Uncategorized

De Vegas Suite (Deel 2 van 2)

De Vegas Suite (Deel 2 van 2)
Halverwege de middag ben ik weer aan de slag achter de balie. Over een aantal uur komen er een aantal nieuwe gasten. Ik zie je uit de lift komen en op de balie af lopen. Je informeert of ik weer tijd over heb.
“Het is niet zo heel druk vandaag”, beken ik.
“Mooi”, fluister je me toe. “Hij is vandaag weg, ik heb de jacuzzi al aangezet en wacht op je in de kamer”.
Je loopt weer weg. Ik staar je na, te verbouwereerd om een antwoord te geven.

Een minuut of vijf later besluit ik toch de stoute schoenen aan te trekken en naar boven te gaan. Ik klop op de deur. Ik hoor gestommel en je trekt de deur open, gekleed in een weinig verhullend jurkje, met daaronder slechts een string. Ik stap de kamer binnen en sluit de deur achter me. Je duwt me tegen de deur aan en ik pak je bij je middel.
“Eindelijk” zeg je.
“Hmm”, antwoord ik en ik geef je zachte kusjes in je hals.
Je pakt mijn hoofd vast en drukt je lippen op de mijne. Ik voel hoe je tong zich langzaam bij mijn mond naar binnen drukt. Je draait rondjes rond de mijne, ik beantwoord je zoen met volle overgave. Je hand grijpt naar de bobbel die zich in mijn broek vormt. Ik druk mijn lichaam dichter tegen je aan, pak je billen vast en wrijf er zacht overheen. Stiekem glijd ik even tussen je billen met mijn vingers en geef je daarna een tik op je linkerbil.
“Zullen we in de jacuzzi gaan zitten?” Je voegt er een uitdagende knipoog aan toe.
Ik pak je hand en volg je naar de rand van het bad. Tergend langzaam trek je mijn kleding uit. Mijn handen strelen je hals en je schouders, met een soepele beweging trek ik je jurkje uit en daarna je string. Met mijn hand streel ik je over je benen, vanaf je knieën omhoog. Ik kus je op je wang, trek je haar naar achteren en zoen je in je hals.

Ik ga in het bad zitten. Jij neemt voor me plaats en ik d****er je haar over je schouder. Daarna begin ik je nek te masseren, je schouders en je rug. Mijn handen voelen alle plekjes en geven zachte kneepjes op je schouders en je rug. Je legt je hoofd op mijn schouder en laat een zacht kreuntje ontsnappen. Ik ga onder water met mijn handen, voel over je bovenbenen, je dijen en dan naar boven, masseer je stevige borsten. Mijn ene hand zakt naar beneden, streelt nog even over je bovenbeen en duwt ze iets uit elkaar. Voorzichtig ga ik bij je naar binnen met twee vingers, terwijl mijn duim je zacht streelt over je gevoeligste plekje. Je lichaam schokt en beweegt flink mee met de bewegingen die ik maak. Je draait je hoofd een kwartslag, zodat onze lippen elkaar kunnen aanraken. Je geeft me een heftige tongzoen, die minutenlang doorgaat. Ik voel dat je zo gaat klaarkomen en ik voer het tempo nog iets op. Vanuit je bekken begin je heftig te bewegen, je kreunt hard in mijn oor en grijpt met je handen mijn benen vast. Ik voel je kutje samenspannen om mijn vingers. Je trilt nog lang na van de heftige ontlading die zojuist heeft plaatsgevonden.

