Uncategorized

pis

pis
Al enkele jaren had ik een kleine wens, ik wilde graag eens seks met een vrouw en dan samen gewoon doen wat we wilden. Ik zou graag eens willen kijken naar een vrouw als zij plast, en niet alleen kijken. Ik wilde mijn vingers in haar stralen steken, mijn vingers aflikken en dan heel graag met mijn gezicht onder haar warme stralen gaan liggen en er zo veel mogelijk van proeven en drinken. In mijn relatie die had was dat ooit wel eens ter sprake gekomen maar zij wilde er niets van weten. Als ik er dan over nadacht kon ik mij dat ook heel goed voorstellen, het is ook niet niets om zomaar naar je te laten kijken als je zit te plassen. En dan al helemaal niet als er dan ook nog iemand onder je liggen waar jij als vrouw dan op moet plassen. Ik bleef ervan dromen maar meer dan dromen was het niet meer, op internet bleef ik de sites zoeken waar er over dat onderwerp werd gesproken en waar je foto’s en filmpjes zag.

Na een poosje kwam ik op een site terecht waar er over werd gepraat in een forum, ik meldde mij aan toen ik het forum een poosje had gelezen. Al snel praatte ik erover mee met de leden van het forum, er waren verschillende vrouwen op te vinden. Ik had nooit gedacht dat er vrouwen waren die het graag wilde doen. Ja op de foto’s en filmpjes zie je vrouwen die elkaar beplassen en over een man heen plassen, maar of zij het ook echt lekker vonden kan je niet op een foto zien.

Na een poosje had ik in de gaten dat er een aantal mensen op dat forum zaten die alleen maar keken en het zelf nooit zouden doen. Er bleven een paar mensen over voor mij en met die ging ik er verder over. Het waren twee vrouwen en drie mannen, deze mensen hadden niets met elkaar want daar woonden ze veel te ver voor uit elkaar. Mijn interesse ging uit naar een vrouw van middelbare leeftijd, zoals zij zichzelf had omschreven. Ik stuurde haar een kort mailtje en vroeg of ze misschien zin had om via MSN er samen over te praten. Ik kreeg geen antwoord en dacht dat ook zij er wel over wilde praten op het forum, maar niet recht tegenover iemand.

Na een paar weken kreeg ik in mijn mailbox een mailtje van een onbekende afzender. Er zaten geen bijlage aan en het was een Nederlandse provider, voorzichtig opende ik de mail omdat je nooit weet wat je allemaal binnen kunt halen tegenwoordig. Het mailtje was redelijk lang en onderaan zag ik dat het van die vrouw op het forum was. Het begon met: “Sorry Ron, maar ik zag je mailtje nu pas, het mailadres wat jij hebt gebruikt om mij een mail te sturen gebruik ik zelden tot nooit. Lieve man, jij vraagt of wij via msn eens verder praten over plasseks. Ik wil dat heel graag, want de mensen die op het forum zitten praten er wel over, maar willen het volgens mij alleen maar zien en niet doen. Ik dacht dat jij ook zo was, omdat ik niets hoorde van jou of van een van de anderen. Ik zal je eerst even iets vertellen over mezelf zodat je weet met wie je te maken hebt, dan kun je altijd nog afhaken. Ik ben dus Trix, mijn volledige naam zal ik je besparen want die doet er toch niet toe haha. Ik ben al ruim vijfendertig jaar getrouwd met Hendrik, wij hebben vier kinderen maar die zijn getrouwd en het huis uit. Mijn man en ik hebben al enkele jaren geen seks meer omdat hij niet meer kan, ik wil nog steeds graag en zoek dan zo nu en dan eens een leuke vent. Helaas is dat nog steeds niet gelukt, omdat ik ook al zesenzestig ben. Er zijn jonge mannen genoeg die wel eens een oudere vrouw willen hebben, maar aan dat soort dingen doe ik niet mee. De seks moet lekker, prettig en heel bevredigend zijn anders hoeft het niet van mij. Mijn man vindt het goed als ik eens iets zou doen met een andere man dus daar hoeft niemand zich zorgen over te maken. Ik ga even niet verder en wacht jouw antwoord af voor ik nog meer over mezelf vertel. Als je antwoord geeft wil je dan ook het een en ander over jezelf vertellen? Groetjes Trix.”

