel van zijn pik. Ze zoog en zoog, ze kriebelde over zijn gevulde ballen en toen hij eindelijk zover was dat hij wilde komen stak ze een vinger in zijn aars.
Bijna huilend van genot schoot hij zijn zaad in haar dorstige mond, zoveel dat ze het niet in een keer kon inslikken en wat van zijn sperma via haar mondhoeken omlaag droop. Nog geruime tijd bleef ze liefdevol aan zijn verslappende penis likken tot hij naast haar neerviel en haar gezicht overdekte met zijn kussen.

Toen ze waren uitgerust ging hij op zijn rug liggen en zoog Jenny zijn lul weer stijf om daarna op hem te gaan zitten. Zij deed nu het werk, ze pakte de lange vleesstam en liet haar kut er opzakken. Kreunend liet ze zich verder zakken tot de volle 20 centimeter in haar lijf zat en ze zijn eikel tegen haar baarmoeder aanvoelde. Ze neukten heel langzaam, twee geliefden die dol op elkaar waren. Af en toe boog ze wat voorover zodat haar zoon aan haar borsten kon likken en zachtjes in haar tepels beet. Op zulke momenten wilde ze dat er nog moedermelk in haar tieten zat. Na een half uur van zalig neuken voelden beiden dat het moest worden afgemaakt. Met een perfecte draai rolden ze om zodat Martin nu bovenlag en zette zijn tenen schrap tussen het matras en de bedrand. Hij begon haar nu als een razende te neuken en beukte vol in haar spleet. Hij voelde zijn zaad komen maar wachtte tot zijn moeder ook zover was. Pas toen haar onderlijf even wild mee begon te neuken plaatste hij drie beslissende stoten en spoot zijn zaad in het klaarkomend lijf van zijn moeder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort istanbul escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya Antalya escort bursa escort bursa escort muğla escort