Je gaat met je hand op zoek naar mijn harde lid, pakt hem vast en laat hem in één keer bij je binnenglijden. Je slaakt een zucht als hij helemaal binnen is en je begint voorzichtig met je bekken op en neer te bewegen. Mijn ene hand houdt je haren vast, mijn andere wrijft over je clitje. Het warme water deint mee met het ritme dat je maakt, het gevoel van jouw lijf dat over het mijne beweegt is zeer opwindend. Mijn beide handen leg ik nu op je billen, om zo meer controle uit te oefenen op je bewegingen. Ik duw je iets naar voren en streel dan over je rug. Ik houd je schouders vast en stoot een aantal keer hard in je. Dan streel ik weer over je rug, je dijen en je benen. Ik voel dat het niet lang meer gaat duren en ik kreun in je oor. Je nek plant ik vol met zachte kusjes, je laat een kreun ontsnappen. Je beweegt nog een aantal keer op en neer als ik voel dat ik klaar ga komen. Ik zet me schrap en stoot mee. Ik voel hoe een aantal stralen zaad hun weg vinden, diep in je. Met een zucht laat ik mijn rug weer ontspannen tegen de rand van het bad. Je blijft op me zitten en ik streel je buik, je middel en je borsten. Ondertussen zoen ik je in je hals en fluister lieve woordjes in je oor. Minutenlang zitten we in het bad, verstrikt in een innige omhelzing.

We besluiten om uit bad te gaan, drogen ons af en lopen dan poedelnaakt richting de kamer waar het bed staat. Je gaat er uitdagend op liggen, op je zijn, met een hand onder je hoofd. Zwoel kijk je me aan.
“Doe je dit bij alle gasten die hier komen?” hoor ik je vragen.
“Absoluut niet” antwoord ik beslist.
Ik rommel wat in mijn broek, die als oud vuil op de grond ligt en tover er een flesje massageolie uit.
“Service van het huis”, zeg ik, knipogend.
Ik gebaar je dat je op je rug moet gaan liggen. Ik kom half over je heen hangen en kus je hals, door naar boven, via je kaken naar je mond en geef je een zachte tongzoen. Je pakt mijn hoofd zacht vast tussen beide handen en beantwoord mijn zoen op eenzelfde, zachte wijze. Ik maak het flesje olie open en laat een beetje over je buik en borsten lopen. Dan begin ik je zacht in te smeren en tegelijkertijd te masseren. Je huid wordt er zacht van en begint te glimmen. Met verfijnde precisie streel ik je schouders, je borsten en je buik en door naar beneden. Ik laat geen stukje van je lichaam onaangeraakt. Ik verplaats mijn lijf wat naar beneden en laat wat olie vallen op je benen, die ik vervolgens weer uitsmeer over je voeten, onderbenen en verder naar boven. Bij je kutje aangekomen blijf ik lang op dezelfde plek masseren. Met twee vingers ga ik naar binnen, stoot zachtjes op en neer. Je laat af en toe een kreuntje horen, als teken dat ik goed bezig ben. Ik verschuif mijn lichaam, zodat ik je zacht kan beffen. Met mijn tong draai ik rondjes rond je clitje en geef er zachte kusjes op, terwijl mijn vingers in je op en neer blijven gaan.
“Oooh” kreun je en je pakt mijn hoofd vast.
Ik neem alle tijd om je helemaal gek te maken met mijn tong en vingers. Je kreunt hard, ik vind het heerlijk om te horen. Ik blijf doorgaan, proef je heerlijk vochtige kutje en word wild. Voorzichtig ga ik met een derde vinger bij je naar binnen en blijf zacht stoten. Ik voel dat je je lichaam tegen mijn mond aandrukt en ik blijf je likken. Je begint te schokken, ik voel dat je greep op mijn hoofd steviger wordt. Dan druk je je lijf hard tegen me aan en sidder je van genot. Een heftig orgasme volgt. Ik pak met mijn handen je borsten vast. Je trilt en spant alle spieren samen.
“Oooh” kreun je in mijn oor, terwijl je handen voelen over mijn nek en haar.