Ik was even stil toen ik het mailtje twee of drie keer had gelezen, op dat moment zat ik ook net weer op het forum en Trix was er ook. Ik zocht naar een zin om haar te laten weten dat ze mijn interesse had zonder dat een ander dat ook zag. Ik schreef: “ik ga even een mooi en heel interessant mailtje beantwoorden, ik ben straks weer terug”. Gelijk kreeg ik van een paar mensen een groet en van Trix kreeg ik: “we zien je later wel weer verschijnen, doe rustig aan met je mail wij lopen niet weg hier”. Hieruit maakte ik op dat zij mij begreep en dat het over haar mail ging.

Mijn mail begon ik met: “Lieve Trix, ik ben erg blij dat ik toch nog een mailtje van je heb gekregen. Ik zal iets over mezelf vertellen zodat jij kunt kijken of ik in aanmerking kom bij jou. Ik ben getrouwd al vele jaren, heb ook twee kinderen die wonen nog thuis, maar zijn al zo groot dat ik er niets meer voor hoef te doen. Seks is iets wat bij ons ongeveer twee maal per jaar gebeurt, omdat mijn vrouw er geen zin in heeft. Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in plasseks, heb het thuis er wel eens over gehad, maar zij moest er niet van weten. Na vele jaren van niet weten wat en hoe ben ik gaan zoeken naar seks buiten de deur net als jij, alleen ook ik heb niet veel gevonden. Ik denk dat ik twee keer een date-tje heb gehad. Alleen is het bij jou zo dat jouw man het goed vindt en bij weet mijn vrouw er niets van. Ik zou heel graag eens met je willen chatten en mailen en misschien ooit eens een keertje met je kennis willen maken in het echt. Maar zoals je begrijpt kan ik niet altijd zomaar weg en zeker ook niet thuis ontvangen. Ik woon in Brabant tegen de Gelderse grens aan. Ik hoop iets van je te horen en anders heb ik pech. Liefs en een kus Ron”.

Ik las de mail een paar keer over en veranderde er wat dingen in en stuurde hem toen weg. Ik meldde me weer aan op het forum en zag dat Trix er niet meer was, het was even een teleurstelling dat zij weg was, maar begreep dat ook zij andere dingen te doen had. Ik was even weggelopen van de pc, toen ik terugkwam stond er een berichtje dat er iemand mij wilde toevoegen aan zijn MSN. Ik keek even naar de naam en zag dat het Trix was, snel accepteerde ik het en meldde mij ook online aan. Nog voor ik wat kon doen had ik al een berichtje van haar: “hallo, lieve Ron, hoe is het met je?”. Ik antwoordde haar, al snel zaten we op een vraag en antwoord stukje. We vertelden ieder over ons leven en wat we misten en tekort kwamen. Zij vroeg mij of ik mijn vrouw ontrouw zou kunnen zijn zonder er mee te zitten, ik zei van ja. Het gesprek duurde lekker lang en ik voelde me steeds meer op mijn gemak bij haar. Ik vroeg op een gegeven moment aan haar of ze een foto van zichzelf had. Ze had al verteld dat ze er nog goed uit zag voor haar leeftijd en nog steeds overal zin in had. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag maar zag dat ze via msn een bestandje met een foto naar mij wilde sturen. Ik accepteerde dat direct. Toen hij binnen was opende ik de foto en zag een mooie vrouw staan. Niet te mager maar dat mag ook wel voor een vrouw van zesenzestig. Ze was ook zeker niet dik of zo maar gewoon een beetje gezet. De foto was in badpak waardoor ik ook heel goed kon zien dat ze heel weinig vet op haar lichaam had. Zoals ze al verteld had was haar lichaam door het sproten redelijk stevig geworden.

‘Dat ziet er heel mooi uit, een heel mooie vrouw wouw”. Antwoordde ik direct na het zien van de foto, “stuur jij ook even een foto van jezelf?”, was haar vraag. “Wat wil je zien? Ik heb foto’s gekleed tot naakt toe. Dus zeg maar wat je wilt zien”. Even was het stil toen verscheen er een antwoord: “doe eerst maar een foto met niet meer dan een zwembroek of slip aan. Als die bevalt vraag ik wel om een naaktfoto van je”. Er stond een lachebekje achter die zin, ik zocht tussen mijn verzameling van foto’s een mooie met weinig aan op. Ik stuurde hem direct naar haar toe. In spanning wachtte ik af wat zij ervan vond.

Niet veel later zag ik staan dat ze mij een mooie vent vond en dat ze mij graag eens dichterbij wilde leren kennen. We praatten nog even verder en na een poosje stopte ik met de msn omdat ik naar bed ging. Na een laatste groet sloot ik de pc af. De volgende avond startte ik de pc op, zodra ik mijn mailbox opende zag ik een dat er een mail van Trix bij was. Ik opende de mail, er was een bijlage bijgesloten die niet direct opende. Ik las eerst de mail: “Lieve Ron, ik heb genoten van onze eerste chat gisteravond, ik weet zeker dat jij net als ik dingen wil ontdekken en zeker met de plasseks bezig wilt gaan. Ik wil je nogmaals zeggen dat je een heel mooie vent bent, er zit alles op en aan wat ik bij een man zoek. Ik heb de foto van jou, met slip aan, aan mijn man laten zien en die vond je ook een mooie kerel. Ik deel alles met mijn man en zal nooit iets doen zonder dat hij het weet. Dat jij anders denkt en doet maakt mij niet uit, ik wil je graag eens ontmoeten zodat we tegenover elkaar kunnen zitten en in elkaars ogen kunnen kijken. Jij kunt alleen in het weekend, dat vind ik ook goed en wil je voor aanstaande zaterdagmiddag eens bij mij uitnodigen voor een gesprekje en een bakkie koffie. Laat het maar even weten wat je ervan vindt lieve schat. Een heel dikke zoen van Trix”. Dit had ik niet verwacht, wel gehoopt maar nooit gedacht dat het zo snel al tot een ontmoeting zou gaan kunnen komen. Ik dacht even na over het komende weekend, gelijk keek ik even naar de voorspellingen van het komende weekend en zag dat er goed en droog weer werd voorspeld. Ik besloot om zaterdag de motor te pakken en al vroeger weg te gaan, ik deed dat wel vaker en was dan vaak tot later in de avond aan het rijden. Dit was voor mij gemakkelijk te doe en de vrouw zocht er verder niets achter. Ik klikte op beantwoorden en zag toen in een flits nog dat er een bijlage was. Ik klikte de mail terug en opende de bijlage, toen die opende hield ik mijn adem even in. Op de foto die zichtbaar werd was Trix te zien zonder kleren, haar borsten hingen een klein beetje en er stonden mooie harde knoppen op, het kutje was geheel geschoren en de lipjes stonden een stukje open waardoor en een heerlijk erotische lading van de foto afstraalde. In mijn broek voelde ik mijn lul een beetje reageren. Ik sloeg de foto bij de andere foto van Trix op en klikte nogmaals op beantwoorden van de mail. Ik schreef dat ik zaterdag graag wilde komen en dat ik dan kwam op de motor, daar kon ik gemakkelijker op weg. Met de vraag waar ik moest zijn en hoe laat eindigde ik de mail en stuurde hem weg. Ik had er ook in gezet dat de foto van haar al iets had losgemaakt bij mij en dat ze er vreselijk mooi uitzag op de foto.

Ik had mijn msn aan staan die avond maar Trix meldde zich niet en ook de andere mensen op de lijst waren die avond niet aanwezig. Ik ging ook nog even naar het forum waar ik Trix had leren kennen maar daar was zij ook niet. Er waren weer een paar plaatjes geplaatst van plassende mensen. Ik had er ook weer een en zette die er ook bij. Na een paar woorden op het forum sloot ik die ook een beetje teleurgesteld af. Later op de avond keek ik vlak voor ik naar bed ging nog even in de mailbox. Er zaten weer een aantal nieuwe mailtjes in, de meeste waren reclame en meer van die onzin. Er zat ook een mail van Trix bij, snel gooide ik de andere mails weg en opende die van Trix: “Hallo lieve Ron, sorry maar wij zijn de hele avond weggeweest vandaar dat ik je niet kon antwoorden. Ik vind het zalig dat je mijn foto mooi vindt en ook helemaal dat je zaterdag op de motor langs gaat komen. Mijn man zal er zaterdag ook zijn zodat je ook met hem kennis kunt maken, vind je niet erg toch?” er stond ook precies hoe ik moest rijden en waar ik moest zijn. De mail eindigde met een lange zoen en een groet tot zaterdag. Mijn vreugde was groot en het kennismaken met haar man vond ik zeker niet erg, zoals ze zelf al had gezegd deed zij niets zonder zijn medeweten. De volgende dag op mijn werk kon ik me niet echt helemaal concentreren, ik dacht iedere keer aan de volgende dag, de zaterdag.