“Tijd om je om te draaien lief, de andere kant is aan de beurt”, fluister ik in je oor, als je weer tot rust bent gekomen.
Je draait je om en ik pak het flesje olie er weer bij. Ik laat een flinke hoeveelheid olie vallen op je rug en ga met mijn handen naar alle hoeken van je lijf. Af en toe geef ik een kusje op je schouder, of je hoofd. Jij knijpt zo nu en dan met je hand in mijn been. Ik ga naast je zitten om de achterkant van je benen in te smeren. De olie zorgt ervoor dat je overal heerlijk begint te glimmen en zacht aanvoelt. Vanaf je bovenbenen ga ik door naar je billen, ik wrijf er zachtjes over en ga dan met mijn hand tussen je billen. Dan laat ik wat olie uit het flesje lopen, tussen je billen. Plagerig ga ik naar beneden, ga met twee vingers in je kutje op en neer en haal ze er dan weer uit. Mijn vingers vervolgen hun weg naar boven. Ik duw je billen een beetje uit elkaar en duw dan zacht met twee vingers tegen je kontgaatje. Ik laat nog een beetje olie op mijn vingers lopen en duw ze dan voorzichtig bij je naar binnen. Je lichaam maakt een kleine kronkel, je zucht diep om mijn vingers naar binnen te laten komen. Voorzichtig ga ik op en neer. Je gromt hard en legt je hand je billen. Zo ga ik even door tot je je half omdraait en zegt: “Nu jij, lekker ding”.

Ik draai me op mijn rug en kijk je afwachtend aan. Je smeert ook mij in, zacht en sensueel, met extra aandacht voor mijn lid. Je geeft een kusje op mijn eikel, gaat met je handen en de olie over mijn ballen en mijn benen. Dan is ook de achterkant aan de beurt. Met dezelfde souplesse smeer en masseer je ook die. Ik draai me om, zodat je onder me komt te liggen. Ik ga op je liggen en laat mijn harde lul bij je binnengaan. Je handen pakken mijn billen vast en geven er heerlijke kneepjes in. Ik stoot ondertussen diep in je, mijn handen rond je middel, mijn lippen op de jouwe. Ik grom af en toe in je oor, het voelt zo heerlijk. Je glimmende lichaam is prachtig om te zien, zo in het schaarse licht wat de vitrage doorlaat. Hees fluister je in mijn oor: “Je bent heerlijk.”

Ik draai me om, zodat ik op mijn rug kom te liggen. Je gaat op me zitten en leidt mijn lul bij je naar binnen. Je zucht als ik mijn lid helemaal bij je naar binnen duw. Ik pak je borsten vast, masseer ze zacht en zuig aan je tepels. Terwijl ik je tepels blijf zuigen leg ik mijn handen op je billen. Ik duw je zacht op en neer en kijk je in je ogen. Ik trek je hoofd naar me toe en zoen je heftig, druk mijn tong in je en draai rondjes rond de jouwe. Mijn handen gaan over je rug, terwijl je steeds sneller op me rijdt. Ik voel dat het niet lang meer duurt en stoot heftig mee. Mijn handen liggen op je billen, ik knijp erin terwijl ik voor de laatste keren in je stoot. Ik voel mijn zaad diep in je spuiten en grom hard in je oor. Je kust mijn wang en laat een flinke kreun horen. Je beweegt nog even heerlijk met je heupen, dan glijdt mijn lul langzaam uit je. Ik voel een beetje warm zaad naar buiten lopen en ik kus je heftig op je mond.

Je valt naast me op het bed. Zo liggen we daar voor een minuut of vijftien. Ik kus je en streel je over je middel, over je billen en je benen. Ik merk dat je nog steeds wild bent en geef kusjes in je nek en draai me voorzichtig om, zodat ik met mijn hoofd bij je benen kom te liggen. Mijn handen gaan over je billen en verder naar beneden. Ik plant zachte kusjes boven je kutje, dan verder naar beneden, streel over je schaamlippen en trek ze iets uit elkaar, zodat ik er met mijn tong goed bij kan. Ik merk dat je lichaam schokt van de aanrakingen en voel hoe je handen op zoek gaan naar mijn lid. Je hebt hem vast en brengt hem naar je mond. Terwijl we op onze zij liggen bevredigen we elkaar. Ik duw mijn tong diep in je kutje en maak draaiende bewegingen met mijn vingers. Mijn andere hand streelt over je billen en twee vingers gaan zacht in je kontje. Je schudt en gromt heftig. Mijn aanrakingen worden wilder en gaan sneller. Je duwt je benen tegen mijn hoofd en gilt zachtjes. Wild druk je je lichaam tegen mijn hoofd, ik blijf doorgaan met mijn bewegingen en merk dat je kutje heftig samenspant. Opnieuw kom je klaar, nog heftiger dan de vorige keren. Je blijft kreunen terwijl je mijn lul weer helemaal hard maakt door me te pijpen.