Eindelijk was de dag voorbij en ging ik naar huis, die avond deed ik de dingen die ik altijd in huis deed en had ook tegen mijn vrouw gezegd dat ik zaterdagmorgen al vroeg op de motor zou stappen en een heerlijke dag ervan zou gaan maken. Met een beetje tegenzin had ze toestemming gegeven, ze weet dat ik toch wel zou gaan ook al zei zij dat het niet mocht of niet kon. De volgende morgen was ik weer vroeg uit bed en ging snel aan het werk in huis, normaal doe ik op zaterdag altijd een hoop dingen in het huis en dus nu ook. Mijn vrouw kwam later uit bed, nadat zij onder de douche was geweest maakte ik de badkamer schoon. Ik was bijna klaar met de badkamer toen zij vertelde dat ze even boodschappen ging doen. Ik hoorde de deur dichtslaan en keek even uit het raam om te zien of ze echt weg liep. Snel gooide ik mijn kleren uit en stapte onder het stromende water van de douche. Niet al te lang later was ik weer gekleed en helemaal opgefrist en maakte ik de badkamer af. Na alle spullen opgeruimd te hebben en de badkamer weer ingeruimd was mijn vrouw ook terug van de boodschappen: “wanneer ga jij weg?” was haar korte vraag. Ik keek haar aan liet mijn blik naar de klok dwalen en antwoordde: “ik ga me even omkleden en dan vertrek ik”. “Je blijft dus niet eerst even eten?”, Kwam er bijna beledigd over haar lippen. “Nee, ik wil er een mooie lange rit van maken, ik weet ook niet wanneer ik precies terug ben vandaag”, gaf ik als antwoord.

Na de laatste dingen hebben gedaan stap ik de bijkeuken in en pak mijn motorkleren, als ik alles heb aangedaan stop ik mij rijbewijs in mijn zak en neem de sleutels uit mijn jaszak. Ik geef mijn vrouw een zoen: “doe je voorzichtig?” is haar vraag. Ze weet dat ik toch ga en heeft zich ondertussen erbij neergelegd. “Ik doe altijd voorzichtig meisje, dat weet je”, antwoord ik. Met een lichte rilling van opwinding loop ik de schuur in en zet de motor buiten, als ik de poort dicht doe zwaai ik even naar de vrouw en doe de helm op. Even later rij ik langzaam weg, ik heb de routebeschrijving in mijn zak zitten. Het eerste stuk heb ik al verschillende keren in mijn hoofd doorlopen en ik weet zeker dat ik daar niet verkeerd zal rijden, alleen het laatste stukje is wat moeilijker.

Na een klein uurtje rijden sta ik aan de grens van het dorp waar ik moet zijn, ik neem uit mijn zak de route beschrijving en het adres. Als ik op de kaart kijk die aan het begin van het dorp staat, zie ik dat het heel dichtbij is. Met de straten goed in mijn hoofd rijd ik er in een keer naar toe. Als ik de straat indraai zie ik dat het allemaal twee onder een kap huizen zijn, mijn blik glijdt over de nummers van de huizen. Ik zie dat ik helemaal achterin moet zijn, op het laatste huis staat het nummer waar ik naar op zoek ben. Als ik langzamer ga rijden gaat de deur van de woning open, in de opening staat Trix. Ze zwaait naar mij en gebaard dat ik de oprit op moet rijden, ik zet mijn motor een beetje aan de kant en stap af. Direct staat Trix achter mij en begroet mij met een dikke zoen, ze kijkt even bewonderend naar de motor en pakt dan mijn hand en trekt mij achter haar aan het huis in. In de hal trek ik mijn leren motorjas uit, dan draai ik mij om en kijk in een paar stralende licht groene ogen. Het enige wat er te horen is onze ademhaling dan drukt Trix haar lippen op die van mij en haar tong zoekt een weg tussen mijn lippen door. Heel even voel ik mij een beetje vreemd maar beantwoord dan heel snel haar zoen. Met haar handen trekt ze mijn shirt uit mijn broek en laat haar vingers eronder glijden. Er lopen lichte rillingen over mijn rug door het gevoel wat haar scherpe nagels mij geeft. Met een lachend gezicht laat Trix mij los en pakt mijn hand: “we gaan een kopje koffie drinken, we zitten buiten lekker in de zon”. Ik loop achter haar aan, buiten zit haar man. Hij staat op en geeft mij breed lachend een hand: “ik kan begrijpen dat Trix wel iets in jou ziet”, zegt hij dan. Ik kijk hem een beetje verbaasd aan en hoor Trix achter mij uitbundig lachen: “ga zitten jongen, hoe wil jij je koffie hebben?” “Gewoon zwart graag”, antwoord ik een beetje verlegen.

Als Trix de koffie op de tafel heeft gezet neemt zij plaats tegenover mij, zij draagt een vrij wijde rok met door op een luchtig bloesje wat redelijk ver open staat. Als zij iets voorover komt kan ik net de bovenkant van haar borsten en de bh zien. De rok heeft zij een stuk omhoog getrokken, ik kijk tegen haar mooie grotere dijen aan die erg bruin zijn. Alles wat ik van Trix kan zien is mooi gebruind door de zon. Haar man, Hendrik, zit gekleed in een lange broek en een bloes: “Trixje ik ga zo weg, ik weet niet wanneer ik klaar ben maar dat zal zeker niet voor een uur of vijf vanavond zijn”, zegt hij na de koffie. “Dat is goed schat ik zie je wel weer verschijnen, denken zal ik niet zo erg aan jou want Ron is hier”, lacht zij hem toe. “Vermaak je en doe waar je zin in hebt lieve schat, tot vanavond en Ron vermaak je ook een beetje”. Hij geeft mij een hand en loopt dan samen met Trix naar binnen.

Een paar minuten later komt Trix weer naar buiten en komt naast mij staan. Zij bukt zich iets en geeft mij een uitgebreide zoen, als ze weer gaat zitten kijkt ze mij vrolijk aan: “weet je Ron dat ik heel tevreden met jou ben? Je ziet er heerlijk uit. Jij bent een man waar ik heel graag allerlei dingen mee wil doen”, haar hand legt ze op mijn been terwijl ze dit zegt. Ik kijk haar aan en voel in mijn leren broek wat onrust ontstaan. De manier waarop Trix nu tegenover mij zit laat weinig te raden over, ik kan tot bijna tegen haar slipje aankijken. De bloes is een knoopje verder open gegaan zie ik waardoor de borsten en de bh de hele tijd in het zicht blijven. “Beval ik je Ron?”, vraagt ze dan met een mooie glimlach. “Je bent een hele mooie lieve vrouw, en je beval me zeker heel erg goed. Ben ik ook wat je van me had verwacht bij het zien van de foto’s en de chat?”. Haar ogen glimmen als ik de vraag heb gesteld, de lippen gaan een stukje van elkaar met haar tong streelt ze heel zachtjes langs de lippen: “jij bent beter dan ik had verwacht, ik vond je op de foto al een heel mooie en lekkere man maar in het echt ben je veel meer dan dat”, is haar antwoord. Het is net of er een last van mijn schouders afvalt na dit antwoord van haar. “Heb je het niet warm met die leren broek aan?”, is haar vraag als je langzaam achterover zakt in de stoel. “Ja, eigenlijk wel”. “Dan doe je die toch gewoon uit”. Ik kijk haar aan na deze zin en maak dan mijn motorlaarzen los en trek die uit, dan ga ik staan en maak mijn broek los. Trix doet niets en kijkt alleen maar naar mijn bewegingen. Even later zakt de broek op de grond en die leg ik dan in de andere stoel en zet de laarzen onder de stoel. “Doe dat shirtje ook maar uit, kan ik gelijk zien of je overeenkomt met de foto”, lacht ze mij toe. Even later zit ik met alleen mijn slip aan weer in de stoel, in mijn slipje is mijn lul een klein beetje gegroeid.