Ik draai mijn lichaam weer andersom en vraag je om op je knieën te zitten. Het uitzicht maakt me wild. Je duwt je kontje iets omhoog en kijkt geil achterom. Ik duw je naar voren, zodat je op je handen steunt. Ik schuif naar voren op mijn knieën en geef je een tik op je billen. Ik zet mijn lul tegen je kutje en hij glijdt gemakkelijk naar binnen. Met mijn handen op je heupen begin ik in je te stoten. Ik hoor je gekreun en zucht mee. Je beweegt mee met het ritme, duwt je lichaam heerlijk naar achteren en gooit je haar opwindend naar achteren. Terwijl ik zo in je stoot voel ik met mijn vingers bij je kontgaatje, je kijkt geil achterom als je merkt dat ik met twee vingers in je op en neer ga. Voorzichtig haal ik mijn lul uit je en druk hem tegen je kontgaatje aan. Mijn vingers strelen je clitoris, gaan voorzichtig op en neer in je kutje. Je gromt diep als ik zacht druk zet om mijn lul naar binnen te laten schuiven. Je legt je handen op je billen en gecontroleerd duw ik mijn harde lid helemaal bij je naar binnen. Het voelt heerlijk en strak. Heel zachtjes ga ik op en neer, terwijl mijn vingers sneller in je kutje op en neer gaan. Ik kijk naar beneden en zie mijn lul verdwijnen tussen je billen, die er strak omheen zitten. Ik streel met mijn vrije hand over je rug en streel je zacht door je haar. Je kreunt zachtjes als ik wat harder begin te stoten. Ik merk aan je bewegingen dat mijn vingers je meest gevoelige plekje hebben gevonden en ik concentreer me op jouw genot. Met m’n harde lid nog tussen je billen vinger ik je verder en streel je zacht over je clitje. Je zuchten worden harder en langer, je hand ligt op je borsten. Dan stokt je adem en volgt er een siddering door je hele lijf, schokkend kom je klaar. Je kijkt achterom en knipoogt naar me.
“Kom in me lief”, fluister je.
“Hmmm” kreun ik en ik pak met mijn beide handen je billen stevig vast en duw je lijf naar beneden, zodat je op je buik ligt. Terwijl ik zachte kneepjes in je billen geef stoot ik weer zacht in je op en neer. Ik voel dat ik ga klaarkomen, ik houd je stevig vast en stoot nog een aantal keer. Terwijl mijn lul diep in je beweegt voel ik het zaad opkomen en met stralen diep in je kontje spuiten. Ik kreun het uit en jij doet even hard mee. Ik ga hijgend naast je liggen en streel je over je lijf, als we op onze zij zijn gedraaid. Ik streel je middel en kus je in je hals.

“Wat ben jij heerlijk opwindend en lief” zeg ik.
“Moet jij zeggen. Het was heerlijk” antwoord je.
We blijven nog een lange tijd liggen. Mijn arm ligt om je heen, de andere kroelt zacht door je haar. Je draait je lichaam en geeft me een zacht kusje. Ik beantwoord ‘m door zacht m’n tong bij je naar binnen te drukken en te spelen met de jouwe.
“Morgen weer?” fluister je.
“Morgen weer” beslis ik.
Ik zucht eens diep en rek me uit.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marmaris escort fethiye escort trabzon escort kayseri escort film izle izmir escort izmir escort izmir escort antep escort gaziantep escort çapa escort şişli escort sex hikayeleri eryaman escort keçiören escort kocaeli escort kocaeli escort otele gelen escort etimesgut escort mecidiyeköy escort yenibosna escort taksim escort mecidiyeköy escort şişli escort bakırköy escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya etlik escort etimesgut escort hurilerim.com Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort escort travestileri travestileri balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort görükle escort bayan porno izle görükle escort bayan bursa anal yapan escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort şişli escort sex izle brazzers rokettube Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort porno beylikdüzü escort Antalya escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Moda Melanj