De handen van Trix strelen zachtjes haar benen, hierdoor trekt ze de rok nog verder omhoog. Ik kijk tegen het witte slipje aan waar ik een klein nat plekje in zie zitten: “ik moet plassen”, zegt ze dan ineens. “zal ik je even helpen?” is mijn directe vraag. De ogen glimmen als er over haar lippen komt: “graag heel graag zelfs, mag jij mijn wc zijn of wil je mijn wc-papiertje zijn?”. “Wat jij wilt Trix, ik wil het beide wel zijn”. Ze staat op en pakt mijn hand, we lopen samen het huis in. In de gang opent zij de deur naar het toilet, het is een mooie ruime toilet. Er is een wastafeltje, een wc-pot en er is ook een bidet aanwezig. “ik wil dat je mijn wc bent Ron”, kreunt ze zachtjes. Ik ga op de grond zitten en leg mijn hoofd op de bril, Trix trekt haar slipje uit en komt boven mij staan, dan richt zij haar kale poesje op mijn gezicht en ontspant zich. Heel even gebeurt er niets dan komt er een zachte straal tussen haar lipjes vandaan. De straal wordt steeds harder, ik heb mijn mond geopend en probeer haar straal zoveel mogelijk op te vangen in mijn mond. Al snel loopt mijn mond over en zonder erbij na te denken slik ik de eerst lading in, gelijk stroomt mijn mond weer vol. Het smaakt een beetje zout maar het is zeker niet vies, ik drink voor het eerst de plas van een ander en het bevalt mij heel erg goed. Waarschijnlijk heeft Trix de afgelopen morgen veel water gedronken, de plas is helder en niet geel. Hierdoor smaakt ze zalig, het lijkt wel of er geen einde aan komt. De stralen heeft ze van mijn gezicht naar mijn borst gestuurd en de plas loopt in straaltjes langs mijn borst. Dan zakt ze naar onder en drukt naar natte kutje stevig op mijn mond, langzaam gaat ze heen en weer. Mijn tong streelt haar natte poesje verder schoon, heel even blijft ze stil zitten en kreunt: “ooojaa wat een tong mmm, ik ga klaarkomen jongen en wel nuuuuu”. Schokkend komt Trix klaar, de sappen lopen rijkelijk langs mijn gezicht alles wat ik kan opvangen lik ik op en slik ik in.

Trix smaakt zalig, even blijft ze stil op mijn gezicht zitten dan staat ze op en gaat naar beneden. Mijn pik staat hard omhoog, ik kijk haar aan en zie een gelukzalige glimlach rondt haar mond: “nu ga ik je ook nog neuken Ron mmmm”. Langzaam zakt ze verder naar onder, ik voel mijn pik in haar kutje glijden. Het is een zalig gevoel. Met mijn vingers streel ik haar tepels door de stof van de bloes heen. Mijn andere hand zakt naar haar klitje. Ik voel mijn zaad snel omhoog komen, ik probeer mij in te houden door me te concentreren op mijn vingers die haar klitje strelen. “Mmmmm ja Ron dat is lekker mmmm ga door, ik voel mijn genot weer komen. Ooo spuit me vol met je warme zaad ik kommmmm”. Ik laat mij ook gaan en spuit met grote kracht mijn zaad in haar warme speeltje.

Heel even blijven we beide uitgeblust zitten dan staat Trix op en trekt mij aan mijn hand omhoog: “dat was zalig lieve Ron, hier heb ik nu altijd van gedroomd. Kom laten we even een douche nemen, en daarna een boterham”. Ik loop achter haar de trap op, mijn blik dwaalt onder haar rok het slipje heeft ze in haar hand. Langs haar benen zie ik mijn zaad langzaam naar beneden lopen. Ik duw mijn hand naar voren en streel langs haar natte benen tot tegen haar natte lutje. Trix blijft even stilstaan en geniet zacht kreunend van mijn aanrakingen. Ik trek mijn hand terug en lik hem af, de smaak van haar plas en mijn zaad is vermengd en smaakt uitermate goed. Op weg naar de badkamer gooit Trix har kleren uit, in de badkamer draait zij het water open en stapt onder de warme stralen, aan mijn hand trekt zij mij er ook onder. Ik sta strak tegen haar buik aan en mijn lul zit rechtop gevangen tussen ons in. De rust en en het water, de strelende vingers en onze tongen die elkaar strelen in een zachte lange tongzoen zorgen er voor dat ik begin te plassen. Langzaam stroomt mijn warme plas tegen haar buik aan: “wat voel ik nu? Stouterd je staat mij gewoon te beplassen”, lachend heeft zijn mijn lippen losgelaten en doet een stap terug, met mijn plassende lul in haar hand richt zij hem op heer lichaam. Het lijkt wel of er geen einde aan mijn plas komt. Het genot is weer bij beide terug gekomen. Trix staat zwaar te hijgen in haar ogen staat een en al genot. Ik laat mijn vingers langs haar mooie bruine lichaam gaan en laat twee vingers in haar grotje verdwijnen mijn duim druk ik tegen haar harde klit aan. “Oooojaa Ron ga door dit is zalig”, kreunt zij zachtjes. Terwijl ik mijn vingers in haar kutje beweeg laat ik mijn andere hand haar tepels en borsten strelen, mijn hand wordt steeds natter en dat is niet alleen van het water uit de kraan. Ineens draaien haar ogen weg en laat zij zich tegen de muur aan zakken: “ik kom jongen oooo wat doe je dat lekker mmmm ik kommmm”. Met een lichte schok begint haar poesje helemaal leeg te lopen, de sappen stromen weer over mijn hand. Met beide handen drukt zijn mijn hand stevig tegen haat kutje aan. Dan laat zij ook haar plas weer lopen ik wrijf het over haar onderlichaam heen en lik mijn handen af met haar sappen vermengd met haar plas.

Een poosje later zitten we buiten weer in de zon, ik heb een zwembroek van Hendrik aan gedaan en Trix heeft een bikinibroekje aan. De buren naast haar zijn mensen die nogal graag over de schutting heen kijken en willen weten wat er gebeurd in de tuin van Trix en Hendrik. Op een gegeven moment klinkt er over de schutting: “goedemiddag buurvrouw, alles goed vandaag?” “Ja, hoor buurman alles is goed”, antwoord Trix niet al te vrolijk. Even later als de buurman weer weg is kijkt ze mij aan en zegt: “het is echt een vieze gluurder die kerel, iedere keer als ik in de tuin zit komt die gore kop over de schutting heen. In het begin lag ik hier vaak lekker in mijn blootje maar dat kan gewoon niet meer. Zodra hij maar denkt dat ik in de tuin ben is hij buiten of staat boven door het raam te loeren. Als ik hier op het terras zit kan hij van boven alleen maar kijken met het raam open. Normaal zijn met dit weer boven bij hem altijd de ramen dicht maar als ik in de tuin zit staan de ramen open”. “Ja dat soort mensen heb je overal denk ik, maar het is wel vervelend dat ze er zijn”, antwoord ik. We praten een poosje door over van alles en ook over de dromen die ieder van ons op het gebied van seks heeft. Trix is een vrouw die gewoon zegt wat ze wil en waar ze naar verlangt, bij Hendrik hoeft ze niet aan te kloppen omdat hij geen zin heeft in seks. Zo nu en dan een nummertje vindt hij heerlijk maar voor de rest geen dingen erom heen.

Wat later in de middag zit ik naar Trix te kijken die wat achterover in de stoel ligt te genieten van de zon. Het is een heel mooie vrouw, haar buik is iets gezet en ook de benen zijn iets voller maar het straalt een hoop erotiek uit. Mijn blik dwaalt over haar lichaam en blijft even hangen bij het kruisje van haar, ik heb het idee dat haar broekje een donkere plek heeft terhoogte van haar poesje. “Bevalt het waar je naar kijkt?”, Vraagt Trix ineens zachtjes aan mij, “wat zou je ermee willen doen?” gaat ze verder. Ik kijk even in haar glimmende ogen en zeg dan: “het bevalt mij heel erg goed wat ik zie, een mooie opwindende vrouw die weet wat ze wil. Wat ik zou willen is niet mogelijk hier buiten”, lach ik naar haar. “Vertel het maar wat je wilt” zegt zij dan. “Ik zou nu het liefste mijn zwembroek uitdoen en zachtjes over je buik plassen en dan eindigen tegen je broekje aan” fluister ik zachtjes. “Mmmmm dat lijkt me wel heel erg geil en lekker, doe het maar als je durft”, is haar antwoord. Ik kijk om mij heen en mijn blik blijft even gericht op de ramen van de buren, in mijn broek groeit mijn lul weer door de gedachte om tegen haar aan te plassen. “Die zijn weg” zegt Trix als ze mijn blik op het huis naast haar ziet gericht, “en het kan me helemaal niets schelen als ze het zouden zien. Kom laat die harde paal zien en plas over me heen, of durf je niet?”. Mijn lul staat hard in mijn zwembroek, ik ga staan en laat de zwembroek van mijn billen glijden: “mmmm die ziet er lekker uit, heb ik je zo opgewonden lieve jongen?” is de vraag van Trix als ik de zwembroek uit heb. “Ja lieve schat jij bent een en al opwinding voor mij mmmm”.

Ik pak mijn lul beet en richt hem op de buik van Trix, heel even heb ik het idee dat het niet gaat lukken maar dan komen de eerste druppels naar buiten. Al snel gaat het over in een straal die uiteen spat op de borsten van Trix, langzaam laat ik de straal zakken via haar buik naar het slipje. Trix ligt te kronkelen van genot als ik de laatste straal op het slipje richt hoor ik haar steunen en zie haar stevig klaarkomen. Met haar vingers helpt zij zichzelf naar een heerlijk hoogtepunt. Als ik de laatste druppel afschudt pakt Trix mijn lul vast en trekt mij naar haar toe: “ik wil deze heerlijke jongen in mij Ron, neuk me hier op de stoel”. Ik zak naar beneden en trek haar natte slipje opzij, zonder moeite glijdt mijn harde lul bij haar naar binnen. Trix slaat haar armen om mij heen en trekt mij met haar voeten die ze op mijn billen drukt hard in haar natte spleet. Haar lippen drukt ze op die van mij, ik neuk haar rustig aan maar mijn genot is heel erg hoog en ik voel mijn zaad zich een uitweg zoeken. Ik kijk Trix aan: “lieve schat ik ga klaarkomen, wat is dit lekker mmmmm”. “Spuit me vol jongen ooojaaa doe het laat me voelen dat het je bevalt en dat je het lekker vindt ooojaaa ik voel je zaad dat is zalig mmmm”. Met ongecontroleerde schokken spuit ik mijn zaad krachtig in haar warme grotje. Ik blijf heel even liggen en zak dan naar onderen, elke stukje van haar lichaam streel ik met mijn tong en lippen. Haar poesje loopt langzaam leeg er vormt zich een natte plek op de stoel tussen haar benen. De warmte en de heerlijk geur van haar lichaam en kutje geeft mij een zalig gevoel, ik laat mijn hoofd zakken en ga met mijn tong langs haar lipjes. Ik druk voorzichtig twee vingers in haar grotje en laat mijn tong over haar klitje glijden. De handen van Trix drukken mijn hoofd strak naar beneden ik hoor haar kreunen: “oojaa Ron dit is het einde lik mij leeg proef je eigen zaad, oojaa, ik houd het niet meer ik kommmm”. Met wilde schokken laat Trix zich helemaal gaan, de ene golf na de andere loopt haar grotje uit. Het is mijn zaad vermengd met haar sappen, ik lik er zoveel mogelijk van op.

Na een kort poosje richt Trix zich op en kijkt mij aan: “geef mij eens een zoen lieve jongen”, zegt ze met stralende ogen. Ik kruip iets omhoog en druk zachtjes mijn lippen op die van haar, onze tongen vinden elkaar voor een lange passievolle zoen. “Laten we eerst maar weer een douche gaan nemen Ron” lacht Trix naar mij als we elkaar weer hebben losgelaten. “Lijkt me een goed plan”, antwoord ik lachend. Even later staan we onder het stromende water en wassen elkaars lichaam, het is gewoon zalig om haar zo aan te raken er straalt een hoop passie en geilheid uit haar mooie lichaam. Als we weer beneden zitten heb ik mijn motorbroek weer aan gedaan: “ik ga op huis aan Trix, dit wat wij hebben gedaan is het mooiste wat ik heb mogen meemaken. Ik hoop dat het jou ook een beetje is bevallen en dat ik nog eens terug mag komen” zeg ik. Heel even kijkt Trix mij met haar mooie ogen donker aan: “denk jij dat je weg mag blijven? Nee jongen jij komt niet meer van mij af. Het is mij heel erg goed bevallen en wil dit samen met jou nog heel vaak herhalen”. Haar lippen vinden die van mij voor een laatste zoen, ik voel haar handen mijn broek losmaken en dan er langzaam in glijden. Ik kan niet anders dan zachtjes kreunen: Wil je echt weg Ron?” vraagt Trix dan als ze mijn lippen loslaat. “Nee, ik wil niet weg maar moet weg, als je doorgaat dan krijg ik misschien wel weer een harde maar lekker is het zeker wat je doet mmmm`. Haar handen strelen mijn ballen en wrijven zachtjes over mijn buik en knijpen even lekker in mijn tepels. Dan trekt zij haar handen terug en zegt: “zo jongen nu ga je naar huis, ik wil heel graag dat je snel weer terugkomt. Dit is een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden en die wil ik niet meer kwijt“. Haar lippen raken die van mij nog een keer en dan doe ik mijn kleren weer in orde. Dan loop ik naar mijn motor en rijdt een paar minuten later de straat uit, op weg naar huis beleef ik de dag nog een keer en weet dat als het aan mij ligt ik nog vaak deze weg zal rijden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort antep escort izmir escort karşıyaka escort şişli escort malatya escort bayan kayseri escort bayan eryaman escort bayan pendik escort bayan tuzla escort bayan kartal escort bayan kurtköy escort bayan ankara escort